Рецепта за пилешки гърди, увити в бекон
За около 50 минути ще приготвите вкусна вечеря
Продукти:
600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти
Приготвяне:
Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.
Република Северна Македония прие проектозакон за железопътен тунел с България
За първи път след COVID-19 СЗО издаде предупреждение заради MERS
БГ мошеници наводниха ЕС с перфектни евро ментета
Докато украинци измират като мухи на фронта - ген. Залужни на воаяж на Карибите
Фалшиво положителни тестове за наркотици оставят мъж без книжка три пъти
Атентат в джамия: Най-малко петима загинали и 21 ранени
Григор Димитров прекара Коледа с родителите си в Дубай, пропусна приятелката си
Пампорово отваря ски зоната в неделя, работят оръдия за изкуствен сняг
След Коледните снеговалежи: Мъгла и заледявания затрудняват движението на „Петрохан“
Патриарх Даниил в Истанбул: Православната църква трябва да издигне своя глас за светлината и мира
Проходът „Шипка“ почистен и опесъчен, пътува се нормално
Калната Коледа в Калифорния: Очакват се 7,6-метрови вълни
