

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Можете да приготвите този уникален десерт изключително бързо, но знайте, че ще бъде изяден светкавично
Зелевите кюфтенца се запържват в тиган със сгорещено олио на среден огън до златисто от двете страни
Интересна рецепта
Ето я рецептата
Хороскоп за деня – 4 януари 2025, събота
Класическа рецепта, която сме приготвяли десетки пъти и пак ще ги приготвяме - пиле с грах и моркови
Как да ги приготвите
Как да го приготвите
Сoлeнa тopтa c зeлeнчyци и xyмyc - перфектна за вечеря
Срещу особено тежък махмурлук