

- Кво бе? Свирка ли искаш?
- Не ма! Замълчи малко!

- Ходихме до Малдивите, Сейшелите, Баден Баден и накрая си починахме. Бабо, а вие с дядо къде ходихте след сватбата?
- В леглото, чедо. Хубаво беше, дядо ти не почиваше.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Отделете си малко време, за да направите този облачен сладкиш
Трябват ви само няколко продукта
Вкусът е пристрастяващ, става за минути, а издържа в хладилник 10 дни
Вкусът ме връща в детството
Той ще се предлага от компания в американския щат Флорида
Само 10 минути и няколко прости съставки – нахут, фурми и растително мляко – и ще се насладите на кремообразно, богато на протеини ледено изкушение
Българското Джелато впечатли всички
Въпреки че може да изглежда като малък акт на милост, тази традиция е дълбоко символична
На вкус сладкишът напомня на един от най-вкусните видове сладолед – Страчатела
Температурата играе решаваща роля, тъй като твърде топлите или студени условия могат да доведат до разваляне или промяна в текстурата и вкуса на продуктите