×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кардиологът д-р Михаил Читаков: Не съм искал да убия пациентката, отстреляха ме с постановка (обновена)


Кардиологът д-р Михаил Читаков: Не съм искал да убия пациентката, отстреляха ме с постановка (обновена)
Д-р Михаил Читаков е узнал преди малко, че е уволнен от болницата. От болницата обаче уточняват за Флагман друго
03 Декември 2017, Неделя, 14:22 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Познавам Пенка Милчева много добре, не съм имал конфликт с нея, дори напротив – направих всичко, за да се чувства добре

Кардиологът от УМБАЛ Бургас д-р Михаил Читаков, който бе обвинен от бургазлията Климентин Милчев, че е изложил живота на майка му Пенка Милчева в опасност заради лекарско своеволие, потърси Флагман.бг за своето право на отговор.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Д-р Читаков за пръв път говори по темата, след като избухна чутовният скандал в Окръжната болница. Кардиологът пристигна в редакцията на Флагман.бг в 12:00 часа, веднага след среща с ръководството на УМБАЛ  Бургас, на която му съобщили, че е уволнен.

Д-р Читаков обаче счита,  че е прав и не е нарушил закона и правилата по никакъв начин. Той смята, че е станал жертва на постановка, защото познавал Пенка Милчева много добре от години. Двамата дори живеели в съседни сгради в центъра на града и до този момент никога не са имали конфликти, твърди кардиологът.

Има ли право д-р Читаков или трябва да понесе строго наказание и забрана да упражнява лекарската професия – преценете сами

Публикуваме правото му на отговор с незначителни редакторски корекции:

Пациентката Пенка Милчева пристигна в Интензивното отделение на 28 ноември. Познавам я много добре, защото сме работили дълги години заедно. Заради това, след като я приехме като пациент й направих всичко, за да се чувства добре.

На 29 срещу 30 ноември имах нощно дежурство. В Интензивното имаше само един пациент – Пенка Милчева. Тя беше с мъждене, състояние след клапно протезиране на аортната и митрална клапа. Показателите й бяха нормални.

С една от сестрите минахме на визитация, разговарях с Пенка Милчева около 20-ина минути. Тя нямаше оплаквания, освен лека болка при движение от гъвкавия колан около гърдите й, който помага за репаративните процеси на срастването след операцията.

Пенка беше със стабилна хемодинамика 126/55 и фреквенция при аритмия – 85-89 удара в минута. Попитах къде е епикризата, за да се ориентирам и обсъдихме как е минала операцията.

Попитах я дали иска да я преместим във ВИП стаята на Кардиологичнтото отделение, където има телевизор и други удобства. Тя беше стабилна и нямаше опасност.

Предложих го, за да може да се наспи, защото в Интензивното не е подходящо и ще я смущават. Пенка се съгласи и казах на санитарките да я преведат в Кардиологичното отделение.

На следващата сутрин я видях, попитах дежурната сестра как е и тя каза, че е добре и всичко е спокойно. Около 8 часа при мен дойде старши сестра Андонова и тя ме попита защо съм преместил Милчева във ВИП стаята, било й много студено.

Веднага отидох да проверя. Беше топло, попитах я дали е добре, защото е наш човек. Тя ми каза, че всичко е ок и нямала оплаквания.

Малко по-късно разбрах, че синът й Климентин се кара в отделението, недоволен е и заплашва с медийни изяви, но не знаех, че ще са срещу мен, защото нямам никаква вина. В 18 часа вчера научих, че сте писали за мен, че съм в центъра на медийното пространство, а след това ми се обадиха от ръководството на болницата и ме поканиха за днешния разговор”.

Според д-р Михаил Читаков той е „отстрелян”, защото бил неудобен за завеждащия отделението д-р Станислав Петранов, а и моментът бил правилно подбран. На 15 декември няколко лекари щели да вземат дипломи и трябвало да се отворят места за тях в Кардиологията, заради това той трябвало да бъде уволнен. Д-р Михаил Читаков е категоричен, че ще обжалва наказанието си и ще си търси правата.
Междувременно от ръководството на УМБАЛ-Бургас обаче съобщиха, че не е взето решение за уволнение. Д-р Читаков е отстранен, докато тече дисциплинарно производство, каквото е задължително.


В категории: Здраве


70
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
70
Коментара по темата
70.
има значение
15.12.2017 22:35:25
27
5
Кво си наясно бе мишка. За каква смелост ми говориш бе плъх такъв. Опита се да убиеш човек и то не само един и то по отвратителен начин.
69.
няма значение
15.12.2017 20:36:45
3
6
под този псевдоним се крие човек, който е наясно с нещата, мойто момче ;) Рядко влизам в този сайт и избягвам да пиша коментари, но за хорската глупост лек няма и понякога злобата у "силните" само в интернет ми идва в повече. Аз съм човекът, писал и 54 коментар и повярвайте ми, "велики" критици, ако се наложи имам смелостта да изляза и да кажа всичко това, което съм написала и което мисля, въпроса е на вас дали ви стиска? На сина на т.нар. "потърпевша" дали ще му стиска? Концентрирайте си енергията върху истината и обективността на фактите, а не на злобата, родена от жалки хора ;)))
68.
има значение
15.12.2017 14:01:41
7
3
Под псевдонима "няма значение" се крие самия читаков. И пак говори за трепане и убийство !!!
67.
няма значение = читаков
11.12.2017 23:45:31
24
2
Мишка не се крий. Покажи се. Ако всички доктори са като читаков Бог да пази Бъргария !!!
66.
няма значение
11.12.2017 12:40:51
5
7
ей,"потърпевшите" защо не отидете да си търсите правата тогава, а само се оплаквате и в сайта се правите на много разочаровани? Много сте забавни всички, силни сте тука, оплаквате се, плюете, но ако утре се наложи лице в лице да се изправите и да си кажете мнението с истинскте самоличности , ще бягате като уплашени мишки! Господин Милчев, познавам доктор Читаков лично, знам и като лекар какъв е - един от малкото кадърни в тази област лекари в областта ни. Ако сте толкова закъсали за пари с майка Ви, намерете си допълнителна работа или друг начин , а не да клеветите името на друг лекар, защото ако доктора заведе дело срещу Вас за клевета и накърняване на вторитета, със сигурност сте вътре с минимум 3000лева, отделно разноски и хонорари за адвокати! Аман от миндили, аман от клеветници с масово мислене, аман от склерозни хора като Вас и майка Ви ! Срамота, че майка Ви е била здравен работник! Трепането на Вас и на такива като Вас ви е малко!
65.
истината
10.12.2017 12:01:30
1
2
истината е съвсем друга д-р Читаков и тя тръгва от конфликтите Ви с мръсния и жалък шеф на РЗИ Бургас гадния и корумпиран чиновник д-р Паздеров и подгласнимката му вещицата д-р Цанова
64.
министерство на бол.
09.12.2017 19:15:50
17
4
Че то има ли по голям гаф и недоразумение от лицето читаков.
63.
министерство на здрав.
09.12.2017 16:27:15
1
10
ПРЕДСТОИ ПРОВЕРКА ОТ МЗ НА ТАЗИ БОЛНИЦА. ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ
СА СЕ НАСРАЛИ ОТ СТРАХ ЗА ТОВА
КАКВИ СА ГИ ВЪРШЕЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - ДАЛАВЕРИ И НЕЗАКОННИ ДОГОВОРИ С ЧАСТНИ ЛАБОРАТОРИИ И БОЛНИЦИ. И НАЙ -ГОЛЕМИЯ ГАФ -ВРЪЩАНЕТО НА ЛИЦЕТО СТОЕВ В БОРДА.
ЕДВА ЛИ ЩЕ ПОСЕГНАТ НА Д-Р ЧИТАКОВ, В МОМЕНТА ПРИКРИВАТ СЛЕДИ ОТ НАРУШЕНИЯ.
62.
Свети
06.12.2017 20:48:04
0
0
Какво ще стане с д-р Читаков?
61.
ха дано
06.12.2017 18:24:23
1
23
Ама как ще се оправи работата, като напуснаха толкова хора. Е, питайте ги защо напускат? Няма да е само причината д-р Читаков...
60.
Да сме живи и здрави
06.12.2017 14:25:43
0
0
На кой му е приятно да ходи в болница. Да, нека прокуратурата се произнесе. Ако така ожесточено се борим срещу това, че хиляди българи с тези клинични пътеки излизат недоизлекувани и с хронифицирани заболявания, осакатени и нетрудоспособни за цял живот. Със сигурност г-жа Милчева ще потвърди, тъй като толкова години е работила в същата тази система.
59.
Гошо
06.12.2017 14:05:27
23
6
Нали мишката бил много кадърен. Ми да си отвори тогава частен кабинет. Да ама не нали ще умре от глад. Кабинета му ще го заобикалят от 50 метра. Що са е заврял в държавна болница и са държи за нея, като удавник за сламка. Или да иде в частна болница.Само , че там никой няма да го вземе.
58.
Херо
06.12.2017 13:57:10
22
7
Дано на прокоратурата и дреме. Заради този убиец-психопат, човек да го е страх и в болница да влезе.
57.
Геро
06.12.2017 10:08:52
5
14
Докторе хич да не ти дреме . Свиркай си душманите да се пукат
56.
Наблюдател
06.12.2017 09:09:17
3
29
Може би докторчето е ХАРД парче, но в никакъв случай не може да се нарече убиец. От всичко прочетено разбираме, че здравната система в България неработи. След такава тежка операция на сърце може ли лекуващия и лекар да не следи състоянието на своите пациенти. Или след като си вземат парите вече нищо не ги интересува.
55.
Георги
05.12.2017 23:41:21
1
28
Читаков по принцип е куку, обаче истината е, че наистина е кадърен, чете много и се усъвършенства по семинари, курсове и т.н., гледа винаги да е в крак с последните новости в специалността му. Обаче проблемът е дали може да прилага знанията си. Може много да помогне на човек, но трябва да имаш късмета да го хванеш когато е извън криза или когато си е пил хаповете, или когато са му набили канчето и е кротък. Това е болест, която унищожава характера на човек, прави го злобен и агресивен. В интерес на истината, когато е на себе си е свестен, обаче в криза ли е, е нещо страшно. Склонен съм да му съчувствам, защото то не зависи от него, но и не бих го издържал да е край мен непрекъснато.
54.
хммм
05.12.2017 21:20:37
6
30
Познавам доктор Читаков, майка ми също работи в това отделение и мога да кажа, че е един от малкото кадърни лекари в тази болница и в Бургаска област. Срамота е да се изсипва такава злоба от едни жалки и ограничени хора, които са силни само в интернет пространството и единственото, което им носи утеха, е да злобеят и плюят,радвайки се на чуждото нещастие... Прочетох всички коментари по долу и мога само едно да кажа - докато има масово мислене, няма да се оправим. Не съм била свидетел на казуса, но не мисля, че на въпросната госпожа доктора й е казал такива ужасни думи.Съветвам нея и сина й, ако толкова са закъсали за пари и се чудят на кой гръб как да клеветят и обвиняват с цел да си изкарат някой допълнителен лев, да си намерят друг начин, защото за обида , оронване на името, клевета и т.н.е наказуемо и глобата е голяма! А колкото до старшата сестра Андонова - хммммм, явно злобата няма почивен ден. Много добре я познавам що за "свестен " човек е, на няколко пъти се е опитвала пред мен да засегне майка ми, защото само тя не й се четка и не й лицемерничи, ноооо, всичко се връща и някой ден може да стане мнооого лошо за нея, просто в мое лице е уцелила човек, който прави компромиси и отстъпва пред по-глупавия и по-мръсния, но и моето търпение си има граници и някой ден...не се знае ;)
53.
Наташа
05.12.2017 12:54:03
23
7
Г.з
52.
Пациент
04.12.2017 12:44:27
27
15
Читаков,марш от града,некадърник с лошо отношение към нас пациентите
51.
Мила
04.12.2017 02:04:48
14
32
ДР ЧИТАКОВ Е ВСИЧКО ДРУГО
НО НЕ И ,УБИЕЦ.МНОГО ЧЕСТО МНОГО ОТ НАС СМЕ ИСКАЛИ НЕГОВОТО МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ ИЛИ ЗА СВОИ БЛИЗКИ.
50.
Светлана Кръстева
04.12.2017 01:16:26
13
33
Д-Р Читаков не е убиец!!! Той е бил дежурният лекар в кардиологичното отделение и е носил еднаква отговорност за всички пациенти,независимо дали са в интензивен сектор или не.Благодаря ти Д-р Читаков.Помагал си на мен , на мои близки и пак ще помагаш!
49.
Аз
03.12.2017 22:50:41
8
30
Читака може да е всякакъв, но без него Петранов ще види голям зор.До скоро беше цяла седмица само на нощни дежурства.Коларов напусна, сега ако махнат и Читаков, Петранов ще се гътне.Според ме е пълна глупост твърдението, че за Петранов случая е позитив.
48.
Пламен
03.12.2017 22:44:11
5
19
Не ви познавам г-н Читаков,но от интервюто си правя категорични заключения,че вашето професионално и интелектуално ниво са далеч от истината.На две места в интервюто казвате,че пациентката е ваш човек и затова сте й отделили по специално внимание.Абе Читаков,трябва да имаш еднакво отношение към всички пациенти.Цялото ви съсловие сте толкова зле,че ако живеем в нормална държава една секунда няма да ви търпи никой.Засрамете се,само пари са ви в сбърканите ви глави.Нищо човешко не е останало във душите ви.Жалко ,че има и малко свястни хора лекари,но масата сте деградирали напълно.
47.
Фичо
03.12.2017 22:17:26
2
15
Читатов след всички глупости, които е сътворил в годините, най - накрая ще изгори заради една пълна тъпотия, раздухана в медиите.
46.
Фактите
03.12.2017 21:16:18
2
33
И Читаков и Петранов са некадърници,но Читаков е и арогантен. Това отделение е отдавна фабрика за трупове, както и за финансиране на частната практика на Петранов...негодници!!!!
45.
Д-р Киров
03.12.2017 17:07:53
9
16
Колегата под номер 40 , много правилно и точно е описал проблема.Все пак става въпрос за колега.На Д-р Читаков пожелавам да бъде все така борбен!
44.
Настояща мед.сестра в Кардиологично
03.12.2017 12:48:56
27
15
читаков е пълен некадърник. Би трябвало да му се забрани да упражнява лекарска професия завинаги.
43.
Бивша мед.сестра в Кардиологично
03.12.2017 10:03:47
10
28
Д-Читаков е много добър лекар,но не е удобен на Зав. Отд.Д-р Петранов и на Старшата мед.сестра Андонова.Двамата настройват цялото отделение срещу Д-р Читаков.
42.
*********
03.12.2017 07:43:02
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
стойчо
03.12.2017 07:38:43
5
27
от това отделение като работих в тази болница преди 5 години напуснаха 11 човека заради пари ли заради петранов ли а на една от моите епикризи на майка ми даже и ехография не беше написана и тогава д-р Читаков ме посъветва да отида в здравната каса или да отида да си взема дупликат от отделението на епикризата където ехографа беше същия както преди две години на майка ми
40.
лекар
03.12.2017 07:33:08
5
26
може ли една жена със стабилни показатели цитирани навсякъде със постоянно мъждене /сърцебиене / и проверено на другия ден от д-р Читаков дали е добре и тя е казала ,че е добре и парното да е топло във вип стаята ,и да не е сменил терапията на зав отделението защото не се е налагало и както в другите отделения когато е стабилна пациентката се извежда от отделението и се настанява в кардиологично отделение където също е под наблюдение и ако пациентката е имала оплаквания е можела да се обади на дежурната сестра и д-р Читаков лично е казал ,че ако е имала оплаквания ще я върне в интензивното отделение з- просто трябва да знаете ,че този прекрасен специалист не греши и това не е лекарска грешка ,а инсинуации на враговете му да му направят киляв защото е много справедлив и точен в медицинските си познания и затова му се прави този номер а и неудобен за ръководството - това е истината всичко друго е пищелки на хора с немедицинско образование и инсинуации с оглед в болницата да останат послушници и неразбиращи даже своето бедно положение а не да се вдигнат като в Пирогов и да искат да им се подобрят материалните условия .Ами то цялата болница знае ,че само петранов лекува и минава по стаите а другите му лекари са шерпи и изпълняват или консултации или еха и не участват пряко в следенето на болните не отговарят за стаи и само когато са дежурни приемат или се отзовават при повиккване от сестра на оплакванията на болните . Точно срещу това се бори д-р Читаков - да са всички взаимнозаменими и отговорни лекарите в отделението защото това е медицината и това е само в тази кардиология в другите отделения не е така
39.
петър иванов
03.12.2017 00:48:23
25
13
Това не е първия опит за убийство на псевдо доктора читаков. Преди една година моя позната лежа при него в интензивното. По същия начин я изгони от там, а тя беше много зле. На другия ден докторите се чудеха как е възможно такова нещо.Така, че това рецидив. Само се чудя дали е психично болен или е малоумен, но съм сигурен, че в съда ще го изкарат шизофреник и ще се отърве от по-тежка присъда.
38.
има значение
03.12.2017 00:20:12
25
11
Ако доктор Читаков бъде уволнен ще се отърве много леко. На него трябва да му бъде предявено обвинение за предумишлено убийство.
37.
няма значение
02.12.2017 22:51:20
8
8
познавам доктор Читаков, преди около 6 месеца с моя приятел бяхме в сърдечно интензивно отделение в МБАЛ Бургас и там на смяна беше той. Прегледа много внимателно приятеля ми, говори с него изключително внимателно, дори се шегуваха. Направи ми впечатление, че е изключително добър човек, който си гледа съвестно работата и се интересува от пациентите си. Изключително доволни останахме от подхода и вниманието му, както и от отношението му.Лично аз не мисля, че той се е изказал така срещу въпросната госпожа, и съм склонна да вярвам, че е умишлено натопен от сина на въпросната "потърпевша" Доктор Читаков е доказан лекар за мен, и ако бъде уволнен заради някакви грозни и лъжливи обвинения, то тогава наистина МБАЛ ше загуби доста, защото специалисти по сърдечни заболявания почти няма тук. Четейки коментарите оставам потресена от масовото мислене и плюене на българина. Това злобата и завистта са нещо изключително грозно!Стискам палци ръководството на болницата да има малко акъл и да не се повлиява от лъжливите обвинения на една пенсионирана жена и склерозния й син...
36.
Всичко е вярно
02.12.2017 16:25:21
5
14
Имам само един преглед при читаков на дядо преди 16 години и останах отвратен така че хора всичко е вярно
35.
Е
02.12.2017 14:23:03
19
11
Крие се защото си пише тъпия Читаков или оная плешивата му женица която също не я слуша главата по добре да го махат и от двете болници че да не умори някой още да го питам къде ще работи тоя мишок в никоя частна болница няма да го вземат защото знаят че е луд той е за психото
34.
Климентин Милчев
02.12.2017 13:55:45
2
13
Да Дебел съм но никога не се крия с псевдоними.
33.
Климентин Милчев
02.12.2017 13:53:40
4
13
До Пачо.Майка ми-така наречената от тебе баба,се наложи да остане в отделението до обед,защото хемоглобина от вечерта и беше паднал по нормалните граници,и в момента в който я изправим да седне тя колабираше,също така беше извън ритъм,и с ритъм на сърцето между 120-130 удара,Това беше благодарение на „огромните грижи който беше положил Др.Читаков”.Ако искаш за по сигурно,заповядай в отделението,и попитай зав.Др.Петранов,и деж.мед.сестри който бяха на смяна през деня на 30.11.2017.
32.
До Лекар -коментар 30
02.12.2017 09:56:16
5
27
Естествено,че има връзка. И двамата пречат на Петранов да управлява еднолично.Заради Петранов напуснаха много кадърни хора.
31.
динко
02.12.2017 08:07:30
2
6
ами те Коларов и Читаков работят на половин бройка и в транспортна болница . Да наистина интересно става в тази болница
30.
лекар
02.12.2017 08:05:40
3
30
а дали има връзка напускането на другия кардиолог д-р Коларов от същото кардиологично отделение преди 15 дни и това на др Читаков и д-р Петранов остава без специалисти както и 4 напуснали лекари акушер гинеколози в аг отделението на умбал бургас - помислете си
29.
Пачо
02.12.2017 00:47:10
12
12
Сега пък Читаков бил осиновен.Супер глупости.И да попитам-бабата като е преместена от стаята нещо влоши ли и се състоянието , че никой не говори за това?Абсолютна постановка на дебелия.
28.
Комшията
01.12.2017 23:14:18
2
12
Мишо!Стана като холивудска звезда! В смисъл не толкова богат и известен а с това,че мръсотиите дето си вършел те застигат и идва денят за разплащане. #Metoo
27.
Hvhv
01.12.2017 22:28:15
2
9
Mnogo moje da se govori za tozi individ dosta hora sa propi6teli
26.
Аз
01.12.2017 22:26:43
4
10
Незнам осиновен ли е какъв е но ако знаете преди да почине майка му колко лошо се държаха с нея с плешивата си жена как я блъскаше но то колелото се върти всичко се връща като знам детето си какво го направиха тези ненормалници жена му е много злобна женица
25.
Много познати
01.12.2017 22:02:05
4
1
До Елена. Аз имам много познати в това отделение. И баба ми работи половин бройка там!
24.
Bakshish
01.12.2017 20:30:25
3
11
А да го питам тоя лекар върви ли номера със бабата още? Хваща си такси до 1 ва поликлиника със предтекст да вземем 1 баба че е онкоболна и да я закараме до онкото после и познайте дърво а какво да очакваш от лечението му!!!
23.
Флагман, защо триете коментари?
01.12.2017 19:44:09
3
26
Защо изтрихте коментар 20?Там пишеше,че трябва да ви бъде потърсена съдебна отговорност. Това си е по темата, точно по темата.
22.
Има Господ
01.12.2017 19:36:28
16
18
Читаче, Читаче, най-после си го получи. Хак да ти е. Такива като тебе трябва да ги бесят по стълбовете.
21.
Малка подробност относно венците
01.12.2017 19:29:40
7
12
Читаков Е ОСИНОВЕН от лекарско семейство ...
И недейте да го мислите чак толкова много . Като бивш активист на СДС , сега го очаква широкият свободен и демократичен пазар ! Да се докаже там , щом е толкова добър ( както твърдят някои ) . Пожелаваме му успех !!!
20.
*********
01.12.2017 18:48:10
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Mariana
01.12.2017 18:46:10
7
4
Ne poznavam sluchaya,no spored men trabva da se prosledi vsichko ot nachaloto do kraya .
Nai lesnoto y barzo v tozi jivot e da napravihme zlo,no mnogo trudno se pecheli doverieto v hora.
Ne moje s leka raka da se uvolni nakoy ,samo zastoto ,,,,utre ste doidat da rabotyat novozavarsheli studenti,,,.Y che na nyakogo ne e udoben tozi lekar da Go premahnem s leka raka.
Tova ne e motiv za uvolnie.
Sluchaya trabva da se rassledva .
Jelaya mnogo kasmet na tozi lekar,za da se bori s korumpiranite zverove
18.
anonimen
01.12.2017 18:37:30
9
4
kato ovolnat spezialist,koi shte vi lekuva,znaeteli kolko godini se u4i za edna spezialnosti kardiologia za da staneh dobar spezialist se iska praktika,ako go ovolniat i nazna4at mlad zavarhil,kakvo shte vi izlekuva,pomislete,ne ostanaha mnogo dokturi vBG
17.
До 11
01.12.2017 18:23:41
12
11
Лекарско семейство..
Ама той със сини венци
16.
gradski
01.12.2017 18:19:30
5
14
Тази болница трябва да бъде закрита.
15.
RM
01.12.2017 18:07:06
5
9
Mnogo dobre sa napravili ,che sa go uvolnili daje mu e malko
14.
гражданин
01.12.2017 18:05:58
2
15
хора Паздеров е същия некадърник,нищо не им правят .
Гарван ,гарвано око не вади да знаете в тази сфера съм 25 год от лекари некадърници с голямо самочувствие ми се повръща
13.
Hari
01.12.2017 18:04:23
2
13
Съдова хирургия е същата работа.Василев и Матков прибират пари и правят ненужни операции.Не лягяйте там никога
12.
гражданин
01.12.2017 18:02:59
4
21
Този е пълен изрод, дядо ми лежа в кардиологично отделение, такъв ужас изживяхме когато отидахме на свиждане и го намерихме гол на отворен прозорец. Целите му ръце бяха сини и главата му беше синя и не можаха да ни кажат защо е така. Отвратително беше, нито вода му бяха дали нито лекарства намерихме ги хвърлени на шкафа. Казахме му на този откачения Читаков ,че дядо има халюцинации от тях но той не ни обърна внимание. И мир на праха му - дядо ми почина. Затвор за такива изроди. този какво го защитава Читаков ,защото не му е паднал в ръцете.
11.
БУРГАЗЛИЯ
01.12.2017 17:28:37
21
32
Д-Р ЧИТАКОВ Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ С ДВЕ СПЕЦИАЛНОСТИ, ОТ ЛЕКАРСКО СЕМЕЙСТВО.
ТОЙ ВЗИМА РЕШЕНИЯТА НА ДЕЖУРСТВО И ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ. СЛЕД КАТО ПАЦИЕНТКАТА Е ДОБРЕ ,ТОЙ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА. СИНА НА ПАЦИЕНТКАТА Е ЗАГРИЖЕН ,НО ТОЙ Е ДАЛЕЧ ОТ МЕДИЦИНАТА И НЯМА ПРАВО ДА ДАВА ОЦЕНКИ.
ВСИЧКО Е СКАЛЪПЕНО С "БЕЛИ КОНЦИ". АКО ИМ СТИСКА НЕКА ДА ГО УВОЛНЯТ, ЩЕ ГИ СЪДИ И ЩЕ СПЕЧЕЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМИ ДЕЛОТО ВЪПРЕКИ ВРЪЗКИТЕ НА СТОЕВ И КОМПАНИЯ.
КЪДЕ Е ТУКА ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ, КРИЯТ СЕ КАТО МИШКИ САМО ЛАПАТ ЧЛЕНСКИ ВНОС.
Д-Р ЧИТАКОВ НЯМА ЧАСТНИ ФИРМИ В ОБРУЛЕНАТА ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА ЗА РАЗЛИКА
ОТ ПРИБЛИЖЕНИ НА БОРДАДЖИЙТЕ -ЛАПАЧИ. ТОЙ НЕ КРАДЕ ОТ БОЛНИЦАТА.
УВОЛНЕТЕ ТЕЗИ КОИТО СЪСИПВАТ ТАЗИ БОЛНИЦА И ПЕЧАЛБИТЕ НА ЧАСТНИТЕ ИМ ЛАБОРАТОРИИ СА ЗАГУБИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА БОЛНИЦА.
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ Д-Р ЧИТАКОВ
10.
11
01.12.2017 17:09:36
22
19
Тоя Читак е пълен мизерабъл. Трябва да се овеси с главата надолу и стои така докато мърда!
9.
Елена
01.12.2017 16:33:34
1
24
Същата болница,4-ти етаж,неврологично отделение ...УЖАС! Хора,не ходете там .Има една рошава сестра с очила(даже не си спомням името й)тази не знае защо е там.Пълен отврат! Там е морга ,вярвайте ми НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !
8.
*********
01.12.2017 16:29:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Моню
01.12.2017 16:28:07
20
17
Махайте го този престъпник.
6.
Независим
01.12.2017 15:53:26
16
17
охооо..глей ти ко стаа значи има много жалби срущу този доктор ...еми като е некадърен да контактува и лекува пациентите да си стой увнен ..всички коментарий са против него .значи е некадърник .без да го съжалявам .
5.
*********
01.12.2017 15:50:19
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Рамбо
01.12.2017 15:42:24
20
15
Боклук нещастен !
3.
даго махат
01.12.2017 15:41:34
21
19
Този е пълен тъпанар по добре че са го махнали пълен кикадърник недаи си боже да попаднеш при него
2.
Хи
01.12.2017 15:40:01
4
25
За никой не е тайна как се държи с хората този егземпляр отвратително всички реват от него
1.
вЕрвайте му на Читаков
01.12.2017 15:38:58
9
25
Горещо препоръчвам на "Флагман" да отиде при шефа на РЗИ Д-р Георги Паздеров И ТАМ НА МЯСТО ДА ПРОВЕРИ колко са всъщност чутовните скандали с името на Д-р Читаков и колко стотин жалби има подадени срещу него през годините !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента
Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори