Рецепта за пилешки гърди, увити в бекон
За около 50 минути ще приготвите вкусна вечеря
Продукти:
600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти
Приготвяне:
Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.
Очаквайте сигурно поскъпване на кафето „робуста“
Тийнейджър пренаписа рекорда на 200 м гръб два пъти за месец
В "Ергенът" преживяха земетресение, участничка попита дали ще оцелеят
31 декември и 2 януари – почивни, но с различно заплащане от празниците
Силно земетресение люшна 2 страни
