×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка?


Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка?
Тема в развитие
Гринго отговори на Софка от ареста: Не искам да я виждам! Циганска работа! Софи Маринова разлюби Гринго: Очи, които не се виждат, се забравят (ВИДЕО) Софи Маринова: Някои хора ей така ги пускат, а с мен и Гринго се заяждат, защото сме известни (ВИДЕО) Драма! Гринго остава зад решетките, пропуска мегаспектакъла на любимата Софи Маринова в „Арена Армеец” Софи Маринова реже Фики! Няма да отиде на сватбата му заради Гринго Гринго изплака в съда: Умолявам Ви, изкарайте ме от тази дупка, изгаря ми животът (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Откритият в Гринго пистолет се оказа газов, не могат да го свържат със стрелбата по палата на бизнесмен Адвокатът на Гринго: Сливков го натопи за изнудване на бизнесмен от Айтос, за да получи условна присъда (ВИДЕО) Ексклузивно! Жената на рекетирания от Гринго бизнесмен изригна: Паднал е толкова ниско, че щеше да убие внуците ми! Бесен екшън в съда! Гринго скочи на охраната, Софка избухна в плач (ВИДЕО) Гринго: Невинен съм, обществото ме направи черна точка Софи Маринова за Гринго: Познавам си го много добре, не би извършил подобно нещо (СНИМКИ/ВИДЕО) Нови разкрития: Разследващи открили незаконен пистолет при спецакцията в къщата на Гринго Гринго изнудвал бизнесмена, за да връща борчове на Софка? Гринго изригна в съда: Изнудват ме, направиха ме на нищо, държат ме затворен без доказателства. Да е*а и съда! Смях в съда в Айтос! Чалга иконата Софи Маринова става адвокат на Гринго (НА ЖИВО) Лъскавата Софи Маринова се появи в съда в Айтос, ще брани гаджето си Гринго (СНИМКИ) Гринго с първи думи за ареста си: Невинен съм, станала е обърквация! (ВИДЕО) Само във Флагман! Гринго на Софи Маринова изнудвал известен бизнесмен, разследват го за стрелба по баровско имение Бабата на Гринго ексклузивно пред Флагман.бг: 10 униформени нахлуха в дома ми, арестуваха и Софи Маринова Само във Флагман.бг! Среднощен екшън в Айтос: Закопчаха гаджето на Софи Маринова - Гринго при зрелищна акция
виж още
скрий
27 Септември 2017, Сряда, 16:03 ч.

Фолкпевицата имала 400 бона заеми, не може да ги връща

Гаджето на Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, е изнудвал бизнесмена от Айтос, за да спаси от фалит фолкпевицата, твърди версия на "България днес".

Софка натрупала борчове за над 400 бона, показват документи в Търговския регистър. Макар и почти ежедневно да има участия, а хонорарите й да са сериозни, тя вече няколко години така и не може да си върне заемите.

Кредиторите са предприели стъпки за събиране на дължимата сума принудително, съдия-изпълнител е запорирал две фирми на певицата.

От съобщенията става ясно, че към чалгаджийката има поне две претенции. Едната е от банка, на която певицата дължи 302 907 лева кредит, главница, лихви и глоби за забавяне и допълнителни 46 бона такси по дело и разноски към съдия-изпълнителя.

Отделно от това Софи не е върнала навреме и други 30 бона на фирма за бързи кредити. Заедно с адвокатските хонорари, съдебни такси и наказателни лихви към сумата се натрупват и други почти 30 хиляди лева, показват запорните съобщения, цитирани от изданието.

Според юристи съвсем скоро предстои запор и на апартамента в София и къщата в Етрополе, притежавана от певицата. Според запознати процедурата по продажбата на жилището с площ 187 квадрата е възможно да започне до седмици.

Според изданието, Гринго започнал трескаво да търси пари, за да се разплати с кредиторите. В опит да се измъкнат от кризата Софка и Гринго решават да организират концерт в "Арена Армеец". Надеждите им са, че приходите от билети и спонсори ще стигнат, за да се върнат заемите. Повод е 20-годишнината на сцената на Софка. Концертът обаче е чак през декември, а гаранция, че пари ще се изкарат няма.

Така се стигнало до положението Гринго и неговият приятел Стефан Сливков да изнудят айтоския бизнесмен Асен Атанасов. Според прокуратурата, Давидов е рекетирал бизнесмена за 50 000 лева, но след сигнал в полицията двамата бяха арестувани в Айтос.

Самият Гринго заяви в съда, че е станала "обърквация", но районните съдии в Айтос го оставиха в ареста.

В категории: Айтос


5
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
5
Коментара по темата
5.
k
27.09.2017 15:03:25
0
2
maikaim sapunska daiba
4.
Въй
27.09.2017 14:21:52
1
1
Да не са стреля ли по кокала те я ве
3.
Циганска им работа!
27.09.2017 14:19:41
1
5
Вземи Софка, че удари Гринго по главата...То не бяха интервюта с тях и представяния, гостуване в къщата им - сякаш са персони, които някой предлага за Нобелови лауреати! Докога ще ни занимавате с тази измет на обществото, с бигбрадъри, фермери някакви, разголващи се за популярност лолитки! Няма ли други теми в обществото - по-важни, по-градивни?
2.
Koko
27.09.2017 13:58:36
2
2
Smenisi imeto koko
1.
koko
27.09.2017 13:43:44
1
2
Явно като сводник при Мамала не взима много кинти,то пък и ония мрази да плаща,абе циганска работа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори