

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето я рецептата
Малко хора знаят, но тази вода успява да подхрани косъма изключително добре, да му придаде блясък и здравина
Вземам малко извара и приготвям тези пухкави сиренки по френска рецепта
На 6 май трапезата задължително се отрупва с вкусни ястия, а печеното агнешко заема почетното място
Тази рецепта ще ви изненада
Ароматът й се усеща във всeки ъгъл на апартамeнта
Лесна за запомняне рецепта, а съставките, които всички имате в кухнята, се вземат в равни количества
Няма сложни съставки, не изисква печене, нито много време в кухнята - готова е за нула време
С няколко трика ще ви облекчим в много отношения и спестим пари и време
Заливката й придава тази сочност и пухкавост