


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
А ако не държите сладкишът да е постен, може да замените водата с прясно мляко
И не забранява въглехидратите
Лесна и бърза рецепта
Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си
Имат пори, които може да са опасни
Ще се влюбите във вкуса й
Подготовката за неговото посрещане започва по време на Страстната седмица
Щом отхапете от него, моментално ще ви връхлетят милите спомени от детството, свързани с трескавата подготовка за празника и отрупаната с лакомства трапеза
Пухкави, мекички, не се пържат в олио, а се пекат във фурната