×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Копърки работят под носа на ДАИ Бургас, съсипват бизнеса на две транспортни фирми (ВИДЕО)


Само във Флагман.бг! Копърки работят под носа на ДАИ Бургас, съсипват бизнеса на две транспортни фирми (ВИДЕО)
Шофьорът на копърката потрива доволно ръце - ще тръгне пълен към Бургас. Той представи ромското семейство и възрастна жена за роднини
29 Март 2018, Четвъртък, 13:03 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка и видео: Иван КОЛЕВ

Ако държавата не влезе в ролята – фалираме, казаха превозвачите „Бургас Волан“ и „Диана 98“

Копърки работят незаконно под носа на Държавната автомобилна администрация(ДАИ)-Бургас и са на път да съсипят две транспортни фирми.

Собствениците на „Бургас волан“ Никола Илиев и „Диана 98“ Димо Тенев потърсиха Флагман.бг като последна възможност, за да спасят бизнеса си. Двамата дадоха гласност на проблема с нелоялната си конкуренция. До този момент са подавали множество сигнали, но ефектът е нулев, признаха те.

Фирмите им облслужват редовната автобусна линия от Бургас до Средец. „Бургас Волан“ е спечелила конкурса на Община Бургас, а „Диана 98“ - на Средец. Двете фирми трябва да покриват плътен график, буквално през 40-45 минути, за да има добра свързаност между Бургас и Средец и да изпълняват автобусите своята социална функция.

Голяма част от курсовете са на тотална загуба, защото са в „мъртви часове“, а в тези, които се очаква по-голям пътникопоток клиентите им са събирани под носа от 9 таксиметрови автомобила,

които возят на цената на билета и минават по маршрута на автобуса. Според наши източници касови бележки се издават от дъжд на вятър, а жълтите коли са в куп нарушения. Една част от тях имат право да качват клиенти само в Средец, а други само в Бургас. Всички обаче правят двойни курсове, не издават касови бележки, не плащат дължимите си данъци и не тръгват празни. Измъкват на ден до 1000 лева от официалните превозвачи.

„На ръба на фалита съм! Повече не мога да издържам. Плащам заплати на 10 човека, осигуровки и данъци. Само таксите за двете автогари са ми по 2 хил.лева на месец, а тези таксиметрови шофьори ми обират клиентите под носа и никой нищо не прави“, каза пред Фрагман.бг Никола Илиев. Той призова компетентните органи да си влязат в правомощията и да поставят сектора да работи в равнопоставени условия – с платени данъци и в спокойна среда.


Това такси няма никакво право да качва пътници от паркинга на "Билла", но го прави всеки ден

Тази сутрин репортер на Флагман.бг бе на автогарата в Средец, за да провери твърденията на превозвачите.

В 7:30 часа сутринта видяхме три жълти коли, една от които с разрешително от Община Бургас, другата също бе с бургаско разрешително, изобщо нямаше поставена табела, което означава, че не би следвало да работи. Шофьорите бяха спрели буквално на самата автогара и привикваха пътниците от редовните линии.

Трета кола – Ситроен, брандиран с марката на "МКАР Бургас", за 30-ина минути събра четирима човека – ромско семейство и възрастна баба. Секунди преди да потегли репортер на Флагман.бг се опита да разговаря с бакшиша, който твърдеше, че това били негови приятели и роднини, оправда се, че отивал на работа в Бургас и просто ги качвал в колата си, за да им свърши услуга. „Имат пътна книжка!“, изрепчи се шофьорът и потегли съм Бургас.

Друга от копърките – Дачия имаше трима пътници, директно качени сектора на автогарата. Шофьорът първо каза, че щял да таксува според цената на апарата, а после призна, че взела колкото струва билетчето, „дори по-малко“, сякаш се хвалеше.

В Средец спипахме и още едно такси – Пежо, което малко по-късно открихме на друга от незаконните стоянки – пред „Билла“ в Бургас, където чакаше поредните си клиенти.

Шофьорът, осъзнаваш, че е в нарушение, най-малкото, защото качва пътници от Бургас. Той се опита да избяга. Тръгна, но не към Средец, където по принцип трябва да работи, а към паркинга на съседния голям магазин - „Лидъл“, на метри от АГ „Запад“.


Този шофьор прибира парите на пътниците, които току-що е довел в Бургас

„Ако не се предприемат мерки срещу тези коли – ще се откажем от линията. Няма смисъл да работим, да плащаме данъци, осигуровки, такси по автогарата, а те да обират клиентите ни. Молим държавата да ни постави при равни условия“, настояха от „Бургас Волан“ и „Диана 98“.

В същото време проверка на Флагман.бг показа, че до този момент има съставен само един акт на копърките. Миналата година таксиметров шофьор е глобен от ДАИ заради нерегламентиран превоз с 2000 лева, но санкцията е обжалвана в съда и е паднала, защото бакшишът довел 4-има приятели, които твърдели, че те са пътували в колата, не са му плащали нищо и той им е вършил услуга.

Запознати разкриха, че има други методи за противодействие срещу копърките – съвместна акция на Икономическа полиция и ДАИ Бургас, която може за няколко часа да закове нарушителите, а най-сериозната санкция е отнемане на автомобила.

До този момент обаче държавата не е показала желание да се разреши този проблем. Подобна е и ситуацията с двете общини, които са отдали линиите. УКОРС Бургас е трябвало да провери дали бакшишите чакат клиентите си извън стоянките, но прехвърлило въпроса по компетенции на ДАИ, независимо, че са имали разпореждане от ресорния зам.-кмет Красимир Стойчев. Автомобилната администрация пък се оправдала, че няма инспектори за проверки, което пратило превозвачите в патова ситуация.

Флагман.бг разполага с регистрационните номера на 9-те копърки. С готовност сме да ги предоставим на разследващите органи.



В категории: Бургас


47
Коментара
47
Коментара по темата
47.
възмутен
02.04.2018 20:34:21
0
6
Тази сутрин пътувах в 6ч. и 50мин. за работа в Бургас с микробус на Бургас волан. Тъй като учениците са във ваканция , бяха пуснали микробус. Познайте какво стана? Имаше поне 10 правостоящи. В Дебелт остави половината чакащи. Защо нямаше на автогарата репортер днес?
46.
Запознат
02.04.2018 08:22:11
0
4
Абсолютно вярно е, всички таксита имат разрешителни от Общината и са платили патентен данък. Тези автобусни фирми дали са редовни с данъците и осигуровките? Моля Флагман сезирайте отговорните институции да ги проверят!
45.
Дидо
02.04.2018 01:27:52
0
1
Какво разбирате под Копърки.Това е било преди години,отдавна никой неможе да кара незаконно.Има стикер на две места от общината за платен данък.Дори и полицията заглежда тези стикери а да не спорим за ДАИ.От тези коли нито една не работи без разрешително,а и вече това е невъзможно.При една проверка глобата е голяма и никой не се решава.Единственото нарушение е ,че нямат право да вземат пътници от друга община.Някой в коментарите спомена че ако има злополука ...Абсолютно всяко такси е с застраховка на местата иначе не се дава разрешително.Да ни би тези пенсионирани автобуси да са по добри.Всеки сам си избира на кой да даде собствените си пари.Чий ли е интереса от статията и дали не е платена.
44.
до 42
01.04.2018 17:17:03
1
2
Като тръгнеш да пътуваш с автобусите тогава ще говориш за силови групировки.
43.
очевидец
01.04.2018 17:11:50
0
2
Трябва да има конкуренция. Всеки има глава на раменете си и може да прецени какъв транспорт да ползва. Нека господата от транспортните фирми да не се оплакват толкова много. Като са пред фалит защо не се отказват толкова години, а само реват. Проверете на сайта на община Средец колко пари им дава държавата за учениците и пенсионерите и отделно затова, че пътуват по селата. Техните автобуси дали са редовни-проверете ги. Не хвърляйте прах в очите на хората. Като тръгнеш от Средец за Бургас пътуваш 50 минути, а такси пътуваш за 20 минути макс. Така че господа вървете си по линиите за всички има хляб.
42.
Бургазлия
31.03.2018 18:06:35
3
4
Държавата като не си върши работата, на помощ идват силовите групировки. За отрицателно време ще елиминират копърките.
41.
Aaa
30.03.2018 22:31:44
3
3
Този г н Илиев само в едната посока ли взема пътници? Това ли му е равнопоставеността? Или само знае да плюе.
40.
Някой
30.03.2018 15:52:28
2
4
Първо прочетете малко за Юбер и после да пишете
39.
mincho
30.03.2018 14:39:13
2
7
Аз ако съм на тия глупави превозвачи ще оставя такситата да ни возят учениците,тогава да видим дали Жабов няма да си отвори очите! Миналата седмица ползвах услугите на бакшишите вози ме един никролог с дачия едно че вътре беше ужасна смрад дори и бакшиша миришеше повече НИКОГА няма да се возя с тях те са на по сто години и като гледам че са и с паркинсон ужас потресен съм!
38.
АС
30.03.2018 13:05:31
3
8
Журналя от флагман .Тези фирми много ги защитавате но никой не казва че маршрутките на автогара запад ,в 90%са над 20 и години за тях няма въздрастова граница въпреки че возят 20 и нагоре пътници ,а за такситата ограничение на годоните и возя вмалко случай до 6 човека Ай моля ви се будете и малко реалисти.
37.
закон
30.03.2018 12:48:20
2
3
Докато такситата са боядисани в жълто, ще се работи по този начин.Сега всеки който види жълта кола маха или се качва от спирката и пътува ,пътника не поглежда колата има ли табела има ли шахматни ленти.Още пи фрапиращо е в туристическите обекти там всяка жълта кола за туристите е такси.Ако няма задължителен цвят клиентите ще се качват само на автомобили с табела такси и с надписи по вратите.Тогава който няма разрешително няма да се осмели да сложи табела или шах матни ленти.Но министерството по транспорта не искат или не знаят.Те знаят само да доят бакшишите да им налагат ограничения било с години на автомобилите било с цветове и много други.
36.
даскала
30.03.2018 10:48:45
5
4
дъртия с да4ията в4ера така го сапунисаха ,и пътниците и те го отнесоха,мисля 4е скоро няма да седнат до него.вси4ки отнесоха актове
35.
14
30.03.2018 10:13:09
0
3
Какво точно е копърка
34.
До социалния тъпунгер
30.03.2018 10:01:43
2
4
При споделеното пътуване, не е нужно да притежаваш кола, тъпоглавецо!
33.
Запознат
30.03.2018 09:54:55
1
4
Флагман проверете автобусните фирми колко са редовни с документите и плащанията
32.
Запознат
30.03.2018 09:47:00
3
6
И такситата плащат осигуровки и патент 300лв и разрешително 75 лв
31.
duty free
30.03.2018 09:39:57
3
6
Първо - стане ли катастрофа, пътниците да копърката, могат да се оплачат на арменския поп.
Второ - този тарикат прибира кинтите, а на онзи парите са му на светло.
Трето и последно - ако трябва да пътуваш до Бургас, сам, няма да ти бъде по - евтино.
Струва ли си да хващаш барутник?
30.
W
30.03.2018 09:09:06
3
6
Идва Юбер и подбива цените наполовина. Нереално много пари искате ... лев за километър. Цената е не повече от 20 ст за километър. Не може хората да взимат толкова малко пари, а някакви миризливци, които не могат да четат и пишат, да искат такива високи цени. Ходете си из европата. Карайте камиони. Махайте се.
29.
Станчо от Пънчево
30.03.2018 02:47:50
1
5
Интересно тези що не се оплакваха така като разсипваха държавния превозвач и му крадяха пътниците?
28.
Наблюдател - до 21. Ох ши умръ
30.03.2018 02:27:25
0
3
Не виждаш ли какво се случва в Бг? Баш мафиота с големите очи хукна жалби да пуска ти за кодекси ми говориш.
27.
Дата..
30.03.2018 01:16:04
0
3
От Стария до Новия град в Поморие есента ми искаха петунка, горе долу 2 километра.
26.
Мушмулятиго
30.03.2018 01:13:13
3
1
Говоря за хора, които нямат коли - възрастни хора и деца, бе Орк. Ще разделят те. 3,50 лв. ли е за пенсионери и ученици.
25.
Калтаци Бургас
30.03.2018 00:53:31
3
9
Кое му е социалното на 3.50лв билета, бе мушмул? В двете посоки до Бургас колата харчи 7лв раздели ги на 2,3,4 и сметни. С две ръце за споделеното пътуване!!!
24.
Софийски Помориец
29.03.2018 22:39:35
3
5
Проблемът е сложен: В момента, маршрутките - автобусите имат и някаква социална функция - например възрастни хора пътуват за прегледи и лекарства в Бургас за сносна цена. Ако бакшишите унищожат превозваческите фирми, същите тези стари хора и ученици от съседните села, няма да имат възможност след това изобщо да пътуват, познайте защо. Въпросът е ако тези превозвачески фирми изчезнат, дали цената на същите тези таксита ще остане същата. Просто , никой няма да ходи до населените места, в които живеят тези хора. Дреме им на бакшишите - те търсят най-изгодна цена.
23.
Нес кафе
29.03.2018 22:33:10
0
5
Там ревнаха, лятото за Сл.бряг Созопол кибичат едни бакшиши с дрескод джапанки и шорти с потник и викат на цената на билета. Така е поне от 15 20 години. Някой бивши чейнчаджии естествено мургави
22.
Не ви знам кой с какво си вади хляба, ама
29.03.2018 22:28:58
2
7
Тия превозвачи плащат данъци запрати осигуровки скъпи винетки и още какво ли не. Искаме нови автобуси които струват хиляди лева. И как да стане. Юбер е забранен в повечето разумен свят. Оставя цял бранш без хляб
21.
Ох ши умръ
29.03.2018 22:17:44
1
10
Двама мафиоти се оплакват от други мафиоти през медиите. Ех къде отидоха старите времена, когато мафиотите решаваха проблемите си с чест и достойнство?
20.
Юберче
29.03.2018 21:33:21
5
8
Само споделеното пътуване ще прати в боклука транспортната мафия и гнусните бакшиши!!!!
19.
xcxcx
29.03.2018 20:44:38
1
9
"репортер на Флагман.бг се опита да разговаря с бакшиша" - това не звучи сериозно господа "репоертери"
18.
Пътник
29.03.2018 20:36:55
0
8
Флагман!,имам личен запис от пътуване с маршрутка на "Диана98"-от Средец за Бургас.
Няма да каментирам "копърките",но уж редовните превозвачи трябва да са изрядни,а...в записа ми ясно се вижда как пътуваме,а километража не помръдва...Направи ми впечетление,защото шофьорът в един момент увеличи скоростта и просто погледнах.На слизане го попитах,защо не работи,но отговор-нямаше.
Потърсих номер на фирмата,на такъв абявенне намерих...Та там...Жабката да отговаря...
17.
Пътник
29.03.2018 20:35:35
1
6
Фрагман!,имам личен запис от пътуване с маршрутка на "Диана98"-от Средец за Бургас.
Няма да каментирам "копърките",но уж редовните превозвачи трябва да са изрядни,а...в записа ми ясно се вижда как пътуваме,а километража не помръдва...Направи ми впечетление,защото шофьорът в един момент увеличи скоростта и просто погледнах.На слизане го попитах,защо не работи,но отговор-нямаше.
Потърсих номер на фирмата,на такъв абявенне намерих...Та там...Жабката да отговаря...
16.
В
29.03.2018 20:19:57
2
8
Те тия са само следствие на други нарушения: напр.Фирма "Балък-Мангал Мангалов" ЕТ "печели" конкурса, но само той иска да е на пазара и ако може с по-малко на брой и по-старички бусчета. Дет се вика - с малко инвестицийки да избръснеш пътуващите. Ама, не се сещат, че услугата която предлагат не удовлетворява пътниците - понякога си прав, вътре смърди, климатика се пуска, ако и на шофьора му стане топло. Пазара не търпи празни ниши - идват "наште" хора - пускат ти климатик, седиш, а не си прав, оставят те пред къщи и това е, може и на същата цена. После търсят свидетели, че ги возят неправомерно. Хората като са по-доволни от услугата, кой ще ти свидетелства=
15.
бургазлия
29.03.2018 19:45:06
2
7
Бившия шеф на ДАИ вероятно го уволниха поради това че неговите хора са съставили акт на некоректен шофьор то пък съда взел че го оправдал.
14.
До АЗ
29.03.2018 18:26:32
8
11
To пък бакшишите не могат сякаш да ни лепнат в мантинела - редовно карат нафиркани. Бирата за безалкохолно я имат.
13.
АЗ
29.03.2018 18:24:59
10
8
САМО АБСОЛЮТЕН КРЕТЕН МОЖЕ ДА ПОЛЗВА ЮБЕР......КАТО ВИ ЛЕПНАТ НА НЯКОЯ МАНТИНЕЛА,ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕТЕ
12.
Опитен
29.03.2018 17:59:42
7
11
Само ЮБЕР ще ги оправи тия бакшиши. Да дойдат ЮБЕР, да им падне оборота, да видят откъде изгрява Слънцето.
11.
gincheto
29.03.2018 17:57:40
10
12
Как ще ползвам услугите на тия копърки?Шофьорите са дълти пенсионери които им липсват хигиенни навици ,а в таксито е голяма смрад!
10.
asddff
29.03.2018 17:53:06
4
13
Винаги ще предпочета такси пред автобуса, макар че излиза по-скъпо ,защото преди 5 дена пътувах с автобуса от 18:30ч от Бургас-Средец бях правостоящ с още 7,8 човека.
9.
Х
29.03.2018 17:52:54
2
5
Тия номера ги правят на Руски паметник - София. Пернишки орки, които дори не са таксита с разни счупени лади и ванове, вече 10 години, никой нищо не може да им направи. Идваха КАТ, ДАИ, нелеганите още са си там. Доколкото разбрах от перничаните - карат пътниците директно пред домовете им, хората не се тъпчат след работа и май за същите пари. Ами те и лицензираните са си виновни, карат същите бараки и са малко, за да поемат перничаните след работа от София до Перник.
8.
*********
29.03.2018 17:39:28
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Изводът -
29.03.2018 17:36:04
2
11
от цялата ала-бала е,че автобусните билети са много с много завишени цени.Как иначе ще им излязат сметките на бакшишите ?
6.
Бекъм
29.03.2018 17:34:08
1
5
Ми като махнахте Наско така е и така ще бъде!
5.
до - 1. В
29.03.2018 17:30:47
3
7
И като дойде Юбер,как ще се развият нещата за двете фирми от статията ???
4.
До 1
29.03.2018 17:27:00
4
6
Юбер няма да дойдат тука оти става гражданска война
3.
Do1
29.03.2018 17:25:07
0
13
I kato doide Ubera shta karat bez pari li e kloshar? Baksgishite shi stanat uberi i tva e
2.
Stavri
29.03.2018 17:21:37
8
16
I az bih se kachil vav taksito vmesto vav gadnia bus
1.
В
29.03.2018 17:19:26
10
14
Пада Бойко, идва Юбер и умирате всички бакшиши. И легални и нелегални.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори