

– Да се купи – не, но да се продаде – може…

– За да не ги боли?
– Не. За да не пречат на хирурзите с тъпите си съвети.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвя се просто, а вкусът е невероятен
Рецептата я имам от съседка изселничка
Просто, бързо и много удобно!
Има куп причини, заради които някои може да ни прокълне, но има спасени – казва Макс Гордеев
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
В следващите редове ще ви покажем как да я направите лесно и бързо
Вкусно предложение от японската кухня
Най-типичните грешки, които хората допускат при този вид хранене
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Можeтe да го използватe и като основа за торта в комбинация с лeк, освeжаващ крeм или просто да поръситe кокос отгорe и да сeрвиратe с кафeто