Кардиологът д-р Михаил Читаков: Не съм искал да убия пациентката, отстреляха ме с постановка (обновена)


Кардиологът д-р Михаил Читаков: Не съм искал да убия пациентката, отстреляха ме с постановка (обновена)
Д-р Михаил Читаков е узнал преди малко, че е уволнен от болницата. От болницата обаче уточняват за Флагман друго
03 Декември 2017, Неделя
Автор: Иван КОЛЕВ

Познавам Пенка Милчева много добре, не съм имал конфликт с нея, дори напротив – направих всичко, за да се чувства добре


Кардиологът от УМБАЛ Бургас д-р Михаил Читаков, който бе обвинен от бургазлията Климентин Милчев, че е изложил живота на майка му Пенка Милчева в опасност заради лекарско своеволие, потърси Флагман.бг за своето право на отговор.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Д-р Читаков за пръв път говори по темата, след като избухна чутовният скандал в Окръжната болница. Кардиологът пристигна в редакцията на Флагман.бг в 12:00 часа, веднага след среща с ръководството на УМБАЛ  Бургас, на която му съобщили, че е уволнен.

Д-р Читаков обаче счита,  че е прав и не е нарушил закона и правилата по никакъв начин. Той смята, че е станал жертва на постановка, защото познавал Пенка Милчева много добре от години. Двамата дори живеели в съседни сгради в центъра на града и до този момент никога не са имали конфликти, твърди кардиологът.

Има ли право д-р Читаков или трябва да понесе строго наказание и забрана да упражнява лекарската професия – преценете сами

Публикуваме правото му на отговор с незначителни редакторски корекции:

Пациентката Пенка Милчева пристигна в Интензивното отделение на 28 ноември. Познавам я много добре, защото сме работили дълги години заедно. Заради това, след като я приехме като пациент й направих всичко, за да се чувства добре.

На 29 срещу 30 ноември имах нощно дежурство. В Интензивното имаше само един пациент – Пенка Милчева. Тя беше с мъждене, състояние след клапно протезиране на аортната и митрална клапа. Показателите й бяха нормални.

С една от сестрите минахме на визитация, разговарях с Пенка Милчева около 20-ина минути. Тя нямаше оплаквания, освен лека болка при движение от гъвкавия колан около гърдите й, който помага за репаративните процеси на срастването след операцията.

Пенка беше със стабилна хемодинамика 126/55 и фреквенция при аритмия – 85-89 удара в минута. Попитах къде е епикризата, за да се ориентирам и обсъдихме как е минала операцията.

Попитах я дали иска да я преместим във ВИП стаята на Кардиологичнтото отделение, където има телевизор и други удобства. Тя беше стабилна и нямаше опасност.

Предложих го, за да може да се наспи, защото в Интензивното не е подходящо и ще я смущават. Пенка се съгласи и казах на санитарките да я преведат в Кардиологичното отделение.

На следващата сутрин я видях, попитах дежурната сестра как е и тя каза, че е добре и всичко е спокойно. Около 8 часа при мен дойде старши сестра Андонова и тя ме попита защо съм преместил Милчева във ВИП стаята, било й много студено.

Веднага отидох да проверя. Беше топло, попитах я дали е добре, защото е наш човек. Тя ми каза, че всичко е ок и нямала оплаквания.

Малко по-късно разбрах, че синът й Климентин се кара в отделението, недоволен е и заплашва с медийни изяви, но не знаех, че ще са срещу мен, защото нямам никаква вина. В 18 часа вчера научих, че сте писали за мен, че съм в центъра на медийното пространство, а след това ми се обадиха от ръководството на болницата и ме поканиха за днешния разговор”.

Според д-р Михаил Читаков той е „отстрелян”, защото бил неудобен за завеждащия отделението д-р Станислав Петранов, а и моментът бил правилно подбран. На 15 декември няколко лекари щели да вземат дипломи и трябвало да се отворят места за тях в Кардиологията, заради това той трябвало да бъде уволнен. Д-р Михаил Читаков е категоричен, че ще обжалва наказанието си и ще си търси правата.
Междувременно от ръководството на УМБАЛ-Бургас обаче съобщиха, че не е взето решение за уволнение. Д-р Читаков е отстранен, докато тече дисциплинарно производство, каквото е задължително.


В категории: Здраве


67
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
67.
няма значение = читаков
11.12.2017 23:45:31
1
6
Мишка не се крий. Покажи се. Ако всички доктори са като читаков Бог да пази Бъргария !!!
66.
няма значение
11.12.2017 12:40:51
2
1
ей,"потърпевшите" защо не отидете да си търсите правата тогава, а само се оплаквате и в сайта се правите на много разочаровани? Много сте забавни всички, силни сте тука, оплаквате се, плюете, но ако утре се наложи лице в лице да се изправите и да си кажете мнението с истинскте самоличности , ще бягате като уплашени мишки! Господин Милчев, познавам доктор Читаков лично, знам и като лекар какъв е - един от малкото кадърни в тази област лекари в областта ни. Ако сте толкова закъсали за пари с майка Ви, намерете си допълнителна работа или друг начин , а не да клеветите името на друг лекар, защото ако доктора заведе дело срещу Вас за клевета и накърняване на вторитета, със сигурност сте вътре с минимум 3000лева, отделно разноски и хонорари за адвокати! Аман от миндили, аман от клеветници с масово мислене, аман от склерозни хора като Вас и майка Ви ! Срамота, че майка Ви е била здравен работник! Трепането на Вас и на такива като Вас ви е малко!
65.
истината
10.12.2017 12:01:30
2
1
истината е съвсем друга д-р Читаков и тя тръгва от конфликтите Ви с мръсния и жалък шеф на РЗИ Бургас гадния и корумпиран чиновник д-р Паздеров и подгласнимката му вещицата д-р Цанова
64.
министерство на бол.
09.12.2017 19:15:50
2
2
Че то има ли по голям гаф и недоразумение от лицето читаков.
63.
министерство на здрав.
09.12.2017 16:27:15
5
1
ПРЕДСТОИ ПРОВЕРКА ОТ МЗ НА ТАЗИ БОЛНИЦА. ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ
СА СЕ НАСРАЛИ ОТ СТРАХ ЗА ТОВА
КАКВИ СА ГИ ВЪРШЕЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - ДАЛАВЕРИ И НЕЗАКОННИ ДОГОВОРИ С ЧАСТНИ ЛАБОРАТОРИИ И БОЛНИЦИ. И НАЙ -ГОЛЕМИЯ ГАФ -ВРЪЩАНЕТО НА ЛИЦЕТО СТОЕВ В БОРДА.
ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОСЕГНАТ НА Д-Р ЧИТАКОВ, В МОМЕНТА ПРИКРИВАТ СЛЕДИ ОТ НАРУШЕНИЯ.
62.
Свети
06.12.2017 20:48:04
0
0
Какво ще стане с д-р Читаков?
61.
ха дано
06.12.2017 18:24:23
8
1
Ама как ще се оправи работата, като напуснаха толкова хора. Е, питайте ги защо напускат? Няма да е само причината д-р Читаков...
60.
Да сме живи и здрави
06.12.2017 14:25:43
0
0
На кой му е приятно да ходи в болница. Да, нека прокуратурата се произнесе. Ако така ожесточено се борим срещу това, че хиляди българи с тези клинични пътеки излизат недоизлекувани и с хронифицирани заболявания, осакатени и нетрудоспособни за цял живот. Със сигурност г-жа Милчева ще потвърди, тъй като толкова години е работила в същата тази система.
59.
Гошо
06.12.2017 14:05:27
4
8
Нали мишката бил много кадърен. Ми да си отвори тогава частен кабинет. Да ама не нали ще умре от глад. Кабинета му ще го заобикалят от 50 метра. Що са е заврял в държавна болница и са държи за нея, като удавник за сламка. Или да иде в частна болница.Само , че там никой няма да го вземе.
58.
Херо
06.12.2017 13:57:10
5
7
Дано на прокоратурата и дреме. Заради този убиец-психопат, човек да го е страх и в болница да влезе.
57.
Геро
06.12.2017 10:08:52
4
4
Докторе хич да не ти дреме . Свиркай си душманите да се пукат
56.
Наблюдател
06.12.2017 09:09:17
9
3
Може би докторчето е ХАРД парче, но в никакъв случай не може да се нарече убиец. От всичко прочетено разбираме, че здравната система в България неработи. След такава тежка операция на сърце може ли лекуващия и лекар да не следи състоянието на своите пациенти. Или след като си вземат парите вече нищо не ги интересува.
55.
Георги
05.12.2017 23:41:21
11
1
Читаков по принцип е куку, обаче истината е, че наистина е кадърен, чете много и се усъвършенства по семинари, курсове и т.н., гледа винаги да е в крак с последните новости в специалността му. Обаче проблемът е дали може да прилага знанията си. Може много да помогне на човек, но трябва да имаш късмета да го хванеш когато е извън криза или когато си е пил хаповете, или когато са му набили канчето и е кротък. Това е болест, която унищожава характера на човек, прави го злобен и агресивен. В интерес на истината, когато е на себе си е свестен, обаче в криза ли е, е нещо страшно. Склонен съм да му съчувствам, защото то не зависи от него, но и не бих го издържал да е край мен непрекъснато.
54.
хммм
05.12.2017 21:20:37
12
5
Познавам доктор Читаков, майка ми също работи в това отделение и мога да кажа, че е един от малкото кадърни лекари в тази болница и в Бургаска област. Срамота е да се изсипва такава злоба от едни жалки и ограничени хора, които са силни само в интернет пространството и единственото, което им носи утеха, е да злобеят и плюят,радвайки се на чуждото нещастие... Прочетох всички коментари по долу и мога само едно да кажа - докато има масово мислене, няма да се оправим. Не съм била свидетел на казуса, но не мисля, че на въпросната госпожа доктора й е казал такива ужасни думи.Съветвам нея и сина й, ако толкова са закъсали за пари и се чудят на кой гръб как да клеветят и обвиняват с цел да си изкарат някой допълнителен лев, да си намерят друг начин, защото за обида , оронване на името, клевета и т.н.е наказуемо и глобата е голяма! А колкото до старшата сестра Андонова - хммммм, явно злобата няма почивен ден. Много добре я познавам що за "свестен " човек е, на няколко пъти се е опитвала пред мен да засегне майка ми, защото само тя не й се четка и не й лицемерничи, ноооо, всичко се връща и някой ден може да стане мнооого лошо за нея, просто в мое лице е уцелила човек, който прави компромиси и отстъпва пред по-глупавия и по-мръсния, но и моето търпение си има граници и някой ден...не се знае ;)
53.
Наташа
05.12.2017 12:54:03
5
9
Г.з
52.
Пациент
04.12.2017 12:44:27
14
11
Читаков,марш от града,некадърник с лошо отношение към нас пациентите
51.
Мила
04.12.2017 02:04:48
14
13
ДР ЧИТАКОВ Е ВСИЧКО ДРУГО
НО НЕ И ,УБИЕЦ.МНОГО ЧЕСТО МНОГО ОТ НАС СМЕ ИСКАЛИ НЕГОВОТО МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ ИЛИ ЗА СВОИ БЛИЗКИ.
50.
Светлана Кръстева
04.12.2017 01:16:26
13
12
Д-Р Читаков не е убиец!!! Той е бил дежурният лекар в кардиологичното отделение и е носил еднаква отговорност за всички пациенти,независимо дали са в интензивен сектор или не.Благодаря ти Д-р Читаков.Помагал си на мен , на мои близки и пак ще помагаш!
49.
Аз
03.12.2017 22:50:41
16
7
Читака може да е всякакъв, но без него Петранов ще види голям зор.До скоро беше цяла седмица само на нощни дежурства.Коларов напусна, сега ако махнат и Читаков, Петранов ще се гътне.Според ме е пълна глупост твърдението, че за Петранов случая е позитив.
48.
Пламен
03.12.2017 22:44:11
17
4
Не ви познавам г-н Читаков,но от интервюто си правя категорични заключения,че вашето професионално и интелектуално ниво са далеч от истината.На две места в интервюто казвате,че пациентката е ваш човек и затова сте й отделили по специално внимание.Абе Читаков,трябва да имаш еднакво отношение към всички пациенти.Цялото ви съсловие сте толкова зле,че ако живеем в нормална държава една секунда няма да ви търпи никой.Засрамете се,само пари са ви в сбърканите ви глави.Нищо човешко не е останало във душите ви.Жалко ,че има и малко свястни хора лекари,но масата сте деградирали напълно.
47.
Фичо
03.12.2017 22:17:26
12
2
Читатов след всички глупости, които е сътворил в годините, най - накрая ще изгори заради една пълна тъпотия, раздухана в медиите.
46.
Фактите
03.12.2017 21:16:18
18
2
И Читаков и Петранов са некадърници,но Читаков е и арогантен. Това отделение е отдавна фабрика за трупове, както и за финансиране на частната практика на Петранов...негодници!!!!
45.
Д-р Киров
03.12.2017 17:07:53
10
8
Колегата под номер 40 , много правилно и точно е описал проблема.Все пак става въпрос за колега.На Д-р Читаков пожелавам да бъде все така борбен!
44.
Настояща мед.сестра в Кардиологично
03.12.2017 12:48:56
14
12
читаков е пълен некадърник. Би трябвало да му се забрани да упражнява лекарска професия завинаги.
43.
Бивша мед.сестра в Кардиологично
03.12.2017 10:03:47
13
9
Д-Читаков е много добър лекар,но не е удобен на Зав. Отд.Д-р Петранов и на Старшата мед.сестра Андонова.Двамата настройват цялото отделение срещу Д-р Читаков.
42.
*********
03.12.2017 07:43:02
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
стойчо
03.12.2017 07:38:43
11
4
от това отделение като работих в тази болница преди 5 години напуснаха 11 човека заради пари ли заради петранов ли а на една от моите епикризи на майка ми даже и ехография не беше написана и тогава д-р Читаков ме посъветва да отида в здравната каса или да отида да си взема дупликат от отделението на епикризата където ехографа беше същия както преди две години на майка ми
40.
лекар
03.12.2017 07:33:08
14
4
може ли една жена със стабилни показатели цитирани навсякъде със постоянно мъждене /сърцебиене / и проверено на другия ден от д-р Читаков дали е добре и тя е казала ,че е добре и парното да е топло във вип стаята ,и да не е сменил терапията на зав отделението защото не се е налагало и както в другите отделения когато е стабилна пациентката се извежда от отделението и се настанява в кардиологично отделение където също е под наблюдение и ако пациентката е имала оплаквания е можела да се обади на дежурната сестра и д-р Читаков лично е казал ,че ако е имала оплаквания ще я върне в интензивното отделение з- просто трябва да знаете ,че този прекрасен специалист не греши и това не е лекарска грешка ,а инсинуации на враговете му да му направят киляв защото е много справедлив и точен в медицинските си познания и затова му се прави този номер а и неудобен за ръководството - това е истината всичко друго е пищелки на хора с немедицинско образование и инсинуации с оглед в болницата да останат послушници и неразбиращи даже своето бедно положение а не да се вдигнат като в Пирогов и да искат да им се подобрят материалните условия .Ами то цялата болница знае ,че само петранов лекува и минава по стаите а другите му лекари са шерпи и изпълняват или консултации или еха и не участват пряко в следенето на болните не отговарят за стаи и само когато са дежурни приемат или се отзовават при повиккване от сестра на оплакванията на болните . Точно срещу това се бори д-р Читаков - да са всички взаимнозаменими и отговорни лекарите в отделението защото това е медицината и това е само в тази кардиология в другите отделения не е така
39.
петър иванов
03.12.2017 00:48:23
12
12
Това не е първия опит за убийство на псевдо доктора читаков. Преди една година моя позната лежа при него в интензивното. По същия начин я изгони от там, а тя беше много зле. На другия ден докторите се чудеха как е възможно такова нещо.Така, че това рецидив. Само се чудя дали е психично болен или е малоумен, но съм сигурен, че в съда ще го изкарат шизофреник и ще се отърве от по-тежка присъда.
38.
има значение
03.12.2017 00:20:12
10
11
Ако доктор Читаков бъде уволнен ще се отърве много леко. На него трябва да му бъде предявено обвинение за предумишлено убийство.
37.
няма значение
02.12.2017 22:51:20
8
7
познавам доктор Читаков, преди около 6 месеца с моя приятел бяхме в сърдечно интензивно отделение в МБАЛ Бургас и там на смяна беше той. Прегледа много внимателно приятеля ми, говори с него изключително внимателно, дори се шегуваха. Направи ми впечатление, че е изключително добър човек, който си гледа съвестно работата и се интересува от пациентите си. Изключително доволни останахме от подхода и вниманието му, както и от отношението му.Лично аз не мисля, че той се е изказал така срещу въпросната госпожа, и съм склонна да вярвам, че е умишлено натопен от сина на въпросната "потърпевша" Доктор Читаков е доказан лекар за мен, и ако бъде уволнен заради някакви грозни и лъжливи обвинения, то тогава наистина МБАЛ ше загуби доста, защото специалисти по сърдечни заболявания почти няма тук. Четейки коментарите оставам потресена от масовото мислене и плюене на българина. Това злобата и завистта са нещо изключително грозно!Стискам палци ръководството на болницата да има малко акъл и да не се повлиява от лъжливите обвинения на една пенсионирана жена и склерозния й син...
36.
Всичко е вярно
02.12.2017 16:25:21
12
4
Имам само един преглед при читаков на дядо преди 16 години и останах отвратен така че хора всичко е вярно
35.
Е
02.12.2017 14:23:03
10
9
Крие се защото си пише тъпия Читаков или оная плешивата му женица която също не я слуша главата по добре да го махат и от двете болници че да не умори някой още да го питам къде ще работи тоя мишок в никоя частна болница няма да го вземат защото знаят че е луд той е за психото
34.
Климентин Милчев
02.12.2017 13:55:45
12
2
Да Дебел съм но никога не се крия с псевдоними.
33.
Климентин Милчев
02.12.2017 13:53:40
12
3
До Пачо.Майка ми-така наречената от тебе баба,се наложи да остане в отделението до обед,защото хемоглобина от вечерта и беше паднал по нормалните граници,и в момента в който я изправим да седне тя колабираше,също така беше извън ритъм,и с ритъм на сърцето между 120-130 удара,Това беше благодарение на „огромните грижи който беше положил Др.Читаков”.Ако искаш за по сигурно,заповядай в отделението,и попитай зав.Др.Петранов,и деж.мед.сестри който бяха на смяна през деня на 30.11.2017.
32.
До Лекар -коментар 30
02.12.2017 09:56:16
12
5
Естествено,че има връзка. И двамата пречат на Петранов да управлява еднолично.Заради Петранов напуснаха много кадърни хора.
31.
динко
02.12.2017 08:07:30
6
2
ами те Коларов и Читаков работят на половин бройка и в транспортна болница . Да наистина интересно става в тази болница
30.
лекар
02.12.2017 08:05:40
16
3
а дали има връзка напускането на другия кардиолог д-р Коларов от същото кардиологично отделение преди 15 дни и това на др Читаков и д-р Петранов остава без специалисти както и 4 напуснали лекари акушер гинеколози в аг отделението на умбал бургас - помислете си
29.
Пачо
02.12.2017 00:47:10
8
11
Сега пък Читаков бил осиновен.Супер глупости.И да попитам-бабата като е преместена от стаята нещо влоши ли и се състоянието , че никой не говори за това?Абсолютна постановка на дебелия.
28.
Комшията
01.12.2017 23:14:18
11
1
Мишо!Стана като холивудска звезда! В смисъл не толкова богат и известен а с това,че мръсотиите дето си вършел те застигат и идва денят за разплащане. #Metoo
27.
Hvhv
01.12.2017 22:28:15
8
2
Mnogo moje da se govori za tozi individ dosta hora sa propi6teli
26.
Аз
01.12.2017 22:26:43
9
4
Незнам осиновен ли е какъв е но ако знаете преди да почине майка му колко лошо се държаха с нея с плешивата си жена как я блъскаше но то колелото се върти всичко се връща като знам детето си какво го направиха тези ненормалници жена му е много злобна женица
25.
Много познати
01.12.2017 22:02:05
1
3
До Елена. Аз имам много познати в това отделение. И баба ми работи половин бройка там!
24.
Bakshish
01.12.2017 20:30:25
10
3
А да го питам тоя лекар върви ли номера със бабата още? Хваща си такси до 1 ва поликлиника със предтекст да вземем 1 баба че е онкоболна и да я закараме до онкото после и познайте дърво а какво да очакваш от лечението му!!!
23.
Флагман, защо триете коментари?
01.12.2017 19:44:09
13
3
Защо изтрихте коментар 20?Там пишеше,че трябва да ви бъде потърсена съдебна отговорност. Това си е по темата, точно по темата.
22.
Има Господ
01.12.2017 19:36:28
17
6
Читаче, Читаче, най-после си го получи. Хак да ти е. Такива като тебе трябва да ги бесят по стълбовете.
21.
Малка подробност относно венците
01.12.2017 19:29:40
12
5
Читаков Е ОСИНОВЕН от лекарско семейство ...
И недейте да го мислите чак толкова много . Като бивш активист на СДС , сега го очаква широкият свободен и демократичен пазар ! Да се докаже там , щом е толкова добър ( както твърдят някои ) . Пожелаваме му успех !!!
20.
*********
01.12.2017 18:48:10
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Mariana
01.12.2017 18:46:10
4
6
Ne poznavam sluchaya,no spored men trabva da se prosledi vsichko ot nachaloto do kraya .
Nai lesnoto y barzo v tozi jivot e da napravihme zlo,no mnogo trudno se pecheli doverieto v hora.
Ne moje s leka raka da se uvolni nakoy ,samo zastoto ,,,,utre ste doidat da rabotyat novozavarsheli studenti,,,.Y che na nyakogo ne e udoben tozi lekar da Go premahnem s leka raka.
Tova ne e motiv za uvolnie.
Sluchaya trabva da se rassledva .
Jelaya mnogo kasmet na tozi lekar,za da se bori s korumpiranite zverove
18.
anonimen
01.12.2017 18:37:30
4
9
kato ovolnat spezialist,koi shte vi lekuva,znaeteli kolko godini se u4i za edna spezialnosti kardiologia za da staneh dobar spezialist se iska praktika,ako go ovolniat i nazna4at mlad zavarhil,kakvo shte vi izlekuva,pomislete,ne ostanaha mnogo dokturi vBG
17.
До 11
01.12.2017 18:23:41
10
8
Лекарско семейство..
Ама той със сини венци
16.
gradski
01.12.2017 18:19:30
11
5
Тази болница трябва да бъде закрита.
15.
RM
01.12.2017 18:07:06
8
5
Mnogo dobre sa napravili ,che sa go uvolnili daje mu e malko
14.
гражданин
01.12.2017 18:05:58
13
2
хора Паздеров е същия некадърник,нищо не им правят .
Гарван ,гарвано око не вади да знаете в тази сфера съм 25 год от лекари некадърници с голямо самочувствие ми се повръща
13.
Hari
01.12.2017 18:04:23
11
2
Съдова хирургия е същата работа.Василев и Матков прибират пари и правят ненужни операции.Не лягяйте там никога
12.
гражданин
01.12.2017 18:02:59
20
3
Този е пълен изрод, дядо ми лежа в кардиологично отделение, такъв ужас изживяхме когато отидахме на свиждане и го намерихме гол на отворен прозорец. Целите му ръце бяха сини и главата му беше синя и не можаха да ни кажат защо е така. Отвратително беше, нито вода му бяха дали нито лекарства намерихме ги хвърлени на шкафа. Казахме му на този откачения Читаков ,че дядо има халюцинации от тях но той не ни обърна внимание. И мир на праха му - дядо ми почина. Затвор за такива изроди. този какво го защитава Читаков ,защото не му е паднал в ръцете.
11.
БУРГАЗЛИЯ
01.12.2017 17:28:37
21
19
Д-Р ЧИТАКОВ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ С ДВЕ СПЕЦИАЛНОСТИ, ОТ ЛЕКАРСКО СЕМЕЙСТВО.
ТОЙ ВЗИМА РЕШЕНИЯТА НА ДЕЖУРСТВО И ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ. СЛЕД КАТО ПАЦИЕНТКАТА Е ДОБРЕ ,ТОЙ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА. СИНА НА ПАЦИЕНТКАТА Е ЗАГРИЖЕН ,НО ТОЙ Е ДАЛЕЧ ОТ МЕДИЦИНАТА И НЯМА ПРАВО ДА ДАВА ОЦЕНКИ.
ВСИЧКО Е СКАЛЪПЕНО С "БЕЛИ КОНЦИ". АКО ИМ СТИСКА НЕКА ДА ГО УВОЛНЯТ, ЩЕ ГИ СЪДИ И ЩЕ СПЕЧЕЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ ДЕЛОТО ВЪПРЕКИ ВРЪЗКИТЕ НА СТОЕВ И КОМПАНИЯ.
КЪДЕ Е ТУКА ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ, КРИЯТ СЕ КАТО МИШКИ САМО ЛАПАТ ЧЛЕНСКИ ВНОС.
Д-Р ЧИТАКОВ НЯМА ЧАСТНИ ФИРМИ В ОБРУЛЕНАТА ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА ЗА РАЗЛИКА
ОТ ПРИБЛИЖЕНИ НА БОРДАДЖИЙТЕ -ЛАПАЧИ. ТОЙ НЕ КРАДЕ ОТ БОЛНИЦАТА.
УВОЛНЕТЕ ТЕЗИ КОИТО СЪСИПВАТ ТАЗИ БОЛНИЦА И ПЕЧАЛБИТЕ НА ЧАСТНИТЕ ИМ ЛАБОРАТОРИИ СА ЗАГУБИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА БОЛНИЦА.
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ Д-Р ЧИТАКОВ
10.
11
01.12.2017 17:09:36
18
9
Тоя Читак е пълен мизерабъл. Трябва да се овеси с главата надолу и стои така докато мърда!
9.
Елена
01.12.2017 16:33:34
22
1
Същата болница,4-ти етаж,неврологично отделение ...УЖАС! Хора,не ходете там .Има една рошава сестра с очила(даже не си спомням името й)тази не знае защо е там.Пълен отврат! Там е морга ,вярвайте ми НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !
8.
*********
01.12.2017 16:29:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Моню
01.12.2017 16:28:07
16
9
Махайте го този престъпник.
6.
Независим
01.12.2017 15:53:26
16
10
охооо..глей ти ко стаа значи има много жалби срущу този доктор ...еми като е некадърен да контактува и лекува пациентите да си стой увнен ..всички коментарий са против него .значи е некадърник .без да го съжалявам .
5.
*********
01.12.2017 15:50:19
3
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Рамбо
01.12.2017 15:42:24
15
6
Боклук нещастен !
3.
даго махат
01.12.2017 15:41:34
18
9
Този е пълен тъпанар по добре че са го махнали пълен кикадърник недаи си боже да попаднеш при него
2.
Хи
01.12.2017 15:40:01
24
2
За никой не е тайна как се държи с хората този егземпляр отвратително всички реват от него
1.
вЕрвайте му на Читаков
01.12.2017 15:38:58
23
9
Горещо препоръчвам на "Флагман" да отиде при шефа на РЗИ Д-р Георги Паздеров И ТАМ НА МЯСТО ДА ПРОВЕРИ колко са всъщност чутовните скандали с името на Д-р Читаков и колко стотин жалби има подадени срещу него през годините !


Тема в развитие
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент
Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент Денят е много кратък, децата се прибират по тъмно, а там движението е отвратително, пише ни Стоян Чанев

Всичко в категорията
След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи
Драматична вечер! Челен сблъсък на автомобили прати баба в болница (СНИМКИ)
Драматична вечер! Челен сблъсък на автомобили прати баба в болница (СНИМКИ) Сблъсъкът е бил толкова силен, че автомобилите са на около 40 метра един от друг
Всичко в категорията
Защо проектът Бургас – Александруполис глътна нови 120 000 лв., без да го има Протести заляха цяла Гърция, хаос цари по улиците на Атина Жената на Доган с нов мъж Корнелия Нинова стана войводка, ще освобождава България Само във Флагман.бг! Лифтът, който ще разтури правителството. Подава ли вицепремиерът Валери Симеонов оставка? Новият Антикорупционен орган с 5-има шефа, 6 г. мандат и ще се избира от парламента Валери Симеонов: Бойко Борисов ме саботира за втория лифт в Банско, не искам да го виждам след това изработване (ВИДЕО) Бургаският депутат от ГЕРБ Ивелина Василева с приемен ден в понеделник 24-часова стачка в Гърция заради предложените от правителството трудови реформи Смут и скандали в парламента заради две пациентки на балкона (снимки) Крум Зарков: Антикорупционният законопроект е замитане под килима (ВИДЕО)
Нашенец измисли подъл начин да спечели злато в Турция, но го закопчаха набързо Валентин е най-големият карък в Бургас, открадна лотарийни билети за 350 лева, спипаха го! Бивш военен засече жена на пътя и й разби устата Вътрешният министър: Булгартабак е посочен в доклада за контрабанда на турските служби Погребалният агент Румяна Черкезова: Проверяват всичките ни документи, сравняват цените от каталозите с касовите книги Ченгета подпукаха всичките погребални агенции на бургаските гробища Брутално! Полицаи стреляха по футболисти, нападнали съдия! (ВИДЕО и СНИМКИ 18+) Див екшън заради паркиране! Пребиха шофьор с метална тръба От последните минути: Какво се случва в Професионалната гимназия по строителство? Жестоко убийство: Ревнив касапин кастрира и обезглави жертвата си, издирват го Кошмарът на пътя няма край: Невръстно дете бере душа в болница, млада шофьорка го помете на пътя
Иво Прокопиев закрил офшорки в Кипър на пожар Бойко Рашков: Цацаров забрани на прокурорите да ни дават документи за подслушваните хора (ВИДЕО) Бургазлията Радослав Бобойчев с условна присъда за отнет човешки живот на пътя Адвокат се отказа от Маринката, отложиха делото за тормоз на бившата му изгора Вижте невижданите мерки за сигурност в Съдебната палата на Бургас заради мозъка на Килърите и атентатора срещу Очите Онкоболната Мария: В университетска болница „Дева Мария“ получих химиотерапията си без пари и без отлагане Банковият обирджия Стефан Стефанов съди държавата за 36 хил.лева, враг на Митьо Очите свидетелства в негова подкрепа Мозъкът на "Килърите" Георги Вълев брани в съда банковия обирджия Стефан Стефанов Започва мегаделото за фалита на КТБ Само във Флагман.бг! Ескортираха Георги Вълев от „Килърите“ в Бургас, какво се случва? Скандал! Владимир, който прегази колоездача Евелин в Приморско, отказа да дойде в съда (ОБНОВЕНА)
Собственикът на „Архангелите” Кристиян Киров: Не се крием. От три месеца ни проверяват, оляха се! Извънредно! Спецакция в Бургас, полицаи тарашат погребалните агенции Невиждано българско обединение! Хиляди са на улицата и зоват: Не на зелената мафия! Apple постигна 44 000% ръст на цената на акциите си Окончателно: Парламентът прати АЕЦ „Козлодуй” и ТЕЦ „Марица изток 2” на борсата заради злоупотреби Късметът почука на вратата: Китайски фирми откриват представителства в Бургас, изнасят българско вино в Азия Търговските аташета на пет държави се срещнаха с кмета на Бургас До края на декември може да ползваме данъчните облекчения за деца чрез работодател В Индустриалната зона на Бургас са инвестирани над 50 млн.лева Віtсоіn щe пpecĸoчи $100 000 дoгoдинa, пpeдвиждa oпитeн eĸcпepт Най-новото бижу на супермаркети „Съни“ отваря врати утре
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Представяме ви Светла от кв. Кумлука - крупен строителен предприемач, поел част от бизнеса на Мартин Джангозов (СНИМКИ) Вижте схемата на Мартин Джангозов, един от най-популярните бизнесмени в Бургаско, с двама роми от най-изпадналата част от гетото


Всичко в категорията
Сладко и солено от Мартин Джангозов: Как бургазлии, мечтаещи за идеалния дом, си изпатиха жестоко (СНИМКИ) Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Камери следят за мъртви души-задочници
Камери следят за мъртви души-задочници Изпитите на ученици и студенти под строг контрол
Всичко в категорията
Ранните бракове били основна причина за отпадане на учениците в Бургаско Държавният университет „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на близо 1000 абсолвенти на грандиозна церемония (СНИМКИ) Студенти и Нона Йотова гласуваха в урни в парламента на 8 декември Авторът на статуетката „Флагман“ стана художник на годината (СНИМКИ) 300 абсолвентски шапки полетяха в БСУ, 20 са отличниците на випуска (СНИМКИ) Повод за гордост: Ето кои са вундеркиндите сред децата на Бургас! (СНИМКИ/СПИСЪК) Художникът Румен Райнов подреди картини в Апелативния съд в Бургас (СНИМКИ) Община Бургас потвърди Флагман: В кв.”Меден рудник” ще има гимназия по компютърно програмиране, с кампус Няма и следа от старата баня в двора на ОУ”Любен Каравелов”, бляскав учебен център отвори врати (СНИМКИ) Окончателно: Вижте кои са топучениците на Бургас за 2017 г. Учителка накарала цял клас първокласници да целунат ръка на преподавателката си
Мъж с ампутирани крака живее в автомобил, мечтае за каравана (ВИДЕО)
Мъж с ампутирани крака живее в автомобил, мечтае за каравана (ВИДЕО) От общинското жилище го изхвърлили, защото не можел да си плаща наема, къпе се с ракия и одеколон
Всичко в категорията
Ученици помагат на девойка със сколиоза, нужни са 23 000 лева за операцията й (ВИДЕО) Покъртителна драма: Писъци огласили училището, където работи бащата на прегазената студентка (СНИМКИ) Тони Димитрова ще пее за малката Велина, детето се нуждае от 22 000 евро за лечение Приятелка на порнозвездата, която се самоуби заради тормоз от гейове в мрежата, разкри покъртителни неща за нея Разтърсващо! Жена моли: Никога не помагайте на сина ми, ако го видите да проси на улицата (СНИМКИ) Капризи! Тийнейджърка сменя името си, за да няма нищо общо с баща си Отиде си известен архитект Почина рок легендата Джони Холидей (СНИМКИ/ВИДЕО) Трагедията е неописуема! Разплита се мистерията с внезапно починалия Кристиян, който не дочака абитуриентски бал Абитуриент почина в съня си след купон през уикенда ТРАГЕДИЯ! Бате Николай изпраща дъщеря си утре
Велосипедист блъсна жена на алеята пред Транспортна болница в Бургас Извънредно! Магистрала Тракия е блокирана в посока Бургас Задава се нова рязка промяна във времето, ето кога ще нахлуят валежи и студ (ПРОГНОЗА ЗА 10 ДНИ) ТИР се преобърна и запуши АМ "Тракия", отбиват движението (СНИМКИ) Напук на зимата: Слънчева сряда в Бургаска област, температурите ще са 12-14 градуса Извънредно: Кошмарна катастрофа с ранени блокира международния път Е-79 между Мездра и Ботевград 4 години затвор грозят бургазлията Радослав, причинил смърт на пътя Мелето край Сливен е жестоко! Два трупа в адската катастрофа, петима са ранени 26-годишен бургаски джигит блъсна пешеходец на ул.Янко Комитов, прати го в болница От последните минути: ТИР катастрофира зрелищно на магистрала "Тракия" (СНИМКИ) Хрониката на безумието! 18-годишен пометен от Мерцедес в ж.к."Славейков", жена едва не загина след тежка катастрофа край Айтос
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Eкипът на “Дъвка за балончета” се среща с бургаската публика на 18 декември
Eкипът на “Дъвка за балончета” се среща с бургаската публика на 18 декември Теодора Духовникова и Иван Юруков ще раздадат автографи след специалната прожекция в Cinema City Бургас
Всичко в категорията
Ноу-хау! Вижте как монтират пощенски кутии в саниран блок в бургаския ж.к. „Славейков” Най-мащабната инициaтива за сбъдване на детски мечти „Операция Плюшено Мече“ сюпризира с грандиозен концерт в Бургас Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България "Архангелите", откраднали трупа на Костадин, затвориха преди полицейските проверки Онлайн гласуването за „Спортист на годината 2017” върви при огромен интерес, подкрепете своя фаворит Гранд Хотел и СПА Приморец кани всички дами на предколеден празник на красотата 16 хил. лева бяха събрани на „Дарителски кръг” в Бургас Ако сте си починали след великолепния Никулден, има още за празнуване /ПРОГРАМА/ Вижте как лехата с чесън и лук на баба Желязка разпали война в ж.к.”Изгрев” (ВИДЕО) Бургазлията Радослав Бобойчев с условна присъда за отнет човешки живот на пътя Десетки гости преминаха по звездната Алея на славата 2017
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник”
Бургазлийка с опасност за живота, след като бе пометена от кола в ж.к ”Меден рудник” 40-годишната жена е с фрактура на левия крак, лява ръка, главата и комоцио
Всичко в категорията
Кошмар в жк "Меден рудник"! Кола блъсна колоездач, изскочил внезапно на пътя (СНИМКИ) Саниран блок в „Меден рудник“ протече, климатиците изгарят (ВИДЕО) 10 блока в жк "Меден рудник" без вода за цял ден, ето кои остават на сухо Само във Флагман! Строителят Цветан П. изтезавал жестоко жена си пред 3-годишния им син (СНИМКИ) Цветан от бургаския ж.к.Меден рудник тероризира жена си, нападна полицаи, опитали да я изведат от дома му Удар! Закопчаха топдилъри от бургаския ж.к."Меден рудник" Община Бургас налага глоби заради издълбаната с отвертка фасада на бл.69 в "Меден рудник" (ОБНОВЕНА) Разкъртиха изолацията на прясно саниран блок в ж.к."Меден рудник" Арестуваният в бургаския ж.к.”Меден рудник” Владимир, се оказа с дълго досие! Какво прави на свобода? Задържаха наркодилъра Владимир в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) 18-годишен шофьор с няколкомесечен стаж, предизвикал катастрофата до "Лидъл" в бургаския ж.к."Меден рудник"
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония
Награждават "Спортист на годината" в Айтос на тържествена церемония Побързайте - имате само три дни да гласувате за своя фаворит

Всичко в категорията
Коледното настроение превзе Айтос, Белобрадият старец пристигна с джип и зарадва стотици деца (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Брутално меле край Айтос: Хвърчат линейки и полиция, размазаха се три коли Само във Флагман.бг! Крупният предприемач Стоян Колев прехвърли целия си бизнес на мистериозен човек от панелка в Меден рудник Съпричастност! Айтос ремонтира бюджета си, за да помогне на Камено след наводнението На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос Айтос избира спортист, треньор и отбор на 2017 г., гласувайте за своя фаворит! Айтоското село Карагеоргиево ликува: До месеци сбъдват мечтата на младите за спортно игрище Кой иска да опетни Детската млечна кухня в Айтос Безплатни прегледи за хора с ампутации и двигателни проблеми в Айтос Буболечки в храната от детската кухня в Айтос
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат
Приключи залесяването на АМ "Тракия" край Карнобат До него се стигна, след като миналата зима стотици коли останаха блокирани там близо денонощие
Всичко в категорията
Поредното модерно и многофункционално пространство бе открито в училището в Свети Влас
Поредното модерно и многофункционално пространство бе открито в училището в Свети Влас Учениците ще могат да изучават дисциплините, които ги вълнуват и да развиват своите таланти
Всичко в категорията
Футболен турнир в памет на Костадин Джардов Предколедно настроение в община Созопол, вижте програмата за празниците Ужас! Шофьор от Атия уби 22-годишно момче в жестока катастрофа (БРУТАЛНИ СНИМКИ) Неизвестен Ромео се обясни в любов на жената на живота си (СНИМКА) Поставят интелигентен светофар на кръстовището на смъртта край Атия Вендета или нелоялна конкуренция? Запалиха Реното на Атанас от Черноморец Травелатори вместо асансьори и стълби настояват да има на пасарелката на с. Атия След наказателната акция в Созопол: Пребитият ляга под ножа за трета операция, поставят му титаниев имплант След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО)
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година
Отличиха Бегликташ като туристическа атракция № 1 за 2017 година На официална церемония в София Приморско бе наградено след успеха му в онлайн гласуването, където Бегликташ успя да се пребори с конкуренция от 24 забележителности в цяла България

Всичко в категорията
Коледният дух завладя Приморско (СНИМКИ) Община Приморско прави коледен подарък на децата Огромно признание! Бегликташ е туристическа атракция №1 за 2017 г. Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Работим по важни инфраструктурни проекти, ще завършим пречиствателната станция Приморско-Китен Гласувайте за Приморско! Остават три дни, които го делят от приз в годишните награди в туризма Приморско на косъм от поредната победа, гласувайте за града на туризма Деца подариха моноспектакъл за патронния празник на училището в Приморско 10-метрова елха грейна в сърцето на Приморско, кметът Димитър Германов и децата запалиха празничните светлини Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Захарина Неделчева пред Флагман.бг: Напускам Община Приморско поради лични причини, оставам в ГЕРБ
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО)
80-годишни старци от Синьо Камене: Нямаме вода, кирясахме и въшлясахме (ВИДЕО) Вече година и половина белокоси дядовци на странджанското село мъкнат тежки туби и пишат жалби
Всичко в категорията
Коледните светлини в Средец грейват на 1 декември Младеж от Средецко сгащен с 300 грама тютюн без бандерол 24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ)
Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите
Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Всеки, който иска да помогне, може да го направи от днес до 22-ри декември цена във фоайето на ФОН към университет "Проф. д-р Асен Златаров"


Всичко в категорията
Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв. Елена Йончева: Граничната ограда в района на Малко Търново падна (ВИДЕО) Вали първият сняг над Малко Търново, даже затрупа граничния пункт (СНИМКА) Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА)
След потопа в Бургаско: Разпределят 50 хил. лв. на 70 семейства за удавените им животни Читалище „Просвета” в Камено с нов покрив и салон за 90-годишния си юбилей (СНИМКИ/ВИДЕО) Важно! Обезщетяват собствениците на животни, пострадали от бедствието в Камено Читалище „Просвета-1927” в Камено отбелязва 90-годишен юбилей с грандиозен концерт и обновен салон Община Камено организира конкурс за най-атрактивна коледна украса Отмениха процедурата за ремонта на околовръстния път на Камено Кметът на Камено: До седмица 24 от наводнените къщи ще са като нови Ето кой ще разпределя помощите за пострадалите в Камено Извършен е анализът на животинските кости от разкопките на крепостта Русокастро Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ)
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство
Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Как може длъжностно лице да лъже по този безкрупулен начин, опетни името и честта ни, оплаква се Мийрем Осман

Всичко в категорията
Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал
Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България Интервю Всички интервюта Стоян КОПРИВЛЕНСКИ след историческия триумф в "Глори 49": Заслужавам да се боря с Григор Димитров и Кубрат Пулев за Спортист на годината на България
Треньорът на Бадр Хари очакваше, че ще се представя много добре, но не и че ще ги пребия


Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой иска да превземе административния съд в Бургас Временният шеф Панайот Генков предприе невиждана маневра във ВСС вероятно за да не бъде бламиран Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Читател на Флагман.бг с призив: Вижте тази пешеходна пътека на ул.”Гладстон” в Бургас, вземете мерки, за да не стане тежък инцидент След намесата на Флагман.бг: Мария получи парите си от набедената в измама Снежана Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог!
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 15.12.2017на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Неблагоприятните аспекти преобладават и това е една от причините да сте разсеяни, но ако успеете да си съберете мислите, може да намерите неочаквано да решение на проблем, който отдавна ви безпокои. Не се напрягайте да умувате за бъдещето на връзката ви, а се забавлявайте с любимия! Не е желателно да подписвате документи и да ходите на важни срещи. Ако може, ги отложете, а на работното място се захващайте само с дейности, които не изискват старание и усилия! Острият ви език може да ви създаде проблем у дома. Избягвайте споровете! Заредете се със стабилна „доза“ непукизъм и не се вайкайте, дори ако клонът, на който сте седнал, се залюлее от „вятъра“ на промяната! Ако не държите емоциите си под контрол, рискувате да загубите репутацията си. На зевзеците, които се забавляват за ваша сметка, отговаряйте с усмивка! Не се месете в делата на другите, за да не си изпатите! Трудно ще ви е да намерите общ език с колегите. Дори и с вашите близки приказката няма да върви. Не бързайте да ги обвинявате за това, дайте си почивка! Има и такива дни. Голям е рискът от инфекциозни заболявания. Спестете си физическите усилия, защото има риск да се контузите! Възможни са трудови злополуки, пазете се! Не се занимавайте с екстремни спортове! Добре ще ви се отрази един релаксиращ масаж. Подходящо време е за подхранващи и овлажняващи маски. Косата ви е като антена към Космоса. Не я подстригвайте днес и ще получите целебна енергия. Възползвайте се и се заемете с проблеми, които ви изглеждат трудни за разрешаване! Може да си купувате спортни стоки, автомобил, мотор или колело. На работното ви място цари ред и дисциплина. Всичко се развива по план, а в любовта може да очаквате само хубави емоции. Във вашето обкръжение обаче има досадници, които ви товарят, без дори да искат. Отбягвайте ги днес, за да не ви сринат емоционално! Ако се чувствате несигурни и ужасно изморени, не поемайте нови ангажименти, а на примамливите предложения за работа може да отговорите само след като го обсъдите с вашите близки или с човек, който приемате за свой духовен учител. Не се преуморявайте! Пазете очите си! Късметът сякаш ви е обърнал гръб. Не инвестирайте, за да не загубите! Може да се справите с досадните задължения, ако вложите много усилия. Избягвайте срещите с врачки, хипнотерапевти или психолози! На въпросите, които ви измъчват, може да си отговорите и сам. Доверете се на интуицията си! Денят е подходящ за промени. Може да смените работното си място или да пренаредите мебелите в офиса, или дори да започнете ремонт у дома. Промените, свързани с любовната ви връзка обаче, са нежелателни. Избягвайте конфликтите! Не си струва да се обръща внимание на сънищата. Този ден не е добър нито за начало, нито за край. Не е желателно нито да си търсите нов работодател, нито да се разделяте с шефа си. Изчакайте за старта на нов проект! Използвайте силите си само за добро, но без да мислите какво ще ви се върне в замяна! Пазете се от измамници! Ако не виждате перспективи за развитие на работното си място, потърсете си късмета другаде, но не бързайте да вземате кардинални решения, преди да сте проучили условията и да сте на 100% сигурни, че не грешите! Денят е чудесен и за нови запознанства, и за подобряване на семейните отношения.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип