Кардиологът д-р Михаил Читаков: Не съм искал да убия пациентката, отстреляха ме с постановка (обновена)


Кардиологът д-р Михаил Читаков: Не съм искал да убия пациентката, отстреляха ме с постановка (обновена)
Д-р Михаил Читаков е узнал преди малко, че е уволнен от болницата. От болницата обаче уточняват за Флагман друго
03 Декември 2017, Неделя
Автор: Иван КОЛЕВ

Познавам Пенка Милчева много добре, не съм имал конфликт с нея, дори напротив – направих всичко, за да се чувства добре


Кардиологът от УМБАЛ Бургас д-р Михаил Читаков, който бе обвинен от бургазлията Климентин Милчев, че е изложил живота на майка му Пенка Милчева в опасност заради лекарско своеволие, потърси Флагман.бг за своето право на отговор.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Д-р Читаков за пръв път говори по темата, след като избухна чутовният скандал в Окръжната болница. Кардиологът пристигна в редакцията на Флагман.бг в 12:00 часа, веднага след среща с ръководството на УМБАЛ  Бургас, на която му съобщили, че е уволнен.

Д-р Читаков обаче счита,  че е прав и не е нарушил закона и правилата по никакъв начин. Той смята, че е станал жертва на постановка, защото познавал Пенка Милчева много добре от години. Двамата дори живеели в съседни сгради в центъра на града и до този момент никога не са имали конфликти, твърди кардиологът.

Има ли право д-р Читаков или трябва да понесе строго наказание и забрана да упражнява лекарската професия – преценете сами

Публикуваме правото му на отговор с незначителни редакторски корекции:

Пациентката Пенка Милчева пристигна в Интензивното отделение на 28 ноември. Познавам я много добре, защото сме работили дълги години заедно. Заради това, след като я приехме като пациент й направих всичко, за да се чувства добре.

На 29 срещу 30 ноември имах нощно дежурство. В Интензивното имаше само един пациент – Пенка Милчева. Тя беше с мъждене, състояние след клапно протезиране на аортната и митрална клапа. Показателите й бяха нормални.

С една от сестрите минахме на визитация, разговарях с Пенка Милчева около 20-ина минути. Тя нямаше оплаквания, освен лека болка при движение от гъвкавия колан около гърдите й, който помага за репаративните процеси на срастването след операцията.

Пенка беше със стабилна хемодинамика 126/55 и фреквенция при аритмия – 85-89 удара в минута. Попитах къде е епикризата, за да се ориентирам и обсъдихме как е минала операцията.

Попитах я дали иска да я преместим във ВИП стаята на Кардиологичнтото отделение, където има телевизор и други удобства. Тя беше стабилна и нямаше опасност.

Предложих го, за да може да се наспи, защото в Интензивното не е подходящо и ще я смущават. Пенка се съгласи и казах на санитарките да я преведат в Кардиологичното отделение.

На следващата сутрин я видях, попитах дежурната сестра как е и тя каза, че е добре и всичко е спокойно. Около 8 часа при мен дойде старши сестра Андонова и тя ме попита защо съм преместил Милчева във ВИП стаята, било й много студено.

Веднага отидох да проверя. Беше топло, попитах я дали е добре, защото е наш човек. Тя ми каза, че всичко е ок и нямала оплаквания.

Малко по-късно разбрах, че синът й Климентин се кара в отделението, недоволен е и заплашва с медийни изяви, но не знаех, че ще са срещу мен, защото нямам никаква вина. В 18 часа вчера научих, че сте писали за мен, че съм в центъра на медийното пространство, а след това ми се обадиха от ръководството на болницата и ме поканиха за днешния разговор”.

Според д-р Михаил Читаков той е „отстрелян”, защото бил неудобен за завеждащия отделението д-р Станислав Петранов, а и моментът бил правилно подбран. На 15 декември няколко лекари щели да вземат дипломи и трябвало да се отворят места за тях в Кардиологията, заради това той трябвало да бъде уволнен. Д-р Михаил Читаков е категоричен, че ще обжалва наказанието си и ще си търси правата.
Междувременно от ръководството на УМБАЛ-Бургас обаче съобщиха, че не е взето решение за уволнение. Д-р Читаков е отстранен, докато тече дисциплинарно производство, каквото е задължително.


В категории: Здраве


70
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
70.
има значение
15.12.2017 22:35:25
3
23
Кво си наясно бе мишка. За каква смелост ми говориш бе плъх такъв. Опита се да убиеш човек и то не само един и то по отвратителен начин.
69.
няма значение
15.12.2017 20:36:45
5
2
под този псевдоним се крие човек, който е наясно с нещата, мойто момче ;) Рядко влизам в този сайт и избягвам да пиша коментари, но за хорската глупост лек няма и понякога злобата у "силните" само в интернет ми идва в повече. Аз съм човекът, писал и 54 коментар и повярвайте ми, "велики" критици, ако се наложи имам смелостта да изляза и да кажа всичко това, което съм написала и което мисля, въпроса е на вас дали ви стиска? На сина на т.нар. "потърпевша" дали ще му стиска? Концентрирайте си енергията върху истината и обективността на фактите, а не на злобата, родена от жалки хора ;)))
68.
има значение
15.12.2017 14:01:41
2
5
Под псевдонима "няма значение" се крие самия читаков. И пак говори за трепане и убийство !!!
67.
няма значение = читаков
11.12.2017 23:45:31
1
23
Мишка не се крий. Покажи се. Ако всички доктори са като читаков Бог да пази Бъргария !!!
66.
няма значение
11.12.2017 12:40:51
4
3
ей,"потърпевшите" защо не отидете да си търсите правата тогава, а само се оплаквате и в сайта се правите на много разочаровани? Много сте забавни всички, силни сте тука, оплаквате се, плюете, но ако утре се наложи лице в лице да се изправите и да си кажете мнението с истинскте самоличности , ще бягате като уплашени мишки! Господин Милчев, познавам доктор Читаков лично, знам и като лекар какъв е - един от малкото кадърни в тази област лекари в областта ни. Ако сте толкова закъсали за пари с майка Ви, намерете си допълнителна работа или друг начин , а не да клеветите името на друг лекар, защото ако доктора заведе дело срещу Вас за клевета и накърняване на вторитета, със сигурност сте вътре с минимум 3000лева, отделно разноски и хонорари за адвокати! Аман от миндили, аман от клеветници с масово мислене, аман от склерозни хора като Вас и майка Ви ! Срамота, че майка Ви е била здравен работник! Трепането на Вас и на такива като Вас ви е малко!
65.
истината
10.12.2017 12:01:30
2
1
истината е съвсем друга д-р Читаков и тя тръгва от конфликтите Ви с мръсния и жалък шеф на РЗИ Бургас гадния и корумпиран чиновник д-р Паздеров и подгласнимката му вещицата д-р Цанова
64.
министерство на бол.
09.12.2017 19:15:50
2
16
Че то има ли по голям гаф и недоразумение от лицето читаков.
63.
министерство на здрав.
09.12.2017 16:27:15
9
1
ПРЕДСТОИ ПРОВЕРКА ОТ МЗ НА ТАЗИ БОЛНИЦА. ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ
СА СЕ НАСРАЛИ ОТ СТРАХ ЗА ТОВА
КАКВИ СА ГИ ВЪРШЕЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - ДАЛАВЕРИ И НЕЗАКОННИ ДОГОВОРИ С ЧАСТНИ ЛАБОРАТОРИИ И БОЛНИЦИ. И НАЙ -ГОЛЕМИЯ ГАФ -ВРЪЩАНЕТО НА ЛИЦЕТО СТОЕВ В БОРДА.
ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОСЕГНАТ НА Д-Р ЧИТАКОВ, В МОМЕНТА ПРИКРИВАТ СЛЕДИ ОТ НАРУШЕНИЯ.
62.
Свети
06.12.2017 20:48:04
0
0
Какво ще стане с д-р Читаков?
61.
ха дано
06.12.2017 18:24:23
22
1
Ама как ще се оправи работата, като напуснаха толкова хора. Е, питайте ги защо напускат? Няма да е само причината д-р Читаков...
60.
Да сме живи и здрави
06.12.2017 14:25:43
0
0
На кой му е приятно да ходи в болница. Да, нека прокуратурата се произнесе. Ако така ожесточено се борим срещу това, че хиляди българи с тези клинични пътеки излизат недоизлекувани и с хронифицирани заболявания, осакатени и нетрудоспособни за цял живот. Със сигурност г-жа Милчева ще потвърди, тъй като толкова години е работила в същата тази система.
59.
Гошо
06.12.2017 14:05:27
5
21
Нали мишката бил много кадърен. Ми да си отвори тогава частен кабинет. Да ама не нали ще умре от глад. Кабинета му ще го заобикалят от 50 метра. Що са е заврял в държавна болница и са държи за нея, като удавник за сламка. Или да иде в частна болница.Само , че там никой няма да го вземе.
58.
Херо
06.12.2017 13:57:10
6
19
Дано на прокоратурата и дреме. Заради този убиец-психопат, човек да го е страх и в болница да влезе.
57.
Геро
06.12.2017 10:08:52
12
5
Докторе хич да не ти дреме . Свиркай си душманите да се пукат
56.
Наблюдател
06.12.2017 09:09:17
27
3
Може би докторчето е ХАРД парче, но в никакъв случай не може да се нарече убиец. От всичко прочетено разбираме, че здравната система в България неработи. След такава тежка операция на сърце може ли лекуващия и лекар да не следи състоянието на своите пациенти. Или след като си вземат парите вече нищо не ги интересува.
55.
Георги
05.12.2017 23:41:21
27
1
Читаков по принцип е куку, обаче истината е, че наистина е кадърен, чете много и се усъвършенства по семинари, курсове и т.н., гледа винаги да е в крак с последните новости в специалността му. Обаче проблемът е дали може да прилага знанията си. Може много да помогне на човек, но трябва да имаш късмета да го хванеш когато е извън криза или когато си е пил хаповете, или когато са му набили канчето и е кротък. Това е болест, която унищожава характера на човек, прави го злобен и агресивен. В интерес на истината, когато е на себе си е свестен, обаче в криза ли е, е нещо страшно. Склонен съм да му съчувствам, защото то не зависи от него, но и не бих го издържал да е край мен непрекъснато.
54.
хммм
05.12.2017 21:20:37
27
6
Познавам доктор Читаков, майка ми също работи в това отделение и мога да кажа, че е един от малкото кадърни лекари в тази болница и в Бургаска област. Срамота е да се изсипва такава злоба от едни жалки и ограничени хора, които са силни само в интернет пространството и единственото, което им носи утеха, е да злобеят и плюят,радвайки се на чуждото нещастие... Прочетох всички коментари по долу и мога само едно да кажа - докато има масово мислене, няма да се оправим. Не съм била свидетел на казуса, но не мисля, че на въпросната госпожа доктора й е казал такива ужасни думи.Съветвам нея и сина й, ако толкова са закъсали за пари и се чудят на кой гръб как да клеветят и обвиняват с цел да си изкарат някой допълнителен лев, да си намерят друг начин, защото за обида , оронване на името, клевета и т.н.е наказуемо и глобата е голяма! А колкото до старшата сестра Андонова - хммммм, явно злобата няма почивен ден. Много добре я познавам що за "свестен " човек е, на няколко пъти се е опитвала пред мен да засегне майка ми, защото само тя не й се четка и не й лицемерничи, ноооо, всичко се връща и някой ден може да стане мнооого лошо за нея, просто в мое лице е уцелила човек, който прави компромиси и отстъпва пред по-глупавия и по-мръсния, но и моето търпение си има граници и някой ден...не се знае ;)
53.
Наташа
05.12.2017 12:54:03
7
22
Г.з
52.
Пациент
04.12.2017 12:44:27
15
26
Читаков,марш от града,некадърник с лошо отношение към нас пациентите
51.
Мила
04.12.2017 02:04:48
30
14
ДР ЧИТАКОВ Е ВСИЧКО ДРУГО
НО НЕ И ,УБИЕЦ.МНОГО ЧЕСТО МНОГО ОТ НАС СМЕ ИСКАЛИ НЕГОВОТО МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ ИЛИ ЗА СВОИ БЛИЗКИ.
50.
Светлана Кръстева
04.12.2017 01:16:26
30
13
Д-Р Читаков не е убиец!!! Той е бил дежурният лекар в кардиологичното отделение и е носил еднаква отговорност за всички пациенти,независимо дали са в интензивен сектор или не.Благодаря ти Д-р Читаков.Помагал си на мен , на мои близки и пак ще помагаш!
49.
Аз
03.12.2017 22:50:41
29
8
Читака може да е всякакъв, но без него Петранов ще види голям зор.До скоро беше цяла седмица само на нощни дежурства.Коларов напусна, сега ако махнат и Читаков, Петранов ще се гътне.Според ме е пълна глупост твърдението, че за Петранов случая е позитив.
48.
Пламен
03.12.2017 22:44:11
18
5
Не ви познавам г-н Читаков,но от интервюто си правя категорични заключения,че вашето професионално и интелектуално ниво са далеч от истината.На две места в интервюто казвате,че пациентката е ваш човек и затова сте й отделили по специално внимание.Абе Читаков,трябва да имаш еднакво отношение към всички пациенти.Цялото ви съсловие сте толкова зле,че ако живеем в нормална държава една секунда няма да ви търпи никой.Засрамете се,само пари са ви в сбърканите ви глави.Нищо човешко не е останало във душите ви.Жалко ,че има и малко свястни хора лекари,но масата сте деградирали напълно.
47.
Фичо
03.12.2017 22:17:26
15
2
Читатов след всички глупости, които е сътворил в годините, най - накрая ще изгори заради една пълна тъпотия, раздухана в медиите.
46.
Фактите
03.12.2017 21:16:18
33
2
И Читаков и Петранов са некадърници,но Читаков е и арогантен. Това отделение е отдавна фабрика за трупове, както и за финансиране на частната практика на Петранов...негодници!!!!
45.
Д-р Киров
03.12.2017 17:07:53
16
9
Колегата под номер 40 , много правилно и точно е описал проблема.Все пак става въпрос за колега.На Д-р Читаков пожелавам да бъде все така борбен!
44.
Настояща мед.сестра в Кардиологично
03.12.2017 12:48:56
15
26
читаков е пълен некадърник. Би трябвало да му се забрани да упражнява лекарска професия завинаги.
43.
Бивша мед.сестра в Кардиологично
03.12.2017 10:03:47
27
10
Д-Читаков е много добър лекар,но не е удобен на Зав. Отд.Д-р Петранов и на Старшата мед.сестра Андонова.Двамата настройват цялото отделение срещу Д-р Читаков.
42.
*********
03.12.2017 07:43:02
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
стойчо
03.12.2017 07:38:43
26
5
от това отделение като работих в тази болница преди 5 години напуснаха 11 човека заради пари ли заради петранов ли а на една от моите епикризи на майка ми даже и ехография не беше написана и тогава д-р Читаков ме посъветва да отида в здравната каса или да отида да си взема дупликат от отделението на епикризата където ехографа беше същия както преди две години на майка ми
40.
лекар
03.12.2017 07:33:08
26
5
може ли една жена със стабилни показатели цитирани навсякъде със постоянно мъждене /сърцебиене / и проверено на другия ден от д-р Читаков дали е добре и тя е казала ,че е добре и парното да е топло във вип стаята ,и да не е сменил терапията на зав отделението защото не се е налагало и както в другите отделения когато е стабилна пациентката се извежда от отделението и се настанява в кардиологично отделение където също е под наблюдение и ако пациентката е имала оплаквания е можела да се обади на дежурната сестра и д-р Читаков лично е казал ,че ако е имала оплаквания ще я върне в интензивното отделение з- просто трябва да знаете ,че този прекрасен специалист не греши и това не е лекарска грешка ,а инсинуации на враговете му да му направят киляв защото е много справедлив и точен в медицинските си познания и затова му се прави този номер а и неудобен за ръководството - това е истината всичко друго е пищелки на хора с немедицинско образование и инсинуации с оглед в болницата да останат послушници и неразбиращи даже своето бедно положение а не да се вдигнат като в Пирогов и да искат да им се подобрят материалните условия .Ами то цялата болница знае ,че само петранов лекува и минава по стаите а другите му лекари са шерпи и изпълняват или консултации или еха и не участват пряко в следенето на болните не отговарят за стаи и само когато са дежурни приемат или се отзовават при повиккване от сестра на оплакванията на болните . Точно срещу това се бори д-р Читаков - да са всички взаимнозаменими и отговорни лекарите в отделението защото това е медицината и това е само в тази кардиология в другите отделения не е така
39.
петър иванов
03.12.2017 00:48:23
13
25
Това не е първия опит за убийство на псевдо доктора читаков. Преди една година моя позната лежа при него в интензивното. По същия начин я изгони от там, а тя беше много зле. На другия ден докторите се чудеха как е възможно такова нещо.Така, че това рецидив. Само се чудя дали е психично болен или е малоумен, но съм сигурен, че в съда ще го изкарат шизофреник и ще се отърве от по-тежка присъда.
38.
има значение
03.12.2017 00:20:12
11
24
Ако доктор Читаков бъде уволнен ще се отърве много леко. На него трябва да му бъде предявено обвинение за предумишлено убийство.
37.
няма значение
02.12.2017 22:51:20
8
8
познавам доктор Читаков, преди около 6 месеца с моя приятел бяхме в сърдечно интензивно отделение в МБАЛ Бургас и там на смяна беше той. Прегледа много внимателно приятеля ми, говори с него изключително внимателно, дори се шегуваха. Направи ми впечатление, че е изключително добър човек, който си гледа съвестно работата и се интересува от пациентите си. Изключително доволни останахме от подхода и вниманието му, както и от отношението му.Лично аз не мисля, че той се е изказал така срещу въпросната госпожа, и съм склонна да вярвам, че е умишлено натопен от сина на въпросната "потърпевша" Доктор Читаков е доказан лекар за мен, и ако бъде уволнен заради някакви грозни и лъжливи обвинения, то тогава наистина МБАЛ ше загуби доста, защото специалисти по сърдечни заболявания почти няма тук. Четейки коментарите оставам потресена от масовото мислене и плюене на българина. Това злобата и завистта са нещо изключително грозно!Стискам палци ръководството на болницата да има малко акъл и да не се повлиява от лъжливите обвинения на една пенсионирана жена и склерозния й син...
36.
Всичко е вярно
02.12.2017 16:25:21
14
4
Имам само един преглед при читаков на дядо преди 16 години и останах отвратен така че хора всичко е вярно
35.
Е
02.12.2017 14:23:03
11
19
Крие се защото си пише тъпия Читаков или оная плешивата му женица която също не я слуша главата по добре да го махат и от двете болници че да не умори някой още да го питам къде ще работи тоя мишок в никоя частна болница няма да го вземат защото знаят че е луд той е за психото
34.
Климентин Милчев
02.12.2017 13:55:45
13
2
Да Дебел съм но никога не се крия с псевдоними.
33.
Климентин Милчев
02.12.2017 13:53:40
13
4
До Пачо.Майка ми-така наречената от тебе баба,се наложи да остане в отделението до обед,защото хемоглобина от вечерта и беше паднал по нормалните граници,и в момента в който я изправим да седне тя колабираше,също така беше извън ритъм,и с ритъм на сърцето между 120-130 удара,Това беше благодарение на „огромните грижи който беше положил Др.Читаков”.Ако искаш за по сигурно,заповядай в отделението,и попитай зав.Др.Петранов,и деж.мед.сестри който бяха на смяна през деня на 30.11.2017.
32.
До Лекар -коментар 30
02.12.2017 09:56:16
26
5
Естествено,че има връзка. И двамата пречат на Петранов да управлява еднолично.Заради Петранов напуснаха много кадърни хора.
31.
динко
02.12.2017 08:07:30
6
2
ами те Коларов и Читаков работят на половин бройка и в транспортна болница . Да наистина интересно става в тази болница
30.
лекар
02.12.2017 08:05:40
29
3
а дали има връзка напускането на другия кардиолог д-р Коларов от същото кардиологично отделение преди 15 дни и това на др Читаков и д-р Петранов остава без специалисти както и 4 напуснали лекари акушер гинеколози в аг отделението на умбал бургас - помислете си
29.
Пачо
02.12.2017 00:47:10
12
12
Сега пък Читаков бил осиновен.Супер глупости.И да попитам-бабата като е преместена от стаята нещо влоши ли и се състоянието , че никой не говори за това?Абсолютна постановка на дебелия.
28.
Комшията
01.12.2017 23:14:18
12
2
Мишо!Стана като холивудска звезда! В смисъл не толкова богат и известен а с това,че мръсотиите дето си вършел те застигат и идва денят за разплащане. #Metoo
27.
Hvhv
01.12.2017 22:28:15
9
2
Mnogo moje da se govori za tozi individ dosta hora sa propi6teli
26.
Аз
01.12.2017 22:26:43
10
4
Незнам осиновен ли е какъв е но ако знаете преди да почине майка му колко лошо се държаха с нея с плешивата си жена как я блъскаше но то колелото се върти всичко се връща като знам детето си какво го направиха тези ненормалници жена му е много злобна женица
25.
Много познати
01.12.2017 22:02:05
1
4
До Елена. Аз имам много познати в това отделение. И баба ми работи половин бройка там!
24.
Bakshish
01.12.2017 20:30:25
11
3
А да го питам тоя лекар върви ли номера със бабата още? Хваща си такси до 1 ва поликлиника със предтекст да вземем 1 баба че е онкоболна и да я закараме до онкото после и познайте дърво а какво да очакваш от лечението му!!!
23.
Флагман, защо триете коментари?
01.12.2017 19:44:09
26
3
Защо изтрихте коментар 20?Там пишеше,че трябва да ви бъде потърсена съдебна отговорност. Това си е по темата, точно по темата.
22.
Има Господ
01.12.2017 19:36:28
18
16
Читаче, Читаче, най-после си го получи. Хак да ти е. Такива като тебе трябва да ги бесят по стълбовете.
21.
Малка подробност относно венците
01.12.2017 19:29:40
12
7
Читаков Е ОСИНОВЕН от лекарско семейство ...
И недейте да го мислите чак толкова много . Като бивш активист на СДС , сега го очаква широкият свободен и демократичен пазар ! Да се докаже там , щом е толкова добър ( както твърдят някои ) . Пожелаваме му успех !!!
20.
*********
01.12.2017 18:48:10
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Mariana
01.12.2017 18:46:10
4
7
Ne poznavam sluchaya,no spored men trabva da se prosledi vsichko ot nachaloto do kraya .
Nai lesnoto y barzo v tozi jivot e da napravihme zlo,no mnogo trudno se pecheli doverieto v hora.
Ne moje s leka raka da se uvolni nakoy ,samo zastoto ,,,,utre ste doidat da rabotyat novozavarsheli studenti,,,.Y che na nyakogo ne e udoben tozi lekar da Go premahnem s leka raka.
Tova ne e motiv za uvolnie.
Sluchaya trabva da se rassledva .
Jelaya mnogo kasmet na tozi lekar,za da se bori s korumpiranite zverove
18.
anonimen
01.12.2017 18:37:30
4
9
kato ovolnat spezialist,koi shte vi lekuva,znaeteli kolko godini se u4i za edna spezialnosti kardiologia za da staneh dobar spezialist se iska praktika,ako go ovolniat i nazna4at mlad zavarhil,kakvo shte vi izlekuva,pomislete,ne ostanaha mnogo dokturi vBG
17.
До 11
01.12.2017 18:23:41
11
12
Лекарско семейство..
Ама той със сини венци
16.
gradski
01.12.2017 18:19:30
12
5
Тази болница трябва да бъде закрита.
15.
RM
01.12.2017 18:07:06
9
5
Mnogo dobre sa napravili ,che sa go uvolnili daje mu e malko
14.
гражданин
01.12.2017 18:05:58
14
2
хора Паздеров е същия некадърник,нищо не им правят .
Гарван ,гарвано око не вади да знаете в тази сфера съм 25 год от лекари некадърници с голямо самочувствие ми се повръща
13.
Hari
01.12.2017 18:04:23
13
2
Съдова хирургия е същата работа.Василев и Матков прибират пари и правят ненужни операции.Не лягяйте там никога
12.
гражданин
01.12.2017 18:02:59
21
4
Този е пълен изрод, дядо ми лежа в кардиологично отделение, такъв ужас изживяхме когато отидахме на свиждане и го намерихме гол на отворен прозорец. Целите му ръце бяха сини и главата му беше синя и не можаха да ни кажат защо е така. Отвратително беше, нито вода му бяха дали нито лекарства намерихме ги хвърлени на шкафа. Казахме му на този откачения Читаков ,че дядо има халюцинации от тях но той не ни обърна внимание. И мир на праха му - дядо ми почина. Затвор за такива изроди. този какво го защитава Читаков ,защото не му е паднал в ръцете.
11.
БУРГАЗЛИЯ
01.12.2017 17:28:37
32
21
Д-Р ЧИТАКОВ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ С ДВЕ СПЕЦИАЛНОСТИ, ОТ ЛЕКАРСКО СЕМЕЙСТВО.
ТОЙ ВЗИМА РЕШЕНИЯТА НА ДЕЖУРСТВО И ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ. СЛЕД КАТО ПАЦИЕНТКАТА Е ДОБРЕ ,ТОЙ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА. СИНА НА ПАЦИЕНТКАТА Е ЗАГРИЖЕН ,НО ТОЙ Е ДАЛЕЧ ОТ МЕДИЦИНАТА И НЯМА ПРАВО ДА ДАВА ОЦЕНКИ.
ВСИЧКО Е СКАЛЪПЕНО С "БЕЛИ КОНЦИ". АКО ИМ СТИСКА НЕКА ДА ГО УВОЛНЯТ, ЩЕ ГИ СЪДИ И ЩЕ СПЕЧЕЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ ДЕЛОТО ВЪПРЕКИ ВРЪЗКИТЕ НА СТОЕВ И КОМПАНИЯ.
КЪДЕ Е ТУКА ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ, КРИЯТ СЕ КАТО МИШКИ САМО ЛАПАТ ЧЛЕНСКИ ВНОС.
Д-Р ЧИТАКОВ НЯМА ЧАСТНИ ФИРМИ В ОБРУЛЕНАТА ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА ЗА РАЗЛИКА
ОТ ПРИБЛИЖЕНИ НА БОРДАДЖИЙТЕ -ЛАПАЧИ. ТОЙ НЕ КРАДЕ ОТ БОЛНИЦАТА.
УВОЛНЕТЕ ТЕЗИ КОИТО СЪСИПВАТ ТАЗИ БОЛНИЦА И ПЕЧАЛБИТЕ НА ЧАСТНИТЕ ИМ ЛАБОРАТОРИИ СА ЗАГУБИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА БОЛНИЦА.
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ Д-Р ЧИТАКОВ
10.
11
01.12.2017 17:09:36
19
20
Тоя Читак е пълен мизерабъл. Трябва да се овеси с главата надолу и стои така докато мърда!
9.
Елена
01.12.2017 16:33:34
24
1
Същата болница,4-ти етаж,неврологично отделение ...УЖАС! Хора,не ходете там .Има една рошава сестра с очила(даже не си спомням името й)тази не знае защо е там.Пълен отврат! Там е морга ,вярвайте ми НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !
8.
*********
01.12.2017 16:29:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Моню
01.12.2017 16:28:07
17
19
Махайте го този престъпник.
6.
Независим
01.12.2017 15:53:26
17
16
охооо..глей ти ко стаа значи има много жалби срущу този доктор ...еми като е некадърен да контактува и лекува пациентите да си стой увнен ..всички коментарий са против него .значи е некадърник .без да го съжалявам .
5.
*********
01.12.2017 15:50:19
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Рамбо
01.12.2017 15:42:24
15
19
Боклук нещастен !
3.
даго махат
01.12.2017 15:41:34
19
19
Този е пълен тъпанар по добре че са го махнали пълен кикадърник недаи си боже да попаднеш при него
2.
Хи
01.12.2017 15:40:01
25
3
За никой не е тайна как се държи с хората този егземпляр отвратително всички реват от него
1.
вЕрвайте му на Читаков
01.12.2017 15:38:58
24
9
Горещо препоръчвам на "Флагман" да отиде при шефа на РЗИ Д-р Георги Паздеров И ТАМ НА МЯСТО ДА ПРОВЕРИ колко са всъщност чутовните скандали с името на Д-р Читаков и колко стотин жалби има подадени срещу него през годините !
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Спорт
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас „Плочките са начупени, спъваме се в тях, не можем да се качим на автобуса“, пише читател на Флагман.бг
Всичко в категорията
Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и…
Революция! Куба въвежда мобилен нет за гражданите
Революция! Куба въвежда мобилен нет за гражданите Очаква се до края на годината услугата да бъде достъпна
Всичко в категорията
Гърция го доказа! Учи мама, за да не работиш, но да взимаш пари
Гърция го доказа! Учи мама, за да не работиш, но да взимаш пари Над 3200 eвpo пoлyчaвaт бeзpaбoтни aдвoĸaти, лeĸapи, инжeнepи, тexничecĸи cпeциaлиcти за 9 месеца


Всичко в категорията
С 25 бона през балкона: 92-годишна "помогна" на МВР
С 25 бона през балкона: 92-годишна "помогна" на МВР Възрастната жена е поредната жертва на ало измамници
Всичко в категорията
Дават на съд 45-годишна бизнесдама, източила над 3 милиона
Дават на съд 45-годишна бизнесдама, източила над 3 милиона Прокуратурата внесе обвинителен акт срещу жената за крупната финансова измама
Всичко в категорията
Патриотът-журналист Димитър Байрактаров с окончателна присъда за побой на жена Герман Костин получи доживотен затвор за убийството на 5-годишния Никита Бетина Жотева осъди депутата от БСП Александър Симов за 7 000 лв. Aпелативен съд – Бургас потвърди присъда на бизнесмен за укриване на данъци Водач иска 10 000 лева от МВР, изкарали го наркоман Показват в съда печката, която е причина за взрива в Хитрино Позор! Българските власти съдействат на Турския наказателен съд по обвиненията срещу героите, защитили границата ни След 17 години процес: Съдът в Белград оправда наследника на Аркан - Легия Първо във Флагман.бг! 3 години затвор било строго наказание за Живко, осакатил възрастна жена, ето какво реши съдът Ето как Иван Стоянов от "Фабриката за бебета" в Камено опита да се измъкне от 3-годишна присъда в Гърция Извинете, грешка! Докараха в съда дубльор на обирджия
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път 65-годишният актьор и Хейли Робъртс са сгодени от две години
Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман
Излезе второто класиране в Софийския университет
Излезе второто класиране в Софийския университет Стана ясно и кои са най-желаните специалности

Всичко в категорията
Известният АГ специалист проф. д-р Мария Малинова извършва фетална морфология в Бургас
Известният АГ специалист проф. д-р Мария Малинова извършва фетална морфология в Бургас Първото идване в Бургас на един от най- големите специалисти в ултразвуковата диагностика е на 27 и 28 юли
Всичко в категорията
Цветелина Оланд: Нямам представа къде са децата ми. В дневника си дъщеричката и пише: Защо трябва да имам такова детство?
Цветелина Оланд: Нямам представа къде са децата ми. В дневника си дъщеричката и пише: Защо трябва да имам такова детство? В момента нямам представа как са, къде са и как изглеждат децата ми. Това каза българката Цветелина Оланд, чийто деца са взети от норвежката служба за сигурност

Всичко в категорията
Силва Дончева: Залива ни вълна от агресия заради Марс
Силва Дончева: Залива ни вълна от агресия заради Марс Внимавайте, защото планетата на войната ще е много близо до Земята на 31 юли, а и ще има лунно затъмнение, предупреди тя
Всичко в категорията
Черният уикенд продължава! Нова смърт на пътя (СНИМКА) Двама души загинаха при катастрофа на "Фолксваген" на пътя Отсечки на смъртта: Кои са опасните участъци по пътищата у нас? Копирано от standartnews.com Един загинал и трима ранени при катастрофа, камион спукал гума и помел маршрутка Баничарката на Пепси зарязана пред винарна "Тохун" след катастрофата (СНИМКИ) Тежка катастрофа до изба „Тохун”, баничарка помете варненски автомобил (СНИМКИ) Внимание, шофьори! Затвориха част от главна улица в жк "Славейков" Внимание! 500-килограмов топ със слама се изсипа на магистралата край Карнобат Пасарелката край Атия готова до 10 дни, ограничението остава 50 км/ч Шофьори, четете внимателно: Готви се голяма промяна в Закона за пътищата! Въвеждат нова винетка, която... 21-годишният Янислав, който влетя в магазин на бул.”Стефан Стамболов” в Бургас, минал на червено. Какво наказание заслужава?
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката Репликата - „прибирам се, че ще ми звъннат по телефона”, днес звучи комично


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
101 бири ще получи един от гостите на фестивала на пивото в Бургас Монтират енергоспестяващо улично осветление в целия жк. „Изгрев“ в Бургас Легендарен! За седми път Борислав Чакринов спечели конкурса за бургаската Мелпомена Разсеяна бургазлийка натресе фолксвагена си в микробус зад Съдебната палата (СНИМКИ) Георги Дракалиев предлага отпускане на средства за гвардейски униформи в бургаска гимназия Повече от 15 държави представят уникална бира в Бургас, вижте кога и къде Вълчо Чолаков: Днес ще бъдат обезщетени собствениците на избитите животни в Кости (ВИДЕО) Отлична новина! Санират бившата Трета поликлиника, Общината кандидатства с проект и за ДКЦ I в „Зорница“ Майка остави детето си без надзор, то връхлетя пред велосипедист и прати двамата в болница Вижте къде бургазлии мият колите си на сензационни цени Спокойно можем да създадем плаж за нудисти в Бургас, като се спазват моралните изисквания и порядки
Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос 150 хил. лв. са заделени от общинския бюджет за пешеходния път

Всичко в категорията
Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ) Отлична новина! Кметът на Айтос Васил Едрев издейства 6 млн. лв., с които ще разрешат голям проблем на общината Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб "Искаме да радваме верните ни фенове с добри игри и победи", заяви на старта на сезона президентът Теодор Иванов

Всичко в категорията
Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения
Приеха дете в болница след къпане на плажа в Обзор (ВИДЕО) Хотелиерът Диана Колчева: Имаме 50 % спад на заявките за юни, безумно е да отчитат ръст в туризма Бербатов дойде на почивка в Слънчев бряг с хеликоптер Шеф на нощен бар в Слънчев бряг пред съда: Набиха ме – това са нормални работи… След Сашо Водолаза, Митьо Очите и Кольо Магарето: Изскочиха още двама поразени от куршумите във “4 you” Преди стрелбата във „4 you”: Казал ли е Очите „да отидем да видим тези какво искат“ или „не са точно така нещата“? Видеозапис доказва, че разтворени крака при скок от водна пързалка причиняват разкъсване на влагалището Forza Milan! Седмото издание на футболната академия на АК „Милан” ще пише историята си в Несебър Само във Флагман.БГ! Укриват втори инцидент за чудовищна дефлорация на момиченце в Равда Спасител след инцидента в аквапарк: Не може да сме бавачки на всяко дете! (ВИДЕО) Нови разкрития за пързалката на ужасите в аквапарк край Равда
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ)
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ) Вярвам, че внедрената наскоро система за видеонаблюдение и настоящият дрегер значително ще допринесат за предотвратяване на тежки пътни произшествия и намаляване на битовата престъпност, заяви кметът Иван Алексиев


Всичко в категорията
Извънредно! Кандило и масажор подпалиха апартамент в Поморие, евакуират младо семейство (СНИМКИ) Трагедия! Бруталната жега уби човек пред очите на шокирани туристи в Поморие Над 200 млн. лв са инвестирани в Поморие, не режа ленти, а върша работа Ще се изпълни ли вторият етап на рибарското пристанище в Поморие, Черноморските общини в битка за проектите си Ето я изчезналата в Поморие полякиня, близките й нямат следа от нея 13 дни Извънредно! От МВР с подробности за издирваната в Поморие туристка 24-годишен шофьор с Рено премаза пешеходец на зебра в Поморие Бургаският депутат Ася Пеева: Ремонтът на пътя Просеник-Горица е дългоочакван от жителите на три общини Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода, той се брани сам в съда Започна 60-то юбилейно издание на „Яворови дни“ в Поморие Иво Милтенов: Реликви пазят аурата на Яворов, в Поморие е камата, която Гоце Делчев му е подарил (ВИДЕО)
Бургазлия Петър Божинов спечели плувния маратон на Созопол (СНИМКИ)
Бургазлия Петър Божинов спечели плувния маратон на Созопол (СНИМКИ) Той пръв стъпи на брега и остави след себе си на 5 минути време втория най- добър в надпреварата
Всичко в категорията
Военните моряци участваха в тържественото отбелязване празника на град Созопол (СНИМКИ) 24-годишен руснак подпали хотел в Черноморец, играел си с огън в стаята Созопол ще продължи делото на проф. Божидар Димитров Инспектори на хайка, проверяват атракционите по Черноморието Вижте програмата за празника на Созопол РЗИ и агенти по храните влязоха в ресторанта, цъфнал върху басейна на луксозна сграда в Каваците Директорът на РЗИ Георги Паздеров се извини на протестиращите в Черноморец заради данните за радиацията във Вромос ( РЗИ-Бургас след гафа от петък: Плажовете на Черноморец са чисти и няма риск за туристите Къмпингар: За хубавата почивка на плажа са достатъчни свобода и готини хора (ВИДЕО) Свалете ръцете от залива Вромос, ще стане като през 2010 г.! Черноморец въстана! Вижте защо кметът му ще влезе бесен при областния управител в 14 часа
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите От другата седмица започва изплащането на компенсациите за евтаназираните животни, увери министърът
Всичко в категорията
Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО) Плажът на Ахтопол с нов концесионер! Чадър и шезлонг най-много 5 лв., познати фигури изплуваха зад фирмата Експерти пред депутати и вицепремиера Симеонов: Евтаназията на животни в село Кости е без алтернатива Бомба във Флагман! Нелегални мигранти, преспали в заразена турска овцеферма, пренесли чумата в Странджа Драмата в с. Кости е жестока! За втори път избиват животните на фермера Атанас, съсипан е Първо във Флагман.бг: Вижте ужасяващата трагедия на Странджа, започна евтаназия на 14 хил.животни (СНИМКИ) Потвърди се черният сценарий за епидемия в Кости, избиват стотици животни заради непозната в България болест Отцепиха село Кости. Флагман.бг подозира чума по животните (ОБНОВЕНА) Ужас в с. Кости! Избиват животните на хората без предупреждение Скандал: Изгониха чехкиня с увреждания от плаж „Корал“ Гонят къмпингари от плаж „Корал“, плашат ги с фотокапани
Топдилърът от Приморско, чиято квартира щурмуваха ченгетата, се оказа известен футболен талант (СНИМКИ) Фестивалът "В магията на танца и морето" събира таланти от цялата страна в Приморско Петима скулптори ваят фигури от дърво в Ясна поляна Приморско: Събираме боклуците разделно, контейнерите с жълто-сини капаци са за смесени отпадъци Вижте зрелищно видео от спасителната акция на полската нинджа! Мъртвопияният Павел вдигна на крак полиция и пожарна, увисна на покрив на хотел Морето взе още една жертва. Откриха тялото на 38-годишен поляк на плажа в Китен Полицаи свалиха пиян поляк от покрив на хотел в Приморско Талант от Приморско спечели сребърен медал на ветроходната регата "Черноморец 2018" Удар срещу ментетата! Ченгета конфискуваха стоки в Приморско и Несебър, запечатаха 4 магазина 34-годишният Петър вилня и дивя в нощен клуб в Приморско, оказа яростна съпротива при арест
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Димо Николов е бил инстуктор във ФК "Несебър", завършил е Висшия институт на МВР през 1989 г. 
Всичко в категорията
Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ)
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Дали там е погребана богинята-котка Бастет е спорно, но има нещо ...


Всичко в категорията
Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села По тръбопровода имаше множество кърпежи, което водеше до изтичане на водата
Всичко в категорията
Отлична новина! В Община Камено детските градини и млечна кухня стават безплатни Започна археологическото лято на крепостта Русокастро Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога „Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица) След 13-годишна сага: Осъдиха петима от Руен за зверско изнасилване на малолетно момиче Прокоба над семейството на Хатче: Дошла в България, за да почете сестра си, загинала в катастрофа
КРИБ Бургас: Ретроспекция на 2-годишната работа и  интервю с Председателя относно бъдещите планове за развитие Интервю Всички интервюта КРИБ Бургас: Ретроспекция на 2-годишната работа и интервю с Председателя относно бъдещите планове за развитие
Членовете на КРИБ Бургас осигуряват над 10,000 работни места

Глас отвътре Всички Катя КАСАБОВА, Главен редактор на ФЛАГМАН, разследващ журналист, публицист Катя КАСАБОВА Първо във Флагман! Цялата истина за истерията с чумата и кой се готви за поста на Порожанов Засега са открити само антитела от ваксинация срещу чума, но не и клинична картина, което ще докаже и експертната комисия на ЕК, но вече е  твърде късно да се каже истината на хората Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 17.07.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Този ден, белязан с творчески подем и вдъхновение, е добър за всякакви начинания. Сутринта ще сте малко изнервени, но след като се увлечете в работата си, ще се успокоите. Най-благоприятното време за преговори, за обучение или за обяснения в любов е след 15 часа. Избягвайте разправии с околните, дори и да имате сериозни основания да им се скарате! Ако децата са ви ядосали, не бързайте да ги хокате! Сега трябва да сте спокойни и търпеливи. Дайте им съвет, но не искайте от тях да мислят като вас! Има опасност от вирусно заболяване. Не пестете време и пари за удоволствие! Добре ще ви се отрази след 16 часа една разходка в магазините. Самочувствието ви расте. В този ден може да срещнете и нови приятели или любовта. Носете тоалети с цвят индиго! Това ще ви вдъхне сили и увереност. Навлизате в силен период. Използвайте си ума за градивни отношения и за реализация на целите! Важни са ви контактите и общуването, обърнете внимание на поканите за срещи, особено от хора, които харесвате! Притесненията ви бързо ще отшумят. Очакванията ви може сега да се разминават с действителността, но не губете кураж! Заемете се с реализацията на тези задачи, които не търпят отлагане! Не се захващайте с важни дела сутринта, защото ще ви много трудно и едва ли ще се справите! Пазете се от измамници! Ограничете контактите! Може да станете жертва на енергийни удари и аурата ви да бъде пробита. Дори и да не вярвате в приказките за енергийни вампири, бъдете внимателни! Не общувайте с хора, с които не се чувствате добре! Възможни са болки в корема. Иска ви се да се веселите, а хората около вас са в кисело настроение? Опитайте се да ги извадите от него и да намерите решение за проблемите! Няма да ви е лесно, но усилията си заслужават. Работата в колектив ще ви донесе повече успехи. У дома ви чакат приятни изненади. Готови сте да помагате на роднини, близки и на хора, изпаднали в нужда, но не се отказвайте и от това, което сте планирали, защото това е благоприятният момент да го осъществите! Може да започнете диета или процедура за прочистване на стомаха и червата. Добре е сутринта да не поемате ангажименти и да отложите деловите срещи. Следобед настроението ви ще се подобри и ще се чувствате по-добре на работното си място. Не забравяйте обаче, че трябва и да си почивате! Желателно е днес да сте далече от свекърви и тъщи. Днес сте доста енергични и изпълнени с оптимизъм. Готови сте за велики дела, но внимавайте! Не надценявайте възможностите си! Има вероятност само да си пропилеете времето и старанията ви да напразни. По-добре сутринта да сте по-пасивни. Избягвайте конфликтите! Няма по-добро време за пътувания, пътешествия и командировки. Внимавайте обаче, ако трябва да попълвате документи, защото преди обяд ще сте много разсеяни! Ако не се чувствате добре, потърсете медицинска помощ! Болестите сега може да се окажат много опасни. Денят ще е чудесен за авантюристите и за тези, които са готови да се жертват в името на своите идеали или за хората, които обичат. Не бързайте, добре е да не се захващате с важни дела поне до 15:39 часа! Възможни са проблеми, свързани с периферната нервна система.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип