Рецепта за пилешки гърди, увити в бекон
За около 50 минути ще приготвите вкусна вечеря
Продукти:
600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти
Приготвяне:
Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.
Млади изследователи влизат в лабораториите на БДУ - започват STEM кръжоците
Държавният куклен театър в Бургас има нов директор
Почина велика наша поетеса, известна в цял свят Ружа Велчева
Опасни ли са играчките Лабубу, мами, вижте резултата от теста им
6 места в дома ви, които трябва да почиствате с прахосмукачка всеки уикенд
САЩ - Европа се разпада икономически и може да се срути цивилизационно до 20 години
Над 80 ученици участваха в шосейно бягане „Никулден“ в Несебър
Кои са носителите на Годишните литературни награди в Бургас
ЧСИ-тата искат разширяване на правомощията
Вапцаровски дни в СУ „Н. Й. Вапцаров“ Царево – седмица, посветена на словото, духа и младите таланти
Заровени кюфтета – царски пир за жълти стотинки! Как може нещо толкова елементарно да е толкова вкусно
ЕК глоби Илон Мъск със 120 млн. евро
