


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да ги приготвите
Тестото се оформя бързо, остава само да навъртите самите топченца, да ги поръсите със сусам и да ги изпечете за 15 минути
Вече изглежда като след луксозна процедура
Много сочна и пухкава
Главният готвач Джими Оливър обясни как картофите ще се превърнат в истински шедьовър
Толкова е просто
Вместо обикновено руло опитайте тази оригинална идея за Ябълков венец
За едно пране е достатъчно да използвате 2 супени лъжици от този разтвор
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Нарекох го кекс от кайма, уникален е