

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Колкото повече стоят, толкова по-вкусни стават
За резервации във Flora bar and Grill: +359 882 694 443
Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com
Какви са цените на ресторантите в европейските столици
Безопасно ли е пивото?
Опитваме се да запазим цените на същото ниво като миналата година въпреки инфлацията, увери Клаудио Суичила
Вижте програмата
Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден
На площад „Тройката“ Звездев ще направи рибена чорба по специална рецепта
Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате