Кардиологът д-р Михаил Читаков: Не съм искал да убия пациентката, отстреляха ме с постановка (обновена)


Кардиологът д-р Михаил Читаков: Не съм искал да убия пациентката, отстреляха ме с постановка (обновена)
Д-р Михаил Читаков е узнал преди малко, че е уволнен от болницата. От болницата обаче уточняват за Флагман друго
03 Декември 2017, Неделя
Автор: Иван КОЛЕВ

Познавам Пенка Милчева много добре, не съм имал конфликт с нея, дори напротив – направих всичко, за да се чувства добре


Кардиологът от УМБАЛ Бургас д-р Михаил Читаков, който бе обвинен от бургазлията Климентин Милчев, че е изложил живота на майка му Пенка Милчева в опасност заради лекарско своеволие, потърси Флагман.бг за своето право на отговор.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Д-р Читаков за пръв път говори по темата, след като избухна чутовният скандал в Окръжната болница. Кардиологът пристигна в редакцията на Флагман.бг в 12:00 часа, веднага след среща с ръководството на УМБАЛ  Бургас, на която му съобщили, че е уволнен.

Д-р Читаков обаче счита,  че е прав и не е нарушил закона и правилата по никакъв начин. Той смята, че е станал жертва на постановка, защото познавал Пенка Милчева много добре от години. Двамата дори живеели в съседни сгради в центъра на града и до този момент никога не са имали конфликти, твърди кардиологът.

Има ли право д-р Читаков или трябва да понесе строго наказание и забрана да упражнява лекарската професия – преценете сами

Публикуваме правото му на отговор с незначителни редакторски корекции:

Пациентката Пенка Милчева пристигна в Интензивното отделение на 28 ноември. Познавам я много добре, защото сме работили дълги години заедно. Заради това, след като я приехме като пациент й направих всичко, за да се чувства добре.

На 29 срещу 30 ноември имах нощно дежурство. В Интензивното имаше само един пациент – Пенка Милчева. Тя беше с мъждене, състояние след клапно протезиране на аортната и митрална клапа. Показателите й бяха нормални.

С една от сестрите минахме на визитация, разговарях с Пенка Милчева около 20-ина минути. Тя нямаше оплаквания, освен лека болка при движение от гъвкавия колан около гърдите й, който помага за репаративните процеси на срастването след операцията.

Пенка беше със стабилна хемодинамика 126/55 и фреквенция при аритмия – 85-89 удара в минута. Попитах къде е епикризата, за да се ориентирам и обсъдихме как е минала операцията.

Попитах я дали иска да я преместим във ВИП стаята на Кардиологичнтото отделение, където има телевизор и други удобства. Тя беше стабилна и нямаше опасност.

Предложих го, за да може да се наспи, защото в Интензивното не е подходящо и ще я смущават. Пенка се съгласи и казах на санитарките да я преведат в Кардиологичното отделение.

На следващата сутрин я видях, попитах дежурната сестра как е и тя каза, че е добре и всичко е спокойно. Около 8 часа при мен дойде старши сестра Андонова и тя ме попита защо съм преместил Милчева във ВИП стаята, било й много студено.

Веднага отидох да проверя. Беше топло, попитах я дали е добре, защото е наш човек. Тя ми каза, че всичко е ок и нямала оплаквания.

Малко по-късно разбрах, че синът й Климентин се кара в отделението, недоволен е и заплашва с медийни изяви, но не знаех, че ще са срещу мен, защото нямам никаква вина. В 18 часа вчера научих, че сте писали за мен, че съм в центъра на медийното пространство, а след това ми се обадиха от ръководството на болницата и ме поканиха за днешния разговор”.

Според д-р Михаил Читаков той е „отстрелян”, защото бил неудобен за завеждащия отделението д-р Станислав Петранов, а и моментът бил правилно подбран. На 15 декември няколко лекари щели да вземат дипломи и трябвало да се отворят места за тях в Кардиологията, заради това той трябвало да бъде уволнен. Д-р Михаил Читаков е категоричен, че ще обжалва наказанието си и ще си търси правата.
Междувременно от ръководството на УМБАЛ-Бургас обаче съобщиха, че не е взето решение за уволнение. Д-р Читаков е отстранен, докато тече дисциплинарно производство, каквото е задължително.


