×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Човек с прякор Дебеланко-Пиянко консултира позорящата кампания срещу сина ми (2)


Човек с прякор Дебеланко-Пиянко консултира позорящата кампания срещу сина ми (2)
Това е бивш служител от Затвора Бургас, но той изпълнява само подклаждаща роля, смята криминалистът в пенсия Иван Владимиров
Тема в развитие
Само във Флагман.бг! Кой е Жоро Парсата? От дилър на Толупа до осуетен опит за бягство от Бургаския затвор Човек с прякор Дебеланко-Пиянко консултира позорящата кампания срещу сина ми (2) Атаката срещу сина ми Методий в Бургаския затвор е сериозна и систематизирана Ексклузивно! Полк.Иван Владимиров проговори пред Флагман, очаквайте контраудар след медийните разкрития за затвора в Бургас Сестрата на Горан Горанов: Убит е, шефът на затвора заплашва свидетели (ВИДЕО) Прокуратурата проверява скандалните твърдения на Парсата за наркотрафик в затвора Зам-шефът на Бургаския затвор за обвиненията в наркотрафик: Това е набеждаване в престъпление, ще си търся правата в съда! Скандално! Бивш пандизчия и майка му топят зам-шефа на Бургаския затвор за търговия с наркотици (ВИДЕО) Ако имаш връзки в затвора, може да си вкараш и лодка
виж още
скрий
04 Август 2017, Петък, 09:32 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, снимка: Петър ПЕТРОВ

Истината ще излезе, но трябва технологично време, за да стане това по законов път


Втора част от интервю с Иван Владимиров – виж нашата ТЕМА В РАЗВИТИЕ

- „Разбрахме се аз да си работя, месечни пари да се отделят. Той (Методий Владимиров, б.а.) ми урежда кордона, такса "спокойствие". Майка ми беше жената за тези неща, тя ги носеше”, казва Жоро Парсата – много силни думи, не може просто ей така да се хвърлят в национален ефир без да имат подплата.

- А защо майка му, която казва, че ще застреля всеки, който посегне на сина й, с усмивка на лицето топеше собствения си син, докато разказваше как той е носел наркотиците, как ги е предавал. За цели торби с телефони и т.н. За подобни признания, снети без хипноза или упойващи вещества, са нужни феноменални качества и то не на журналист. И тук стигам до консултанта на т.нар. разследващ екип -  журналистът Росен Цветков може да не е запознат с порядките в затвора, но този консултант, който е бил наричан „Дебеланко-Пиянко”, докато е работел в затвора, явно е пропуснал да му обясни важни неща. По времето, по което Георги Георгиев е лежал в затвора – до 2015 г., синът ми Методий е бил оперативен работник към МВР и не е имал никакъв допир до едни нерегламентирано внесени телефони, таблети и прочее. Извършването на претърсването, изземването и съхранението на такива вещи се извършва само от служителите на затвора - с протоколи. При него не само, че не може да има чували с телефони, както твърдят интервюираните, но не може да има дори и един такъв.

- Може ли оперативен работник, който няма властта на зам.-директор, да ръководи наркоканал в затвора?

-Синът ми не е имал каквато и да било власт, а какво остава за власт на зам.-шеф. Това е все едно вие да сте работник в затвора или да сте извикан там по работа за 1 месец, а вие да си позволите да разпореждате на служителите на затвора. Той не е началник на служителите в затвора, той не може да им разпореди! Това са две различни министерства – Методий е подчинен на МВР, няма  права или възможност да се разпорежда. Примерно да каже: „Този няма да го проверявате”.

-Вметнахте за един консултант „Дебеланко-Пиянко”. Каква е неговата роля?

-Понеже попитахте как се свързва името ми с Димитър Желязков, ето каква е връзката и с този прякор: Непосредствено след инцидента в Слънчев бряг м.г., когато се гледаха мерките за неотклонение на стрелците от групата на Божидар Георгиев, този същият човек, вече в качеството му на адвокат, изтъкна основния мотив в съда да не ги задържат в затвора, защото „Димитър Желязков работи в „Аркус”, управител там е Иван Методиев Владимиров, а неговият син работи в затвора. И ако отидат те (стрелците, единият от които уби гарда на Желязков – Александър Алексиев, б.а.) в ареста на затвора, животът им ще бъде застрашен. Идеята не е да разчитат на този мотив, а да се обърне внимание, че  може да има връзка с Методий Владимиров, който по това време вече е зам.директор.

- Защо Георги Дросев от автокъщата до Затвора е придобил дяловете в Аркус на убития в тая кървава юнска вечер бодигард на Митьо Очите? Той сега е с възлова „роля” при предаването на парите от наркотиците в разследването на Би ТВ. Що за личност е?

- Разследващият журналист на Би ТВ  се направи и на детектив, отивайки да носи парите от дрогата при Дросев.  Преди това Дросев имаше автокъща в ж.к. „Меден рудник”, от 2010 г. я премести до Затвора. Аз го познавам още от Меден рудник, когато бях началник на Четвърто районно.  В интерес на истината трябва да ви кажа, че са малко хората, които не познавам в града.  Той е сериозен човек – нито се афишира, нито има някакви противообществени прояви. Дойде при нас, разговаряхме с него,  изрази съгласие да купи 20% от дяла на убития Александър Алексиев.

- Синът Ви и Дросев приятели ли са?

- Не. Освен че се познават, защото както аз, така и той е ходил до неговата автокъща. Аз даже купих една малка количка  от него– ходихме тримата – аз, той и съпругата на сина ми - преди години. От него си я взех.

- Синът Ви на работа ли е днес?

- От вчера е в платен годишен отпуск, нещата са прозрачни и ясни, но не винаги изходът е непременно този, който трябва да бъде. Нормално е да изпитва притеснения. Има  процедура, ред. Той ще търси отговорност от всички, които опетниха името му с обиди и клевети. Ще говори обаче, когато свършат делата. Той няма какво да говори пред медиите, особено без разрешение на правосъдния министър. За съжаление хората, които водят тази кампания срещу сина ми, са дали усещане у журналиста, че стоят зад него и го подкрепят, но...  той просто е заблуден. Лично за себе си съм убеден кой стои зад кампанията, консултантът само подклажда огъня, защото просто мрази сина ми – всички, които са в кухнята и си спомнят предисторията, са наясно.

-Искате ли всичко това да се разплете? Говорите с недомлъвки.

-То ще се разплете със сигурност, иска се определено технологично време, за да стане по нормален, законен начин.

В категории: Крими


29
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 1
29
Коментара по темата
29.
sofia
05.08.2017 14:31:56
0
1
sega kato pootihne malko sluchaq she vi obqsnqt za kvo stava vupros . sbogom !
28.
Божко и Козела feat. Боката
05.08.2017 08:09:31
0
3
Превземаме каналите и пазара в Бургас. С Боката ще поразчистим малко из службите и затвора, че ония мишки са се окопали здраво и се крият щот знаят, че поемаме бизнеса и ще нахраним рибите с тях. Те за тва го напраиха тоя тъп панаир в Созопол, апостолите влизат вътре да подготвят масрафа за месията, ама тоя път сме им подготвили изненада. Stay tuned for more...
27.
Навремето в...
05.08.2017 02:21:13
0
2
...казармата, капитанът ми казваше: "Не ми се обяснявай,който се обяснява значи е виновен". Аз бих допълни -Няма дим без огън.Изводите си ги направете сами.
26.
casvc
04.08.2017 20:51:45
0
7
i tezi dvamata sa mafioti i korumpirani miski...vie razsledvaite i novijat direktor na zatvora v burgas ...velikijat ivan valkov bivsijat sef na 5 ry na mvr....tozi ako go razsledvat ot vatresna sigurnost i za mnogo drugi ot sistemata na mvr burgas ste izljazat kerlivite im i alchni rizi....tozi ivan e mnogo nagal tip...povjarvaite mi....mnogo e nasran vanko ti valkov...tupoto i naduto 4enge...mrasno...
25.
ХРИСТО ДАНОВ
04.08.2017 18:51:29
1
12
НА ПОЛИГРАФА ВАНЯ ЩЕТИ ВИ ЛЪСНАТ ОМАЗНЕНИТЕ ВИ ДУПЕТА НА ТЕБ И СИНА ТИ.ЦЕЛИЯТ ЖИВОТ ИЗГЛЕЖДА Е БИЛ САМО ГИМНАСТИКИ И СМРАД ПРИ ТЕБ
24.
ЗАРКО
04.08.2017 18:43:36
0
8
колко като него се издигнаха с фалшиви дипломи един Господ знае.Този човек ние пазил с Митко окото Боже.
23.
до бай Иван
04.08.2017 18:38:59
1
10
Бай Иване стига рови че и дипломата ти за ХТИ е фалшива ако се разрови работата неможеше да бъдеш студент в ония времена 17 години. една по болест и една по слаб успех се разрешаваше.Е ти влезна в ХТИ 1967 а кога представи диплома.Айде скрийсе че и образованието ти за ХТИ смърди и то яко да не връщаш пари на държавата за фалшива диплома.Оакан си от всякъде.Колкото по- нагоре се качва маймуната толкова задника е по-червен и се вижда.
22.
bai shile
04.08.2017 17:34:00
1
3
Dебеланко-Пиянко = dqdka tva tvoq prqkor li e? "иска се определено технологично време, за да стане по нормален, законен начин."shto ne probvash po drugiq nachin i bez tova si v tia sredi , samo da ne ta naleqt i teb i sina ti i cqlata roda do 9to kolqno 4e tia zatvornici takuv karnaval shti spretnat che policiata shti se vidi kat skautski lager
21.
ОАГА
04.08.2017 16:29:56
1
9
Методий Владимиров преди да почне в МВР , беше "шофьор" на ???? един голям бизнесмен с един хубав за времето си черен мерцедес.
20.
Балъка
04.08.2017 16:15:54
1
14
Нагъл та нагъл ! Бивш шеф на криминална - началник в Аркус,че и съсобственик ! А сина му зам.директор на затвора ! Ало Бойко,толкова ли сме балъци бе ?
19.
csa
04.08.2017 16:13:41
1
12
Явно преразпределението на наркопазара е започнало и Митьо, заедно с хората му по етажите на властта, трябва да бъдат сменени от други "наши хора". Това е! Всяка приказка има край. Самозабравилите се като Владимирови и сие - да се спасяват.
18.
flagman
04.08.2017 16:07:29
0
5
kvo stava s avto morgata na droselite nqkvo anabolno ciganche sa si vzeli da ba4ka shefovete sa se izpokrili , iskah da pitam nqkvo namalenie nqma li za bivshi pandis4ii ama to tva sigan4e na bulgarski mu e trudno da govori , trq go vzemat v flagman da ba4ka!
17.
Lelq Kerachka
04.08.2017 16:04:06
0
7
sina mu si e vzel otpusk da ne go uvolnqt disciplinarno i sega pishe opravdatelni komentari pod statiite muhaha , svobodata san4o ne e kato salama , dqdka stagai se za pandelata i kupi mnogo vazelin 4e sam 4uval 4e kam bivhite 4engeta otnoshenieto e na nivo she ta porqt v kalnika a na sina ti she mu se praznqt hilqdi mangali na pleshivoto teme
16.
123
04.08.2017 15:55:44
0
16
Тези Владимирови от алчност сами ще се закопаят. Не се излагай с лъжливи интервюта. И няма какво да плашите със съд хората които казват истината. Тя вече е всеизвестна! Писна ни на всички от тази корумпирана система в България! Вие сте долни и алчни!
15.
АЗ СЪМ БАЙ ВИ ИВАН,САМО СЪМ ПИЯН
04.08.2017 15:49:52
0
12
НЕ НЕ,НЕ СЪМ БИЛ КОРОМПИРАН,НЕ СЪМ СЕ ПРОДАЛ НА ПРЕСТЪПНОСТТА,С МИТКО СЕ ЗАПОЗНАХМЕ СЛУЧАЙНО В АВТОБУСА,И АЗ ГО ВЗЕХ НА РАБОТА,СИНЪТ МИ И ТОЙ ПЪК СЕ ПОЗНАВАЛИ ОТ КАЗАРМАТА,НИЙЙ СМЕ МНОГО ЧЕСТНИ ХОРА И ПОЛИЦАИ,НИЩО ОБЩО НЯМАМ Е С МИТКО
14.
Адидас
04.08.2017 15:27:09
0
13
Ванка Наздраве...
13.
bai mile
04.08.2017 15:23:46
0
10
dobre che beshe sina ti da ta vi lusnat kirlivite rizi , shtal da uvolnqva mitio awe dqdka kaji tebe koi te nazna4i ti za baluci li na imash vsi4ki znaqt che arkusa e na mitio predi beshe na ruslan ama go ubiha da mu vzemat firmata v burgas policiata e basi parodiata fratevi mratevi mitiovci nqkvi mutri she mi davat naklon na huq q sa ebete samo boiko borisov she va oprai vas i se nadqvam da e skoro!
12.
dds
04.08.2017 14:53:55
0
5
bat boiko shte vi opuva ushite zadeto ne slushate , she vidite otkude izgrava slunceto kato vi zanulqt shibani komunisti!
11.
ПРЕСТЪПНА ВЛАСТ
04.08.2017 14:26:03
1
11
ДАДЕНА ОТ ИЗБИРАТЕЛЯ/ПЛАТЕНИ И ОЛИГОФРЕНИ НЕГЛАСУВАЩИ–ОБЕЗВЕРЕНИ/НА ПРЕСТЪПНИ "ПРИЯТЕЛСКИ"КРЪГОВЕ ОПЛЕТЕНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА В СХЕМИ /РЕКЕТ КОРУПЦИЯ И ВСИЧКО НОСЕЩО ПРОТИВОЗАКОННИ ОБЛАГИ/ИЗСМУКВАНИ ОТ ЧЕСТНИТЕ ХОРА
10.
Батко иване
04.08.2017 14:07:33
2
25
Синът ти е ръководител на опг не се излагаите повече че сте смешни звимаи го и се скриите в буково там ви е мястото
9.
Колега
04.08.2017 13:27:19
2
30
Иване и като милиционер си беше стока за продан.Синът ти е корумпиран,подмолен и зъл човек.Той е основната причина в затвора да цари хаос.Пише доноси срещу колеги и създава интриги.А ти по добре замълчи.Ако имаше доблест не би работил във фирмата на престъпник.Жал ме е за теб
8.
Методи владимиров
04.08.2017 13:11:47
1
23
Натопен съм от дебеланко пиянко георги сам си е вкарвал наркотици в затвора маика му е минавала на път за квъщи и му ги е оставяла на гишето на дежурния после е минавала за парите нищо че мерките за сигурност са затегняти и между затворник и цивилния има 2прегради и полицаи който следи да няма преки контакти и оттам право при дросев човека който случайно купи акциите на убития гард на очите дросев минал случайно и казал дай да купя малко акцийки дросев и митйо не се познават само дето всички таксита на митйо са купени от дражев и мерцедеса на дражев е старата кола на митйо и тва не е опг тва си е приятелски кръг с малко по големи интереси
7.
Spoko
04.08.2017 13:10:30
0
17
Бати Митко комбъла, "консултанта" на управителя на Аркус е поел нещата в свои ръце и ще изчисти името на благодетеля му от миналия век. Пишете "Дебеланко-Пиянко" изчезнал.
6.
умрях от смях
04.08.2017 13:06:37
1
22
тоя още малко ще каже че Митьо не го е назначил за управител на Аркус сигурност
5.
trola
04.08.2017 12:54:27
1
27
ха ха ха ха,бившото корумпирано ченге,което преди осигуряваше чадър на поръчител на много убийства и нарко-бос номер едно в страната,сега е партньор с него във фирма за рекет ,каквато е застрахователна компания аркус.няма такава държава.управляващите трябва да се срамуват от това,че се оставят да се гаврят с тях,трябва твърда ръка.тези комунистически гниди няма да управляват вечно.той господ си знае работата.
4.
до живия труп, гнусния дърт педераст-полицай
04.08.2017 12:42:17
4
19
Ей дъртьо, ще ти серем на гроба. С нетърпение чакаме да умреш, сина ти да пукне и да повлечете общо взето цялото МВР със себе си в гроба - само това заслужавате, мравки да ви ядът, задето нямате грам морал !!!!
3.
Владимиров
04.08.2017 12:40:34
2
27
гледай си пенсията.Излезе с чест и име от тази продънена система МВР,поне си запази името.Честта си я продал вече. Спри да караш пил Х5-та.Не знам ,какво те бавят още от КАТ.Ако беше друг досега да са го лишили,ама гарван ,гарвану око не вади....
2.
Burgas
04.08.2017 12:01:02
1
29
Другарю милиционер,
Стига си се оправдавал, всички разбраха що за стока сте ти и синът ти!
Ако сте много чисти, отидете в една църква и се закълнете в здравето на децата и внуците си, ако имате такива, че казвате само истината! Освен това, седнете и на полиграф с тези си думи, нали всички в МВР много я хвалите тази машина като ви мързи да събирате доказателства, че да ви видим колко сте чисти.
Хайде, тези две неща ще докажат всичко, поне да изчистите имената си, както казвате, че искате!
Ама едва ли ще ви стиска, то се иска морал, за да носиш отговорност, не само да искаш подкупи и да рекетираш...
1.
BSS
04.08.2017 11:32:17
3
21
Ave pak li ti ve ...
momcheta sipete mu ve
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори