

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След като научите тази рецепта, ще бъдете пристрастени
Бон апети
Може да ги приготвите на фурна, във фритюрник или на тиган
Традицията повелява на празничната трапеза да има вино, ястия приготвени с риба, постни ястия, ядки, сушени плодове, празнична пита
Шаранът е класика, която трудно се променя
Идеални с бира или чаша бяло винo
Пикантно гуакамоле, което само чака да бъде поднесено, за да грабне сърцата на всички гости
Простота на изпълнението и съвършен вкус - какво повече може да искате от едно ястие
Хапва се с пресен хляб и люта чушка
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията