

- А бе биритчед, как е новото работа ф пътното?
- А бе заплатото е доообре, почифката доообре, работното време доообре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско бе...

- Шшшт... тихо, че ще те чуе!
- Защо? Той не знае ли?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Лесна и бърза рецепта
Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си
Имат пори, които може да са опасни
Ще се влюбите във вкуса й
Подготовката за неговото посрещане започва по време на Страстната седмица
Щом отхапете от него, моментално ще ви връхлетят милите спомени от детството, свързани с трескавата подготовка за празника и отрупаната с лакомства трапеза
Пухкави, мекички, не се пържат в олио, а се пекат във фурната
Рецепта за уникален бисквитен сладкиш с крема сирене и карамел
Една тава свършва буквално за ден
Този сладкиш ще ви изкуши приятно и ще ви накара да притворите очи от удоволствие