×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Решено: „Бургасбус“ наказва контрольорките за грубото отношение след скандалния клип (ВИДЕО)


Решено: „Бургасбус“ наказва контрольорките за грубото отношение след скандалния клип (ВИДЕО)
Служителите ще бъдат санкционирани с последно предупреждение за уволнение и глобени с една месечна заплата
09 Май 2018, Сряда, 05:26 ч.
Автор: Флагман.бг

Записите са изгледани, пътничката е нередовна, но това не е повод за агресия от страна на проверяващите, коментират от общинския превозвач


След възникналия инцидент между контрольори на „Бургасбус“ и пътничка в автобус Б1, общинският превозвач поднася извиненията си на всички, които са станали свидетели на грозната сцена, съобщиха току-що от пресцентъра на общинския превозвач.

Ето какво е официалното становище:

Информацията, която беше разпространена във Facebook, че причината за скандала е глоба за говорене по телефона, е крайно невярна. След като бяха изгледани всички видео записи от автобуса, беше установено, че пътничката действително е била без билет.

Според правилника, с който можете да се запознаете във всеки един автобус на „Бургасбус“, както и в интернет, ясно е написано, че пътникът трябва да се таксува още с влизане в превозното средство. Участничката в скандалното видео, още с качването си има няколко възможности да направи това, защото кондуктора няколко пъти застава до нея. Въпреки това, пътничката предпочита да гледа през прозореца, докато пие кафе и говори по телефона. 

3 минути и няколко пропуснати шанса по-късно, тя е била проверена от контрольор, чиято работа не е да продава билети, а да ги проверява. След като се установява, че пътничката е нередовна, служителките се опитват да я глобят със стандартната глоба от 10 лева. Това, което липсва от разпространеното в интернет видео е, как жената замеря със стотинки контрольорите, след като слиза от автобуса без да плати нито билет, нито глоба.

За грубото си отношение нашите служители, ще бъдат санкционирани  с последно предупреждение за уволнение и с финансова санкция от една месечна работна заплата, според Кодекса на труда и вътрешния правилник на „Бургасбус“. Отбелязваме, че те ще бъдат санкционирани само и единствено заради грубото си поведение, макар и провокирано, а не защото са изпълнявали служебните си задължения опитвайки се да глобят нередовен пътник.

Ние заставаме твърдо против грубото отношение и агресията. Независимо, дали тя е от страна на пътниците или нашите служители. Имаме предвид, че работата на персонала в автобуса е натоварена и се случва емоциите да ескалират, но се надяваме, че с взаимни усилия и уважение подобни инциденти, ще бъдат избегнати за в бъдеще.



В категории: Бургас


57
Коментара по темата
57.
Рано или късно
12.05.2018 12:30:06
0
0
Преди 15 години,тъкмо се бях уволнил от казармата,нямах собствен автомобил и използвах автобусите.Случи ми се същото нещо,само не говорех по телефона,просто отивах на работа,парите са ми в ръцете и виждам контролата която къса билети и идва към мен.Сядам да я изчакам,автобуса спира на пощата и се качва проверяващ и започва от мен.Тъй като съм възпитан му обясних че сега съм се качил и чакам колежката му да дойде да ме таксува и му показвам банкнота от 5 лв.В същото време идва контрольорката и му обяснява че не е стигнала до мен и ме защити.Наглият проверяващ каза че не го интересувало и ми дръпна банкнотата от ръцете.Държа да отбележа че беше в ранните часове към 8:30 9:00 сутринта- автобуса пълен. Взе да пише глобата,най-учтиво го помолих точно 2 пъти да ми върне парите,но той скъса глобата и ми я подаде. В момента в който я взех адреналина ми от 0 скочи до 300 в рамките на секунда,смачках глобата хвърлих му я в лицето,шамар в мутрата и като се сви на земята - коляно в зъбите.Вратите се отвориха на ботева и отидох пеш на работа.Беше малко неприятно цял ден да съм на работа с кръв по дънките,но след 30 мин вече бях забравил ;) Да си знаете нали :* Никога не знаете на какъв социопат ще попаднете.Съвет,бъдете учтиви и възпитани - но когато границата бъде премината,в рамките на 3 секунди трябва да е на земята :* Успех ;)
56.
55
11.05.2018 12:53:10
0
1
1 лев и тридесет стотинки за 1 билет! Бонус - отровите от Нефтохим! Не е е ли лудост??? Вижте цените в София, съпоставете и разстоянията! Драгнев и сие не се возят в Бургасбус, какво им пука за будалите???
55.
Б-с
11.05.2018 12:37:36
3
1
Нарочно го правят номера кондукторките! Стара, заучена схема, често срещана в Бургасбус. Умишлено не отиват до пътника да му продадат билет, което е тяхно задължение и ОСНОВЕН работен процес, за който са там и им се плаща заплата! Много добре знаят, че ще се качат проверители, които имат план да изпълняват за глоби! Ние, бургазлии, не перфорираме билети, защото се возим в модерни автобуси с ВАЛИДАТОРИ за карти, климатици, чисто, приятно, но за сметка на това, плащаме, неоправдано най-скъпите билети в страната... По тази причина автобусите се движат полупразни. Луда работа!!!
54.
Наджие
10.05.2018 18:52:06
1
3
Братя и сестри вече спокойно с един телефон на ръка може да пътувате безплатно в градския транпорт !
53.
f
10.05.2018 11:27:04
5
7
контрольорките трябва да бъдат уволнени, недопустимо е такова отношение, дори към найстина нередовен пътник! Тези жени в автобусите са събирани от кол и въже, никакво възпитание и култура нямат.
А бургас бус, ако е решил че някой е нарушил правилата да го съди, а не да минава на саморазправа. И питам кмета, от кога бургас бус раздава правосъдие, съд в тази държава няма ли???
52.
Пътник 2
10.05.2018 10:14:41
1
6
Недопустимо е този подвеждащ клип да събира такъв сеир. Видно е, че тази скандалджийка се чуди как да се измъкне
51.
oko
09.05.2018 23:47:07
0
5
Predi vreme v B12 vidqh kak kontrolyorka se zaqde s civilen policai , sled kato toi i se ligitimira , tq prodalji da se zaqjda ,
no posle se naigra jestoko ,
imashe , mamrene , nakazanie , I meseci po selskite linii....
Istina e , che sa prostovati , bez vazpitanie i obnoski .....no takav e materialat za sajalenie......
50.
lavender
09.05.2018 22:55:13
4
6
Алоо, безплатният адвокат на гратисчийката, който снима ли снима. Нарушаваш конституционното право на служителките, както и на други пътници да снимаш без тяхно съгласие.Това че си на обществено място не ти дава право да снимаш отделни лица против волята им. А кондукторките ги съветвам, връчат ли им документ за административно наказание, още повече, ако наистина ги глобят парично, веднага да обжалват пред Административен съд. В Бургас има кадърни адвокати по този вид дела, а и те не са скъпи, така че не свеждайте глави, прави сте. И да попитам господина Драгнев, защо преди време контролиращите редовността на пътниците бяха мъже и обикновено вървяха по двама, а сега тази що годе рискова работа я вършат жени? Наглата гратисчийка едва ли щеше да се държи така, ако насреща ѝ бяха мъже, а онзи с камерката щеше да я събира на парченца по пода.
49.
2XL
09.05.2018 22:27:31
1
5
Оня изцъкления урунгел,дето го натресоха от общината за заместник управител имитира дейност.Идея си нямат неработещите в Бургасбус на какво унижение са подложени служителите там!
48.
Цеца
09.05.2018 20:56:32
1
7
Здравейте на всички!Т.к. това е тема, която много вълнува всички, от любопитство изгледах внимателно "скандално" клипче. Не видях никъде обаче въпросните наказани конрольорки да проявяват грубо отношение към крещящата госпожица. От записа ясно се вижда,че при слизане от авобуса, госпожицата "замерва" с монети двете жени..Не смятам, че вината е едностранна, и човекът, който е снимал клипчето също провокира по някакъв начин напрежение, което не му прави чест. Спокойна вечер на всички
47.
Ууууу
09.05.2018 20:05:52
2
13
Вместо да ги наградят, че си вършат работата тяе ги наказват....смешна държава.
Клипът е подвеждащ!!!
46.
До служители на Бургасбус
09.05.2018 18:50:00
5
6
Всички излизайте на стачка до като не осъдят автора на клипчето с подвеждащо заглавие. Нека да спрем трафика в Бургас да видим тогава тарикатите гратисджжи и недоволните комплексарчета с какво ще пътуват. На стачка само така ще бъдат защитени правата ни иначе щом наказват колежките уте олигофрени и наркомани ще започнат да ни бият по автобусите защото си вършим работата стачка колеги на стачка и оставка за ръководството на Бургасбус,вместо да защити служителите си ще ги наказва срам и позор!
45.
Сара
09.05.2018 17:47:12
4
10
Каде са им униформите те са за уволнение
44.
Калуд
09.05.2018 17:22:04
2
8
Големият проблем в Бургасбус се нарича Петко Драгнев. Общинската фирма си е присвоил, като своя и той взима еднолично решения за графика и маршрута на автобусите и цена на билети. Общинският съвет и кмет са само инструмент за решенията на ЕОД Драгнев. Но, за жалост така е в тази територия наречена България, управляват прости и неграмотни. Не е минала и седмица и интервю с '' великия'' шеф Петко. Повръща ми се от такива комплексари и връзкари!
43.
Хо хо хо
09.05.2018 17:14:44
6
9
До наглите и малоумни служители на Бургасдрус. Неуважаеми тъпаци научете се на културно отношение към пътника, защото от него получавате приходи в общинското си търговско дружество. Ако не беше кмета, до сега щяхте да сте фалирали , бившия и настоящия кмет ви подпира да съществувате като фирма.
42.
42
09.05.2018 17:04:47
0
5
Тая наркоманка в Болерото работи. Много е любезна.... или абстиненцията нещо често сигнализира
41.
1
09.05.2018 17:03:05
1
8
Значи дрогата може без билет да се вози и да не я глобяват, щото се сърди, за контрольорите глобили.
40.
Калоян
09.05.2018 16:53:14
0
0
До 38: Днес цял ден ме караш да се усмихвам, очевидно ти си завършил БСУ, защото аз нямам нищо общо с Вашия университет :) Прочети си пак КТ и тогава ми спори, многознайко.
39.
Киро
09.05.2018 16:31:48
0
6
Айде после Бургасдрус да си намерят хора да им работят като контрольори. На гугуткин ден.
38.
До Калоян
09.05.2018 16:18:53
2
4
Не знам кой е умник и кой тъпак,ама като те чета, със сигурност си станал отличник в БСУ!
37.
До 35
09.05.2018 16:01:29
0
3
Не е от най-умните ,лапа го за билет от градският транспорт .
36.
ПОЗОР!
09.05.2018 15:44:15
8
8
Позор за мародерите!
Защо бе малоумници развявате скапаното руско знаме на 9 май в чест на някаква си победа. Ами че тогава Русия не беше суверенна държава, а скапана съветска република. Т. нар. "победа" е на СССР и неговото знаме е кървавочервено със сърп и чук.
Малоумна поклонническа измет!
35.
И
09.05.2018 15:33:15
2
1
Майка ми да не е толкова ПРОСТА като твоята , че да е тарашат наркоманки...
Поздрави от БургасДрус и Сие
34.
До 32-33
09.05.2018 15:31:41
5
0
На тва ти е проблема на теб, че паричките ти стигат само за билетче. Ако трябва и среща да си уговаряме , нямам да имам търпението да те изчакам , щот с това объркано разписание , я успееш да дойдеш , я не. И си плащай редовно , не пропускай , за да не те налазят такива мумии и да те дърпат за косата да си платиш 10лв
33.
*********
09.05.2018 15:17:36
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
До31
09.05.2018 15:15:16
3
4
Мизерник си ти и нито една от жените не ми е майка и парите за банички и билет си ги изкарвам сам .Като си много отворен ела да се видим насранко и пожелавам ти тази долна наркоманка да отараши майкати и да продаде дрога на детето то тогава друга песен ще пееш .И офертата важи за срещата дате видим колко си смел .
31.
До 27
09.05.2018 15:11:55
9
9
Трай бе ПАЛЯЧО. Сигурно си син/дъщеря на една от двете мумии. Сега няма , как мама да ти даде пари за баничка.
И какво като е снимал. Така трябва.
Мизерниците на Бургасдрус
30.
До всички
09.05.2018 15:03:44
4
13
Тази без билета е от Ветрен .Долна наркоманка
29.
Йа
09.05.2018 15:02:05
3
12
Ха и какво излиза ,че можем да се возим гратис е БургасБус без проблем .
28.
ff62f
09.05.2018 15:00:40
1
4
Герберите от Боко и Цвък до последното герберско келеме вече са с усещането за НЕДОСЕГАЕМОСТ . Спи още дебилски нарde !!!
27.
До кмета
09.05.2018 14:56:52
12
23
Кмете голяма грешка как можа заради тази наркоманка рижава лежала за наркотици и кражби в Сливен да го отнесат жените който си вършат работата знамили че аз като съм мъж и мога да ошамаря контролите да патувам без билет .
Ps до оператора на видеото доволен ли си нещаснико ако майкати работи без пари цял месец дали ще снимаш пак .Опееаторчето ти си един жалък джендър .
26.
Koko
09.05.2018 14:40:24
3
10
Бургасбус само това могат да глобяват служителите си
25.
..
09.05.2018 14:29:15
14
11
В автобусите се возят само- пенсионерите ,учениците , безработните ,болните , инвалидите и лузърите .
100% е на многомилионна загуба
24.
Шофьор “БургасБус”
09.05.2018 14:19:38
2
30
Вътрешна информация:Това за глобяването с една месечна заплата е за пред обществото,санкции няма да има,освен мъмренето.Драгнев е слаб шеф.Никакво разбирателство във фирмата,пълно е с наши и ваши.
23.
Гал
09.05.2018 14:17:33
8
23
Нередовната пътничка е срам за нас. Ако има малко морал и достойнство трябва публично да се извини.
22.
до 4
09.05.2018 14:13:03
4
16
Така ли не научихте най-накрая, че закона гласи, че на обществено място всеки може да снима, същото важи и а обществения транспорт, закупен с парите на гражданите! В частен имот нямаш право да снимаш!
21.
Рамбо
09.05.2018 14:07:20
3
16
Драгнев голям си тъпанар, време е да си подаваш оставката не виждате ли че грубото отношение е от страна на дрогираната пътничка, много ви е лесно, глобявате вашите служители и проблема е решен, а оная истеричка не стига че груба ами и се измъкна без да плати нито глоба нито билет, ебати олигофрените сте, цялото ръководството на Бургасбус оставка и пълна смяна
20.
dok
09.05.2018 14:02:31
2
6
Контрольорката с шарената риза е от Добричко преди около 20г. стана бургаска снаха Атанаска се казва
19.
Калоян
09.05.2018 13:59:38
3
10
Плащането на обезщетение за претърпени от работодателя вреди като регрес няма нищо общо с налагане на “глоба”, умнико :)
18.
БургасБусссс
09.05.2018 13:56:24
4
9
Предлагам повече правомощия на контрольорките, да ги въоръжат с белезници, палки, електрошок, сълз.гас и др. за да са мирни пътниците, таз ако не е от М.Рудник пък на.....
17.
do 15
09.05.2018 13:47:16
0
13
15-ти ко пишеш ве пропаганден пе*ал.
16.
*********
09.05.2018 13:43:49
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
ПОЗОР!
09.05.2018 13:34:51
24
6
ПОЗОР! ПОЗОР! ПОЗОР!
Позорно е в България да се вее знамето на руските пияни окупатори.
Позорно е да се слагат цветя на паметниците на окупатора! Тези паметници са построени от престъпният комунистически режим – обявен за престъпен от Българското народно събрание със специален закон.
Позорно е да се пишат статии за възхвала на окупатора и да не се дава място за коментари с цел да прикрие „благодарността“ на българите към гнусните пияни окупатори.
Всички умрели в България руски окупатори са разстреляни от НКВД за мародерство или са пукнали от кражби и мародерство като отровилите се в Бургас със технически спирт „освободители“-окупатори.
Позор за мародерите!
14.
Аха
09.05.2018 13:33:11
6
12
А,ако някой отказва да си плати глобата как му вземат парите.Момичето направо ги прегази и избяга.Няма време за лични карти да се събират и т.н.Преди 15 години,когато се тъпчехме в препълнените икаруси имаше една глобаджийка като страшилище злобна и дебела.Явно така ги учат да са груби с нарушителите.А, че и а нагли клиенти е ясно-материалът наистина е кофти.Ако това е касиерката от Болеро както някой писа вчера- явно се друса наистина,личи и докато обслужва клиентите.
13.
*********
09.05.2018 13:24:50
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
До Калоян
09.05.2018 13:22:52
5
10
Ако не те мързи, хвърли един поглед до кодекса на труда,чл.203 и 206 и после пиши за бози,айряни и прочие.
11.
vini
09.05.2018 13:21:03
4
28
Научете тези контрольори да говорят със пътниците нормално и да правят забележки когато пътниците стоят на две седалки едновременно.Не само да правят забележки за говоренето по телефона но и те самите да не говорят.
10.
*********
09.05.2018 13:18:16
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
*********
09.05.2018 13:17:39
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
...
09.05.2018 13:13:45
20
36
Пътничката трябва да се засрами, а вместо това сега тя ще се надуе, че е победила. Защо не си е купила билет веднага, а след това вика и крещи, че това са и последните пари, сякаш някой я е принудил да се качи в автобуса. Освен това аз на клипа не виждам насилие от тяхна страна, а само от нейна.
7.
Оставка
09.05.2018 13:11:17
2
24
Петко Драгнев, като истински комунист си изми ръцете. Чакам твоята оставка!
6.
Калоян
09.05.2018 13:02:40
9
23
Работодател НЯМА ПРАВО да налага имуществена санкция на служител - не и според действащото законодателство. Въпросният “вътрешен правилник” явно е пълна боза, защото е съставен от неграмотници :)
5.
Jasmin
09.05.2018 12:56:56
9
36
Никой не налага пътника да се качва в автобуса насила,ако не иска да плаща да си използва краката
4.
PP
09.05.2018 12:53:51
35
37
А как и кой ще накаже пътничката за нейното поведение или господина който снима без разрешение контрольорките?
3.
не
09.05.2018 12:53:07
19
54
Защо ще глобят жените? Другите пътници да не са по-големи будали и да си плащат билетчето, а тази истеричка гратис. тттц
2.
запетая
09.05.2018 12:39:39
1
3
Пред опитвайки трябва да има запетайка !
1.
???
09.05.2018 12:39:20
12
26
А мацето ще дава ли в дупето?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори