

- Така ли, каква е тайната?
- Вчера и двамата ни болеше глава.

- Какво е химическа реакция?
- Това е когато ми пишете двойка, а татко реагира химически!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето я рецептата
Всеки ден витрините се зареждат с пресни продукти от месокомбинат „Свищов“
Тато и Людмила обичали чушки с боб, качамак и баница, разказва прочутият Бай Данчо
Буквално ще си оближете пръстите, а всичко е много лесно и най-вече бързо
В Париж няма достатъчно варианти от протеинови ястия, както и има голямо бавене, оплакват се те
Ботулизъм, гастрит и стомашни разстройства са най-честите проблеми
Интересният хранителен режим е създаден още през 70-те години на миналия век
Много е трудно да се каже какво е съотношението между българската и вносната продукция в момента
Няма човек, който да не обича да я похапва – категорични са готвачите