Рецепта за пилешки гърди, увити в бекон
За около 50 минути ще приготвите вкусна вечеря
Продукти:
600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти
Приготвяне:
Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.
Тайната да живееш до 100 години на Дик Ван Дайк
Съдът реши: Коцето прибира 100 000 лева от МВР
Започна проверка за „плезещия се“ полицай от протеста срещу бюджета
Италия задължава всички скиори да носят каски
Ето го и българинът, който е национален герой в четири държави
Национален форум обединява в Бургаския държавен университет педагогически специалисти от цялата страна
Национален рибен фест „акостира“ в КТК „Ченгене скеле“ тази неделя
Трима души са задържани при вчерашния протест пред НС, а петима полицаи са пострадали
