Рецепта за пилешки гърди, увити в бекон
За около 50 минути ще приготвите вкусна вечеря
Продукти:
600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти
Приготвяне:
Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.
Арне Слот разкри условието за оставането на Мохамед Салах в Ливърпул
Не е за хора под 18 - Тил Линдеман оправда предупреждението си
Комисията по електронно управление одобри бюджета за 2026 г. на министерството въпреки политическото напрежение
Готов съм за избори, ако САЩ и Европа гарантират сигурността им, каза Зеленски
Ловната хижа на Чаушеску в Румъния се продава за 995 000 евро
Кой и защо отиде на митинга на ДПС в Руен
Шести вот на недоверие разклати парламента: Спорят падали ли кабинетът на Росен Желязков
СГС дава старт на делото срещу Кирил Петков и Божидар Божанов за опит за принуда и нарушения при обществена поръчка
Политически промяна - демократ оглави Маями за първи път от близо три десетилетия
Символът на венецуелската съпротива печели Нобеловата награда за мир – без право да напусне страната
КАТ го направи рекордьор по нарушения - без да е сядал зад волана
Зеленски: Готов съм за избори по време на война, ако Западът гарантира сигурността
