×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката


Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката
Климентин Милчев(вдясно) изнесе шокиращи твърдения за д-р Читаков(вляво), след което последва отстраняването на кардиолога от болницата
23 Март 2018, Петък, 08:09 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

УМБАЛ Бургас безкомпромисни към кардиолога, обвинен, че изложил живота на пациентка в опасност

Безкомпромисни действия бяха предприети срещу д-р Михаил Читаков, кардиологът, който бе обвинен, че е погазил Хипократовата клетва и изложил живота на пациентка в опасност заради личната си омраза към нея.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Флагман.бг научи, че ръководството на УМБАЛ Бургас е взело крути мерки и преди няколко дни окончателно са освободили д-р Читаков.

След избухването на скандала управата на здравното заведение го помоли най-учтиво да напусне. Според неофициална информация д-р Читаков категорично е отказал и дал да се разбере, че няма да си тръгне. Малко след това той си е пуснал дълъг болничен, който е обжалван от УМБАЛ Бургас.

След като срокът на болничния е изтекъл, кардиологът още веднъж бил помолен да напусне. За това са настояли и лекари и медицински сестри от Кардиологичното отделение, тъй като д-р Читаков бил особен характер и трудно се работило с него, казаха наши източници от болницата.

В крайна сметка д-р Читаков е склонил да си тръгне и в момента вече не работи в УМБАЛ Бургас, а в МБАЛ „Ел Масри“.

Припомняме, че пред Флагман.бг Климентин Милчев, син на дългогодишната старши сестра на Спешното отделение Пенка Милчева, разказа потресаваща история за отношението на кардиолога към майка му. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)



37
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
37
Коментара по темата
37.
.
01.04.2018 14:32:05
6
21
един интелигентен човек, както твърди г-н Милчев, че е, никога нямаше така да клевети един доктор, какъвто и да е той, нито да вдига шум и публични изявления, с цел припечелване на някой допълнителен лев на чужд гръб, а щеше да проучи нещата как са, дали всичко, което твърди въпросната му майка е истина и дали адекватно е била лекувана и обгрижвана в болницата. И аз мога да кажа, че еди кой си лекар уби мойта майка или да твърдя кой какво е казал. Със сигурност има огромна доза преувеличаване и лъгане от въпросните хора. Жалко, че един кадърен лекар си замина от тази болница. Съгласявам се, че е особен, че нарежда и има тежък характер, но по-добре такъв доктор, който е по-особен, но лекува и поставя правилни диагнози и адекватно лечение, отколкото тих, кротък,лицемерно възпитан и любезен с пациентите доктор, който вреди и не лекува правилно пациентите си! Много съжалявам, г-н Милчев, но не съм на Ваша страна! Вие не сте прав!
36.
До за г-н Милчев
27.03.2018 16:17:38
15
9
1. Читаков е пълен кретен и некадърник!
и 2. Семейството на тази старша сестра не е мърша!
Да си дойдем на думата кой е мършата и кой не е! Всички харесват тази дългогодишна старша сестра на Спешно отделение с изключение на Читаков!
35.
Климентин Милчев
26.03.2018 17:59:54
15
7
А забравих,в кой сайт,вестник или др.,щеше да излезе декларацията на УМБАЛ-Бургас,с която щяха да се разграничат,или опровергаят.НАЛИ ЩЕШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ В ПОНЕДЕЛНИК.СМЕШНИК.
34.
Климентин Милчев
26.03.2018 17:53:27
17
5
ХХАХАХАААА.До 31,и До 30.Скъпи Мишо и Стефче и т.н,аз до вашето ниво няма да падна.За тези ваши защитнички,който толкова яростно в и защитават ще им кажа следното:-1.Казах ви пишете си имената като коментирате,за да ви знаят хората,а не да викате че аз съм мишка,само че разликата от мен до вас е аз излизам с името си,и заставам зад всяка своя дума,а вие като мишки(от най-гнусните и най-долни) се криете,зад чужди имена и др. 2.Да майка ми е ЗЛАТНА-Даже е БЕЗЦЕННА.Разликата между нея и вас много голяма,и вие я знаете,затова вие яд.Можеш да попиташ „твоя човек кой и кого разказа на зам.директорите за случката”,и тогава се напъвай да ръсиш ум и мисъл. 3.Аз немога да кажа че съм хипер умен,знаещ,но аз каквото мисля и го пиша веднага,и може да се допуснат грешки,жалкото за вас е че ви трябваха 2 дена да разберете написаното от мен,след това да се съберете,да ви го напишат и днес да ви го проверят за грешки и чак по обед да го пуснете.Жалко то и в работата сте такива. 4.Относнно до Българово,как хората ни се смее ли,само ще ви кажа че там живеят много весели,и усмихнати хора,честни и работливи.А не като вас.Майка ми от 40год,от както е излязла от там,и едвали има някой който си спомня за нея. 5.Относно заплахите и обидните думи давам ви лич.тел-0885558436,ако сте го забравили,и в сряда съм на работа в ЦСМП-Бургас,елате сами да ми ги повторите и се обадете аз ще дойда кадето кажете да ми ги повторите.Аз спирам вече с коментарите,за мен това е затворена страница.Спете спокойно.
33.
Пациент
26.03.2018 10:04:06
5
18
Че Читака не е цвете за мирисане, не е. Но, Но, по-добър диагностик от него, поне в рамките на градчето ни няма. Вие при кого бихте искали да попаднете? При възпитан и културен некадърник дето не може да направи разлика между инфаркт и язвена криза, или при псуващия Читаков, който обаче ще ви постави правилната и точна диагноза, и ще ви предпише адекватно лечение. Замислихте се май. Аз лично бих предпочел простака Читаков, щото поне при него имам шанс да оцелея. А ако искате културни и възпитани доктори, ми идете в Сити Клиник. Там всички са такивя. Некадърници, за три дни убиха баща ми, а уж нищо му нямаше. Съжалявам, че не звъннах на д-р. Читаков. Сега баща ми щеше да си е жив и здрав. Успех Читаче в новата болница. И продължавай да си бъдеш същия простак, но пациентите ти да са живи и здрави, а не в гробищата.
32.
Хаха
25.03.2018 22:58:22
15
5
Читаков не спря да си пише коментари.
31.
за г-н Милчев
25.03.2018 22:37:43
6
20
Господин Милчев,
1) Не знам се пише отделно, за разлика от неграмотен ;)
2) Не Ви познавам лично, но много добре знам каква е ситуацията в кардиологията, мои близки работят в това отделение и една лоша дума никой не е казал за д-р Читаков, мои познати и приятели също са се лекували от него и на никой не е отказал лечение, нито е псувал, още по-малко обидил. Не знам от къде с майка Ви сте решили така да клеветите, но ако д-р Читаков реши да повдигне обвинение срещу Вас, със сигурност ще му съдействам не, защото съм на негова страна, а защото такива мърши като Вас и "златната" Ви майка го заслужават, защото много знаете само в интернет и уронвате авторитета на един добър човек!
3) Какво заплашвате? Какво ще ни направите на нас , хората, които сме видели колко добър професионалист е д-р Читаков? Ще накарате флагман да пише статии за нас, хулейки ни и уронване на авторитета ли? Хайде, дайте, посмейте, да видим какво ще стане! Само гледайте да не стане така, че да не съжалите после и да се скриете пак в мишата дупка, от където сте излезли, че цяло Българово се смее на Вас и майка ви ;) Това, че хората ги е страх да говорят и да си кажат от къде тръгна скандала от страх, да не ги махнат от работа е друг въпрос. Повярвайте ми, лошо може да стане за Вас, защото колкото много страхливи мишки има, които само философстват и злобеят в интернет, толкова и смели има, които бързо ще ги сложат в дупката, от която са излезли.

Айде, по-спокойно г-н Милчев, засега спечелихте, но знайте, някой ден и на Вас ще се случи това ;)
30.
до г-н Климентин Милчев
25.03.2018 18:29:57
6
22
"Господин" Милчев, ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Успяхте с "великата" си майка да посрамите един добър и кадърен лекар, какъвто е д-р Читаков! Дай боже да заведе дело срещу Вас и "великата" Ви майка за накърняване на авторитет и обида, сигурна съм, че ще спечели! Браво, на Вас! Успяхте да препечелите някой лев на гърба на един добър човек! Жалко, че МБАЛ ще остане с един кадърен лекар по-малко. Дай боже и по-малко миндили като Вас и майка Ви да има по света, че такива индивиди, с кеф да ги утрепят! (че и трепането им е малко) Пожелавам Ви от сърце да Ви се върне тази мизерия, и Вас да Ви опозорят по такъв начин и да Ви накарат да напуснете работното си място!
29.
Комшия
25.03.2018 17:25:07
18
9
Абе хора тоя е пилен психопат цялата улица + всичко живо около нея не го харесва еслате да питате нас тоя шматарок и жена му колко са вартоглави това са напълно слаботокови хора неможе никой да ни ги харесва на цялата улица и цялата болница +пациентите правете си сметката за колко противни хора става въпрос а за жена му да не говоря пълно хахо смятай тая е с 20 години по млада да вземе тоя беше мед .сестра не я искат сега в детска градина
28.
Бургазлия
24.03.2018 16:52:57
18
8
Ако наистина е напуснал така наречената УМБАЛ /смях в залата/,това е само за нейно добро.
На този ненормалник -Читаков отдавна трябваше да му се вземе диплома за лекар.
27.
Зъбов
24.03.2018 16:09:59
9
14
Абе хора защо вярвате на крачолите прочетете мнението на БЛС -др Читаков този прекрасен лекар може да мести пациенти не само от една стая а даже и в други болници.второ няма скандал има капан ,жената жива и здрава няма нарушение като лекарска грешка а и даже вип стая за жената която тя като мед.работник не плаща,.в понеделник болницата ще излезе със становище ,че се разграничава от психаря Климентина а той ако иска да го съди индивидуално д-р Читаков но ще загуби 1000 на сто просто този човек си е наумил чрез платена статия да улови името на лекаря ,но изчакайте евала на Читаков напусна както и други лекари тази мижава болница..
26.
БАЙ ПЕТКО
24.03.2018 15:50:43
14
8
Do 25.познавам др.Читаков много добре,защото живеем на една улица,познавам и момчето живее през две -три улици.заставам изцяло зад момчето,защото е прав за този лекар.там е подложил цяла болница под негов терор,а тук с жена си цялата улица.поздравявам ръководството на болницата за твърдата си позиция,и правилното си решение.До 25 господине човек може да се убие не само с действие но и с отношение,мога да ти дам много примери от мойто полицейско минало.подкрепям изцяло момчето.
25.
Не защитава м д-р Читаков ,но……..
24.03.2018 14:11:12
2
20
Може би синът на пострадалата госпожа е наистина много обиден и с основание се възмущава. Той твърди “И за накрая -никъде не съм коментирал лекарските качества на Читаков, а само отношението му-човек към човек“.НО.. Статията на Флагман беше озаглавена преди месеци „Д-р Читаков се опита да УБИЕ майка ми. Нима на никой не му направи впечатление силното заглавие-защо никой не се възмути от написаното заглавие? Излиза ,че човекът се е възмущавал от отношението ...Просто така да наречем някой убиец??????
24.
Колега
23.03.2018 23:09:05
19
12
Това долу си го пише само той никой не те харесва никой не те иска от години. Ние направихме курбан че те изгониха такива псевдо лекари нямат място в болниците ти само вредиш с нищо не помагаш
23.
Аз
23.03.2018 23:05:37
19
12
Кимо само така мачкай боклуците продажни всички знаем какъв е Читаков нищо че по долу сам си пише важното е че вече кракът му няма да стъпи в УМБАЛ дано в никоя друга болница не го вземат да ходи в чистотата това заслужава тоя индивид
22.
Климентин Милчев
23.03.2018 22:49:18
19
18
Скъпи защитници на Читаков(немога да го нарека Лекар).Защо като толкова го обичате не се пишете с имената си,както аз.Др Замов стига си измисля партизански имена,застани един път като мъж,а не като .......,забрави си наакания поглед в отделението,когато ме успокояваше и ме молеше да се успокоя и че Читаков бил сгрешил,но ние си го знаем.До хората който ме обвиниха че съм бил употребен от ръководството на болницата за да махнат Читаков,АЗ МОЙТА МАЙКА НЕ СЪМ Я НАМЕРИЛ НА БОКЛУКА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМ С ВАШТЕ ЖЕЛАНИЯ И МЕРАЦИ.Нима забравихте когато този същия индивид се изра на леглото на колегата си,с предтекс че той неможел да спи и колегата му нямал да спи,забравихте за наводнението което причини в отделението за КЕФ.Стоянке нима забрави боя с момчето което докара бременната си жена в 02-30с бъбречна криза,и той напсува момичето,че дошло толкова късно,и че не си вдигала гащите.Светло ти колко пъти се жалваше на майка ми за своеволията на Читаков,и сега си в първите редици,колко пъти си седяла и си молила майка ми да вземе мерки,защото не се търпи,О АЗ ЗАБРАВИХ МАЙКА МИ НЕ ТЕ ИЗБРА ЗА ТВОЙТА СЪКРОВЕННА МЕЧТА ДА СТАНЕШ СТАРША МЕД.СЕСТРА,ВПРОЧЕМ ДА ТИ КАЖА В НИКОЕ ОТДЕЛЕНИЕ НЯМА ДА ТЕ НАПРАВЯТ СТ.МЕД.СЕСТРА КОЙТО И ЛЕКАР ДА СТАНЕ ДИРЕКТОР,престани да плашиш хората със синдикатите,твоя приятел „Керанов ”вече е девета глуха.Благодаря на хората който ме подкрепиха и който ме предадоха,визирам хората от етичната комисия на БЛС,дано никога не постъпват с ваш близък,но някой от вас са потърпевши от Читаков,но сега се снишихте и покрихте зад някакви глупости,вие много добре знаете каква е истината.Преди случката с майка ми хората в кард.отделение не искаха да ходят на работа заради този човек,а сега отделението пращи от работа и обстановката е като в болнично отделение,без викове и крясъци,без заплахи и най-важното-ХОРАТА ХОДЯТ НА РАБОТА ЗАЩОТО ДР.ЧИТАКОВ ВЕЧЕ НЕ Е В БОЛНИЦАТА.Стефче и ти душко,какво лошо видя от майка ми,която те прикриваше когато допускаше грешки,която те взема на работа въпреки всички който те излъгаха че ще те вземат в отделенията си.И за накрая никъде не съм коментирал лекарските качества на Читаков,а само отношението му-човек към човек.И ЗА ПОСЛЕДНО КЪМ ВСИЧКИ ЗАКРИЛНИЦИ НА ДР ЧИТАКОВ-ТЪРПЕНИЕТО СИ ИМА ГРАНИЦИ.
21.
.
23.03.2018 22:44:09
2
5
Chitakov sam si pishi komentari
20.
Христо Чернев
23.03.2018 20:30:35
10
5
От години д-р Читаков лекува членове на моето семейство. Изключително внимателен е и сме много доволни от него като специалист.
19.
mmm
23.03.2018 19:55:10
10
19
платен материал на иван колев от психаря клементин -не вярвайте на това Читаков ще ги срине
18.
митко
23.03.2018 19:51:23
3
19
интересно защо напуска кардиологично отделение в умбал Бургас и д-р Коларов който работи с д-р Читаков в тдкц, а д-л Елена Дочева в умбал Дева Мария също напусна и тя беше Началник на кардиологично отделение с 3 пъти по голяма заплата от др Читаков
17.
колега на д-р Читаков
23.03.2018 19:30:16
5
19
няма такова нещо д-р Читаков напуска болницата по собствено желание и болницата в понеделник ще пусне опровержение иначе я чакат съдебни дела . Д-р Читаков не е бил уволнен а отстранен до изясняване на обстоятелствата ,и е бил включен в графика . Това го е казал Директора в присъствието на двама адвоката на Читаков и на болницата ,но поради настояване на д-р Читаков е напуснал болницата по взаимно споразумение разочарован от капана който са му направили,без да е нарушил нито лекарските начини за лечение нито е имал досег и обиди - не вярвайте ,това е изяснено в болницата . . Той има подкрепата на всички лекари ,от блс и от синдикатите,просто ,човека на снимката дерзае и ще имате отговор от понеделник нататък от Умбал Бургас
16.
Хи
23.03.2018 19:15:23
19
9
Това не е доктор неможе никой да не го харесва нито пациенти нито колеги. Той е слаботоков индивид, защо всички са против него питайте и за жена му семейство адъмс
15.
Неа
23.03.2018 18:33:14
19
5
Някой ходи ли в Ел Масри ?
14.
Д-р Киров
23.03.2018 17:25:44
6
14
Късмет д-р Читаков!
13.
Потърпевша
23.03.2018 17:11:13
12
10
Яли сме му попарата на този ”доктор”.
12.
Добрият лекар
23.03.2018 16:42:40
7
9
Трябва да е съчетание между характер и професионализъм. Колкото и добър да е, това не му дава право да се държи зле с пациентите. Правилно са го изгонили.
11.
Мнение
23.03.2018 15:59:11
7
29
може да е особен характер, но е много добър диагностик
10.
Мая
23.03.2018 15:18:30
2
27
Най добрия гинеколог в МБАЛ е доктор Гинчо Кетипов!Нито ме познаваше нито аз съм го познавала и имах тежка бременност и човека ме оперира и проверяваше как съм добре ли съм без една стотинка да ми вземе нито от мене нито от мъжът ми!!!
Само една кутия бонбони и кока кола прие човека нищо друго
БЛАГОДАРЯ ВИ ДОКТОР КЕТИПОВ ЗА ВСИЧКО КОЕТО НАПРАВИХТЕ ЗА МЕНЕ
А за Дюшпеев нямам думи само ходеше наляво надясно и се чудеше от къде да прибере някой лев ама то се връща за всичко
9.
Ел Масри
23.03.2018 14:52:56
10
21
Аз го взех при мен човека. Той е добър кардиолог.
8.
До 2
23.03.2018 14:36:10
1
13
Те не са виновни, а ръководството на родилното, питайте А. Д., защо така господине?
7.
*********
23.03.2018 14:21:04
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Аз
23.03.2018 14:17:28
23
14
Урааааа Читака вън сега в някое село да дои бикове хохохо
5.
трупа
23.03.2018 14:16:17
1
11
В моргата на МБАЛ обират трупове...
4.
Милена до 2
23.03.2018 12:57:38
3
26
Кофти е отношението към пациентите,освен ако не платят.Но ако ще се плаща по добре да си ходим в частните болници.Тези да ги закриват.Как може да делят хората.
3.
До 2
23.03.2018 12:50:27
4
19
Знам че е така, мойта половинка и двете ни деца ги роди в 1ва,на първото раждане не дадох нищо и отношение беше ужасно,на второто раждане дадох 350 лв на доктор Ангелов май беше отношение беше добро,е той доктора си каза в началото като почна да следи бременността че ще струва 350..
2.
Антония
23.03.2018 12:46:34
2
28
Ами в родилно да не по различно.Акушерките чакат да им дадеш някой лев,че да си свършат задълженията.Държат се с жените като с животни,ако не им платиш.Имам усещането за една акушерка,че не е с всичкия си.И ако е така не знам защо е на работа там.
1.
Бакшиша
23.03.2018 12:37:28
8
46
90% в окръжна болница за нищо не стават освен да обират народа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори