

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вечеря за четирима души излиза около 200 лв
Кръчмарите твърдят, че ще запазят цените
Консервирането си струва, само ако продукцията е собствена, смятат купувачи
Ботулизъм, гастрит и стомашни разстройства са най-честите проблеми
„Пенсионерският обяд“ у нас вече чукна двадесетолевка и върви нагоре
В България било по-скъпо, защото имало по-дълги транспортни пътища до родния пазар, в сравнение с Централна и Западна Европа
Рязкото поскъпване на хранителните стоки вече е преодоляно, уверяват от комисията по стоковите борси и тържища
Основните продукти, влагани в любимата на българина зимнина повишават пазарната си стойност