Рецепта за пилешки гърди, увити в бекон
За около 50 минути ще приготвите вкусна вечеря
Продукти:
600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти
Приготвяне:
Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.
Половин милион ТЕЛК-ове са издадени за две години
Бyм в cтpoитeлcтвoтo. 50% yвeличeниe нa paзpeшитeлнитe зa нoви имoти y нac
Отиде си легендарният актьор Удо Киер
Жена е с избити зъби и множество наранявания след побой в Софийско, задържаха мъжа й
Волейболната легенда Владо Николов пристига в Поморие
Смразяващи подробности за ужаса с три трупа в Поповица, ясно е кои са жертвите
Известен рапър претърпя инсулт на сцената
Кървав ужас до Пловдив: Бивш военен застреля съпругата и внука си
Ето защо ликуват гърците
