×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Кой е Жоро Парсата? От дилър на Толупа до осуетен опит за бягство от Бургаския затвор


Само във Флагман.бг! Кой е Жоро Парсата? От дилър на Толупа до осуетен опит за бягство от Бургаския затвор
Рецидивистът обвини зам-шефа на зандана Методий Владимиров, че покровителства наркоканал зад решетките
Тема в развитие
Само във Флагман.бг! Кой е Жоро Парсата? От дилър на Толупа до осуетен опит за бягство от Бургаския затвор Човек с прякор Дебеланко-Пиянко консултира позорящата кампания срещу сина ми (2) Атаката срещу сина ми Методий в Бургаския затвор е сериозна и систематизирана Ексклузивно! Полк.Иван Владимиров проговори пред Флагман, очаквайте контраудар след медийните разкрития за затвора в Бургас Сестрата на Горан Горанов: Убит е, шефът на затвора заплашва свидетели (ВИДЕО) Прокуратурата проверява скандалните твърдения на Парсата за наркотрафик в затвора Зам-шефът на Бургаския затвор за обвиненията в наркотрафик: Това е набеждаване в престъпление, ще си търся правата в съда! Скандално! Бивш пандизчия и майка му топят зам-шефа на Бургаския затвор за търговия с наркотици (ВИДЕО) Ако имаш връзки в затвора, може да си вкараш и лодка
виж още
скрий
04 Август 2017, Петък, 19:30 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, кадър: btv

Неговата майка Руска е арестувана при опит да му занесе пико в Пловдивския пандиз




Бившият пандизчия Георги Георгиев, по прякор Парсата или Пашата, от няколко дни води яростна атака срещу зам-шефа на Бургаския зандан Методий Владимиров.

Сливналията използва медийното внимание към персоната си, за да изстреля бомбата, която явно трябваше да предизвика сериозни сътресения в Бургаския окръжен затвор. Парсата сензационно разкри как докато бил зад решетките в Бургас участвал в наркоканал, който според него бил покровителстван от Владимиров. Георги Георгиев дори замеси и възрастната си майка в схемата, която ако се окаже истина, ще  върне не само него скоропостижно зад решетките, но там ще се озове и 74-годишната пенсионерка Руска.

Кой е Жоро Парсата?

Георгиев е с богато криминално досие, показа проверка на Флагман.бг. Той има няколко присъди зад гърба си, включително за държане и разпространение на наркотици и грабежи. Парсата е съвсем отскоро на свобода. Георгиев започва крими кариерата си като един от дилърите на боса Стоян Димитров, по прякор Толупа.

В момента Толупа излежава доживотна присъда в Стара Загора. Осъден като поръчител за атентата срещу Димитър Желязков-Очите, при който загинаха съпругата на несебърския бос – Тянка, нейният брат и един от бодигардовете й. И в пандиза Толупа не спира да воюва с Митьо Очите, твърди, че е натопен и изпържен от Желязков.

Попадайки зад решетките, Жоро Парсата показва, че не е забравил старите навици. Заради нелегалните си занимания той е преместен в Пловдивския затвор. Интересното е, че и зад решетките в Пловдив Георгиев продължил да пласира.

През август 2015 г. неговата майка Руска е арестувана преди посещение при сина си. Тогава в багажа на пенсионерката е открит 1 гр пико. Подчертаваме, че това се случва в Пловдивския затвор. Може би Парсата ще обвини някой от ръководителите и на тамошния зандан, че са покровителствали наркоканала, в който той е участвал.

Осуетен опит за бягство преди скандала с Шливата

През май 2014 г. цялата полиция в региона беше вдигната на крак заради избягалия от затворническото общежитие „Строител” Иван Гюров, по прякор Шливата. Той успял да прескочи оградата и да се измъкне от охраната на общежитието, което е с по-лек режим. Интересното е, че тогава опит за бягство прави прави и Иван Радев, който също е главен герой в разследването срещу Методий Владимиров. Радев обаче няма късмета на Шливата и е заловен на място.

Източници на Флагман.бг разкриха, че само няколко месеца преди Шливата, Парсата също опитал да избяга от Бургаския затвор. Случаят обаче не е оповестен официално, тъй като е осуетен в зародиш от Владимиров, който по това време е оперативен работник към Бургаския затвор.

От тогава Жоро Парсата започнал да се хвали пред съкилийници, че при първа възможност „ще нареди” Методий Владимиров. Сега изглежда му е "паднал на воле" и Парсата се възползва подобаващо, така че да разклати стола на зам.-директора.

Флагман.бг научи още, че при започналата проверка от прокуратурата заради обвиненията срещу зам-шефа на Бургаския затвор, поне трима настоящи и бивши съкилийцини са свидетелствали за намеренията на Георгиев.

В момента Методий Владимиров е в отпуск. Той категорично обяви, че е набеден в престъпление и ще си търси правата в съда. (ВИЖТЕ ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Интересен е и Иван Радев - другият герой със сензационни твърдения. По наша информация Радев веднъж вече е осъждан за клевета. По непотвърдени данни той е на успокоителни, защото твърди, че думите му били манипулирани.


В категории: Крими


Автор
26
Коментара
Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
26
Коментара по темата
26.
go4o poptolev
08.08.2017 12:29:21
0
4
hvanetego go4o prodava treva i piko sas dimitar nedel4ev i iliq poptolev semkata
25.
dimitar nedel4ev mingata
08.08.2017 12:27:52
0
4
hvanete mingata go4o poptolev i iliq poptolev prodav treva i piko i kiril qnev qko prodavat v selo 4erni i navsqkade imat gradini sas treva okolo 4erni vrax i selo qsna polqna tam sa6to imat mnogo zasqto sas treva
24.
99
06.08.2017 14:47:28
0
1
Абе Флагманци ясни сте като бял ден Владимиров ви плаща и вие ни правите на балъци.Направете му едно интервю да си покаже дипломата за завършено образование ХТИ май беше като той го е започнал през 1966'67 година да видите колко години го е карал и кога е ,,взета,,т.е ,,завършил,,.Ще е голяма новина за вас и за Бургас как се става шеф на РПУ с фалшива диплома години наред сукал от държавата.А това за МИтю очите и гларусите в Бургас го знаят.Това ще ви е топ новина.ДЕрзайте.
23.
??
05.08.2017 18:27:55
0
5
Не е арестуван никога, предложиха му да напусне сам - отказа им(рискува едни 20 заплати) и го изгониха дисциплинарно, осъди ги, възстановиха го на работа, взема си заплатите тегли им една майна и се захвана с адвокатлък.
22.
ПИЯНКО ДЕБЕЛАНКО
05.08.2017 13:37:12
0
4
Кой е ПИЯНКО ДЕБЕЛАНКО? Бивш надзирател ,който по корупционен начин се докопва до диплома от БСУ. По късно влиза в схемата за предсрочно освобождаване на затворници и покровителя на тази схема го издига до Директор на Затвора Бургас.От там е арестуван за корупция и дисциплинарно уволнен.Доскоро имаше сериозни напъни да става съдия,а последно бе втори в листата на една от местните партии за общински съветници, но лидера на партията доста умело го прецака като го измести с преференциален вот.И така ПИЯНКО ДЕБЕЛАНКО изсипа едни пари за нищо.Опитите да драпа за съдия също не минаха безплатно, но и там за сега удря на камък.Защо сега се заръбал с Владимирови си е тяхна лична тайна, но при всички случаи става дума за пари и влияние.
21.
Qni
05.08.2017 13:25:13
2
6
Организирана престъпна група с шеф методи владимиров и вместо да го отразите като бтв вие заплашвате свидетелите жалки сте флагман
20.
до 14
05.08.2017 13:24:53
1
4
Знам, че е така, но в България всички чиновници на високите нива трябва да минават полиграф, както и политиците, кметовете и т.н. за да стане ясно колко са надеждни и ако се установи, че те лъжат да ядът х*я, а не да управляват 5-10 мандата по 4 години и да правят каквото си искат!!! Ако подложат политиците, съдиите, прокурорите, кметовете, началниците на РПУ-та на полиграф съм сигурен, че една много ама много малка част от тях ще са честни и съвестни хора!!! В днешно време на такива високи позиции се назначават само "наши и ваши" и при това най послушните!!!
19.
Васко кеца
05.08.2017 13:20:43
2
6
В стремежа си да изкарате владимиров света вода ненапита ставате повече от смешни че ви е платено си личи отдалече вие направо взимате страната на владимирови и пишете за толупа че е нарко бос това е сериозно обвинение ще е чудо ако не ви съди


В
18.
Маджо
05.08.2017 11:43:45
2
6
А бе флагман след вчерашното интервю на иван владимиров след смешното му изказване за пианко дебеланко мислех че няма да побликувате по смешна статия ама не днес вие ни вталтявате че георги едва ли не си ги измисля тез обвинения ако не съм виждал с очите си как методи владимиров дреме по цял ден на въпросната автокъща в коята се извършват и други плащания към митйо очите бил дилар на толупа по смешно нещо не бях чувал и нормално да го хванат в пловдивския там си вършат работата а в бургас шо не са го хванали или на методи владимиров му се чува думата
17.
до фамилията Методиеви
05.08.2017 11:06:39
1
9
Хора сте на митко окото това и цацата в Бургаския регион знае .Бащата шеф на Аркус сина зам.началник на панделата.А АРкус е на митака какво повече Бай Иване не се прави на ощипана мома на мегдана от 30 години
16.
до фамилията Методиеви
05.08.2017 11:06:39
1
8
Хора сте на митко окото това и цацата в Бургаския регион знае .Бащата шеф на Аркус сина зам.началник на панделата.А АРкус е на митака какво повече Бай Иване не се прави на ощипана мома на мегдана от 30 години
15.
Иван
05.08.2017 10:56:14
4
6
Този парсата какав дилар е в затвора и как вадил по 1000 лв като го ебаха за една цигара ако има пари мислите ли че няма да има цигари всичко е една голяма лажа.
14.
до 8
05.08.2017 09:26:14
0
3
В почти всички страни резултатите на полиграфа не се приемат като доказателства в Съда. В България полиграфа също не попада сред указаните в НПК и в Наредба 23 на МП процесуално допуснати способи за доказване.
13.
Подкрепям 12
05.08.2017 09:06:30
1
13
Напълно поръчкова статия!
12.
aphex
05.08.2017 08:16:57
0
11
Поне махнете коментарите,като на другите платени репортажи.
11.
Бивш
05.08.2017 06:01:26
0
9
През 90-те години имаше един бивш затворник който бе защитен свидетел. Криеха го в Отманли във една вила. Един ден го намериха изгорял в един фургон. И този ще му се случи скоро нещо. Службите знаят как да затварят устните на такива боклуци. Смъртта ще го застигне съвсем случайно.
10.
gradski
05.08.2017 00:34:55
1
18
А бащата на шефа на затвора шеф на Митьо Очите... Случайност? Едва ли....
9.
Касабова
04.08.2017 23:41:04
1
6
Набивам си го, защото е секси и възбуждащо!!!!!!
8.
ЗАЩО?
04.08.2017 23:22:29
1
16
Защо институциите не ги подложат на полиграф? Защото всичко ще излезе на яве, а думите на един затворник или бивш затворник НЕ струват нищо пред думите на един държавен служител въпреки, че може твърденията да са 100% истина!!! Само с независим и реален полиграф ще излезе истината наяве, а не данните на полиграфа да бъдат подправени или нещо подобно.
7.
коко
04.08.2017 22:51:48
1
7
ама кой е парсата едно уряло куче няма никакви канали и нищо подобно
ако се имаш с старшината можв да се получи нещо
другия вариянт е на шано в пратката да ти вкарат нещичко
относно парсата боклук пълен тъпанар смени всички етажи защото го биеха тормози майка си за пари и сега клетат жена пак му играе по свирката
6.
flegmen podlogi
04.08.2017 22:47:16
0
9
hahaha kerano kerano kak moe si takava shmatka ma:) kvi sa tia izmisleni komprometirashti saita ti statii nai dobre sprete da pishete po temata taka she otshumi i she vi zabravqt kato razduhvate slu4aq sami si go nabivate
5.
Димитър Филев
04.08.2017 22:23:52
4
28
Владимиров е корумпиран!
4.
Касабова
04.08.2017 22:22:55
2
9
Ама съм много секси , нали? И путето ми мирише супер секси и възбуждащо!
3.
Подлоги сте !
04.08.2017 22:13:52
1
19
Толкова сте прозрачни и корумпирани !
Мършииии
2.
ЮЯЯ
04.08.2017 22:11:26
1
21
Касабова винаги е била на страната на този, който плаща.
1.
stbrg
04.08.2017 21:57:56
4
30
Защо се опитвате за насаждате мнение и да въвеждате хора в заблуждение? След интервюто с Владимиров-старши взехте даги защитаватебаща и син. Бъдете обективни и не мислете хората за толкова прости, колкото всъщност не са. Всеки нормален може сам да прецени и да си направи изводи що за стока са Владимирови...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Този българин заработи 3 млн. долара в Холивуд Игра главна роля в приетата радушно от критиката военна драма „Син от друга майка“ Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Преди лятото: Ремонтират ключови пътни отсечки в Бургаско Към момента са установени компрометираните участъци и Областно пътно управление е изготвило допълнително задание по договора с „Автомагистрали“ ЕАД за аварийно изкърпване на проблемните участъци на територията на област Бургас Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер 
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори