

- Спокойно, ще се върне! Нали "яйцата" му са тук...

- Ракията на баща ти.

КАТ
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Въпреки че е елементарно човек да си изпържи картофки, те често пъти загарят, не хващат добре коричка или не изглеждат така добре и перфектни, както в ресторанта
Пухкаво пандишпаново руло с бабино кремче
Вижте рецептата
Без тесто и печене, а с копринена текстура
Почерпите ли гостите с невероятните крем-сладки, гарантирано никой няма да ви откаже, даже ще искат допълнително
Кората е като тесто за еклери, а кремът вътре – божествено вкусен и пухкав
Рецептата е изключително проста
Колкото повече свежи плодове сложите във вашия пролетен сладкиш с рикота и свежи плодове , толкова по-вкусен ще стане
Нито един гост, след като ги е опитал, няма да си тръгне без рецепта
Пухкава основа и много вкусен крем, който буквално потича, когато отрежеш парченце