

- Чичо, колко е часа?
- Рано е да се каже, малчо.

- Единият прави илюзии... другият поне си признава.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте рецептата
Сладкиш Ореховка се топи в устата
Процедурата по приготвянето му е малко по-различна от стандартната, затова просто следвайте рецептата
С наличните продукти у дома
Със сигурност ще искате да го правите всеки ден
Тестото се приготвя от разбити със захар и захар и брашно или грис яйца, залети със сладък ароматен сироп
Това е рецептата, която завладява още с първата хапка
Без яйца, олио, кисело мляко или прясно мляко…Само сухи съставки и ябълки
Не стига, че е лесен и вкусен, а и много бюджетен
Традиционен гръцки сладкиш