×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След алармата на Флагман.бг! ДАИ и КАТ погнаха грудовските копърки


След алармата на Флагман.бг! ДАИ и КАТ погнаха грудовските копърки
Трудно се доказва, че пътниците се извозват нелегално, въпреки че на тази снимка се вижда как шофьорът взема левчета от хората
03 Април 2018, Вторник, 09:29 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Акцията ще продължи докато не бъде пресечена нелоялната търговска практика

Пътна полиция и инспектори на ДАИ Бургас погнаха грудовските копърки, чиято незаконна дейност бе осветлена в разследване на Флагман.бг (ВИЖТЕ ТУК).

Акцията продължава, докато не бъде пресечена нелоялната търговска практика.„Има глобени шофьори за  различни нарушения. При всички положения колегите ще продължат с проверките”, казаха от ОД на МВР в Бургас.

Припомняме, че бакшишите от Средец дублират автобусните линии на двата официални превозвача, които плащат данъци, такси по автогарите и поемат ангажимент да осигурят интензивен график на автобусите. 

Жълтите коли возят на цената на билета. Обикновено са във фрапантно нарушение, защото част от тях имат право да работят или само в Бургас, или в Средец, но качват пътници и в двете посоки. Таксиджиите издават касови бележки от дъжд на вятър, с което са изцяло в сивия сектор.

Дейността им е на път да откаже превозвачите, които са категорични, че ако държавата не се намеси и не постави всички да работят при равнопоставени условия ще се откажат от линиите. Това от своя страна ще създаде сериозен проблем, защото до този момент автобусите изпълняват и своята социална функция – пътуват в интензивен график, за да осигурят свързаност, возят на преференциални цени учениците до Бургас и ред други.

В категории: Средец


17
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
17
Коментара по темата
17.
фд
06.04.2018 08:11:42
1
1
пак питам,защо в грудуву няма мангали,каква е тази аномалия, ужас.
16.
Ехо
05.04.2018 16:22:52
0
2
Това е пазарната икономика.
15.
!!!
05.04.2018 15:57:53
1
2
Аз също пътувам редовно и предпочитам такситата.Колкото до сигурността,знаем автобусите колко годишни са,какви шофьори ги карат,с какви гуми са .Копърка се нарича нередовно такси,пък те си имат необходимите документи.
14.
Ааа
04.04.2018 18:23:56
0
7
Моля журналиста написал статията да се качи два пъти на тези автобуси и да видим дали няма след това да предпочете таксито. Да стои прав до Бургас и като обиколи селата Дебелт и Драчево и ще му мине мерака да пътува с автобус.
13.
123
04.04.2018 16:52:43
0
9
Флагман - колко ви платиха за статията? Какво им социалното на автобусите? Да не возят без пари.
Проверете автобусните фирми мооооля! Ако не - то ние гражданите ще съдействаме за това. Направо се оляхте с тези мафиотски фирми.
12.
!
03.04.2018 19:07:41
1
6
Стоянката им е на Била - Трапезица от години. Колко много време им трябва на данъчните да се усетят..! В България всичко се случва с десетилетия закъснение. Дано един ден последните да станат първи!
11.
.........
03.04.2018 18:37:08
0
6
Съгласен съм да давам повече пари ама като ми се наложи пак ще се кача на такси защото пътувам по-бързо. Какво чешете егото на двама тъпака като не им отърва да се махат други ще дойдат. Те щото са наядени и искат повече да лапат от бедния народ.
10.
разочарован
03.04.2018 18:32:20
3
5
ДАИ да проверят дали всички автобуси имат винетки, като са правят че са напълно редовни. С какви гуми карат, че карат толкова хора. Общината да коригират маршрутните разписания, защото в таз община има хора които работят не само ученици които учат девет месеца. Ама от учениците вземат субсидии и затова само за тях говорят. Никога няма да се оправи транспорта на Средец. Като трябва да тръгнеш от Средец от Бургас направо да откачиш. Ако не са такситата и ако трябва да гониш час си умрял. Искате да спрете нещо което е добро, за да наприте кефа на някой си.
9.
Грудовски джендър
03.04.2018 17:55:36
0
1
ГуДовците са N1 В транспорта ебати и мушенниците да лапат чура бакшиджяги
8.
закон
03.04.2018 17:29:38
0
2
До 1я Разбрах че си ТЪП и Ти обяснявам за да разбереш едно такси дали е редовно то е достатъчно да видиш дали има издаден стикер от общината който е залепен на преден десен калник и отзад на багажника .ясно точка...
7.
АС
03.04.2018 17:16:56
1
5
Какво значи копърка.Таксито може да извършва и между общински превоз след като си попълни пътна книжка и пусни апарата апарата може да покаже 20 лева а пътника да пшати 18 Никъде на челото на пътника на пише на коя фирма е клиент.Вземали пътниците на автобусите, а защо не го тълкувате обратно автобусте вземат пътниците на такситата и те плащат патент осогровки данаци периодично са задължени да сменят коли и документи.Все едно да кажем ние, че флагман или други сайтове унищожиха весниците, Вие не сте ли чували за пазарна икономика или знаете само вашата планова икономика хора последната икономика беше преди30 години не ги бъркайте двата щата.Освен ако журналята не обслужват някой интереси.
6.
Бай Ташак
03.04.2018 16:17:09
2
11
Стига с тези аларми научете се да пишете и да се изразявате правилно що за смешни хора сте събрани там не умеете да направите нещо както трябва с това ваше драскане ще си останете само Алармаджий
5.
Боцмана
03.04.2018 16:02:03
1
15
А с колко се ощетява бюджета от това дето 80 хиляди полицаи,катаджии,жандармеристи и разни други милифонтени ползват личните си автомобили без да си купуват винетка?!
4.
гледна точка
03.04.2018 15:50:59
0
6
Дали е вярна информацията, че превозвачите по линията Средец- Бургас- Средец са наели охранителни фирми, които да плашат пътниците за да не се качват на такситата? И името на едната охранителна фирма е "Килъри"?
3.
......
03.04.2018 15:33:49
0
4
Даже има шофьор на автобус по линията Средец-Бургас който като почива си кара такси ( копърка ) по тази същата линия :)
2.
Kok
03.04.2018 15:00:06
1
3
Snoshti sled 18 chasa imashe 3 koparki pred bilata za sredec
1.
Я
03.04.2018 13:31:27
1
11
Ами като така, да вземат да проверят и тези пред входа на пристанището ,т.е. пред книжарница Рубикон, колко са изрядни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори