Рецепта за пилешки гърди, увити в бекон
За около 50 минути ще приготвите вкусна вечеря
Продукти:
600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти
Приготвяне:
Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.
Защо шоколадът побелява и безопасен ли е за ядене
Световна звезда прибра 2 млн. долара, за да пее на частна сватба – кой плати лукса?
4 хиляди евро до Западна Европа: България разби канал за трафик на мигранти
Риба от магазина прати в болница певицата Севдалина Спасова
Разбиха фабрика за бебета в Крит - жени от България използвани в схема за милиони евро
86,1 на сто от българите недоволни от ръста на заплатите
Пиленцата от Монако пуснаха курс по лукс за 5000 лева - станете топ гъзар
Първият студ оголи енергийния хаос в Европа: Германия вдигна цените над 300 евро/MWh
Тя си мислеше, че проблемите й са заради лошия интернет, но истината се оказа зловеща
