×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След сигнал до депутат: Екип на екоинспекцията в Бургас пратен при бедстващи щъркели


След сигнал до депутат: Екип на екоинспекцията в Бургас пратен при бедстващи щъркели
Ася Пеева (вдясно) получила сигнала, а Ивелина Василева задействала РИОСВ-Бургас
22 Март 2018, Четвъртък, 11:47 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

РИОСВ следва да информира единствения Спасителен център за диви животни, който се намира в Стара Загора, смята Ивелина Василева


Екип на Районната инспекция по опазване на околната среда в Бургас се е задействал след сигнал за бедстващи щъркели. Депутатът Ася Пеева (ГЕРБ) получила информация от граждани за проблем с птици покрай пътя от Бургас за Елхово след Средец.
Щъркелите се намирали на поляна, близо до мост след отбивка наляво за село Росеново.

Пеева казала на колежката си в парламента Ивелина Василева – бивш министър на околната среда и водите, която се обадила на шефката на РИОСВ-Бургас Тонка Атанасова.

„Екип от РИОСВ се е задействал. Тръгнали са, за да предприемат съответните действия”, каза за „Флагман” Ивелина Василева.

Според нея в този случай от РИОСВ следва да информират единствения Спасителен център за диви животни, който се намира в Стара Загора.

Напомняме, че вече на няколко места в Бургаско граждани съобщават за бедстващи щъркели заради лошото време и снега.

От РИОСВ обаче зоват да не се създава паника и птиците да не бъдат притеснявани. Мерки следва да се вземат само при очевиден проблем със състоянието на щъркел.

В категории: Бургас , Средец


Вижте кой има имен ден
Вижте кой има имен ден 19/03/2024, Вторник 12:33 0
Фънки, иди на лекар
Фънки, иди на лекар 19/03/2024, Вторник 12:31 0
17
Коментара по темата
17.
*********
22.03.2018 19:05:45
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
до всички дебили
22.03.2018 19:03:25
0
0
прочетете истината от съветите на специалиста в статията""бургазлия с ценен съвет.........""
15.
Кали
22.03.2018 18:40:10
0
0
А какво стана с ония разбирачи дето викаша срешу лифта? Що не дойдоха да помагат?
14.
До Дарвин
22.03.2018 18:19:01
0
1
Вие ли ще ми говорите за култура ,дето на " Лебедово езеро" сте тръгнали с въдица.
13.
до ПСИХОанализатора
22.03.2018 18:08:05
0
0
вземи прочети "и тъЙ рече Заратустра ""за за схванеш истината за живота извън ""измислЕните""обществени ценности нужни за ОБЩЕСТВЕНАТА СПОЙКА НО ПРОТИВ ПРИРОДНИТЕ ПРАВИЛА.
12.
Валери
22.03.2018 18:03:09
2
0
Къде са Зелени Балкани, къде са хората на мошеника Белев, къде? Платени протестери станаха всички.
11.
123
22.03.2018 17:37:49
0
3
Видях един смешник и паляк как ми лапа ръкава, пендел който убива гадинки, това споррд Фроид е нарцистично
10.
до ти да видиш ГОЛЯМ ТЪПАНАР
22.03.2018 17:14:58
0
2
ГОЛЕЕЕЕМ СИ БЕ ГОЛЕЕЕЕМА ЗАДКЛАВИАТУРНА МИШКА .ИДИ И ГО НАПРАВИ НЕ РЪСИ МОЗЪК ДЕТО ГО НЯМАШ––НАРОДА ЗА ТАКИВА Е КАЗАЛ""ПРОСТ ЧЕ МУ Е ЛЕСНО""""
9.
до ти да видиш ГОЛЯМ ТЪПАНАР
22.03.2018 17:14:58
1
2
ГОЛЕЕЕЕМ СИ БЕ ГОЛЕЕЕЕМА ЗАДКЛАВИАТУРНА МИШКА .ИДИ И ГО НАПРАВИ НЕ РЪСИ МОЗЪК ДЕТО ГО НЯМАШ––НАРОДА ЗА ТАКИВА Е КАЗАЛ""ПРОСТ ЧЕ МУ Е ЛЕСНО""""
8.
до 123–Тъпанара
22.03.2018 17:08:25
0
1
ти май си писател–чукча а не "читател"ясно съм написал че важното е човека""БИЗНЕСМЕН""ДА НЕ ИМ УНИЩОЖАВА МЕСТООБИТАНИЯТА.А и при най голямо желание лично ти на колко щъркела помогна бе клавиатурна мишко
7.
ти да видиш
22.03.2018 17:01:53
0
2
Икво има да му мислят не е нужно да си учил в БСУ или да имащ след дипломна квалифицация в Харвард това е лесна зада4а за 1 класници намират наи-близката кравеферма плевня или склад хале за сено и растителми торове и настаняват щьркел4етата вьтре
НЕе нужно да ги водят на СПА Приморец или рехабилитационен центьр сьс топла минерална вода на Мин.Бани просто временен заслон за2-3 дни докато се стопи снега
6.
До 5
22.03.2018 15:14:29
5
6
Ами помогни, няма лошо, ама си плати от собствения си джоб за целта! Не искай парички от бюджета на най-бедната държава в ЕС за щуротии, които са съвсем нормални процеси в живата природа!
5.
123
22.03.2018 15:07:35
6
4
До Ч. Дарвин и неговия анализ за произхода на видовете. Прочутата фраза " оцеляване на най-приспособения" обвързва определението на термина с размножаването на индивида маймуно. Това не означава ,че не трябва да се помогне на тези гадинки при неблагоприятни атмосферни условия.
4.
господа МРЪНКАЛНИЦИ!!!!!!!!
22.03.2018 14:56:31
4
3
ПРОБЛЕМА СЕ НАРИЧА ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР ПРИ КОЙТО ЩЕ ОСТАНАТ ЧИТАВИТЕ И ПРИСПОСОБИМИ ЕКЗЕМПЛЯРИ///ПОПУЛАЦИЯТА СЕ САМОРЕГУЛИРА//.СЪОТВЕТНО ТЕ ЩЕ ПОДОБРЯТ ГЕНО ФОНДА.ПО ВАЖЕН Е ПРОБЛЕМА ЧОВЕКА ДА НЕ УНИЩОЖАВА МЕСТООБИТАНИЯТА ИМ /ХРАНА И ГНЕЗДЕНЕ/НО АЛЧНОСТА НА ""БИЗНЕСА""ИМЕНО ТОВА ПРАВИ. ПРЕСЕН ПРИМЕР Е ВЕТРОПАРКА В ДОБРИЧКО ПРЕЧЕЩ НА ПРИДВИЖВАНЕТО ИМ ПО МАРШРУТА ИМ "виа понтика""и на ""КОЙ"ВЪРЗАН С ВЛАСТА Е СОБСТВЕНООСТ ЗАРАДИ КОЙТО НИ ГРОЗЯТ ГЛОБИ ОТ ЕВРОСЪЮЗА"////КОИТО ЩЕ ПЛАТИМ НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ///ЩО ГО ПОТУЛИХА.ИСЕГА ТЕЗИ СЪЩИТЕ """БИЗНЕСМЕНИ""ЧРЕЗ ПЛАТЕНИТЕ СИ ТРОЛОВЕ НАСЪСКВАТ ОЛИГОФРЕНИТЕ СРЕЩУ ДОБРОВОЛНИТЕ //С ИДЕАЛНА ЦЕЛ//ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ ––ЗАЩОТО ИМ ПРЕЧАТ ДА УНИЩОЖАВАТ ЗАРАДИ ПЕЧАЛБА НАШАТА ПРИРОДА.ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.
Запознат
22.03.2018 14:35:40
7
10
Двете мъдри депутатки, случайно да са чували нещо за естествен подбор и естествена смъртност при дивите животни в природата?! Няма 100% преживяемост при подобни атмосферни условия. Оцеляват най-силните индивиди. Нека сега двете умници да се бръкнат и да заплатят разходите на държавния бюджет за малоумието, наречено "спасяване" на диви животни от чиновници-аматьори! В град като Бургас, дето дишаме всички мъзгиите на промишлените замърсители явно "спасяване" на бедстващи гадинки от служители без съответната квалификация не се счита за административно малоумие. Зелените мошеници това и чакат, по този начин прибират десетки хиляди лева от изтънелия държавен бюджет. И не е луд тоя, дето яде баницата! Пожелавам на двете депутатки да реагират така загрижено, когато някой бургаски гражданин ги сезира за зловонни миризми!
2.
А
22.03.2018 14:27:31
4
2
Защо щъркелите отлитат на юг?
- За да могат и негрите да имат деца.
1.
nashis
22.03.2018 14:13:29
2
2
По добра традиция, ще кажат, че нищо няма и щъркелите са отлетели на юг.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна В "Тоника" ще се избият за пари, Тео Шишманов си тръгна Само четирима успяват да се спогаждат и изнасят концерти из страната Фънки, иди на лекар Фънки, иди на лекар Юлиан Константинов изригна заради ниската оценка, която Фънки даде на Зомбори  И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен И новият ултимативен срок на ГЕРБ за преговори изтече – изходът е неясен От партията на Борисов дават сигнали, че по-скоро ще се ходи на поредни предсрочни избори Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Защо този журналист от бТВ се скара с колежка, за да защити Гонзо Според Златимир Йочев Гонзо си станал честно шеф на БФС НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения НАП Бургас възстанови над 3 млн. лв. надвнесен данък на близо 5 000 бургазлии, ползвали данъчни облекчения От приходната агенция напомнят: ползваме данъчно облекчение за деца с подаване на годишна данъчна декларация до 30 април Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала Геро от Капките много се е разхубавил, смята Гала “Много сладък Геро, много го обичам. Геро, целувки!”, поздрави го тя от екрана Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева 
Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Тази майка наказа непослушната си щерка тийнейджърка с... „chanklazo“, хората са потресени (СНИМКИ) Вижте какво означава и как се прилага Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори