×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сестрата на Горан Горанов: Убит е, шефът на затвора заплашва свидетели (ВИДЕО)


Сестрата на Горан Горанов: Убит е, шефът на затвора заплашва свидетели (ВИДЕО)
Йонка Горанова обвини ръководството на бургаския затвор и прокуратурата, че прикриват улики за смъртта на брат й Горан Горанов
Тема в развитие
Само във Флагман.бг! Кой е Жоро Парсата? От дилър на Толупа до осуетен опит за бягство от Бургаския затвор Човек с прякор Дебеланко-Пиянко консултира позорящата кампания срещу сина ми (2) Атаката срещу сина ми Методий в Бургаския затвор е сериозна и систематизирана Ексклузивно! Полк.Иван Владимиров проговори пред Флагман, очаквайте контраудар след медийните разкрития за затвора в Бургас Сестрата на Горан Горанов: Убит е, шефът на затвора заплашва свидетели (ВИДЕО) Прокуратурата проверява скандалните твърдения на Парсата за наркотрафик в затвора Зам-шефът на Бургаския затвор за обвиненията в наркотрафик: Това е набеждаване в престъпление, ще си търся правата в съда! Скандално! Бивш пандизчия и майка му топят зам-шефа на Бургаския затвор за търговия с наркотици (ВИДЕО) Ако имаш връзки в затвора, може да си вкараш и лодка
виж още
скрий
02 Август 2017, Сряда, 07:55 ч.

Трудно ще се докаже, че е убийство, защото прокурорът също се опитва да прикрива улики, каза Йонка Горанова

Горан Горанов не е починал от инфаркт, убит е в затвора. Това каза сестра му Йонка Горанова в „Тази сутрин“ по бТВ.
„Основната версия бе, че е починал от естествена смърт. Дори и това да е причината, инфарктът е предизвикан. Чакаме втора експертиза. Над 85 изгаряния има по тялото му. Изкаран е мокър и обезобразен, а ръководството на затвора поддържа версията за инфаркт“, заяви Йонка Горанова.
Тя сподели, че десет дни преди смъртта му са разговаряли и той се чувствал добре. Очаквахме скоро да бъде освободен от затвора, добавя младата дама.
„Много груби нарушения са направени при задържането на брат ми. Нарушени са основни човешки права. Той е бил затворен в изолационна килия. Това казаха свидетели, дали показания пред съдия“, заяви Горанова.
Тя обвини ръководството на затвора, че се прикриват улики.
„Свиделите бяха настанени до килията на брат ми. Те са чули и видели всичко, което се е случило по време на смъртта. Повече от 5 дни брат ми е държан в изолационна килия, без да му е дадена вода и храна. Не е имало тоалетна. Нямало е дори кофа, нито пък легло. Спал е на дюшек. Той е крещял, че иска среща с адвокат. Това му е отказано, макар че има такова право по закон. Адвокат Киров два пъти е бил връщан. Служители на затвора са му казвали, че Горан не иска да го вижда“, уточнява сестрата на починалия затворник.
„Прокурорът Светослав Маринов, който е ангажиран със случая, направи всичко възможно да забави разследването, за да се прикрият уликите. Първоначално брат ми беше в Ловеч и бе лекуван шест месеца с много силни лекарства. Лекари потвърдиха, че той е невменяем и няма място в затвора. Зад решетките няма закони. Каквото кажат директорът и заместникът му, това се случва“, коментира Йонка Горанова.
„За мен това, което се случи с брат ми, е абсолютно убийство, но трудно ще се докаже, защото прокуратурата и ръководството на затвора се опитват да прикрият всички улики. Директорът на затвора оказва натиск върху свидетели. Заплашвани са лично от него“, заяви сестрата на бившия шампион по борба.
„Смешно е, че Министерството на правосъдието е назначило проверка, която да се води лично от Мангъров. Той ще проверява сам себе си. Аз съм втрещена“, споделя тя.
Ще сезирам европейски институции, заплаши Йонка Горанова. Искахме да изпратим тялото на брат ми в София за експертиза, за да сме сигурни, че е починал от естествена смърт, но прокурорът отказа, без да обясни защо, каза още тя.
Заместник-министърът на правосъдието проф. Николай Проданов пък заяви, че продължава досъдебното производство за смъртта на Горан Горанов. Нямаме повече информация от тази, която е изнесена в медиите, призна той.
„Ходил съм в бургаския затвор заради ремонта, който се извършва там. Няма данни заместник-директорът Методий Владимиров да е покровителствал разпространението на наркотици в затвора. Има вече заповед, с която започва проверка. Окръжната прокуратура в Бургас също е започнала проверка“, заяви проф. Проданов.
Той потвърди за обеселия се затворник от Нова Загора, за което разказа Иван Радев –Монката, но заяви, че нямало данни да е вземал наркотици и това да е причината за самоубийството му.


В категории: Бургас


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
38
Коментара по темата
38.
Radkoaleksandryv
12.08.2018 18:00:07
0
0
Да мога да потвърдя аз същото и аз съм бил в Бургаския затвор лишените от свобода не лъжат много разкритие мога да ви кажа какво се случва в затвора Аз съм братко Александра в ДАНС испански телефонен номер 67 25 2 9 9 13 плюс набирате кода на Испания може да се свържете с мен или bTV или от Нова телевизия Радко Александров съм очаквам вашето звънене за да ме потърсите за да разкрия някои неща които стават в Бургаския затвор Благодарим ви
37.
Шмайзера
04.08.2017 20:21:27
1
8
Селянко проста,защо когато скапаният ти наркоманизиран психичноболен брат обикаляше с мачетета и биеше и тормозеше всякакви хора по улиците и даже свещеник наби не отиде в бТВ да искаш справедливост за хората и да настояваш да затворят братчето ти в Бялата сграда до живот и до края на съществуването си да е на най-силни транквилайзери,а?Сега играеш театри и ще го изкараш ангелче кротко и послушно,което ей така са го бутнали в панделата.Много моля! Получи си заслуженото брат ти! Като не сте взели мерки на време това се случва.Всеки,който си помисли,че може да прави каквото си иска накрая това му се случва!!
36.
Djeilbreak
04.08.2017 14:46:50
0
1
БТВ хубава тема са подхванаи. Сигурно са прави. Ами да се замислят за една друга интерсна схема. За покровителството на наркотиците ИЗВЪН затвора. Дали ще им стиска?
35.
Той и той
03.08.2017 16:32:40
1
9
Тая сега ли се сети че има брат каде баха като горан побъркваше хората
34.
dd
03.08.2017 12:33:10
3
6
Само курва може да защитава боклук. Горан беше добър човек, после почна да се друса и стана меко казано БОКЛУК. Получи си заслуженото ! Всички поддръжници на Горан, ще изпитат същата съдба, 2 метра под !
33.
Йонка
02.08.2017 17:21:57
0
3
Абе, тази сестрата на Горам голяма красавица, бе :)
32.
Иваан
02.08.2017 16:14:17
0
3
Прокурор Ангел Георгиев и съдия Захарин Захариев могат да отиграят същата схема с прикриването на ибиеца по делото Гранити. Не носят никаква лична отговорност и за пари ще държат които си решат в аредтите няколко години
31.
баси
02.08.2017 15:57:31
3
9
Един недодялан паразит по-малко бе момиче.
30.
ей моме
02.08.2017 15:52:54
4
8
Този урод трябваше по-рано да се ликвидира.
29.
жоро
02.08.2017 15:38:05
6
11
И Горан и Рижата са жертви на това общество и на тази скапана държава На колко от онези по върховете децата им са и по големи престъпници но те са недосегаеми жалко че това е бъдещето на България
28.
Много злоба ве
02.08.2017 15:20:48
5
6
Никой не заслужава такава смърт...А тука къде се радвате сте всичките за преглед при психиатър...
27.
6666
02.08.2017 14:05:05
3
13
Абе ,момиче ,Бог да прости Горанчо,но вместо да ви е срам да се покажете ,вие медийни звезди искате да ставате ,ами че то на журналистите това им е хляба ,ами на теб бе ,мойто момиче ,къде си хукнало права да търсиш и да обръщаш кокалите на брат си .....С тези си изявления на теб и майка ви ,само негативи събирате,вместо да се извините на толкова народ ,на който Горанчо е навредил ,вие мъст търсите ,не ви е срам!Засрамете се !Търсете вина не в полиция ,а в тези ,които са го захранили да стане такъв необратим наркоман..Дори сега ,когато пиша ,дълбоко го съжалявам ,но в България за жалост е така големите убийци ,които сеят и продават смърт с наркотиците ,са на свобода и тях никой не може да ги закачи ,трупат многото пари на висока цена..на нещастието на хората!
26.
baga
02.08.2017 13:08:56
3
9
okoga sesstra mu se zagriji za nego?
25.
РОКО
02.08.2017 13:04:37
0
4
демек фалшива диплома .може и да има нещо вярно защото в онези години той беше го зарязал спомням си за този акробат.
24.
МИНЧО ГРОЗДАНИВ
02.08.2017 13:00:22
2
8
ТОЗИ ЗАМ. НА ЗАТВОРА МЕТОДИ ВЛАДИМИРОВ ПАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ СУХ.ЗАЩОТО ДЪЛГАТА РЪКА НАТАТИ ИВАН ВЛАДИМИРОВ ЩЕ ЗАМАЖИ ВСИЧКО.А АКО МУ ПРОВЕРИТЕ ДИПЛОМАТА НА ИВАН ВЛАДИМИРОВ ЗА ЗАВЪРШЕНО ХТИ.АСЕН ЗЛАТАРОВ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ МНОГО ГОДИНИ ВЛАДИМИРОВ СТАРШИ Е МАМИЛ ДЪРЖАВАТА ПРОВЕРЕТЕ НО НЕ ВИ СТИСКА.ШЕФ НА РПУ СМЯХ В ЗАЛАТА.
23.
МИНЧО ГРОЗДАНИВ
02.08.2017 13:00:22
4
9
ТОЗИ ЗАМ. НА ЗАТВОРА МЕТОДИ ВЛАДИМИРОВ ПАК ЩЕ ИЗЛЕЗЕ СУХ.ЗАЩОТО ДЪЛГАТА РЪКА НАТАТИ ИВАН ВЛАДИМИРОВ ЩЕ ЗАМАЖИ ВСИЧКО.А АКО МУ ПРОВЕРИТЕ ДИПЛОМАТА НА ИВАН ВЛАДИМИРОВ ЗА ЗАВЪРШЕНО ХТИ.АСЕН ЗЛАТАРОВ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ МНОГО ГОДИНИ ВЛАДИМИРОВ СТАРШИ Е МАМИЛ ДЪРЖАВАТА ПРОВЕРЕТЕ НО НЕ ВИ СТИСКА.ШЕФ НА РПУ СМЯХ В ЗАЛАТА.
22.
Goran Goranow
02.08.2017 12:49:42
5
5
зная че Горан не беше стока но искренно сажялавам че така стана с него не го заслужава и всеки ден се моля Радослав да умре
21.
Goran
02.08.2017 12:48:21
6
7
този беше пребил една моя приятелка https://www.facebook.com/thor8877
и Горан му даде да не разбере да не закача моичета така че айде малко помислете преди да пишете глупости Дано Радослав Димитров умре , не трябваше да умира Горан лека му праст
20.
Прокуратура
02.08.2017 12:21:16
3
9
Въпросният прокурор някой ще го провери ли ? Или "гарван гарвана око не вади".Да видим дали ще има Росен Цветков интервю с него или който и да е прокурор.Да ама не !
19.
454 casull
02.08.2017 11:44:27
5
1
Sina mu i toi li e jiv i zdrav
18.
до ZapoznAt
02.08.2017 11:40:00
2
23
Тебе май те сърби нещо отзад и искаш някой да ти го начеше. Не се стягай на "мишоците" защото един такъв чичка "мишок" отнесе голямата рижа...и сега какво стана? Нацепената батка е два метра под земята а "мипока" си е жив и здрав.
17.
гражданин
02.08.2017 11:33:11
1
6
Това е честа практика срещу когото има сигнали иулики за председател на комисията да се назначава този срещу когото са сигналите Д проверява себеси и ако евентуално са анонимни да се търси информатора .От къде изтича информацията .
16.
f
02.08.2017 11:22:06
3
40
Разбирам, че ти е брат и боли , но ми е супер голям парадокс такива хора или техни роднини като почнат да се обясняват,че в България нямало закони.... При положение,че целият им живот се гради в тяхното НЕспазване!
15.
Бай
02.08.2017 11:20:06
3
35
След като е толкова загрижена сестра му нека да каже в ефир колко пъти му е ходила на свиждане. Единственият човек който мислеше за него това беше майка му. Относно тоалетната в Бургаския затвор такива има само в две килии и те со за доживотно осъдените. Нека сестра му да седне да гледа записите от охранителнете камери какви ги е вършил брат и и ако след това не се срамува нека отново застане в студиото на БТВ
14.
Иван
02.08.2017 11:04:26
6
32
Искал адвокат хахаха
Като ги набутат в изолатора всички почват да си знаят правата (човешките).
А правата на жертвите му?
Много добре даже са го наредили надзирателите, евала.
13.
Иван
02.08.2017 10:58:26
9
28
Ако е убит да се даде медал на надзирателите.
12.
Аз
02.08.2017 10:51:28
5
32
Къде бяха роднините му, когато хулиганстваше Горан. Какво направиха за него. Нищо. Значи не им е пукало. Защо тогава се правят на загрижени.
11.
Puskame saunata
02.08.2017 10:42:16
0
8
http://www.bgonair.bg/economy/2013-09-09/investitorite-proqvqvat-interes-kym-kratkosrochni-dylgovi-instrumenti
доста начетено момиче.
10.
Yoko Ono
02.08.2017 10:22:13
4
7
Премахната ти е главата. :-)
9.
ZapoznAt
02.08.2017 10:22:02
5
4
Цял живот мишоци , първите мокро нали ххахахах
8.
до 7
02.08.2017 10:20:15
3
8
Страницата е била премахната...
7.
Yoko Ono
02.08.2017 10:18:35
0
10
До 5 - https://www.facebook.com/yonka.goranova - заповядай, чекиджия! Има материал като за тебе. ;-)
6.
Иларион Спиртомиров
02.08.2017 10:17:36
8
40
Нарушени му били правата, я да каже момата има ли представа на колко много хора той наруши правата? Ама боклука винаги има повече права от всеки друг. Лично съм му виждал "безобидните" прегрешения. Трябваше да го осъдят с доживотна присъда.
5.
1
02.08.2017 10:11:53
5
9
дайте й фейса на тая
4.
До 1
02.08.2017 10:08:14
5
27
На Йонка в калната шпионка
3.
ZapoznAt
02.08.2017 10:07:59
33
10
Комплексари цял живот ще си останат надзирателите и 15 неможахте да му се мерите на пръста тва което постигна в този живот вие за 20 неможете... Мразете слагайте си климатици и се молете утре ксто излезете някой да не закачи приятелката ви щото ще пръднете мокро и ще ви разбере че сте мишоци
2.
Колю
02.08.2017 09:59:31
12
38
Айде сега убит е един боклук, който може само да вреди а не да върши добри неща, семейството му отдавна е вдигнало ръце от него а сега им стана много мил,сега просто ровят за пари не за друго
1.
Барак Хюсеин Обама
02.08.2017 09:56:20
10
30
Бих й го бутнал на Йонка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Има и бус на криминалистите  Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров
Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори