Рецепта за пилешки гърди, увити в бекон
За около 50 минути ще приготвите вкусна вечеря
Продукти:
600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти
Приготвяне:
Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.
Взеха лъскавия „Мерцедес“ на Светлана Гущерова
Нетипичен контрабанден трафик заловиха на Капитан Андреево
Изследвай се безплатно и анонимно за ХИВ в Бургас
Наглите“ разтворени в киселина? Нова версия за съдбата на изчезналите Културиста, Йожи и Регето
Това е 25-годишната туристка загинала при ужасяваща атака на акула в Австралия
Мария Цънцарова напуска сутрешния блок на bTV, вече не иска да става в 5 сутринта
Тръгвайте на път с автомобили, готови за зимни условия
Италианската ски легенда ще открие сезона в Банско
Ето как младоженец изкара хиляди долари в сватбения си ден
