

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тестото се оформя бързо, остава само да навъртите самите топченца, да ги поръсите със сусам и да ги изпечете за 15 минути
Златни са, защото са неустоимо вкусни
Бързо, лесно, вкусно, полезно и икономично...
Българското Джелато впечатли всички
С много вкусна плънка
Вместо да печете кори или да купувате бутер тесто, ви предлагаме да направите феноменален кремообразен десерт с бисквити и пухкав крем
Главният готвач Джими Оливър обясни как картофите ще се превърнат в истински шедьовър
Ето я рецептата
Толкова е просто
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница