

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Забравете баклавата, този сладкиш е в пъти по-вкусен
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, фантастичен вкус, който трябва да опитате
Трикът е в реденето на самата баница
Прекрасно допълнение към празничната ви трапеза
Всички ще са впечатлени от резултата и никой няма да разбере, че е с готови кори
Тайната е в специалната смес за намазване на корите, с която няма как да имате провал
Поради любопитната техника на редене на корите баницата става толкова пухкава и сочна