×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлия с ужасяваща изповед: Кардиологът д-р Читаков се опита да убие майка ми


Бургазлия с ужасяваща изповед: Кардиологът д-р Читаков се опита да убие майка ми
Климентин Милчев бе категоричен, че ще си търси правата. От УМБАЛ Бургас се заканиха да накажат сериозно лекаря, изложил живота на майка му в опасност
30 Ноември 2017, Четвъртък, 13:06 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Петя Милчева 36 години е старши сестра на Спешното отделение в УМБАЛ Бургас, писала жалби срещу кардиолога, той погазил Хипократовата клетва и решил да отмъсти



За изключително шокиращ случай на лекарство своеволие, което едва не е довело до смъртта на 63-годишна бургазлийка, ни сигнализира синът и Климентин Милчев. Той разказа пред Флагман.бг потресаваща история за арогантност на бургаски кардиолог.

Майка му Пенка Милчева снощи е била изхвърлена от Интензивното отделение на УМБАЛ Бургас от д-р Михаил Читаков.

Парадоксът е, че Пенка Милчева е доскорошен служител на болницата. 36 години тя е била старши сестра на Спешното отделение, уважаван специалист и човек от работещите в здравното заведение, с изключение на д-р Михаил Читаков.

Сестра Пенка Милчева е писала жалби заради поведението на кардиолога, който се държал унизително с всички сестри, колеги, дори пациенти, обясни пред Флагман.бг синът й Климентин Милчев.

Майка му се пенсионирала преди година и нямала никакви допирни точки с въпросния лекар, до връщането й вече като пациент в болницата.

„Майка ми претърпя тежка 6-часова операция на 17-и ноември. Интервенцията бе животозастрасяваща, защото трябваше да се сменят две клапи на сърцето – митралната и аортната. Изписаха я миналата седмица – в четвъртък. В понеделник вечерта получи криза. Имаше силна аритмия, пулс над 150 и задушаване. Хоспитализираха я в Интензивното отделение на УМБАЛ Бургас. Дежурният беше д-р Петранов, който ни посрещна с нужното уважение. Всички познават майка ми и помогнаха с каквото могат. Д-р Петранов веднага я закачи на мониторите и започнаха адекватно лечение, за да вкарат сърцето в ритъм", разказа пред Флагман.бг Климентин.

Следващата смяна обаче застъпил д-р Михаил Читаков, който още като видял бившата старша сестра на Спешното избухнал: "Толкова много те мразя!", твърди синът й.

"Повече не е отишъл при нея. Снощи в 22:30 часа той бил в отделението и заповядал на сестри и санитарки да съберат багажа на майка ми и изведат. Д-р Читаков е направил сериозен гаф, защото изключва апарат, който следи дейността на сърцето. Дори завеждащият отделеният не си е позволил да го направи. Това застрашава живота й. Въпреки многократните молби на сестри и санитарки, и на майка ми,  той я извежда извън отделението. Казал, че отделението му трябва,  а там няма един човек. До този момент няма нито един”, допълни още Климентин Милчев.

Той е категоричен, че ще си търси правата. Ще сезира лекарската комисия, прокуратурата, наема си и адвокат, за да заведе граждански иск срещу кардиолога.

От УМБАЛ Бургас бяха категорични, че поведението на кардиолога е недопустимо. „Този лекар многократно е бил предупреждаван. Ръководството на болницата ще бъде безкомпросимно към него. В момента се консултираме с нашите юристи и ще му наложим най-тежкото наказание”, добавиха от управата на болницата пред Флагман.бг.

В категории: Здраве


75
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
75
Коментара по темата
75.
има значение
15.12.2017 14:00:51
2
2
Под псевдонима "няма значение" се крие самия читаков. И пак говори за трепане и убийство !!!
74.
няма значение
11.12.2017 12:38:45
3
1
ей,потърпевшата, защо не отидеш да си търсиш правата тогава, а само се оплакваш и в сайта се правиш на много разочарована? Много сте забавни всички, силни сте тука, оплаквате се, плюете, но ако утре се наложи лице в лице да се изправите и да си кажете мнението с истинскте самоличности , ще бягате като уплашени мишки! Господин Милчев, познавам доктор Читаков лично, знам и като лекар какъв е - един от малкото кадърни в тази област лекари в областта ни. Ако сте толкова закъсали за пари с майка Ви, намерете си допълнителна работа или друг начин , а не да клеветите името на друг лекар, защото ако доктора заведе дело срещу Вас за клевета и накърняване на вторитета, със сигурност сте вътре с минимум 3000лева, отделно разноски и хонорари за адвокати! Аман от миндили, аман от клеветници с масово мислене, аман от склерозни хора като Вас и майка Ви ! Срамота, че майка Ви е била здравен работник! Трепането на Вас и на такива като Вас ви е малко!
73.
Илчева -НАП -до коментар № 71
07.12.2017 11:10:08
2
2
Да , наистина д-р Петранов няма нищо общо с този случай.Както няма нищо общо и със случая ,в който от НАП Бургас направиха данъчна проверка на доходите на негов колега /по сигнал, в абсолютен разрез с правилата за подбор при селекция/.
72.
Потърпевша.
03.12.2017 11:42:55
1
4
Отвратителен и груб до безобразие лекар.Особено ако пациента е възрастен.
71.
Много,много интересно
03.12.2017 09:34:13
28
7
Интересно КАК ТАКА изтритите коментари са само такива , в които НЕ СЕ казват хубави неща за Д-р Читаков.
А от тези които ВЪЗХВАЛЯВАТ същия - няма нито един изтрит коментар...
И защо се прави явен опит ДА СЕ ПОДМЕНИ темата , подхвърляйки се името на Д-р Петранов , който всъщност няма нищо общо с този случай ???
70.
От същото отделение
03.12.2017 08:31:24
3
31
Имало е дни Петранов е идвал окъм 9 ч. даже на работа. Докато не си оправи работите по проучванията, не почва визитация. Парите по важни за него. Визитациятаа минава чак към 11ч.
69.
сестра
03.12.2017 08:16:14
3
31
а защо не и да се спомене ,че Петранов дето го изкараха герой не се каже ,че от 2 години идва на работа в 8.40 при работно време на зав отделение 7.30 и покрай това и лекарите идват вече като него в 8.15 часа и когато се наложи да се вика консултация нямаше кой да дойде в това време и измислиха пак по предложение на д-р Читаков да се върне консултантът кардиолог в приемно отделение за да се прикрие това недоразумение ,а петранов идва пак по това време след много разговори с ръководството на които и другите началници на отделения се чудят за тази привелегерованост на Петранов от страна на ръководството - кой е прав тогава
68.
сестри
03.12.2017 08:11:26
2
28
а защо не кажете ,че единствено д-р Читаков минава в шокова зала да провери дали има пациенти за кардиологични случаи , че той отиде поради една тежко болна за която нямаше решение къде да се хоспитализира и отиде като направи лкк на която не се явиха директорите на болницата и той отиде при тях да ги накара да дойдат и решат това което е задължение на директорите и после жената която беше неадекватна беше пхриета със диагноза пиелонефрит в нефрологията там умря на другия ден и се насъбра ха медии и директора се потеше какво да каже и много други такива случай
67.
няма значение
02.12.2017 22:49:55
5
5
познавам доктор Читаков, преди около 6 месеца с моя приятел бяхме в сърдечно интензивно отделение в МБАЛ Бургас и там на смяна беше той. Прегледа много внимателно приятеля ми, говори с него изключително внимателно, дори се шегуваха. Направи ми впечатление, че е изключително добър човек, който си гледа съвестно работата и се интересува от пациентите си. Изключително доволни останахме от подхода и вниманието му, както и от отношението му.Лично аз не мисля, че той се е изказал така срещу въпросната госпожа, и съм склонна да вярвам, че е умишлено натопен от сина на въпросната "потърпевша" Доктор Читаков е доказан лекар за мен, и ако бъде уволнен заради някакви грозни и лъжливи обвинения, то тогава наистина МБАЛ ше загуби доста, защото специалисти по сърдечни заболявания почти няма тук. Четейки коментарите оставам потресена от масовото мислене и плюене на българина. Това злобата и завистта са нещо изключително грозно!Стискам палци ръководството на болницата да има малко акъл и да не се повлиява от лъжливите обвинения на една пенсионирана жена и склерозния й син...
66.
Пламен
02.12.2017 21:45:28
2
4
Г-н Милчев,извинявам ви се за това,че не съм прочел внимателно статията.Сега видях,че журналистите от сайта са акцентирали върху това,че майка ви е дългогодишен медецински служител,а не вие.Прав сте за всичко в коментарът си след моят.Пожелавам ви майка ви да бъде целуната от БОГ.Бъдете жив и здрав и вие.И ще си позволя един приятелски съвет:Не си хабете нервите да се занимавате с шизофреници.Не познавам въпростният лекар,но ви вярвам напълно.
65.
*********
02.12.2017 20:21:55
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
64.
сестра Жекова
02.12.2017 20:20:03
18
6
А не,тоа читаков голем буклук бил.....тц тц
63.
Георги
02.12.2017 18:04:19
0
10
Клементине, добре, че майка ви е работила там и повечето хора я познават. Ако беше обикновен човек – един от нас – щеше да е свършено с нея. За обикновен човек нямаше да се застъпят сестри и санитари, гарантирам.
62.
Климентин Милчев
02.12.2017 17:02:09
2
8
До Пламен.Аз никъде и пред никого не съм искал някакви специални грижи и отношения замойта майка.Мойта майка постъпи като един обикновен пациент в тежко състояние след операция.Племен може да проверите дали съм искал специални грижи и отношение за майка ми.Тя постъпи като един обикновен пациен който чинно си плаща осигуровките,данъците,тока и водата,и не заслужава такова вулгарно-грубо отношение застрашаващо живота и,и чак накрая идва и това че тя даде над40год.в тази болница.
61.
Ani
02.12.2017 15:11:29
1
3
Bravo na klimentin. Proverete i v transporta bolnica kakvi gi varchi tozi doktor i kak michkata chanko mirchev se krie kogato ima oplakvane ot nego za da si zapazi toploto si mestence.dokato ima takings upraviteli she ima i takings doktori
60.
Пламен
02.12.2017 07:25:52
1
7
Г-н Милчев,отношението на лекарите към пациентите трябва да бъде безупречно и еднакво.Не трябва към бивши колеги и медицински работници да бъде по добро от останалите хора.В тази държава сме се нагледали на криво разбрана цивилизация.Хуманността е на първо място.Пожелавам на г-жа Милчева пълно възстановяване и дълъг живот.
59.
До 56
01.12.2017 22:33:46
23
9
Доктора има само колан с който да се обеси хаха той бездарник непрофесионалист изобщо седи само за една заплата добрите доктори в Бургас не си вдигат главите от работа той няма нищо паляк голям
58.
Светослава
01.12.2017 19:22:11
2
4
До рич. Василев от Съдова Хирургия не е толкова лош. Той специализира ХИРУРГИЯ, СЪДОВА ХИРУРГИЯ и СУ. И е здрав мениджмънт.
57.
Светослава
01.12.2017 19:17:51
10
30
Д-р Михаил Читаков е много добър кардиолог. Те му заложиха капанV Много е точен. Има хора-завистници.
56.
Пачо
01.12.2017 15:10:27
4
2
До Шамара.Трудно ще запека доктора, защото той е републикански той е бил републикански шампион по карате и има четвърти дан.
55.
рич
01.12.2017 14:28:56
4
5
съдова хирургия са още по зле.Там има двама доктори живи убийци Матков и Василев.
54.
*********
01.12.2017 14:12:51
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
53.
Петко
01.12.2017 13:40:33
0
2
До 51,Стефче ако те барна и ти ще излезеш от ритъм
52.
Шамара
01.12.2017 13:27:58
5
6
Това момче ако запука доктора човек няма да стане от него
51.
?
01.12.2017 13:03:47
6
0
и кво, в крайна сметка Пенка влезе ли в ритъм?
50.
Тотално заблудени
01.12.2017 12:45:11
11
31
Не е удобен Читаков, ясно. Защото казва истината. А за дългите, коварни пипала на Петранов никой дори не подозира.
49.
Валери
01.12.2017 11:40:36
1
13
В държавната болница първа поликлиника е ад Сичко те гледа като пари ако нямаш няма ги и те в частната болница те обгрижват защото си плдшаш това е бг
48.
потърпевш
01.12.2017 11:22:44
0
19
Бях придружител на баба ми в същата болница , оперираха я , защото падна и си счупи крак, операцията мина успешно и що годе всичко беше наред , но след като се наложи да остане в болницата за долекуване минахме през какво ли не. Първо , че беше лято, а в стаята и нямаше нито климатик , нито вентилатор, имаше само 2 малки прозорчета , от които едното не даваха да отваряме , тъй като комарника му беше скъсан и да не влизат комари. Щеше да припадне от жегата , не помня колко часа стоях и самия аз едва ли не до припадък и правих вятър с един вестник. На другия ден първата ми работа беше да отида да купя вентилатор и да го занеса в стаята и. Само че охраната не ме пусна , каза , че свиждането е от 17.00 часа и тогава мога да внеса вентилатора - едва не му го строших в главата този вентилатор в тъпата кратуна на кухата охрана. Намерих начин да го вкарам обаче вентилатора ( охранителчето ако чете да знае че го прецаках и все пак стана на моето!) Минах през един авариен изход като се представих за санитар , който носи вентилатор по заръка от лекар , излъгах наред и успях! После обаче се оказа , че баба ми направи проблем с бъбреците - др Миринчева или Меринчева - нещо такова и беше фамилияте ми казва :" Ами извинявайте , но тази жена си отива , вижте и набръчканата кожа , както е отвън набръчкана , така са и стари и органите от вътре, какво искате от нас , ние да се чудим какво да правим и само да се чудим от кое отделение в кое да я местим, до сега не сме имали толкова възрастна жена на хемодиализа" Все пак я приеха , но ме накараха да се почувствам виновен , че изобщо сме отишли да се лекуваме , а тя беше за спешна хемодиализа. Минахме и през това ,но отношението беше меко казано УЖАСНО ! Нямаше и санитарки нощна смяна в отделение за лежащо болни, а през деня трябваше да им се плаща на ръка , за да чистят и да сменят памперсите на болните , не било тяхна работа. В крайна сметка вече почти 3 години след тази история баба ми е жива , но повече в тази болница не бихме стъпнали! На късмет оцеля... чист късмет. Веднъж когато я посещавах съвсем случайно видях , че и стана лошо , но никой не следеше тежкото и състояние , добре че в момента бях там и извиках дежурния лекар , той от своя страна се обади спешно на кардиолог , преместиха я в друга стая с необходимата апаратура, събраха се няколко човека около нея и си помислих , че я губят. А спешното пристигане на кардиолог беше след 20 минути , тъй като се занимавал с паднал моторист в същия момент. Нищо не ти обясняват , с нищо не съдействат , лоши , груби , нацупени , все едно аз съм виновен , че имаме проблеми. За мен тези хора просто не си харесват работата. А иначе - на всички тях пожелавам като остареят и започнат да се напикават и насират - същото "страхотно" отношение , даже още по-страхотно :) Когато казах на една от сестрите , че ми трябва малко памук и спирт , за да намажа местата , които са най-податливи на декубитални рани - тя ми каза : "не може , всичко е строго определено , после няма с какво да правя инжекция " Представяте ли си , в болницата ми отказаха спирт и памук в минимално количество. От социалните бях взел и антидекубитален дюшек , на чието упътване пишеше нещо от сорта : "да се включи и настрои на определена атмосфера по преценка на лекуващия лекар " Аз бях този лекар , казаха ми " оправяй се , от къде да знам как се ползва тва нещо" ... С животните може би отношението би било по-любезно. Но всичко си има точно определено време когато нещата се връщат със страшна сила към всички тези хора, включително санитарки , мед. сестри и лекари. Имаше в цялата болница няколко свестни човека , но повечета бяха леш. Една от санитарките пък я бях видял случайно в градски автобус , говореше си с нейна колежка явно за ниските заплати и като я чух, само това чаках , направих ги на пастет пред всички в автобуса" санитарката млъкна , цялата стана червена... и слезе на следващата спирка. Разкрих подробно цялото им отношение към пациентите и им казах , че и тези пари са им много...помня всички груби и отвратителни хора , да внимават , не знаят къде могат да ме срещнат, хич не си поплювам когато става дума за живота на близките ми!
47.
лаборант
01.12.2017 10:34:06
0
10
Защо се трият коментари в които е казана истината.Визирам коментара за подобието на Читаков а именно д-р Тодор Бояджиев от кр.център?Същия е като него,с тази разлика че тоси втория поне не посяга на подчинените си а ги тормози психически.
46.
*********
01.12.2017 09:32:39
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
45.
Комшия
01.12.2017 08:54:19
1
15
Щом си чисти котешката тоалетна от балкона на улицата,смятайте за какво иде реч. Какъв хубав човек!
44.
*********
01.12.2017 08:46:15
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
43.
Андрей
01.12.2017 08:32:17
1
13
Този, Читаков преди време държа баба ми цял ден с прекарал инфаркт, докато накрая на деня изплю камачето ,че трябва да дадем 1000лв. за линейка и да я закараме в София в частна болница за да и сложат стендове. Така и баба не ги дочака стендовете в София. Бог да я прости.
42.
*********
01.12.2017 08:09:23
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
Бивш колега на Читаков
01.12.2017 04:55:40
1
22
Имал съм "щастието" да работя с Читаков и го познавам отлично. Ще си спестя всякакви епитети и квалификации и ще кажа само едно :
Лично аз , дори и Осама Бен Ладен не бих завел при него !
40.
петър минев 2
01.12.2017 02:17:52
28
11
пост 25 не е на петър минев, а на самия помияр михаил читаков. Да видим утре какво ще лъже. Вече си имаме лекар - убиец в МБАЛ Бургас. То тва не е лекар, а плъх. Бягайте далеч от него, ако ви е мил живота.
39.
*********
30.11.2017 23:41:12
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
Iv.bv
30.11.2017 23:31:19
0
5
Ujas
37.
*********
30.11.2017 23:10:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
36.
Ивана
30.11.2017 22:52:32
1
15
Хора,кадърни лекари се броят на пръсти.Скоро имах нещастието да бъда предружител на болната ми майка в същата болница,казвам ви минах през деветте кръга на ада.Мръсно,отвратително отношение,хлебарки,няма бельо за болните,няма термометри,няма превързони материали и т.н и т.н...Иначе всичко е по здравна каса! Кое?...не разбрах! Иначе ние плащаме здравни осигуровки,нали така!? За предружител се предлага един счупен стол ...това е.Храната за болните хора е:Сутрин:хляб и сирене.Обяд:хляб и супа.Вечеря:хляб и сирене.Така беше 10 дни.В тази болница е страшно!
35.
доктора
30.11.2017 21:28:30
1
29
Пишете за тази мафиотка, не се страхувайте. Болницата е пред фалит
34.
*********
30.11.2017 21:28:26
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
33.
от Бургас
30.11.2017 21:25:56
13
32
Д-Р ЧИТАКОВ Е МНОГО ДОБЪЪР КАРДИОЛОГ-СПЕЦИАПИСТ.
ОГЛЕДАЙТЕ СЕ В ТАЗИ ФАЛИРАЛА БОЛНИЦА КОЙ ВИ УПРАВЛЯВА.
ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ЛЕКАРКА-МАФИОТКА С ЧАСТНА ФИРМА / ПАБОРАТОРИЯ / В ДЪРЖАВНАТА БСЛНИЦА, БЛИЗКА ДО
ЧЛЕН НА БОРДА . ЗАЩО СПИ РЗИ-БУРГАС. МИНИСТЕРСТВОТО " ХАЛ-ХАБЕР" СИ НЯМА ОТ ТАЗИ МАФИОТКА С ЧАСТНА ФИРМА ИЗТОЧВАЩА БОЛНИЦАТА
32.
Измет
30.11.2017 21:17:04
30
18
Читаков е измет и боклук махнете го от болницата пратете го да копае канали тоя дърт гей с боядисана коса хахаха той е за психото напълно луд никой не иска да ходи при него като го чуят и бягат хората толкова такова падение добрите кардиолози правят пари и лекуват тоя малоумник и на частно не работи защото никой няма да ходи при него коюеле
31.
Ivan
30.11.2017 21:11:00
28
16
Този изрод заслужава да бъде разчекнат пълен изрод държисе с пациентите като простак крещи им вика им и хората се стресират още повече уж че нещо прави и много разбира даму отнемат правата на този изрод заслужава както той се държи с него така дасе държат
30.
После рИват
30.11.2017 21:05:36
2
20
Че ги биели.
Не циганите, ние трябва да ги мятаме. Все парите им малко, все нервни, а преди седмица три дни не разбират, че младо момче пациент е с перитонит....За малко да го изтарват. ...Хабер нямат от медицина. Само гешефти и кинти в главата им. Срам и позор.
29.
петър минев
30.11.2017 20:30:14
25
26
познавам д-р Читаков много добре като прекрасен специалист, това е жив капан за него на помияри на които не трябва да се обръща внимание . Много точен и справедлив от което страда . Не може жената да е жива и здрава на другия ден а да се говори ,че той не е пресметнал че е преместил от едното отделение в другото . Лично му се обадих и той научи новината тази вечер .и утре ще даде офециално становище . Проблемът не е защо как и кога а защото е преместил във вип стаята с нейно съгласдие - т.е да и направи добро защото защото ще приема тежко болни и да не и пречат , а даже на другия ден е ходил да я види и тя била добре ,а за грешки в терапията е абсурд при него тъй като жената е била спокойна и без оплаквания цялата вечер . Обикновенно предсърдно мъждене което нито се е усложнило нито се е налагало да се сменя терапия която е написал зав отделението и той не е променил . Явно тези хора му имат зъб . но по долен начин . Това е поредния къорфишек срещу прекрасния доктор Читаков - който винаги е справедлив и точен ,но от това си страда .От него разбрах ,че утре той ще даде обяснение ,
28.
Патил
30.11.2017 20:20:50
5
14
До 18. За кардиолог в Бургас, бягайте. В София, във Варна, дори и в Ямбол. Само ке при бургаските некадърници.
27.
Пациент
30.11.2017 20:17:44
1
5
Бе как може бе? Та той е учил при доц. Гугучкова ои беше. Втори път една и съща диагноза не поставя.
26.
Grobar
30.11.2017 20:07:22
24
10
До 19.Др Замов като си толкова смел защо се криеш,и защо защитаваш този лекар.
25.
*********
30.11.2017 19:52:21
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
*********
30.11.2017 19:31:36
5
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
*********
30.11.2017 19:25:00
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
22.
Irina Mindova
30.11.2017 19:19:32
4
12
Dano tozi pat nqkoi napravi ne6o po vaprosa. Nikoi ne zaslyjava takova otnoshenie. Mnogo e imalo oplakvania i nisho ne e napraveno. Rabotila sam s nego 10g. I znam mnogo dobre kak se darji s vsichki.
21.
*********
30.11.2017 19:01:08
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
20.
лекар
30.11.2017 18:40:51
22
36
Изключително пресилено е разказана историята от сина.
Нищо живото-застрашаващо не е имало в състоянието на жената.
Пореден пристъп на предсърдно мъждене. И то - с нормална сърдечна честота. Синът адски пресилено, по прост, махленски начин, извърта фактите. Освен това, иначе невчасният Читаков, е искал да я премести от интензивното отделение - в обикновеното кардиологично.
19.
Iv
30.11.2017 18:28:57
8
6
За кардиолог в Бургас само при др.Сивева
18.
KamiAr
30.11.2017 18:13:07
3
18
Ужаас! И аз съм попадала на него. Отевам с аритмия и пулс 186, а тая ми вика :Ами няма легла,ела по-късно и пуши нагло в лицето ми вътре в отделението..... След вдигнат от мен скандал много бързо намери легло, а междувременно се обадих и на мъжа ми да идва и да се махам някъде където ще ми обърнат внимание. Отношението му веднага се промени на 180 градуса. Но това е възмутително. Аз едвам дишам той пуши... А за част от сестрите и санитарките да те говорим как хокат възрастни и болни хора..
17.
Защо ли?
30.11.2017 18:06:56
22
32
Защо ли ми мирише на офанзива срещу Читаков? Вижте думите "Читаков е направил сериозен гаф. Дори завеждащият отделението не си е позволил да го направи" ? Що за твърдение..
16.
F
30.11.2017 18:04:31
7
9
Всички лекари в затвора и започваме самолечение с билки и чай от мента
15.
*********
30.11.2017 17:59:38
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
*********
30.11.2017 17:56:50
2
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
Срам!
30.11.2017 17:50:51
9
23
Такива "лекари" са СРАМ за България и най-вече за БУРГАСКОТО здравеопазване! Ако така е постъпил, то това означава, че е и жив убиец!
12.
Гошо
30.11.2017 17:34:27
3
22
Хаахаха П. Компански си е направо за психото
11.
*********
30.11.2017 17:32:35
2
21
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
Гергана, 21г.
30.11.2017 17:27:30
2
31
Баща ми преди година попадна под “грижите” на въпросния лекар. Господинът се държеше недопустимо арогантно с майка ми, караше ни се и ни обвиняваше. Освен това се разхождаше със запалена цигара в коридора пред интензивното. Тате днес щеше да навърши 49 години. Така нареченият доктор накрая се инатеше и относно подписването на смъртния акт - смяната му била приключила.
9.
Ани
30.11.2017 17:09:05
3
28
Читаков е долен измамник. Излъга мен и съпруга ми, че имам инфаркт и умирам, за да ме "уреди" със стент в частна клиника. А, когато му казах, че е сбъркал диагнозата, ми се изсмя в лицето, че не е писал инфаркт. Поне да ме беше оставил да си мисля, че просто некадърник, но не! Представете си колко е нагъл! При процедурата за малко да си загубя ръката, а след това не се чувствам по-добре. Напротив!
8.
Лисичков
30.11.2017 17:06:09
3
21
Само аз ще те оправя тебе, Читаков ли Чутаков ли си !
7.
до 6
30.11.2017 17:03:29
2
23
Сонче , Димчето Миладиновски е направо ЧУДО И ПРИКАЗ в сравнение с Петьо Димов Компански ! Откакто го направиха шеф на Гастрото , там с трън да завъртиш , няма какво да закачиш , щото от отделението панически офейкаха дори сестрите и санитарките !
6.
*********
30.11.2017 16:58:49
1
28
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
Той
30.11.2017 16:49:03
5
29
Защо не му разби главата на тази отрепка
4.
!!!
30.11.2017 16:45:12
2
30
Флагман, напишете поне една статия без да бъркате имената на хората!
А за случая ... не е само Читаков такъв безхаберник и гадняр има много в тази болница!
3.
*********
30.11.2017 16:43:27
4
30
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
Гошо
30.11.2017 16:42:44
3
27
В болница - само в краен случай и Бог да ви е на помощ!
1.
*********
30.11.2017 16:19:29
3
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори