

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бързо, лесно и много вкусно
Освен че обичаме да го хапваме с палачинки, пържени филийки, някои комбинации с него могат да превърнат ястията ни в истински кулинарен шедьовър
За около 50 минути ще приготвите вкусна вечеря
Дали е пресолено, сухо, с неправилен сос - това са класически пропуски, които са поправими с опита
Винаги обръщайте внимание на етикета на продукта и не приемайте дадена храна за здравословна, само защото на нея пише „здравословно“
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Вижте кои са те