×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Инж. Петко Драгнев: Глобените контрольорки ще си търсят правата, адвокатът ни проучва казуса (ВИДЕО)


Инж. Петко Драгнев: Глобените контрольорки ще си търсят правата, адвокатът ни проучва казуса (ВИДЕО)
Според нашите правила жената, заради която стана скандала, е нарушител, каза инж. Петко Драгнев
10 Май 2018, Петък, 00:20 ч.

За да установим коя е жената, нанесла обиди на служителките, той се зае със случая, каза управителят на „Бургасбус“

Предполагам, че глобените контрольорки ще си търсят правата. Това каза пред камерата на бТВ управителят на „Бургасбус“ инж. Петко Драгнев. Адвокатът ни вече се занимава със случая, за да може чрез полицията да установим коя е жената, нанесла обиди на служителките, добави той.
Водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян пък каза, че контрольорките са били глобени, макар че са си вършили работата. Той коментира в студиото кадрите от видеозаписа, който взриви социалните мрежи.
Според ръководството на „Бургасбус“ обаче, в автобуса има камери, които дават друга светлина на историята.
„Много ясно се вижда на камерите, че пътничката се качва с чаша топла напитка в превозното средство, сяда на седалката и около три минути гледа навън, говори си по телефона и няма желание да купи билет или да си валидира картата. Кондукторката няколко пъти минава край нея, но не проявява желание да си купи превозен документ“, заяви директорът на отдел „Експлоатация“ Драгомир Чайков.
„Скандалът ескалира, когато контролните органи в лицето на нашите проверителки минават и започват масова проверка. Когато стигат до нея, тя си вади парите, с които трябваше да си купи билет“, добавя той.
„Според нашите правила жената, която отказва да плати глобата, е нарушител. Тя не желае да си купи билет, независимо, че кондукторката седи до нея и многозначително я подканва затова. До скандала се стигна, защото контрольорките не продават билети. Тяхното задължение е да контролират редовността на пътниците, както и работата на кондукторката“, обясни инж. Драгнев.
„Нашите контрольорки не са успели да я глобят. На една от спирките слиза, но след това се връща и започва да ги замерва с монети“, добавя Чайков.


В категории: Бургас


Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
23
Коментара по темата
23.
Инна отново до Кинна
11.05.2018 22:43:27
1
1
Няма да ви влизам във веселия тон. Въпросът не е за безплатния автобус, а за държанието на контрольорките първо и второ за абсурдът да се налага пътниците да гонят кондуктор в автобуса, за да платят, защото може да ги глоби контролата, ако кондукторката ги подмине. Момичето от клипа няма да коментирам. Но говоренето по телефон в автобус не е забранено и доколкото видях тя беше готова да си закупи билет. Друг е въпросът, че след влизане на контрола с автобуса билетите рязко се оскъпяват и пътникът е длъжен да плаща. Въпросът е принципен. Това е Кинче. Не на безплатния превоз и За възпитаното и толерантно поведение. Който не може да работи с пътници - аут. Много е просто. Хайде лека и стискам палци много сериозно да ги санкционират двете контролиращи хубавици.
22.
Пътник
11.05.2018 20:42:14
1
2
Оператора подведе целият град. И сега свали клипа...Извини се бе, красота.Ти предизвика целият конфликт..
21.
Do Mitko Barzilov-kamerata
11.05.2018 14:53:37
2
6
Защо се скри ве Брато....пусна нещо фалшиво в мрежата и се покри....но това, което направи пич е противоконституционно...вече адвокати протриват ръце .....а що се отнася до девойката, с нея сте си лика прилика......нея не я слуша главата .......но така е.......ЗАЩО ИЗЛЪГА АУДИТОРИЯТА .......ЗА ГЛОБАТА ПРИ РАЗГОВОР ПО ТЕЛА....
20.
Do Mitko Barzilov-kamerata
11.05.2018 14:18:58
2
4
Брато що се скри....пусна нещо заблуждаващо маса народ....що не излезеш да се извиниш....ама не смееш...ако съм на мястото на контрольорките и Бургасбус ще те съдя до дупка......Излъга хората в мрежата , излъга и себе си....но двамата с онова МОМЕ сте лика прилика.....ти не знаеш ....колко адвокати потриват в момента ръце........очаквай включване ........
19.
Inna ...
11.05.2018 14:03:45
1
3
Не се притеснявайте аз бях....момичето....наистина мислех, че съм в рекламен автобус....ма то в най добрия град за живеене плаща ли се ? Извинявайте ....не исках...то само стана....имах телефонно обаждане от лотарията....но и от там загубих....
18.
Гинна до Кинна
11.05.2018 13:51:21
0
3
Ти да видиш... Кинче, толкова е била впечатлена от гледката, че обяснявяйки на приятелката си забележителностите се е разпалила от вдъхновение...Това обяснява викането и махането с ръце..Мх...Това се е случило всъщност...
17.
Кинна до Инна
11.05.2018 13:41:42
1
7
Иннче и аз съм възмутена!Това невинно момиче е жертва на нелепа случайност.Помислила е че се качва в безплатния автобус,рекламиращ туризма и забележителностите на Бургас.Затова си е взела кафе и се е настанила удобно.Възхитена от гледката е побързала да сподели по телефона впечатленията си с приятелка,когато коварни контрольорки я свалят от облаците с претенции за глоба.
16.
11.05.2018 12:56:44
4
4
Ба тоя боклук
Мангалите не им казват нищо.
Кондукторката ие работата да отиде и да пита за не проверени а не ние да и ходим на крака
15.
Пътник
11.05.2018 12:53:19
3
10
Контрольорите си вършат задълженията, не им е лесно цял ден да се занимават с хора с притенции и хора които пътуват без билет и деня на работното им място да минава в разправии. Всеки един от нас ако си плаща билет или валидира електронната си карта няма да се стига до разправии. За билет от 1.30лв. Бургасбус предлага нови автобуси нито един стар автобус няма в градската мрежа, нови спирки, на всяка спирка табло показващо автобуса кога идва, валидатори в всеки автобус, монитори в всеки автобус, на всяка спирка имаме план схема на градския транспорт, по автобуси и спирки имаме камери за нашата безопасност, кондукторите и шофьорите с униформи, по големите спирки вече има wi-fi интернет.... Няма нужда да изброявам... в кой друг град е такъв градския транспорт???
14.
for batka
11.05.2018 12:43:26
2
5
Ей батка голяма си шматка ,що не дойдеш да те видим бе келеш , сополанко с насран гъз с памперс миризливец тили си най-отворения да съдиш хората какви били . Голям безделник . никой не ти е виновен ,че не си ходил на училище и ,че не са те възпитали . Погледни се първо ,огледай се после ,подишай .не ти ли е сно ,че акъла ти не стига са теб ,че да даваш на някой..
13.
Ивллла
11.05.2018 12:02:49
0
6
Търсете гратисчийката в Комлика ,ул.Ромска среща № 8 - или в Махалата в селото в М.Рудник на ул.Циганска баница 55
Обаче факт- и гратисчийката и кондукторките са от Ромския етнос !!!
Tя затова една баба викаше " циганииии- цигански бой , въй въх
12.
Инна
11.05.2018 11:46:00
11
14
Възмутена съм от подобни скалъпени решения... Независимо от ситуацията, двете контрольорки се държат доста нагло и следва да бъдат отстранени от работните се места. Не мога да разбера къде точно, в кой закон или регулация е записано в коя минута от качването в градски транспорт следва да си закупиш билет. След като в автобуса постоянно има кондуктор, това може да стане по всяко време. Не разбирам на какво основание се налага глоба при положение, че пътник изказва готовност да закупи билет. Пътникът по презумпция виновен ли е, ако кондукторът не е минал навреме, пропуснал е или се забави?? Кой гарантира правата на пътника? Не можем да снимаме контрольорите без тяхно съгласие, а пътниците са снимани в автобусите без съгласие. Това ми прилича на сериозен пропуск - на практика всеки кондуктор и контрольор могат да влязат в схема за глобяване на пътници. Кондукторката минава и пропуска даден човек с телефон в ръка, контрольорката минава и глобява. Отчита се продаден билет, парите от глобата се делят. В допълнение, господа управляващи Община Бургас и Бургасбус, има едно нещо, което се нарича customer service.... Моля ви, замислете се за вида и за отношението на служителите в градския транспорт. Тези, които аз виждам в това видео са меко казано нелицеприятни. Поведението им вече коментирах. Не знам какви права ще търсят и за какво уронване на престиж става дума. Сами уронват престижа си тези две служителки, а г-н Драгнев уронва престижа на Бургасбус. Дано пътничката заведе дело за тормоз и за нанесени морални щети срещу контрольорките, срещу компанията, а защо не и срещу Общината, която толерира този абсурд.
11.
така така
11.05.2018 11:35:07
2
17
покажете видеото че жената не иска да си закупи билет!!!
10.
Доволен Пътник
11.05.2018 10:53:27
3
18
Г-н Уважаеми Управител на Бургасдрус- много съм доволен от новата схема ,транспорна схема (не оная схема) . От ж.п. гарта до мола се прекачвам 3 пъти и обикалям 2 пъти Бургас. Пенсионер съм и така се топля безплатно в автобуса и дишам чист въздух по спирките.
Чудесна схема сте измислили- Поздравления !
Предлагам да увеличите и цената на билетчетаа поне на 3 лева- защото Бойко ни даде големи Великденски Бонуси и неможахме да ги изхарчим за агнешко и яйца.
Много съм доволен и от Полските автобуси - много широки и удобно си подремвам и поспивам в тях !
Успехи и само напред в служвбата на Партията и комсомола ,Само герб !Ураааааааааа
9.
Пътник
11.05.2018 10:44:40
7
15
Нередовен пътник се глобява.Стига сте писали глупости.
8.
кака лара
11.05.2018 10:31:05
1
13
Петко Драгнев трябва да заведе дело в Съда -да извика полицията да заловят всички участници в канфликта .В съда трябва да се прожектира Филма от записите на камерите. Филма трябва да се гледа от органите на полицията и общинска полиция-ред Бургас за да се изясни кой са извършителите и кой не си е перфорирал билетчето за рейса. Петко Драгнев ще свидетелства и кондукторките ще свидетестват заедно с адвокатите си .Съдията ще умува и ще вземе решение натри инстанции и накрая всички заедно ще лежат в психо-диспансера хахахахахахаххаххахахахаха
7.
Батка
11.05.2018 10:14:39
6
12
Койнормален става контрольор или полицай??? Това са хора, които не стават за нищо друго в общество и са лешпери!!! За такива нагли служитеми си има начин за оправия, но се сещайте как и къде. Изобщо няма да и се обяснявам само е проверявам коя е и от там ще си вземе бонуса!!!
6.
АLT
11.05.2018 10:12:16
1
1
Ако беше индо.бг ситуацията щеше да бъде друга.
5.
Мъдрец
11.05.2018 09:20:42
1
14
Тишината в спалнята се е отразила еднакво вредно и кондукторките и на гратисчийката!
4.
Готин
11.05.2018 09:17:37
8
20
Абе искаха да изкарат контрольорките виновни, да ама неее. Тва им е работата
3.
Геша
11.05.2018 09:14:05
8
26
Кво внимание обръщате на тая невротичка. . Чуди се как да мини гратис.
2.
Иванчо
11.05.2018 09:05:14
6
22
+1 за кондукторките.
1.
Мария
11.05.2018 08:37:26
11
42
Изцяло подкрепям кондукторките! Както се вижда много спокойно обясняваха на жената за глобата, а тя вдигна врявата. Колкото и да е хладнокръвен човек, с такъв индивид насреща си е невъзможно да се въздържиш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори