

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Надеждите са цените да се запазят приблизително
АОБР представи приоритетите си за 2025 година
Имало сериозен риск от избор на купувач, който може да изложи на риск българската енергийна система или да доведе до фатални последици за компанията, смята Евгени Кънев
Новоотпуснатите ипотеки продължават да растат с над 20%
Производителите се кълнат, че не искат да вдигат цената на хляба, но държавата им го „наложила“ с премахване на данъчната преференция
Не са нужни декларации, а действия, каза депутатът и сравни колегите от ПП-ДБ с готвач, който декларира, че ще готви омлет, но не хваща тигана
“Музикален удар“ е заглавието на първия ми филм, който снимам за българските киносалони, казва музикалният и филмов продуцент Калоян Койчев
Хлябът в Гърция е и част от т.нар. „Домакинска кошница“, която представлява списък с категории продукти, който се изготвя от гръцкото Министерство на развитието
И какъв идиот трябва да си, за да разпространиш сам и доброволно този запис? Защо си закачил на Кирчо микрофон? Защо после не си чул какво е записал този микрофон? Такъв пиар изхвърча на мига
В последния ден на почивка събрах смелост и помолих леля Люся да ми разкаже как приготвя своя специален сос от печурки