

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приходите на Москва от износ са намалели 7-кратно от 24 февруари досега
Ден преди женския празник цветарите в Бургас надуха яко цените, защото по думите им "ден година храни"
Вкусен и полезен чай сутрин – заслужава си
Манчев допълни аргументите си - ако "Белене" вече бе работещ, то държавата би печелила, спрямо сегашните цени, 10 милиарда евро на годишна база
Макар да има ръст и на разходите, сред водещите причини за високите цени са и голямото търсене и пълните заведения
Зрителите не могат да простят акцента на хърватина и твърдят, че им трябват субтитри, за да го разбират
Уволниха шефа на “Ел Би Булгарикум” Николай Маринов, 3 дни след като намали цената на кашкавала с 30 на сто
Всички по веригата надуват цените
Ето повече за храненето, измислено от Бари Сиърс
Но не бива да пренебрегваме възможността от нов земен трус, предупреди проф. Тода Шинджи от университета в японския град Тохоку