

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вечеря за четирима души излиза около 200 лв
Бъркаме се 20-25 лева
Цената скача двойно, изчисляват опитни морски вълци
Клиентите пък често се дразнят, че рибката е като семки – дребна и спаружена и дори горчива на вкус
90% от цацата се изнася в чужбина
Минимума за 150 грама е 4 лв. в кръчмите край плажа
Осоленият паламуд е 14 лева, ако е пушен или веян - 15 лева
Цените, които чуваме по заведенията, трябва да станат европейски. Ако не ги направим, имаме износ на национален доход, смята Румен Драганов
Има обаче и места, където продават порция цаца за 26 лева
Ресторантьорите вдигнаха цените