Рецепта за пилешки гърди, увити в бекон
За около 50 минути ще приготвите вкусна вечеря
Продукти:
600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти
Приготвяне:
Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.
6-те неща, които технологиите ни отнеха завинаги
Тол системата остава под контрола на „Капш“ до 2030 г. - АПИ призна зависимостта си
Ученици от Механото в Бургас дариха „сърце за капачки“ на ДГ „Раковина“
Не дръжте тези неща под леглото
Задържаха жената и счетоводителя на Ивелин Михайлов