В категории: Здраве


70
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
70.
има значение
15.12.2017 22:35:25
3
23
Кво си наясно бе мишка. За каква смелост ми говориш бе плъх такъв. Опита се да убиеш човек и то не само един и то по отвратителен начин.
69.
няма значение
15.12.2017 20:36:45
5
2
под този псевдоним се крие човек, който е наясно с нещата, мойто момче ;) Рядко влизам в този сайт и избягвам да пиша коментари, но за хорската глупост лек няма и понякога злобата у "силните" само в интернет ми идва в повече. Аз съм човекът, писал и 54 коментар и повярвайте ми, "велики" критици, ако се наложи имам смелостта да изляза и да кажа всичко това, което съм написала и което мисля, въпроса е на вас дали ви стиска? На сина на т.нар. "потърпевша" дали ще му стиска? Концентрирайте си енергията върху истината и обективността на фактите, а не на злобата, родена от жалки хора ;)))
68.
има значение
15.12.2017 14:01:41
2
6
Под псевдонима "няма значение" се крие самия читаков. И пак говори за трепане и убийство !!!
67.
няма значение = читаков
11.12.2017 23:45:31
1
23
Мишка не се крий. Покажи се. Ако всички доктори са като читаков Бог да пази Бъргария !!!
66.
няма значение
11.12.2017 12:40:51
4
3
ей,"потърпевшите" защо не отидете да си търсите правата тогава, а само се оплаквате и в сайта се правите на много разочаровани? Много сте забавни всички, силни сте тука, оплаквате се, плюете, но ако утре се наложи лице в лице да се изправите и да си кажете мнението с истинскте самоличности , ще бягате като уплашени мишки! Господин Милчев, познавам доктор Читаков лично, знам и като лекар какъв е - един от малкото кадърни в тази област лекари в областта ни. Ако сте толкова закъсали за пари с майка Ви, намерете си допълнителна работа или друг начин , а не да клеветите името на друг лекар, защото ако доктора заведе дело срещу Вас за клевета и накърняване на вторитета, със сигурност сте вътре с минимум 3000лева, отделно разноски и хонорари за адвокати! Аман от миндили, аман от клеветници с масово мислене, аман от склерозни хора като Вас и майка Ви ! Срамота, че майка Ви е била здравен работник! Трепането на Вас и на такива като Вас ви е малко!
65.
истината
10.12.2017 12:01:30
2
1
истината е съвсем друга д-р Читаков и тя тръгва от конфликтите Ви с мръсния и жалък шеф на РЗИ Бургас гадния и корумпиран чиновник д-р Паздеров и подгласнимката му вещицата д-р Цанова
64.
министерство на бол.
09.12.2017 19:15:50
2
16
Че то има ли по голям гаф и недоразумение от лицето читаков.
63.
министерство на здрав.
09.12.2017 16:27:15
9
1
ПРЕДСТОИ ПРОВЕРКА ОТ МЗ НА ТАЗИ БОЛНИЦА. ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ
СА СЕ НАСРАЛИ ОТ СТРАХ ЗА ТОВА
КАКВИ СА ГИ ВЪРШЕЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - ДАЛАВЕРИ И НЕЗАКОННИ ДОГОВОРИ С ЧАСТНИ ЛАБОРАТОРИИ И БОЛНИЦИ. И НАЙ -ГОЛЕМИЯ ГАФ -ВРЪЩАНЕТО НА ЛИЦЕТО СТОЕВ В БОРДА.
ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОСЕГНАТ НА Д-Р ЧИТАКОВ, В МОМЕНТА ПРИКРИВАТ СЛЕДИ ОТ НАРУШЕНИЯ.
62.
Свети
06.12.2017 20:48:04
0
0
Какво ще стане с д-р Читаков?
61.
ха дано
06.12.2017 18:24:23
22
1
Ама как ще се оправи работата, като напуснаха толкова хора. Е, питайте ги защо напускат? Няма да е само причината д-р Читаков...
60.
Да сме живи и здрави
06.12.2017 14:25:43
0
0
На кой му е приятно да ходи в болница. Да, нека прокуратурата се произнесе. Ако така ожесточено се борим срещу това, че хиляди българи с тези клинични пътеки излизат недоизлекувани и с хронифицирани заболявания, осакатени и нетрудоспособни за цял живот. Със сигурност г-жа Милчева ще потвърди, тъй като толкова години е работила в същата тази система.
59.
Гошо
06.12.2017 14:05:27
5
21
Нали мишката бил много кадърен. Ми да си отвори тогава частен кабинет. Да ама не нали ще умре от глад. Кабинета му ще го заобикалят от 50 метра. Що са е заврял в държавна болница и са държи за нея, като удавник за сламка. Или да иде в частна болница.Само , че там никой няма да го вземе.
58.
Херо
06.12.2017 13:57:10
6
19
Дано на прокоратурата и дреме. Заради този убиец-психопат, човек да го е страх и в болница да влезе.
57.
Геро
06.12.2017 10:08:52
12
5
Докторе хич да не ти дреме . Свиркай си душманите да се пукат
56.
Наблюдател
06.12.2017 09:09:17
27
3
Може би докторчето е ХАРД парче, но в никакъв случай не може да се нарече убиец. От всичко прочетено разбираме, че здравната система в България неработи. След такава тежка операция на сърце може ли лекуващия и лекар да не следи състоянието на своите пациенти. Или след като си вземат парите вече нищо не ги интересува.
55.
Георги
05.12.2017 23:41:21
27
1
Читаков по принцип е куку, обаче истината е, че наистина е кадърен, чете много и се усъвършенства по семинари, курсове и т.н., гледа винаги да е в крак с последните новости в специалността му. Обаче проблемът е дали може да прилага знанията си. Може много да помогне на човек, но трябва да имаш късмета да го хванеш когато е извън криза или когато си е пил хаповете, или когато са му набили канчето и е кротък. Това е болест, която унищожава характера на човек, прави го злобен и агресивен. В интерес на истината, когато е на себе си е свестен, обаче в криза ли е, е нещо страшно. Склонен съм да му съчувствам, защото то не зависи от него, но и не бих го издържал да е край мен непрекъснато.
54.
хммм
05.12.2017 21:20:37
27
6
Познавам доктор Читаков, майка ми също работи в това отделение и мога да кажа, че е един от малкото кадърни лекари в тази болница и в Бургаска област. Срамота е да се изсипва такава злоба от едни жалки и ограничени хора, които са силни само в интернет пространството и единственото, което им носи утеха, е да злобеят и плюят,радвайки се на чуждото нещастие... Прочетох всички коментари по долу и мога само едно да кажа - докато има масово мислене, няма да се оправим. Не съм била свидетел на казуса, но не мисля, че на въпросната госпожа доктора й е казал такива ужасни думи.Съветвам нея и сина й, ако толкова са закъсали за пари и се чудят на кой гръб как да клеветят и обвиняват с цел да си изкарат някой допълнителен лев, да си намерят друг начин, защото за обида , оронване на името, клевета и т.н.е наказуемо и глобата е голяма! А колкото до старшата сестра Андонова - хммммм, явно злобата няма почивен ден. Много добре я познавам що за "свестен " човек е, на няколко пъти се е опитвала пред мен да засегне майка ми, защото само тя не й се четка и не й лицемерничи, ноооо, всичко се връща и някой ден може да стане мнооого лошо за нея, просто в мое лице е уцелила човек, който прави компромиси и отстъпва пред по-глупавия и по-мръсния, но и моето търпение си има граници и някой ден...не се знае ;)
53.
Наташа
05.12.2017 12:54:03
7
22
Г.з
52.
Пациент
04.12.2017 12:44:27
15
26
Читаков,марш от града,некадърник с лошо отношение към нас пациентите
51.
Мила
04.12.2017 02:04:48
30
14
ДР ЧИТАКОВ Е ВСИЧКО ДРУГО
НО НЕ И ,УБИЕЦ.МНОГО ЧЕСТО МНОГО ОТ НАС СМЕ ИСКАЛИ НЕГОВОТО МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ ИЛИ ЗА СВОИ БЛИЗКИ.
50.
Светлана Кръстева
04.12.2017 01:16:26
30
13
Д-Р Читаков не е убиец!!! Той е бил дежурният лекар в кардиологичното отделение и е носил еднаква отговорност за всички пациенти,независимо дали са в интензивен сектор или не.Благодаря ти Д-р Читаков.Помагал си на мен , на мои близки и пак ще помагаш!
49.
Аз
03.12.2017 22:50:41
29
8
Читака може да е всякакъв, но без него Петранов ще види голям зор.До скоро беше цяла седмица само на нощни дежурства.Коларов напусна, сега ако махнат и Читаков, Петранов ще се гътне.Според ме е пълна глупост твърдението, че за Петранов случая е позитив.
48.
Пламен
03.12.2017 22:44:11
18
5
Не ви познавам г-н Читаков,но от интервюто си правя категорични заключения,че вашето професионално и интелектуално ниво са далеч от истината.На две места в интервюто казвате,че пациентката е ваш човек и затова сте й отделили по специално внимание.Абе Читаков,трябва да имаш еднакво отношение към всички пациенти.Цялото ви съсловие сте толкова зле,че ако живеем в нормална държава една секунда няма да ви търпи никой.Засрамете се,само пари са ви в сбърканите ви глави.Нищо човешко не е останало във душите ви.Жалко ,че има и малко свястни хора лекари,но масата сте деградирали напълно.
47.
Фичо
03.12.2017 22:17:26
15
2
Читатов след всички глупости, които е сътворил в годините, най - накрая ще изгори заради една пълна тъпотия, раздухана в медиите.
46.
Фактите
03.12.2017 21:16:18
33
2
И Читаков и Петранов са некадърници,но Читаков е и арогантен. Това отделение е отдавна фабрика за трупове, както и за финансиране на частната практика на Петранов...негодници!!!!
45.
Д-р Киров
03.12.2017 17:07:53
16
9
Колегата под номер 40 , много правилно и точно е описал проблема.Все пак става въпрос за колега.На Д-р Читаков пожелавам да бъде все така борбен!
44.
Настояща мед.сестра в Кардиологично
03.12.2017 12:48:56
15
26
читаков е пълен некадърник. Би трябвало да му се забрани да упражнява лекарска професия завинаги.
43.
Бивша мед.сестра в Кардиологично
03.12.2017 10:03:47
27
10
Д-Читаков е много добър лекар,но не е удобен на Зав. Отд.Д-р Петранов и на Старшата мед.сестра Андонова.Двамата настройват цялото отделение срещу Д-р Читаков.
42.
*********
03.12.2017 07:43:02
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
стойчо
03.12.2017 07:38:43
26
5
от това отделение като работих в тази болница преди 5 години напуснаха 11 човека заради пари ли заради петранов ли а на една от моите епикризи на майка ми даже и ехография не беше написана и тогава д-р Читаков ме посъветва да отида в здравната каса или да отида да си взема дупликат от отделението на епикризата където ехографа беше същия както преди две години на майка ми
40.
лекар
03.12.2017 07:33:08
26
5
може ли една жена със стабилни показатели цитирани навсякъде със постоянно мъждене /сърцебиене / и проверено на другия ден от д-р Читаков дали е добре и тя е казала ,че е добре и парното да е топло във вип стаята ,и да не е сменил терапията на зав отделението защото не се е налагало и както в другите отделения когато е стабилна пациентката се извежда от отделението и се настанява в кардиологично отделение където също е под наблюдение и ако пациентката е имала оплаквания е можела да се обади на дежурната сестра и д-р Читаков лично е казал ,че ако е имала оплаквания ще я върне в интензивното отделение з- просто трябва да знаете ,че този прекрасен специалист не греши и това не е лекарска грешка ,а инсинуации на враговете му да му направят киляв защото е много справедлив и точен в медицинските си познания и затова му се прави този номер а и неудобен за ръководството - това е истината всичко друго е пищелки на хора с немедицинско образование и инсинуации с оглед в болницата да останат послушници и неразбиращи даже своето бедно положение а не да се вдигнат като в Пирогов и да искат да им се подобрят материалните условия .Ами то цялата болница знае ,че само петранов лекува и минава по стаите а другите му лекари са шерпи и изпълняват или консултации или еха и не участват пряко в следенето на болните не отговарят за стаи и само когато са дежурни приемат или се отзовават при повиккване от сестра на оплакванията на болните . Точно срещу това се бори д-р Читаков - да са всички взаимнозаменими и отговорни лекарите в отделението защото това е медицината и това е само в тази кардиология в другите отделения не е така
39.
петър иванов
03.12.2017 00:48:23
13
25
Това не е първия опит за убийство на псевдо доктора читаков. Преди една година моя позната лежа при него в интензивното. По същия начин я изгони от там, а тя беше много зле. На другия ден докторите се чудеха как е възможно такова нещо.Така, че това рецидив. Само се чудя дали е психично болен или е малоумен, но съм сигурен, че в съда ще го изкарат шизофреник и ще се отърве от по-тежка присъда.
38.
има значение
03.12.2017 00:20:12
11
24
Ако доктор Читаков бъде уволнен ще се отърве много леко. На него трябва да му бъде предявено обвинение за предумишлено убийство.
37.
няма значение
02.12.2017 22:51:20
8
8
познавам доктор Читаков, преди около 6 месеца с моя приятел бяхме в сърдечно интензивно отделение в МБАЛ Бургас и там на смяна беше той. Прегледа много внимателно приятеля ми, говори с него изключително внимателно, дори се шегуваха. Направи ми впечатление, че е изключително добър човек, който си гледа съвестно работата и се интересува от пациентите си. Изключително доволни останахме от подхода и вниманието му, както и от отношението му.Лично аз не мисля, че той се е изказал така срещу въпросната госпожа, и съм склонна да вярвам, че е умишлено натопен от сина на въпросната "потърпевша" Доктор Читаков е доказан лекар за мен, и ако бъде уволнен заради някакви грозни и лъжливи обвинения, то тогава наистина МБАЛ ше загуби доста, защото специалисти по сърдечни заболявания почти няма тук. Четейки коментарите оставам потресена от масовото мислене и плюене на българина. Това злобата и завистта са нещо изключително грозно!Стискам палци ръководството на болницата да има малко акъл и да не се повлиява от лъжливите обвинения на една пенсионирана жена и склерозния й син...
36.
Всичко е вярно
02.12.2017 16:25:21
14
4
Имам само един преглед при читаков на дядо преди 16 години и останах отвратен така че хора всичко е вярно
35.
Е
02.12.2017 14:23:03
11
19
Крие се защото си пише тъпия Читаков или оная плешивата му женица която също не я слуша главата по добре да го махат и от двете болници че да не умори някой още да го питам къде ще работи тоя мишок в никоя частна болница няма да го вземат защото знаят че е луд той е за психото
34.
Климентин Милчев
02.12.2017 13:55:45
13
2
Да Дебел съм но никога не се крия с псевдоними.
33.
Климентин Милчев
02.12.2017 13:53:40
13
4
До Пачо.Майка ми-така наречената от тебе баба,се наложи да остане в отделението до обед,защото хемоглобина от вечерта и беше паднал по нормалните граници,и в момента в който я изправим да седне тя колабираше,също така беше извън ритъм,и с ритъм на сърцето между 120-130 удара,Това беше благодарение на „огромните грижи който беше положил Др.Читаков”.Ако искаш за по сигурно,заповядай в отделението,и попитай зав.Др.Петранов,и деж.мед.сестри който бяха на смяна през деня на 30.11.2017.
32.
До Лекар -коментар 30
02.12.2017 09:56:16
26
5
Естествено,че има връзка. И двамата пречат на Петранов да управлява еднолично.Заради Петранов напуснаха много кадърни хора.
31.
динко
02.12.2017 08:07:30
6
2
ами те Коларов и Читаков работят на половин бройка и в транспортна болница . Да наистина интересно става в тази болница
30.
лекар
02.12.2017 08:05:40
29
3
а дали има връзка напускането на другия кардиолог д-р Коларов от същото кардиологично отделение преди 15 дни и това на др Читаков и д-р Петранов остава без специалисти както и 4 напуснали лекари акушер гинеколози в аг отделението на умбал бургас - помислете си
29.
Пачо
02.12.2017 00:47:10
12
12
Сега пък Читаков бил осиновен.Супер глупости.И да попитам-бабата като е преместена от стаята нещо влоши ли и се състоянието , че никой не говори за това?Абсолютна постановка на дебелия.
28.
Комшията
01.12.2017 23:14:18
12
2
Мишо!Стана като холивудска звезда! В смисъл не толкова богат и известен а с това,че мръсотиите дето си вършел те застигат и идва денят за разплащане. #Metoo
27.
Hvhv
01.12.2017 22:28:15
9
2
Mnogo moje da se govori za tozi individ dosta hora sa propi6teli
26.
Аз
01.12.2017 22:26:43
10
4
Незнам осиновен ли е какъв е но ако знаете преди да почине майка му колко лошо се държаха с нея с плешивата си жена как я блъскаше но то колелото се върти всичко се връща като знам детето си какво го направиха тези ненормалници жена му е много злобна женица
25.
Много познати
01.12.2017 22:02:05
1
4
До Елена. Аз имам много познати в това отделение. И баба ми работи половин бройка там!
24.
Bakshish
01.12.2017 20:30:25
11
3
А да го питам тоя лекар върви ли номера със бабата още? Хваща си такси до 1 ва поликлиника със предтекст да вземем 1 баба че е онкоболна и да я закараме до онкото после и познайте дърво а какво да очакваш от лечението му!!!
23.
Флагман, защо триете коментари?
01.12.2017 19:44:09
26
3
Защо изтрихте коментар 20?Там пишеше,че трябва да ви бъде потърсена съдебна отговорност. Това си е по темата, точно по темата.
22.
Има Господ
01.12.2017 19:36:28
18
16
Читаче, Читаче, най-после си го получи. Хак да ти е. Такива като тебе трябва да ги бесят по стълбовете.
21.
Малка подробност относно венците
01.12.2017 19:29:40
12
7
Читаков Е ОСИНОВЕН от лекарско семейство ...
И недейте да го мислите чак толкова много . Като бивш активист на СДС , сега го очаква широкият свободен и демократичен пазар ! Да се докаже там , щом е толкова добър ( както твърдят някои ) . Пожелаваме му успех !!!
20.
*********
01.12.2017 18:48:10
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Mariana
01.12.2017 18:46:10
4
7
Ne poznavam sluchaya,no spored men trabva da se prosledi vsichko ot nachaloto do kraya .
Nai lesnoto y barzo v tozi jivot e da napravihme zlo,no mnogo trudno se pecheli doverieto v hora.
Ne moje s leka raka da se uvolni nakoy ,samo zastoto ,,,,utre ste doidat da rabotyat novozavarsheli studenti,,,.Y che na nyakogo ne e udoben tozi lekar da Go premahnem s leka raka.
Tova ne e motiv za uvolnie.
Sluchaya trabva da se rassledva .
Jelaya mnogo kasmet na tozi lekar,za da se bori s korumpiranite zverove
18.
anonimen
01.12.2017 18:37:30
4
9
kato ovolnat spezialist,koi shte vi lekuva,znaeteli kolko godini se u4i za edna spezialnosti kardiologia za da staneh dobar spezialist se iska praktika,ako go ovolniat i nazna4at mlad zavarhil,kakvo shte vi izlekuva,pomislete,ne ostanaha mnogo dokturi vBG
17.
До 11
01.12.2017 18:23:41
11
12
Лекарско семейство..
Ама той със сини венци
16.
gradski
01.12.2017 18:19:30
12
5
Тази болница трябва да бъде закрита.
15.
RM
01.12.2017 18:07:06
9
5
Mnogo dobre sa napravili ,che sa go uvolnili daje mu e malko
14.
гражданин
01.12.2017 18:05:58
14
2
хора Паздеров е същия некадърник,нищо не им правят .
Гарван ,гарвано око не вади да знаете в тази сфера съм 25 год от лекари некадърници с голямо самочувствие ми се повръща
13.
Hari
01.12.2017 18:04:23
13
2
Съдова хирургия е същата работа.Василев и Матков прибират пари и правят ненужни операции.Не лягяйте там никога
12.
гражданин
01.12.2017 18:02:59
21
4
Този е пълен изрод, дядо ми лежа в кардиологично отделение, такъв ужас изживяхме когато отидахме на свиждане и го намерихме гол на отворен прозорец. Целите му ръце бяха сини и главата му беше синя и не можаха да ни кажат защо е така. Отвратително беше, нито вода му бяха дали нито лекарства намерихме ги хвърлени на шкафа. Казахме му на този откачения Читаков ,че дядо има халюцинации от тях но той не ни обърна внимание. И мир на праха му - дядо ми почина. Затвор за такива изроди. този какво го защитава Читаков ,защото не му е паднал в ръцете.
11.
БУРГАЗЛИЯ
01.12.2017 17:28:37
32
21
Д-Р ЧИТАКОВ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ С ДВЕ СПЕЦИАЛНОСТИ, ОТ ЛЕКАРСКО СЕМЕЙСТВО.
ТОЙ ВЗИМА РЕШЕНИЯТА НА ДЕЖУРСТВО И ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ. СЛЕД КАТО ПАЦИЕНТКАТА Е ДОБРЕ ,ТОЙ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА. СИНА НА ПАЦИЕНТКАТА Е ЗАГРИЖЕН ,НО ТОЙ Е ДАЛЕЧ ОТ МЕДИЦИНАТА И НЯМА ПРАВО ДА ДАВА ОЦЕНКИ.
ВСИЧКО Е СКАЛЪПЕНО С "БЕЛИ КОНЦИ". АКО ИМ СТИСКА НЕКА ДА ГО УВОЛНЯТ, ЩЕ ГИ СЪДИ И ЩЕ СПЕЧЕЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ ДЕЛОТО ВЪПРЕКИ ВРЪЗКИТЕ НА СТОЕВ И КОМПАНИЯ.
КЪДЕ Е ТУКА ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ, КРИЯТ СЕ КАТО МИШКИ САМО ЛАПАТ ЧЛЕНСКИ ВНОС.
Д-Р ЧИТАКОВ НЯМА ЧАСТНИ ФИРМИ В ОБРУЛЕНАТА ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА ЗА РАЗЛИКА
ОТ ПРИБЛИЖЕНИ НА БОРДАДЖИЙТЕ -ЛАПАЧИ. ТОЙ НЕ КРАДЕ ОТ БОЛНИЦАТА.
УВОЛНЕТЕ ТЕЗИ КОИТО СЪСИПВАТ ТАЗИ БОЛНИЦА И ПЕЧАЛБИТЕ НА ЧАСТНИТЕ ИМ ЛАБОРАТОРИИ СА ЗАГУБИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА БОЛНИЦА.
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ Д-Р ЧИТАКОВ
10.
11
01.12.2017 17:09:36
19
20
Тоя Читак е пълен мизерабъл. Трябва да се овеси с главата надолу и стои така докато мърда!
9.
Елена
01.12.2017 16:33:34
24
1
Същата болница,4-ти етаж,неврологично отделение ...УЖАС! Хора,не ходете там .Има една рошава сестра с очила(даже не си спомням името й)тази не знае защо е там.Пълен отврат! Там е морга ,вярвайте ми НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !
8.
*********
01.12.2017 16:29:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Моню
01.12.2017 16:28:07
17
19
Махайте го този престъпник.
6.
Независим
01.12.2017 15:53:26
17
16
охооо..глей ти ко стаа значи има много жалби срущу този доктор ...еми като е некадърен да контактува и лекува пациентите да си стой увнен ..всички коментарий са против него .значи е некадърник .без да го съжалявам .
5.
*********
01.12.2017 15:50:19
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Рамбо
01.12.2017 15:42:24
15
19
Боклук нещастен !
3.
даго махат
01.12.2017 15:41:34
19
19
Този е пълен тъпанар по добре че са го махнали пълен кикадърник недаи си боже да попаднеш при него
2.
Хи
01.12.2017 15:40:01
25
3
За никой не е тайна как се държи с хората този егземпляр отвратително всички реват от него
1.
вЕрвайте му на Читаков
01.12.2017 15:38:58
25
9
Горещо препоръчвам на "Флагман" да отиде при шефа на РЗИ Д-р Георги Паздеров И ТАМ НА МЯСТО ДА ПРОВЕРИ колко са всъщност чутовните скандали с името на Д-р Читаков и колко стотин жалби има подадени срещу него през годините !


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Темида
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки
Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Нямам думи... Та това са нашите деца, пише уважаван бургаски психиатър
Всичко в категорията
Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата
Ангел Джамбазки за мелето в Айтос: Стреляйте. Когато ви нападнат, стреляйте. На поражение
Ангел Джамбазки за мелето в Айтос: Стреляйте. Когато ви нападнат, стреляйте. На поражение След София, Русе, Враца, Катуница и безчет малки населени места, където пияни цигани са разрушили всяка представа за нормалност, дойде време и за Айтос
Всичко в категорията
10 години след създаването си ДАНС започва да търси интелигентни агенти Нинова и майките на деца с увреждания поискаха оставката на Валери Симеонов Проектобюджетът на Ердоган обещава фискална дисциплина през 2019 г. Изненада: Прокуратурата даде на съд дългогодишния консенсусен директор на БТА Бургаски депутат пита, Цачева отговаря: Екстрадиция на граничраите няма да има, ще осигурим адвокати И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Караянчева за Бойко Борисов: Вярвам, че духом е с нас! Каква е вероятността „Борисов 3” да си отиде в сряда? Как се отнася властта към дебата в здравеопазването! Министри цъкат на телефони, гербаджии се смеят Обсъждат внесения от БСП вот на недоверие към правителството Даниела Дариткова: Не товарим пациентите със здравната застраховка, БСП няма алтернатива (ВИДЕО)
Сливенските цигани, нападнали полицаи - в ареста, Прокуратурата ги „разпъна на кръст“ Лапите на 40-годишната Зелиха плъзнаха в бургаско заведение, задигна Айфона на клиентка Задържан е мъжът, който нападна столична адвокатка Ревльото Северин продължи с цирковете - съгласи се със съда, че е по-добре да го пратят в затвора На косъм от трагедия: Полицаи провериха шофьор на автобус преди ученическа екскурзия в Бургас, оказа се пиян Нападнатата адвокатка: Би ме, крещях, но не ме изнасили... Северин Красимиров: Виновен съм, много съжалявам (ВИДЕО) Пак безчинство: Тумба цигани нападнаха и биха полицаи в Сливен, трима служители на реда пострадаха Шофьор и велосипедист се сбиха рано сутринта Първо във Флагман.БГ! Вижте Илия, който с орда цигани, смаза от бой Пламен в Айтос (ОБНОВЕНА, СНИМКА) Познавате ли го? Открадна бутилка алкохол от оборотен магазин
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Илия К. е обвинен за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, извършени в условията на опасен рецидив


Всичко в категорията
Изненада: Прокуратурата даде на съд дългогодишния консенсусен директор на БТА Първо във Флагман.БГ! Вижте Илия, който с орда цигани, смаза от бой Пламен в Айтос (ОБНОВЕНА, СНИМКА) Адвокат: Няма вратички в закона, убиецът на Виктория може да получи доживотна присъда (ВИДЕО) Внасят искане за задържане под стража на Северин Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си Ето кой адвокат ще защитава жестокия убиец Северин Убиецът Северин влиза в затвора в Белене преди съдебния процес, шестима адвокати отказват да го защитават (ВИДЕО) 100 лева глоба, ако говорим по телефона, докато пресичаме пешеходна пътека Адвокатът на момичето, което уби Боньо Фаса: Мария е действала в условия на неизбежна отбрана Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение на убиеца Северин Разпитват свидетели за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Премиерата на "Дебелянов и ангелите" в Бургас ще запали огън в душите на мнозина
Премиерата на "Дебелянов и ангелите" в Бургас ще запали огън в душите на мнозина Отзивите за спектакъла са възторжени и изпълнени със суперлативи към постановката и актьорската игра 

Всичко в категорията
Премиерата на "Живот в скалите" на Мария Лалева се превърна в спектакъл Софийският университет удари дъното! Соросоиди налазиха достойния българин Александър Урумов Проф. Никулчина: „Политика на идентичността и различието” не е джендърска програма (ВИДЕО) Чудо! Цял Бургас приижда към Казиното, за да разбере кой е Пабло Езикът на технологиите стъпи в Бургас! Близо 70 деца ще учат корейски Татяна Лолова два часа разсмива публиката на представянето на автобиографичната си книга „1/2 живот“ Край на тежките раници, ученици от бургаското ОУ "Елин Пелин" вече имат собствени шкафчета (ВИДЕО) Диян Стаматов: Зимното часово време е много по-благоприятно за училища с едносменен режим (ВИДЕО) Военен режим или дисциплиниране? Ето какви мерки предприеха в Английската гимназия в Бургас Бургас се запозна с "Хората от Оз" и се върна към творчеството и спомените за големия художник Стефан Марков Вдигат летвата на българското образование с повече пари за иновации
96% от българите поне с един кариес, при децата още по-зле
96% от българите поне с един кариес, при децата още по-зле Според стоматолог това се дължи на по-слабата култура на българина в здравно отношение
Всичко в категорията
Обещаващ гастроентеролог избра Бургас пред Пловдив Ето я най-опасната напитка за мозъка Обновяват Спешната помощ в Бургас, властта пусна 163 млн.лв. за ремонт и нови линейки в цялата страна Газирано, пържено... 7-те храни, които образуват корем Родителите на починало момче се разплаха в Министерски съвет. Обещаха им законова промяна за донорството Правителството започва война с антиваксърите! Стартира национална програма за масова имунизация Здрави през есента и зимата с натурални пчелни продукти от ново поколение Ракът на дебелото черво е второто най-често онкозаболяване Учени разкриха мрачната тайна на порноактьорите, всеки трети от тях... Вотът на недоверие стартира с кулоарен сблъсък на дузина от БСП с един от ГЕРБ Нинова преди да внесе вота срещу „Борисов 3“: Внушава се, че няма алтернатива, но БСП предлага такава
Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО)
Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) Не искам детето ми да се оперира в България и да бъде като опитно зайче, каза майката
Всичко в категорията
17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне Хирургът д-р Георги Гендов - герой за българските майки: Топлил като свое оперирано бебче в УМБАЛ-Бургас Болен мъж от Несебър иска да напусне България заради липса на лечение (ВИДЕО) 86-годишен българин живее на спирка, плаши крадците с камъни (ВИДЕО) Жестока трагедия! Откриха телата на издирваните рибари Петър и Васил 22-годишен студент се нуждае от 120 000 евро за лечение (ВИДЕО) Изповедта на бургаското златно момиче Стефани: Да се състезаваш, докато мама е в болница (ВИДЕО) Покъртително! Младата и красива съпруга на моториста Андриян предвидила смъртта му с точност до ден (СНИМКА) Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов
Зодии в черно: Кои знаци обожават тъмния цвят?
Зодии в черно: Кои знаци обожават тъмния цвят? Вижте кои зодии виждаме най-често в тъмни тонове

Всичко в категорията
Четири автомобила се нанизаха във верижна катастрофа на надлеза на Океански риболов (СНИМКИ)
Четири автомобила се нанизаха във верижна катастрофа на надлеза на Океански риболов (СНИМКИ) Причината очевидно е неспазване на дистанция и непремерена маневра на водач на бус на Спийди
Всичко в категорията
Меле! Две коли се размазаха, линейки карат пострадали в болницата (СНИМКИ) Върху строителния бранш у нас има сериозен натиск от външни фирми Катастрофа на АМ "Тракия", шофирайте внимателно, движението е затруднено Започва мащабна полицейска акция по пътищата у нас Тежка катастрофа на АМ "Тракия'! Баничарка и Ауди са смачкани до неузнаваемост (СНИМКИ) Извънредно! Два Опела се помляха пред ОД на МВР в Бургас (СНИМКА) Нов ужас на пътя: Зверска катастрофа с най-малко четири коли блокира Е-79 (СНИМКИ) Изпитание на нервите! Хиляди бургазлии в капан втора вечер край ж.к.”Меден рудник” 73-годишен пенсионер от Крушевец, предизвикал вчерашната катастрофа до Кроношпан Първи СНИМКИ от страшната катастрофа на "Тракия"! Остава ли аутобанът затворен? Горещи подробности за страшната катастрофа на "Тракия", първата версия за ужаса е... (СНИМКА)
Помните ли шкембеджийницата на ул."Александровска" - емблема за поколения бургазлии
Помните ли шкембеджийницата на ул."Александровска" - емблема за поколения бургазлии Голямото шкембе, което бе най-вкусното по нашите географски ширини, струваше по-малко от 1 лев

Всичко в категорията
McLaren показа болидът на бъдещето за Формула 1 (СНИМКИ/ВИДЕО)
McLaren показа болидът на бъдещето за Формула 1 (СНИМКИ/ВИДЕО) Шасито на автомобила също ще бъде изцяло изработено от карбон, ще може частично да възстановява формата си след леки удари


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Айтос
Самозванец ли е човекът, проектирал най-красивите сгради в историята на Бургас? Сблъсъкът на мнения започва Morning Run стартира за първи път в Бургас Извънредно! Само във Флагман.бг! Свирепо убийство на жена в Сарафово – удряна е 10 пъти с чук и удушена с възглавница Порт Прим Арт Фест 2018 доведе в Бургас прекрасната Татяна Лолова Morning Run Burgas старитра за първи път в морския град, вижте кога Бургаски младеж се издъни жестоко, разби касата на зеленчуков склад в Бургас, но го сгащиха Мерцедес и Дачия се помляха на пътя за кв. Горно Езерово, мъж е откаран в болница (СНИМКИ) Сервитьорка от бургаско заведение проговори за гаврите на шефа й. Изритал я, защото си потърсила заплатата! Невероятен шанс! 2000 домакинства в Бургас с шанс да получат алтернативни методи на екоотопление Скулпторът Ненчо Русев представя живописна изложба в Бургас Фестивал на маскарадните игри ще се проведе за първи път в Бургас
Още от подвизите на полицай Зеленков: Пребил на разпит човек заради изчезнала дамаджана с ракия
Още от подвизите на полицай Зеленков: Пребил на разпит човек заради изчезнала дамаджана с ракия Случаят е от октомври 2001 г. и със сигурност не е бил единичен, докато го освободят през 2015 г.
Всичко в категорията
ОДМВР-Бургас: Инспектор Зеленков бе дисциплинарно уволнен от Четвърто РУП преди 3 г. Извънредно! Мерцедес се вряза в такси в жк „Меден рудник”- пред пешеходна пътека (ОБНОВЕНА) Тийнейджъри-вандали потрошиха детска площадка в бургаския жк. "Меден рудник" (ВИДЕО) Ето кога ще приключи ремонтът, затапил входа към ж.к.Меден рудник Късметлията, грабнал над 7 милиона от тотото в Бургас, проговори как е нацелил джакпота 23-годишният Илиян от жк. „Меден рудник” "изгоря", спипаха го с много марихуана и пико Млада бургазлийка изчезна безследно, родителите й молят за помощ (СНИМКА) Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина"
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа
Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Илия К. е обвинен за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, извършени в условията на опасен рецидив


Всичко в категорията
Циганин от Меден рудник провокирал кървавото меле срещу студента Пламен в Айтос Ексклузивно! Пребитият Пламен проговори: Циганите вече не пускат българи в бар „Арабски нощи” (ВИДЕО) 76-годишната Йорданка пред Флагман.бг: Циганите ще ме убият, няма да оставят и внука ми (СНИМКИ) Ексклузивно: Това ли са айтоските роми, смазали от бой Пламен? Полицията потвърди Флагман! Трима цигани са задържани за жестокия побой над 28-годишния Пламен в Айтос Извънредно! Циганска орда в Айтос преби и ограби студент, разби къщата на баба му, жената е сама и без защита тая нощ 10-годишно дете-велосипедист от Айтос е със счупен крак, след като се заби във Форд Няма прошка за шумните съседи! Солени глоби в Айтос при неспазване на обществения ред Теньо от Айтос, убил жена си, опитва да се измъкне. Обвинява Бърза помощ за смъртта на Ивета Ексклузивно! Вижте кой е Васко Казака – айтоският бизнесмен с положителната наркопроба Община Айтос актуализира бюджета си, финансира училища с 87 хил. лв.
Бургаски депутат към нов министър: На частен гард са му разрешили да носи картечница – ами ако е психично болен? Акция в Карнобат! Иван сгафи сериозно, разходи се из града с марихуана и доведе полицията до „запасите си“ вкъщи Наглата крадла Елина опоска чантата на клиентка в магазин в Карнобат, грозят я поне 8 години зад решетките Запорираха кравите на карнобатлийка заради дългове, ЧСИ ги продава на търг за по 1100 лева Дядо Иоаникий към Карнобат: Когато любовта оскудее*, идва беззаконието (ВИДЕО) Георги Димитров на празника на Карнобат: Над града ни се изви буря, хиляди човешки съдби бяха поставени под въпрос Чудат британец потроши възрастна карнобатлийка с джипа си в центъра на града (СНИМКИ) Вижте как Карнобат отбеляза празника си (ВИДЕО) Заслужил художник стана почетен гражданин на Карнобат (СНИМКИ/ВИДЕО) Директорът на Митница-Бургас: Никой не твърди, че от крана във фабриката в Церковски може да се краде (ВИДЕО) Шефът на фабриката за спиртни напитки в Церковски: Кранът е за безопасност, при взрив ще изчезне и гарата (ВИДЕО)
Кметът на Несебър Николай Димитров откри две нови съоръжения в Обзор В община Несебър се проведе поредната кампания за събиране на стари уреди Несебърските самодейци взеха участие в Международния фестивал за фолклорно и съвременно изкуство в Македония Баби продават ръчно изплетени терлици и каренца в центъра на Слънчев бряг (СНИМКА) Извънредно! Смърт в центъра на Несебър. Още не е ясно кой е мъртвият на улицата 35-годишен е издъхнал от прекомерна употреба на алкохол, няма данни за насилие в центъра на Несебър Защо се бави изграждането на църквата в кв."Черно море" в Несебър? Автобус пълен с деца пламна в движение край Слънчев бряг Над 800 000 души вече отмарят в Слънчев бряг, годишният оборот на хотелите се е увеличил 2,3 пъти за 10 години Благодетели зарадваха пенсионерите от несебърското село Гюльовца Шефът на АПИ разкри пред Флагман.БГ кога започва ремонтът на пътя Царево-Малко Търново
Иван Алексиев поиска терен от държавата, ще построят нов квартал в Поморие Поморие стана част от Европейската седмица на спорта #BeActive Ученици от Каблешково оглавиха Община Поморие за ден Олимпийската шампионка Станка Златева пристига в Поморие, за да проведе открит урок по борба Изграждат пешеходни пътеки в Ахелой, решават дългогодишен проблем Вижте наказанията на наркобандата на Тачо, ето кой единствен не се признава за виновен Безплатни прегледи на зъбките за всички първокласници в община Поморие Най-младите жители на Поморие поемат управлението на града в инициативата "Ден на отворените врати" Спипаха крадци на пясък в Поморие, разкопавали дюна на централния плаж в града Кметът на Поморие: Крадците на пясък от дюните са задържани, трябва да опазим природата си (ВИДЕО) Поморие поиска спиране на процедурата за концесионер на плаж „Поморие-изток”
Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си
Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си Утре Бургаският окръжен съд ще решава съдбата му


Всичко в категорията
Принуждават инвеститора, отрязал достъпа до „Германката” край Созопол, да премести оградата (ВИДЕО) Скандалът с „Германката” навлиза в нова фаза. Инвеститорът връща 50 кв. м на Общината Български и френски археолози откриха най-голямата фамилна гробница край Созопол (СНИМКИ) Белезници за Атанаска и Анастасия, ето какво сътвориха братовчедките от с. Габър Черноморец се включва в инициативата „Холокостът- приносът на България в спасяването на евреите” Абсурд: Пасарелката край Атия с неработещи асансьори, пенсионери продължават да пресичат опасния път Конкурс за странджанска песен събира изпълнители от цялата страна в созополското село Росен Включете се в кръводарителската акция в Созопол „Европейска нощ на учените” превзема Созопол в петък, пускат нов филм за древния град Справедливост за успелия българин Тони Кичуков: Кръчмата, цъфнала в басейна на ваканционния му имот - незаконна, събарят я! Над 1500 деца посрещнаха първия учебен ден в Созопол
Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент? Ето къде в Бургаска област валя най-много, но пък няма никакви поражения Ето коя е критичната точка на Бургаска област, изсипаха се 110 литра дъжд на кв.м за 3 часа Общинари от Царево направиха първа копка на Зелен парк в Турция Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“
Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв.
Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв. Сглупил да заложи обиците на едната в Средец, където били разпознати от полицаи
Всичко в категорията
Форд изгоря като факла в центъра на с. Голямо Буково, собственикът се втурнал да гаси пламъците Трагедия! 57-годишният Константин почина след огромен пожар в дома на чичо му в с. Голямо Буково Само във Флагман.бг: ГЕРБ и БСП гуша за гуша – предрешен ли е днешният вот в с. Орлинци БСП-Средец подари икона на св. Петка на храма в село Орлинци ГЕРБ смаза БСП на вота за кмет в с. Орлинци – 159:33 40-годишна бургазлйка с БМВ се заби в Мерцедес близо до Средец, прати свекърва си в болница Община Средец реши проблема с язовирите, отдаде на концесии всички ключови съоръжения След скандали и заплахи от инвеститор в Средец: Разделят наполовина апетитен терен в Драчево БСП срещу ГЕРБ: Шефката на читалището и бившият отговорен секретар в битка на селския вот за кмет в Средец Стартира ремонтът на ключови улици в Средец, градът придобива нов облик „Сезоните на морето” намериха своите вълни в изложбата на фотографа Тодор Ставрев (СНИМКИ)
И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования
И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Другата седмица започва полагане на биндер на 57-километровия участък, догодина ще бъде изпълнена основна реконструкция, заяви Петя Аврамова
Всичко в категорията
Ужас на пътя! Моторист със Сузуки Бандит се хвърли в канавката, счупи гръбнака си Петър Кънев: Единственият вариант е Малко Търново да се присъедини към Турция – това вече е откъсната община Излъга ли Николай Нанков за ремонта на пътя Малко Търново-Царево? Кметът на Малко Търново плаши да обяви автономия, вижте каква е причината Ако сте тръгнали към Турция, върнете се! Очаква ви нещо страшно на границата при Малко Търново (СНИМКА) Военният министър Красимир Каракачанов посети Малко Търново За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО)
Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес
Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес 63-годишният мъж бил добър, трудолюбив и уважаван, аутопсията е категорична - починал е от инфаркт


Всичко в категорията
Брутално! Мъж издъхна след бой в каменско село, арестуван е 35-годишният Иван Затвори врати и една от последните селски фурни в Бургаско Общинският съвет в Камено отпуска средства за процедури и пътни разходи на деца в неравностойно положение Година след потопа: Държавата все още не е почистила деретата си в Камено Камено с нова бензиностанция: Жител на града дари модерна техника за нуждите на общината Концесионер се отказа от 5 язовира в с. Винарско, Община Камено ги прехвърля на държавата Ремонтът на околовръстния път на Камено остава на хартия Жельо Вардунски скастри кметовете в община Камено заради данъците, търговците пък не плащали за уличния бизнес Камено отбеляза Независимостта с празничен концерт Вижте как откриха първия учебен ден в Камено 6-метрово българско знаме на площада в Камено в чест на Съединението (СНИМКИ)
На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Дали се чувствам комфортно в групата на ГЕРБ?! Това бе успешен ход, който ни помогна да реализираме важни инициативи Интервю Всички интервюта Георги ДРАКАЛИЕВ, областен лидер на ВМРО-Бургас, общински съветник Дали се чувствам комфортно в групата на ГЕРБ?! Това бе успешен ход, който ни помогна да реализираме важни инициативи
Заради Валери Симеонов на последните местни избори не успяхме да направим коалиция  НФСБ-ВМРО

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Каква е вероятността „Борисов 3” да си отиде в сряда? Сидеров като че ли бързо се кротна, след като тази седмица атакува коалиционните си партньори, Марешки пак ще удари рамо на кабинета Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 20.10.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Ако планирате нещо важно, трябва да се постараете да го осъществите до 11 часа, тъй като след това не може да разчитате на подкрепата от звездите. Затова пък ви предстоят забавления и много приятни вълнения с хората, които обичате. Може да се разделите с някои приятели, но ще спечелите нови. Това е ден за забавление. Не го прекарвайте в размишления за това какво сте можели да постигнете, а оставете сърцето си да ви води! Изненадайте партньора с предложение, на което да не може да устои и се забавлявайте! Денят е чудесен за пътувания и промени. Преодолявайте препятствията смело! Те ще ви помогнат да осъзнаете кои са силните ви страни и да се чувствате победители. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас. Възможни са приятни изненади за влюбените. Съставете си списък с нещата, които са важни за вас и помислете какво трябва да направите, за да успете или поне да зарадвате тези, които ви обичат! Не си мислите, че трябва да държите всичко под контрол! Не се и опитвайте да променяте партньора си! Избягвайте конфликтите! Изхвърлете от речника си глезеното „не мога“! Можете да промените живота си към по-добро, ако се откажете от вредните си навици. Това е един от дните, в които не бива да стоите със скръстени ръце в очакване на чудо. Всичко може да постигнете, ако положите усилия. Престанете да се обвинявате за пропуснатите възможности! Освободете се от миналото и  обърнете поглед към бъдещето! От вас зависи какво ще е то. Първите стъпки към върха на щастието може да направите сега. Бъдете най-добрият приятел на себе си, но се грижете и за близките си! Това е ден за промяна. Като начало може да замените израза „Не мога“ с „Ще дам всичко от себе си“! Започнете да цените тялото си! Радвайте се на онова, което харесвате в него! Сега е моментът да потичате или да тренирате във фитнеса. Това е един от начините да се справите със стреса. Ако някой или някоя се бори за сърцето ви, дайте му (й) шанс и ако не се чувствате добре, може да откриете, че няма по-вълшебно хапче от любовта! Самочувствието ви расте. Чувствате се уверени и може да се заемете с реализацията на това, за което отдавна сте мечтали. Никога не е прекалено късно да поставите основите на доброто здраве. Не е нужно да се подлагате на гладуване или на строга диета, за да влезете в категорията на слабаците и да обикнете тялото си. Може просто да започнете от днес да спортувате и да се храните здравословно. Опитайте да ограничите времето, което прекарвате пред телевизора или пред компютъра! Излезте от виртуалната реалност и потърсете своето достойно място в света! Сега е моментът да се пораздвижите сред природата или да се опитате да промените съдбата си. Срещнете се с приятели! В този хубав ден може да реализирате своята отдавнашна мечта или да срещнете човека от своите фантазии. Успехът ви обаче зависи и от вашето емоционално състояние. Следете за своите емоции и ги контролирайте! Не си позволявайте спорове с вашите приятели и близки! Не бъдете прекалено разточителни при пазаруването, защото са възможни финансови затруднения! Не са желателни физическите натоварвания. Досадните задължения може да почакат. Оставете на заден план грижите за дома, обадете се на приятели и се забавлявайте!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип