×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Важно! Временно спират санирането


21 Ноември 2016, Понеделник, 23:31 ч.

Министърът в оставка уведоми, че няма да се подписват нови договори


Във връзка с процедурите по приемането на държавния бюджет за 2017 г., обстоятелството, че правителството е в оставка и не може да гарантира приемственост на политиката, както и поради достигането на разполагаемия към момента финансов ресурс от 1 млрд. лв. по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради министърът на регионалното развитие и благоустройството (в оставка) Лиляна Павлова уведоми кметовете на общините в страната временно да преустановят сключването на нови договори. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ).

Регионалният министър предлага на местните власти временно да преустановят подписването на нови договори с външни изпълнители за изпълнение на дейности по Програмата и обявяването на нови обществени поръчки, считано от 22 ноември 2016 година, до осигуряването на допълнителен финансов ресурс по нея.

Финансирането за сключените досега договори е обезпечено и те ще продължат да бъдат изпълнявани.

В категории: Политика


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
саниране
24.11.2016 15:18:25
0
1
До NIKI - абсолютно всички сгради които се санират имат направено обследване, издаден паспорт със пропоръки. Всяка сграда която се санира има проект одобрен от енергетици и съобразен със състоянието на сградата и предписанията от паспорта. На всякя сграда се прави ремонт/цялостен/ на покрива. Ако наистина се интересуваш питай където трябва, а не да писателстваш из форумите. В Бургас се слага от 8-ца нагоре изолация, като стига да 12-ка, ако си запознат ще ти стане ясно качествено ли е или не. Отиди на някой блок и питай или на някой завършен.
11.
БАРСАМЕН
22.11.2016 09:07:14
7
2
ТЯ ПРАВИЛНО ГИ СПИРА ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ НАДАЛИ ЩЕ ПРАВЯТ САНИРАНЕ
10.
до ссс
22.11.2016 07:55:24
6
8
Не си разбрал човече. Не комунистите спират санирането, а РЕРБ защото изкрадоха парите.
9.
ссс
22.11.2016 07:41:05
11
5
Честито .Това е първата стъпка на наглите комунисти.Да спрат всичките проекти.
8.
Niki
22.11.2016 00:55:08
2
10
Номер 7 айде по-полека с определенията. Ти прочете ли изобщо написаното ? Пише, че не съм против, но искам да е направено качествено. Комунистическо е твоето мислене. По онова време, ако изобщо го помниш, партията никога не грешеше! Дори стихотворения има на тази тема, че дори в грешките си е права. Точно, защото искам да е направено качествено, а не проформа, зададох въпросите си. И на кое казваш ремонт ? На лепенето на малко изолация по фасадата ли ? Ти прочете ли, какво питам ? Има ли извършено обследване, което да каже, кое се нуждае от ремонт, какъв ремонт (ВиК, ел.инсталация, покрив ...), каква изолация да се сложи, какви дограми, да се изготви и одобри проект, да се издаде строително разрешение и едва тогава да се започне ?! Съответно, да се изготви и технически паспорт на сградите, които се санират, каквото е изискването и на закона и на проекта. Не е въпроса да се отбие номера и да се усвоят едни пари. Така се действаше по комунистическо - давай там някак си, то е общо, не е наше ... да отбием номера, ще го изпишем по документи, че е идеално, пък иначе ... Добре, че беше необятния руски пазар, че си пробутвахме стоките там.
7.
Излезте от мизерията
22.11.2016 00:34:11
7
11
AАбе олигофрени, не се ли сещате, че цените на вмирисаните ви имоти автоматично се вдигат след ремонта?? Цял живот в мухъл и грозотия ли искате да живеете? Много робско комунистическо мислене ..., жалко!!
6.
Bingo
21.11.2016 23:57:56
3
8
Това ли е най-големия проблем на държавата, че хвърлят по 1 млрд. годишно. Разбирам да има развита икономика и излишъци, ама при това положение на държавата си е чиста разсипия.
5.
Niki
21.11.2016 23:46:28
1
11
Не знам ще спират ли парите за саниране, обаче ми е интересно, как точно се санира от фирми-изпълнители, без да е налице обследване, без проект, без издадено разрешение за строеж ? Интересно, на това не му ли казват незаконно строителство ? Като ще се санира, нека да е както трябва и сградите да имат паспортизация. Я попитайте, колко сгради имат извършено обследване, проект и набелязани мерки, строително разрешение и не на последно място - издаден паспорт, както трябва да е, съгласно проекта, а и закона! "ЗА" проекта съм, но нека нещата се правят, както трябва, а не да се усвоят едни средства и резултата да е ...
4.
GERB OVER
21.11.2016 23:31:52
2
13
Мноо важно,те окрадоха държавата,замъглиха пак погледа на обикновенния човек,ся заплашват,ай сектир .....
3.
Komunist
21.11.2016 23:23:01
1
9
Флегман агитация за Митьо Цайса очакваме от вас колко важни са за световното благоденствие Герб.А ,че Митьо Цайса в деня за размисъл събота агитираше циганите в комлука ,ако не гласуват за Герб започва поетапното изселване никъде не го споменавате мърши.
2.
xaxo
21.11.2016 22:21:44
2
20
Сега очаквам дебелата Лиляна да спре и винетките.
1.
DOLU GERB
21.11.2016 21:24:13
9
15
Haide CICO KMET na pyrzalkata ! A sled 26-ti q da si pishe OSTAVKA-ta i da si zaminava v Ruen ili Primorsko, ce novata transportna shema SHTE VZRIVI BURGAS i nqma da vkarat i EDIN deputat v parlamenta na 25 mart 17g.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори