Кардиологът д-р Михаил Читаков: Не съм искал да убия пациентката, отстреляха ме с постановка (обновена)


Кардиологът д-р Михаил Читаков: Не съм искал да убия пациентката, отстреляха ме с постановка (обновена)
Д-р Михаил Читаков е узнал преди малко, че е уволнен от болницата. От болницата обаче уточняват за Флагман друго
03 Декември 2017, Неделя
Автор: Иван КОЛЕВ

Познавам Пенка Милчева много добре, не съм имал конфликт с нея, дори напротив – направих всичко, за да се чувства добре


Кардиологът от УМБАЛ Бургас д-р Михаил Читаков, който бе обвинен от бургазлията Климентин Милчев, че е изложил живота на майка му Пенка Милчева в опасност заради лекарско своеволие, потърси Флагман.бг за своето право на отговор.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Д-р Читаков за пръв път говори по темата, след като избухна чутовният скандал в Окръжната болница. Кардиологът пристигна в редакцията на Флагман.бг в 12:00 часа, веднага след среща с ръководството на УМБАЛ  Бургас, на която му съобщили, че е уволнен.

Д-р Читаков обаче счита,  че е прав и не е нарушил закона и правилата по никакъв начин. Той смята, че е станал жертва на постановка, защото познавал Пенка Милчева много добре от години. Двамата дори живеели в съседни сгради в центъра на града и до този момент никога не са имали конфликти, твърди кардиологът.

Има ли право д-р Читаков или трябва да понесе строго наказание и забрана да упражнява лекарската професия – преценете сами

Публикуваме правото му на отговор с незначителни редакторски корекции:

Пациентката Пенка Милчева пристигна в Интензивното отделение на 28 ноември. Познавам я много добре, защото сме работили дълги години заедно. Заради това, след като я приехме като пациент й направих всичко, за да се чувства добре.

На 29 срещу 30 ноември имах нощно дежурство. В Интензивното имаше само един пациент – Пенка Милчева. Тя беше с мъждене, състояние след клапно протезиране на аортната и митрална клапа. Показателите й бяха нормални.

С една от сестрите минахме на визитация, разговарях с Пенка Милчева около 20-ина минути. Тя нямаше оплаквания, освен лека болка при движение от гъвкавия колан около гърдите й, който помага за репаративните процеси на срастването след операцията.

Пенка беше със стабилна хемодинамика 126/55 и фреквенция при аритмия – 85-89 удара в минута. Попитах къде е епикризата, за да се ориентирам и обсъдихме как е минала операцията.

Попитах я дали иска да я преместим във ВИП стаята на Кардиологичнтото отделение, където има телевизор и други удобства. Тя беше стабилна и нямаше опасност.

Предложих го, за да може да се наспи, защото в Интензивното не е подходящо и ще я смущават. Пенка се съгласи и казах на санитарките да я преведат в Кардиологичното отделение.

На следващата сутрин я видях, попитах дежурната сестра как е и тя каза, че е добре и всичко е спокойно. Около 8 часа при мен дойде старши сестра Андонова и тя ме попита защо съм преместил Милчева във ВИП стаята, било й много студено.

Веднага отидох да проверя. Беше топло, попитах я дали е добре, защото е наш човек. Тя ми каза, че всичко е ок и нямала оплаквания.

Малко по-късно разбрах, че синът й Климентин се кара в отделението, недоволен е и заплашва с медийни изяви, но не знаех, че ще са срещу мен, защото нямам никаква вина. В 18 часа вчера научих, че сте писали за мен, че съм в центъра на медийното пространство, а след това ми се обадиха от ръководството на болницата и ме поканиха за днешния разговор”.

Според д-р Михаил Читаков той е „отстрелян”, защото бил неудобен за завеждащия отделението д-р Станислав Петранов, а и моментът бил правилно подбран. На 15 декември няколко лекари щели да вземат дипломи и трябвало да се отворят места за тях в Кардиологията, заради това той трябвало да бъде уволнен. Д-р Михаил Читаков е категоричен, че ще обжалва наказанието си и ще си търси правата.
Междувременно от ръководството на УМБАЛ-Бургас обаче съобщиха, че не е взето решение за уволнение. Д-р Читаков е отстранен, докато тече дисциплинарно производство, каквото е задължително.


В категории: Здраве


70
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
70.
има значение
15.12.2017 22:35:25
1
11
Кво си наясно бе мишка. За каква смелост ми говориш бе плъх такъв. Опита се да убиеш човек и то не само един и то по отвратителен начин.
69.
няма значение
15.12.2017 20:36:45
4
1
под този псевдоним се крие човек, който е наясно с нещата, мойто момче ;) Рядко влизам в този сайт и избягвам да пиша коментари, но за хорската глупост лек няма и понякога злобата у "силните" само в интернет ми идва в повече. Аз съм човекът, писал и 54 коментар и повярвайте ми, "велики" критици, ако се наложи имам смелостта да изляза и да кажа всичко това, което съм написала и което мисля, въпроса е на вас дали ви стиска? На сина на т.нар. "потърпевша" дали ще му стиска? Концентрирайте си енергията върху истината и обективността на фактите, а не на злобата, родена от жалки хора ;)))
68.
има значение
15.12.2017 14:01:41
1
3
Под псевдонима "няма значение" се крие самия читаков. И пак говори за трепане и убийство !!!
67.
няма значение = читаков
11.12.2017 23:45:31
1
11
Мишка не се крий. Покажи се. Ако всички доктори са като читаков Бог да пази Бъргария !!!
66.
няма значение
11.12.2017 12:40:51
3
2
ей,"потърпевшите" защо не отидете да си търсите правата тогава, а само се оплаквате и в сайта се правите на много разочаровани? Много сте забавни всички, силни сте тука, оплаквате се, плюете, но ако утре се наложи лице в лице да се изправите и да си кажете мнението с истинскте самоличности , ще бягате като уплашени мишки! Господин Милчев, познавам доктор Читаков лично, знам и като лекар какъв е - един от малкото кадърни в тази област лекари в областта ни. Ако сте толкова закъсали за пари с майка Ви, намерете си допълнителна работа или друг начин , а не да клеветите името на друг лекар, защото ако доктора заведе дело срещу Вас за клевета и накърняване на вторитета, със сигурност сте вътре с минимум 3000лева, отделно разноски и хонорари за адвокати! Аман от миндили, аман от клеветници с масово мислене, аман от склерозни хора като Вас и майка Ви ! Срамота, че майка Ви е била здравен работник! Трепането на Вас и на такива като Вас ви е малко!
65.
истината
10.12.2017 12:01:30
2
1
истината е съвсем друга д-р Читаков и тя тръгва от конфликтите Ви с мръсния и жалък шеф на РЗИ Бургас гадния и корумпиран чиновник д-р Паздеров и подгласнимката му вещицата д-р Цанова
64.
министерство на бол.
09.12.2017 19:15:50
2
8
Че то има ли по голям гаф и недоразумение от лицето читаков.
63.
министерство на здрав.
09.12.2017 16:27:15
5
1
ПРЕДСТОИ ПРОВЕРКА ОТ МЗ НА ТАЗИ БОЛНИЦА. ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ
СА СЕ НАСРАЛИ ОТ СТРАХ ЗА ТОВА
КАКВИ СА ГИ ВЪРШЕЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - ДАЛАВЕРИ И НЕЗАКОННИ ДОГОВОРИ С ЧАСТНИ ЛАБОРАТОРИИ И БОЛНИЦИ. И НАЙ -ГОЛЕМИЯ ГАФ -ВРЪЩАНЕТО НА ЛИЦЕТО СТОЕВ В БОРДА.
ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОСЕГНАТ НА Д-Р ЧИТАКОВ, В МОМЕНТА ПРИКРИВАТ СЛЕДИ ОТ НАРУШЕНИЯ.
62.
Свети
06.12.2017 20:48:04
0
0
Какво ще стане с д-р Читаков?
61.
ха дано
06.12.2017 18:24:23
13
1
Ама как ще се оправи работата, като напуснаха толкова хора. Е, питайте ги защо напускат? Няма да е само причината д-р Читаков...
60.
Да сме живи и здрави
06.12.2017 14:25:43
0
0
На кой му е приятно да ходи в болница. Да, нека прокуратурата се произнесе. Ако така ожесточено се борим срещу това, че хиляди българи с тези клинични пътеки излизат недоизлекувани и с хронифицирани заболявания, осакатени и нетрудоспособни за цял живот. Със сигурност г-жа Милчева ще потвърди, тъй като толкова години е работила в същата тази система.
59.
Гошо
06.12.2017 14:05:27
4
12
Нали мишката бил много кадърен. Ми да си отвори тогава частен кабинет. Да ама не нали ще умре от глад. Кабинета му ще го заобикалят от 50 метра. Що са е заврял в държавна болница и са държи за нея, като удавник за сламка. Или да иде в частна болница.Само , че там никой няма да го вземе.
58.
Херо
06.12.2017 13:57:10
5
12
Дано на прокоратурата и дреме. Заради този убиец-психопат, човек да го е страх и в болница да влезе.
57.
Геро
06.12.2017 10:08:52
10
4
Докторе хич да не ти дреме . Свиркай си душманите да се пукат
56.
Наблюдател
06.12.2017 09:09:17
14
3
Може би докторчето е ХАРД парче, но в никакъв случай не може да се нарече убиец. От всичко прочетено разбираме, че здравната система в България неработи. След такава тежка операция на сърце може ли лекуващия и лекар да не следи състоянието на своите пациенти. Или след като си вземат парите вече нищо не ги интересува.
55.
Георги
05.12.2017 23:41:21
15
1
Читаков по принцип е куку, обаче истината е, че наистина е кадърен, чете много и се усъвършенства по семинари, курсове и т.н., гледа винаги да е в крак с последните новости в специалността му. Обаче проблемът е дали може да прилага знанията си. Може много да помогне на човек, но трябва да имаш късмета да го хванеш когато е извън криза или когато си е пил хаповете, или когато са му набили канчето и е кротък. Това е болест, която унищожава характера на човек, прави го злобен и агресивен. В интерес на истината, когато е на себе си е свестен, обаче в криза ли е, е нещо страшно. Склонен съм да му съчувствам, защото то не зависи от него, но и не бих го издържал да е край мен непрекъснато.
54.
хммм
05.12.2017 21:20:37
16
5
Познавам доктор Читаков, майка ми също работи в това отделение и мога да кажа, че е един от малкото кадърни лекари в тази болница и в Бургаска област. Срамота е да се изсипва такава злоба от едни жалки и ограничени хора, които са силни само в интернет пространството и единственото, което им носи утеха, е да злобеят и плюят,радвайки се на чуждото нещастие... Прочетох всички коментари по долу и мога само едно да кажа - докато има масово мислене, няма да се оправим. Не съм била свидетел на казуса, но не мисля, че на въпросната госпожа доктора й е казал такива ужасни думи.Съветвам нея и сина й, ако толкова са закъсали за пари и се чудят на кой гръб как да клеветят и обвиняват с цел да си изкарат някой допълнителен лев, да си намерят друг начин, защото за обида , оронване на името, клевета и т.н.е наказуемо и глобата е голяма! А колкото до старшата сестра Андонова - хммммм, явно злобата няма почивен ден. Много добре я познавам що за "свестен " човек е, на няколко пъти се е опитвала пред мен да засегне майка ми, защото само тя не й се четка и не й лицемерничи, ноооо, всичко се връща и някой ден може да стане мнооого лошо за нея, просто в мое лице е уцелила човек, който прави компромиси и отстъпва пред по-глупавия и по-мръсния, но и моето търпение си има граници и някой ден...не се знае ;)
53.
Наташа
05.12.2017 12:54:03
6
14
Г.з
52.
Пациент
04.12.2017 12:44:27
14
15
Читаков,марш от града,некадърник с лошо отношение към нас пациентите
51.
Мила
04.12.2017 02:04:48
18
13
ДР ЧИТАКОВ Е ВСИЧКО ДРУГО
НО НЕ И ,УБИЕЦ.МНОГО ЧЕСТО МНОГО ОТ НАС СМЕ ИСКАЛИ НЕГОВОТО МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ ИЛИ ЗА СВОИ БЛИЗКИ.
50.
Светлана Кръстева
04.12.2017 01:16:26
18
12
Д-Р Читаков не е убиец!!! Той е бил дежурният лекар в кардиологичното отделение и е носил еднаква отговорност за всички пациенти,независимо дали са в интензивен сектор или не.Благодаря ти Д-р Читаков.Помагал си на мен , на мои близки и пак ще помагаш!
49.
Аз
03.12.2017 22:50:41
17
7
Читака може да е всякакъв, но без него Петранов ще види голям зор.До скоро беше цяла седмица само на нощни дежурства.Коларов напусна, сега ако махнат и Читаков, Петранов ще се гътне.Според ме е пълна глупост твърдението, че за Петранов случая е позитив.
48.
Пламен
03.12.2017 22:44:11
17
5
Не ви познавам г-н Читаков,но от интервюто си правя категорични заключения,че вашето професионално и интелектуално ниво са далеч от истината.На две места в интервюто казвате,че пациентката е ваш човек и затова сте й отделили по специално внимание.Абе Читаков,трябва да имаш еднакво отношение към всички пациенти.Цялото ви съсловие сте толкова зле,че ако живеем в нормална държава една секунда няма да ви търпи никой.Засрамете се,само пари са ви в сбърканите ви глави.Нищо човешко не е останало във душите ви.Жалко ,че има и малко свястни хора лекари,но масата сте деградирали напълно.
47.
Фичо
03.12.2017 22:17:26
12
2
Читатов след всички глупости, които е сътворил в годините, най - накрая ще изгори заради една пълна тъпотия, раздухана в медиите.
46.
Фактите
03.12.2017 21:16:18
20
2
И Читаков и Петранов са некадърници,но Читаков е и арогантен. Това отделение е отдавна фабрика за трупове, както и за финансиране на частната практика на Петранов...негодници!!!!
45.
Д-р Киров
03.12.2017 17:07:53
15
8
Колегата под номер 40 , много правилно и точно е описал проблема.Все пак става въпрос за колега.На Д-р Читаков пожелавам да бъде все така борбен!
44.
Настояща мед.сестра в Кардиологично
03.12.2017 12:48:56
14
15
читаков е пълен некадърник. Би трябвало да му се забрани да упражнява лекарска професия завинаги.
43.
Бивша мед.сестра в Кардиологично
03.12.2017 10:03:47
15
9
Д-Читаков е много добър лекар,но не е удобен на Зав. Отд.Д-р Петранов и на Старшата мед.сестра Андонова.Двамата настройват цялото отделение срещу Д-р Читаков.
42.
*********
03.12.2017 07:43:02
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
стойчо
03.12.2017 07:38:43
16
4
от това отделение като работих в тази болница преди 5 години напуснаха 11 човека заради пари ли заради петранов ли а на една от моите епикризи на майка ми даже и ехография не беше написана и тогава д-р Читаков ме посъветва да отида в здравната каса или да отида да си взема дупликат от отделението на епикризата където ехографа беше същия както преди две години на майка ми
40.
лекар
03.12.2017 07:33:08
16
4
може ли една жена със стабилни показатели цитирани навсякъде със постоянно мъждене /сърцебиене / и проверено на другия ден от д-р Читаков дали е добре и тя е казала ,че е добре и парното да е топло във вип стаята ,и да не е сменил терапията на зав отделението защото не се е налагало и както в другите отделения когато е стабилна пациентката се извежда от отделението и се настанява в кардиологично отделение където също е под наблюдение и ако пациентката е имала оплаквания е можела да се обади на дежурната сестра и д-р Читаков лично е казал ,че ако е имала оплаквания ще я върне в интензивното отделение з- просто трябва да знаете ,че този прекрасен специалист не греши и това не е лекарска грешка ,а инсинуации на враговете му да му направят киляв защото е много справедлив и точен в медицинските си познания и затова му се прави този номер а и неудобен за ръководството - това е истината всичко друго е пищелки на хора с немедицинско образование и инсинуации с оглед в болницата да останат послушници и неразбиращи даже своето бедно положение а не да се вдигнат като в Пирогов и да искат да им се подобрят материалните условия .Ами то цялата болница знае ,че само петранов лекува и минава по стаите а другите му лекари са шерпи и изпълняват или консултации или еха и не участват пряко в следенето на болните не отговарят за стаи и само когато са дежурни приемат или се отзовават при повиккване от сестра на оплакванията на болните . Точно срещу това се бори д-р Читаков - да са всички взаимнозаменими и отговорни лекарите в отделението защото това е медицината и това е само в тази кардиология в другите отделения не е така
39.
петър иванов
03.12.2017 00:48:23
12
14
Това не е първия опит за убийство на псевдо доктора читаков. Преди една година моя позната лежа при него в интензивното. По същия начин я изгони от там, а тя беше много зле. На другия ден докторите се чудеха как е възможно такова нещо.Така, че това рецидив. Само се чудя дали е психично болен или е малоумен, но съм сигурен, че в съда ще го изкарат шизофреник и ще се отърве от по-тежка присъда.
38.
има значение
03.12.2017 00:20:12
10
14
Ако доктор Читаков бъде уволнен ще се отърве много леко. На него трябва да му бъде предявено обвинение за предумишлено убийство.
37.
няма значение
02.12.2017 22:51:20
8
7
познавам доктор Читаков, преди около 6 месеца с моя приятел бяхме в сърдечно интензивно отделение в МБАЛ Бургас и там на смяна беше той. Прегледа много внимателно приятеля ми, говори с него изключително внимателно, дори се шегуваха. Направи ми впечатление, че е изключително добър човек, който си гледа съвестно работата и се интересува от пациентите си. Изключително доволни останахме от подхода и вниманието му, както и от отношението му.Лично аз не мисля, че той се е изказал така срещу въпросната госпожа, и съм склонна да вярвам, че е умишлено натопен от сина на въпросната "потърпевша" Доктор Читаков е доказан лекар за мен, и ако бъде уволнен заради някакви грозни и лъжливи обвинения, то тогава наистина МБАЛ ше загуби доста, защото специалисти по сърдечни заболявания почти няма тук. Четейки коментарите оставам потресена от масовото мислене и плюене на българина. Това злобата и завистта са нещо изключително грозно!Стискам палци ръководството на болницата да има малко акъл и да не се повлиява от лъжливите обвинения на една пенсионирана жена и склерозния й син...
36.
Всичко е вярно
02.12.2017 16:25:21
13
4
Имам само един преглед при читаков на дядо преди 16 години и останах отвратен така че хора всичко е вярно
35.
Е
02.12.2017 14:23:03
10
11
Крие се защото си пише тъпия Читаков или оная плешивата му женица която също не я слуша главата по добре да го махат и от двете болници че да не умори някой още да го питам къде ще работи тоя мишок в никоя частна болница няма да го вземат защото знаят че е луд той е за психото
34.
Климентин Милчев
02.12.2017 13:55:45
12
2
Да Дебел съм но никога не се крия с псевдоними.
33.
Климентин Милчев
02.12.2017 13:53:40
12
3
До Пачо.Майка ми-така наречената от тебе баба,се наложи да остане в отделението до обед,защото хемоглобина от вечерта и беше паднал по нормалните граници,и в момента в който я изправим да седне тя колабираше,също така беше извън ритъм,и с ритъм на сърцето между 120-130 удара,Това беше благодарение на „огромните грижи който беше положил Др.Читаков”.Ако искаш за по сигурно,заповядай в отделението,и попитай зав.Др.Петранов,и деж.мед.сестри който бяха на смяна през деня на 30.11.2017.
32.
До Лекар -коментар 30
02.12.2017 09:56:16
15
5
Естествено,че има връзка. И двамата пречат на Петранов да управлява еднолично.Заради Петранов напуснаха много кадърни хора.
31.
динко
02.12.2017 08:07:30
6
2
ами те Коларов и Читаков работят на половин бройка и в транспортна болница . Да наистина интересно става в тази болница
30.
лекар
02.12.2017 08:05:40
18
3
а дали има връзка напускането на другия кардиолог д-р Коларов от същото кардиологично отделение преди 15 дни и това на др Читаков и д-р Петранов остава без специалисти както и 4 напуснали лекари акушер гинеколози в аг отделението на умбал бургас - помислете си
29.
Пачо
02.12.2017 00:47:10
10
11
Сега пък Читаков бил осиновен.Супер глупости.И да попитам-бабата като е преместена от стаята нещо влоши ли и се състоянието , че никой не говори за това?Абсолютна постановка на дебелия.
28.
Комшията
01.12.2017 23:14:18
11
2
Мишо!Стана като холивудска звезда! В смисъл не толкова богат и известен а с това,че мръсотиите дето си вършел те застигат и идва денят за разплащане. #Metoo
27.
Hvhv
01.12.2017 22:28:15
8
2
Mnogo moje da se govori za tozi individ dosta hora sa propi6teli
26.
Аз
01.12.2017 22:26:43
9
4
Незнам осиновен ли е какъв е но ако знаете преди да почине майка му колко лошо се държаха с нея с плешивата си жена как я блъскаше но то колелото се върти всичко се връща като знам детето си какво го направиха тези ненормалници жена му е много злобна женица
25.
Много познати
01.12.2017 22:02:05
1
3
До Елена. Аз имам много познати в това отделение. И баба ми работи половин бройка там!
24.
Bakshish
01.12.2017 20:30:25
10
3
А да го питам тоя лекар върви ли номера със бабата още? Хваща си такси до 1 ва поликлиника със предтекст да вземем 1 баба че е онкоболна и да я закараме до онкото после и познайте дърво а какво да очакваш от лечението му!!!
23.
Флагман, защо триете коментари?
01.12.2017 19:44:09
16
3
Защо изтрихте коментар 20?Там пишеше,че трябва да ви бъде потърсена съдебна отговорност. Това си е по темата, точно по темата.
22.
Има Господ
01.12.2017 19:36:28
17
9
Читаче, Читаче, най-после си го получи. Хак да ти е. Такива като тебе трябва да ги бесят по стълбовете.
21.
Малка подробност относно венците
01.12.2017 19:29:40
12
6
Читаков Е ОСИНОВЕН от лекарско семейство ...
И недейте да го мислите чак толкова много . Като бивш активист на СДС , сега го очаква широкият свободен и демократичен пазар ! Да се докаже там , щом е толкова добър ( както твърдят някои ) . Пожелаваме му успех !!!
20.
*********
01.12.2017 18:48:10
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Mariana
01.12.2017 18:46:10
4
6
Ne poznavam sluchaya,no spored men trabva da se prosledi vsichko ot nachaloto do kraya .
Nai lesnoto y barzo v tozi jivot e da napravihme zlo,no mnogo trudno se pecheli doverieto v hora.
Ne moje s leka raka da se uvolni nakoy ,samo zastoto ,,,,utre ste doidat da rabotyat novozavarsheli studenti,,,.Y che na nyakogo ne e udoben tozi lekar da Go premahnem s leka raka.
Tova ne e motiv za uvolnie.
Sluchaya trabva da se rassledva .
Jelaya mnogo kasmet na tozi lekar,za da se bori s korumpiranite zverove
18.
anonimen
01.12.2017 18:37:30
4
9
kato ovolnat spezialist,koi shte vi lekuva,znaeteli kolko godini se u4i za edna spezialnosti kardiologia za da staneh dobar spezialist se iska praktika,ako go ovolniat i nazna4at mlad zavarhil,kakvo shte vi izlekuva,pomislete,ne ostanaha mnogo dokturi vBG
17.
До 11
01.12.2017 18:23:41
10
9
Лекарско семейство..
Ама той със сини венци
16.
gradski
01.12.2017 18:19:30
11
5
Тази болница трябва да бъде закрита.
15.
RM
01.12.2017 18:07:06
8
5
Mnogo dobre sa napravili ,che sa go uvolnili daje mu e malko
14.
гражданин
01.12.2017 18:05:58
13
2
хора Паздеров е същия некадърник,нищо не им правят .
Гарван ,гарвано око не вади да знаете в тази сфера съм 25 год от лекари некадърници с голямо самочувствие ми се повръща
13.
Hari
01.12.2017 18:04:23
11
2
Съдова хирургия е същата работа.Василев и Матков прибират пари и правят ненужни операции.Не лягяйте там никога
12.
гражданин
01.12.2017 18:02:59
20
4
Този е пълен изрод, дядо ми лежа в кардиологично отделение, такъв ужас изживяхме когато отидахме на свиждане и го намерихме гол на отворен прозорец. Целите му ръце бяха сини и главата му беше синя и не можаха да ни кажат защо е така. Отвратително беше, нито вода му бяха дали нито лекарства намерихме ги хвърлени на шкафа. Казахме му на този откачения Читаков ,че дядо има халюцинации от тях но той не ни обърна внимание. И мир на праха му - дядо ми почина. Затвор за такива изроди. този какво го защитава Читаков ,защото не му е паднал в ръцете.
11.
БУРГАЗЛИЯ
01.12.2017 17:28:37
23
20
Д-Р ЧИТАКОВ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ С ДВЕ СПЕЦИАЛНОСТИ, ОТ ЛЕКАРСКО СЕМЕЙСТВО.
ТОЙ ВЗИМА РЕШЕНИЯТА НА ДЕЖУРСТВО И ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ. СЛЕД КАТО ПАЦИЕНТКАТА Е ДОБРЕ ,ТОЙ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА. СИНА НА ПАЦИЕНТКАТА Е ЗАГРИЖЕН ,НО ТОЙ Е ДАЛЕЧ ОТ МЕДИЦИНАТА И НЯМА ПРАВО ДА ДАВА ОЦЕНКИ.
ВСИЧКО Е СКАЛЪПЕНО С "БЕЛИ КОНЦИ". АКО ИМ СТИСКА НЕКА ДА ГО УВОЛНЯТ, ЩЕ ГИ СЪДИ И ЩЕ СПЕЧЕЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ ДЕЛОТО ВЪПРЕКИ ВРЪЗКИТЕ НА СТОЕВ И КОМПАНИЯ.
КЪДЕ Е ТУКА ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ, КРИЯТ СЕ КАТО МИШКИ САМО ЛАПАТ ЧЛЕНСКИ ВНОС.
Д-Р ЧИТАКОВ НЯМА ЧАСТНИ ФИРМИ В ОБРУЛЕНАТА ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА ЗА РАЗЛИКА
ОТ ПРИБЛИЖЕНИ НА БОРДАДЖИЙТЕ -ЛАПАЧИ. ТОЙ НЕ КРАДЕ ОТ БОЛНИЦАТА.
УВОЛНЕТЕ ТЕЗИ КОИТО СЪСИПВАТ ТАЗИ БОЛНИЦА И ПЕЧАЛБИТЕ НА ЧАСТНИТЕ ИМ ЛАБОРАТОРИИ СА ЗАГУБИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА БОЛНИЦА.
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ Д-Р ЧИТАКОВ
10.
11
01.12.2017 17:09:36
18
12
Тоя Читак е пълен мизерабъл. Трябва да се овеси с главата надолу и стои така докато мърда!
9.
Елена
01.12.2017 16:33:34
22
1
Същата болница,4-ти етаж,неврологично отделение ...УЖАС! Хора,не ходете там .Има една рошава сестра с очила(даже не си спомням името й)тази не знае защо е там.Пълен отврат! Там е морга ,вярвайте ми НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !
8.
*********
01.12.2017 16:29:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Моню
01.12.2017 16:28:07
16
13
Махайте го този престъпник.
6.
Независим
01.12.2017 15:53:26
16
13
охооо..глей ти ко стаа значи има много жалби срущу този доктор ...еми като е некадърен да контактува и лекува пациентите да си стой увнен ..всички коментарий са против него .значи е некадърник .без да го съжалявам .
5.
*********
01.12.2017 15:50:19
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Рамбо
01.12.2017 15:42:24
15
10
Боклук нещастен !
3.
даго махат
01.12.2017 15:41:34
18
13
Този е пълен тъпанар по добре че са го махнали пълен кикадърник недаи си боже да попаднеш при него
2.
Хи
01.12.2017 15:40:01
24
2
За никой не е тайна как се държи с хората този егземпляр отвратително всички реват от него
1.
вЕрвайте му на Читаков
01.12.2017 15:38:58
23
9
Горещо препоръчвам на "Флагман" да отиде при шефа на РЗИ Д-р Георги Паздеров И ТАМ НА МЯСТО ДА ПРОВЕРИ колко са всъщност чутовните скандали с името на Д-р Читаков и колко стотин жалби има подадени срещу него през годините !


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО)
Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) От сутринта са започнали с грозни кючеци и силна музика, недоволстват жителите на кв.“Люляците“

Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването Гнусно! Жена си купи торта от магазин в Слънчев бряг и изпадна в потрес от това, което откри (СНИМКА) Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ)
Осъдиха бургазлийка, опитала да излъже НОИ с фалшиви документи, за да получи по-висока пенсия Една година затвор и глоба за наркодилър 2 присъди доживот за преподавател, отровил с арсен жена си и баба й Костадин предаден от приятелите си, свидетелствали срещу него за дръзкия обир в Поморие (СНИМКИ) Подкупният катаджия Сашо Тръпков, който взе 20 лева рушвет, сега ще трябва да се изръси с 2 бона! Ето го Костадин от Поморие, плячкосал диаманти и злато за 35 хил.лева Обявяват присъдата на катаджията, заснет да взима 20 лв подкуп Карлос Чакала получи трета доживотна присъда Зверство! 64-годишен блудства с 8-годишно момиченце Златомир се призна за виновен за катастрофата, отнела живота на Велислав. Близките на загиналия: Много неща не се казаха! Само във Флагман.бг! Възстановиха изчезналото дело за кървава касапница в Бургас, влиза в съда след близо 6 години чакане
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО)
БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Председателят на хуманитарната организация обясни, че за тях са важни парите, които получават от отдадените под наем помещения

Всичко в категорията
Шест вида поведение, които разрушават връзката Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско
За здравето: Правят шкафчета за всички ученици до 7-и клас
За здравето: Правят шкафчета за всички ученици до 7-и клас До есента половината деца трябва да бъдат обхванати
Всичко в категорията
София филм фест на брега стартира днес с шведска сатирична драма номинирана за "Оскар" На 27 март показват първо в Бургас истинската история на Стефан Данаилов Наказват дисциплинарно учителка след жалба на ученици, че им дърпа ушите Бургаски ученици спечелиха три приза в Осмото национално състезание по творческо писане на английски език Красимир Попов: Видеонаблюдението в детските градини е безсмислено, превръща децата в актьори (ВИДЕО) Ето го победителя в конкурса за лого на IT гимназията в Бургас Прехвърлят управлението на блок 46 в жк „Зорница“ на Спортното училище за ремонт, какво ще се случи с ЛУСКА? Конкурс за изящно и приложно изкуство дава шанс за прием във филиала на НХА в Бургас Матурата по български – на 21 май, втората задължителна матура – на 23 май Ще има ли ваканция за учениците и утре, вижте отговора тук Техническа грешка превърна Механото в първото джендър училище в Бургас, ето я истината
Манекенката Кристин Илиева е била с Дивна при катастрофата, ранена е тежко
Манекенката Кристин Илиева е била с Дивна при катастрофата, ранена е тежко 20-годишната красавица е поставена в барокамера, предстоят й още две операции


Всичко в категорията
Скръбна вест! Почина известна българска журналистка Тъжна вест! Почина една от най-големите легенди в бокса, беше треньор и на Кубрат Пулев Неописуема трагедия! Ученик се самоуби с пушката на баща си, подозират играта "Син кит" Вижте ексклузивни кадри от огнения ад, при който загинаха Антон, Ана и двете им деца (ВИДЕО) Жестока трагедия! Ана стана четвъртата жертва на огнения ад в Средец, едно от децата й е с 88% изгаряния Невероятната история на 93-годишна баба трогна целия свят (СНИМКИ) Огромна трагедия! Радослав си сложи бесилото заради дългове Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме! Яна Маринова с покъртително признание: Станах жертва на насилие на 16 години - биеха ми шамари и стреляха по мен! Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край
Астролог: Ако се съмнявате в нещо, по-добре не го започвайте
Астролог: Ако се съмнявате в нещо, по-добре не го започвайте Хвърляйте монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато „правоимащите” пазаруваха от „Кореком”, а останалите се редяха на опашки за портокали
Спомени от соца: Когато „правоимащите” пазаруваха от „Кореком”, а останалите се редяха на опашки за портокали По нормалната логика останалото население, мнозинството, бяха "правонямащи", макар че тази дума не се употребяваше, защото при социализма всички бяха "равни"


Всичко в категорията
Черноморец 1919 обнови стадиона в кв.Акациите (СНИМКИ)
Черноморец 1919 обнови стадиона в кв.Акациите (СНИМКИ) До края на настоящия сезон ще играят официалните срещи на помощното игрище, но амбицията от следващия шампионат е да се върнат на официалния терен

Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Ето ги големите герои от доброволческото сдружение за морско спасяване
Ето ги големите герои от доброволческото сдружение за морско спасяване Отнасям се с голямо уважение и респект към всички, които са отдадени на морското дело, каза кметът Димитър Николов

Всичко в категорията
Късмет или съдба? Почистване разкри автора на единствения паметник на войника в Бургас (СНИМКИ) Отлична новина! Проектът за жп връзката между Бургас и летището е готов, осигурено е финансиране от 55 млн.лева Внимание! Кърлежите атакуваха парковете в Бургас, лаймска болест порази един Мнима фирма търси балъци в Бургас, предлага екскурзии до екзотичен остров за цялото семейство срещу 850 лв. Държавата очаква бум на туристическите полети за Бургас и Варна през лятото Костадин предаден от приятелите си, свидетелствали срещу него за дръзкия обир в Поморие (СНИМКИ) МЦ „Стайков и фамилия“ поставя нови стандарти в Бургас! Ще лекува с апаратура, използвана от най-престижните клиники в Европа Изхвърлиха над 50 тона боклук от Северния плаж в Бургас, подготвят ивицата за Лято 2018 (СНИМКИ) Шофьорът на Б12 пред Флагман.БГ: Жената изведнъж изскочи пред автобуса, не пресичаше на зебра Блъснатата в ж.к."Меден рудник" е 60-годишна бургазлийка, в кома е (СНИМКИ) Голяма авария в сърцето на Бургас, ул.”Александровска” (СНИМКИ)
Удар на полицията! Хванаха Христина от бургаския ж.к. "Меден рудник" в подли интернет номера Ужас в "Меден рудник"! Бандит нападна и ограби млада бургазлийка Шок в „Меден рудник”! Бургазлия отиде на гости на приятел, прости се с портфейл, пълен с пари и кредитни карти Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Екшън край ез. Мандра! Пребиха служител на ИАРА-Бургас Снежен апокалипсис ли? Този бургазлия не се оплаква, а просто... кара ски (ВИДЕО) Търсят малкия Шапрон, виждали ли сте го? Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО) Паника в ОУ "Елин Пелин" в жк Меден рудник: Късо съединение в ел.табло предизвика пожар по време на родителска среща Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Нов рекорд: Кукерски костюм на бургазлия с най-дълъг косъм в България (СНИМКА)
Невероятна трагедия в Айтос: 82-годишна жена остана на улицата, измамена от собствения си внук
Невероятна трагедия в Айтос: 82-годишна жена остана на улицата, измамена от собствения си внук Николай Шарлетов изоставил цялото си семейство, оставил ги с куп кредити и духнал в чужбина

Всичко в категорията
Златомир след присъдата за убийство на пътя: Пълни паляци и помияри Майката на убития Велислав със скандални разкрития: Скри се, че е имало пети човек, който отказва да се качи в колата! Внимание! Не ходете в парк „Славеева река“, опасно е заради тежките машини Жестоко: Айтозлийка откри мъжа си увиснал на бесилото Зверска катастрофа! Бургазлията Георги оцеля по чудо, след като БМВ-то му се преобърна няколко пъти и се заби в скат Само във Флагман.бг! Освободиха Свилен и Мариян – признаха всичко. Николай оставя две сирачета Само във Флагман.бг: Свилен крещял обезумял: „Убихме приятел!“. Но кой е шофирал злополучната кола след банкета? (СНИМКИ) Само във Флагман.бг: Николай от Айтос премазан от двамата си приятели. Правели си майтап Трагедия в Айтос: Фолксваген премаза и уби млад мъж, шофьорът избяга БДЖ обезщетява пътниците от закъсалия край Айтос влак с безплатни билети, обещават да не закъсват пак Влак затъна в прeспите край Айтос, пътниците мръзнат (ВИДЕО)
Най-възрастният жител на Община Карнобат баба Джена стана на 102 години Депутатът Николай Тишев с приемна в Карнобат След купон на 8 март: Ченгета спипаха 72-годишен мъртво пиян шофьор в Созопол и напушен младеж зад волана в Поморие Закриват училището с мъртвите души в Соколово, 29 деца-емигранти крепели школото Снежна ваканция за учениците в Айтос и Карнобат Смел шофьор кръстосва карнобатските улици, носи храна и провизии на закъсали по пътищата жители Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов: Обещаваме на феновете по-добри игри и победи Жестока съдба след изпепелената къща в Карнобат: Баба Мария и семейството й остават на улицата (СНИМКИ) В „Карнобат“ са готови за съботната среща с „Асеновец“, новите са трима Огнен ад: Изгоря Аудито на карнобатлия, Фиат пламна в движение в Руенско
Несебърски Шумахер заби БМВ-то си в други 4 коли, бързал да завие
Несебърски Шумахер заби БМВ-то си в други 4 коли, бързал да завие Мъжът искал да изпревари чакащата колона от автомобили, но возилото излязло от пътя
Всичко в категорията
Защо отцепиха цяла улица пред руския клуб в Несебър? Да не би да са докарали мумията на Ленин? Само във Флагман.бг: Съдят сина на Сава Чоролеев и гарда му Божидар Георгиев за бой в дискотека „Вижън” Ученици от Несебър грабнаха 6 медала от V-ия международен турнир „Математика без граници” Арестуваха братя от Равда с незаконно оръжие и марихуана Парче мазилка падна от тавана на училището в Стария град в Несебър, местят децата в основната сграда Слънчев бряг е шестата най-достъпна дестинация за покупка на имот от американци Най-голямото училище в Несебър отбеляза 136-тата годишнина от основаването си (СНИМКИ) Над 500 жители и гости на Несебър изпълниха централния площад за 3 март (СНИМКИ) Очите vs. Кравата - 120 свидетели и 10 подсъдими в сложно дело със стрелба, дрога, рекет и убийство Несебър остава без синя зона, засега Баба Марта зарадва малчугани от три детски градини в Несебър
Вадят потъналото в Поморие корабче „Кук“, затвориха главна улица в морския град Ахелойци към инвеститорите на асфалтовата база: Не искаме да се превърнем в промишлена зона, а да развием туризма! Само във Флагман.бг: Разширението на пътя Поморие-Ахелой приключва предсрочно, Бойко Борисов първи ще го тества Предстои обществено обсъждане на намерението за изграждане на асфалтова база в Ахелой Жителите на Ахелой са готови на протест срещу изграждане на асфалтова база в града Поморие ще отбележи годишнината от Освобождението на България Учениците в Поморие също в снежна ваканция за три дни Тежка зимна обстановка в Поморие: Автомобили закъсаха в преспите, села са без ток Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Бурята нанесе сериозни щети на емблематичен кораб в Поморие (СНИМКИ) Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла
Пазач ограби базата на „Артистите на България” в Ахтопол, отмъкна 30 легла 38-годишният пазвант задигнал покривни ламарини и слънчеви батерии
Всичко в категорията
Супер скандал в Царево: Намеси ли се кметът Лапчев в сблъсък за златен имот край морския плаж Знаете ли къде се намира „Мъртвият град”? Вижте призрачния Коста дел Кроко край Царево Пчелари искат странджанският цветен прашец да стане защитено наименование за произход Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община Кольо Върбанов: Лицензите за риболов се дават под масата, вземат ни ги заради варненци (ВИДЕО)
Каратисти донесоха злато и бронз на Приморско от национално първенство
Каратисти донесоха злато и бронз на Приморско от национално първенство Младите надежди на морския град отново демонстрираха отлична подготовка в поредното престижно състезание
Всичко в категорията
Ромите от Средец: Нашите съседи изгоряха живи, защото пожарната дойде с 40-минутно закъснение (ВИДЕО) Ужас! Баща и двете му деца изгоряха живи при пожар в Средец Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите Четири училища в Бургаско излязоха в грипна ваканция Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец
Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка
Лидерът на ДПС в Камено: БСП ме клевети за стрелбата снощи, 2 пъти са викали полиция
Лидерът на ДПС в Камено: БСП ме клевети за стрелбата снощи, 2 пъти са викали полиция Димитър Николов твърди, че снощи спял, а униформените светели с фенерчета да търсят дупки от куршуми


Всичко в категорията
Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО)
Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско
Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско По първоначална информация става въпрос за късо съединение
Всичко в категорията
Учениците в Руен във ваканция заради снега, в Тополица – заради паднал комин Защо Руен се военизира и за какво използват този бронетранспортьор (ВИДЕО) Погром! Крадци атакуваха и потрошиха къща от яд (СНИМКИ) 10-годишният Васил се бори за живота си, микробус го помете, докато кара велосипед Жълто-кафява вода потече от чешмите в Руенско (ВИДЕО) Парламентът аплодира 43-ма руенски началници от ДПС (снимки) Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави!
Край на шуробаджанащината в университетите, професор ще се става само с точки Интервю Всички интервюта Проф.Станислав СТАНИЛОВ, депутат от Обединени патриоти за Флагман.бг: Край на шуробаджанащината в университетите, професор ще се става само с точки
Заварените професори остават с титлите, но ако не работят, им се отнемат права

Глас отвътре Всички Венци Мицов, Венци Мицов Прецаканият десен маргинал През 1989 година комунизма у нас пада и Маринчо разбира, че причината за неговия крайно безмислен и изпълнен с неудачия живот е предишният строй Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ) Внимание! Ледени късове висят от покрива на сградата на НАП в Бургас Кошмар в Граматиково: Селото е без ток от 24 часа, не е ясно кога ще възстановят захранването
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 18.03.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Денят е добър за любов, но не и за бизнес. Внимателно наблюдавайте това, което се случва и бъдете готови да реагирате веднага, ако интересите ви са застрашени. Трябва гласът ви да се чуе, ако промяната не ви устройва! Дарявайте на хората, които обичате, сладки емоции! Това е един от дните, в който е най-добре да оставите парите в портфейла ви да се множат, а завистниците – да си злобеят. Преди да купите нещо, внимателно го прегледайте, защото може да се окажете измамен! Не се сърдете, ако любимия човек е по-пасивен и няма желание за ласки! Ще получите много предложения. Някои от тях може и да са неприлични. Ако не се научите да казвате „стоп“, може да си изпатите. Грешките ви в този ден лесно ще се забелязват, а тайните ви може да бъдат разкрити. Избягвайте досадниците! Въздържайте се и от пазаруване! Избягвайте натоварването, възможни са травми! Това е ден на хармония и любов. Прекарайте повече време с любимия! Ако сте се скарали с някой, сега е момента да се сдобрите. Препоръчва се да почистите дома си. Противопоказни са силните миризми. Не си правете никакви планове, защото ще се объркат. Може обаче да обмислите офертите, които сте получили и да вземете съдбоносно решение. С финансовите дела бъдете по-внимателни. Не инвестирайте, ако имате някакви съмнения! Вероятно до обяд ще ви е трудно да намерите общ език с  приятелите, но не давайте заден! Сега е момента да реализирате плановете си. Отнасяйте се повече уважение към по-възрастните! Добре е да поискате прошка от близките си, ако сте ги засегнали. Хубаво би било, ако днес може да си позволите да загърбите грижите и да се забавлявате. Творците сред Девите ще имат шанс да очароват околните с дарбата си. В този ден е добре да сте с хората, които ви обичат и ценят. Храната трябва да е лека. Избягвайте конфликтите у дома! Ако не правите от мухата слон, ще имате успех. Тези от вас, които обичат да злословят за околните, ще бъдат наказани. Въздържайте се от злобни коментари! Доволни ще е и любимия човек, ако проявите малко повече въображение и го изненадате приятно. Въздържайте се от рисковани действия! По-добре да ви нахокат, че не се справяте бързо със задълженията ви, отколкото да оплескате всичко! Проявете търпение и внимателно осъществявайте това, което сте замислили! Заемете се с това, което не търпи отлагане. Самотните може да срещнат човека, заради който сърцето им да затупти от вълнение. Не бързайте обаче с изводите, защото след седмица ще имате различен поглед върху света около вас! Желателно е днес да завършвате всички започнати през последните 3-4 седмици дела. Направете си равносметка и помислете какво трябва да промените. Добре е да си върнете дълговете. Възможно е обостряне на язви и колити. Денят е чудесен за реализирането на идеи, които досега не сте се решавали да осъществите. Сега никой не е в състояние да ви устои.  Лесно ще постигате споразумения. Не се намесвайте обаче в спорове, по-добре да си останете само страничен наблюдател!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип