Рецепта за хапки от наденица с барбекю сос
Бързо, лесно и много вкусно
Продукти:
500 г готова наденица по ваш избор
Около 250 г барбекю сос по ваш избор
Приготвяне:
Нарежете надениците на хапки, сложете ги в подходяща купа и прибавете соса. Разбъркайте добре. По желание може да оставите надениците да се мариноват за 20-30 минути в соса. Загрейте грил тигана и леко го намазнете. Сложете хапките наденица и ги запечете за няколко минути. За тази рецепта може да ползвате сурова наденица, но първо я изпечете във фурната или на тиган, след което залейте със соса и запечете за още няколко минути.
Божидар Андреев: Взех веществото, за да може жена ми да забременее
Карлос Насар и Александра Костадинова избягаха в природата - романтика на коне под открито небе
Декемврийско чудо за Лъв и Козирог: една мечта се сбъдва преди Коледа
България отново влиза в радара на глобалните инвеститори в имоти
Мирослав Боршош очерта стабилна рамка за развитието на туризма през 2026 година
Опасна схема с фалшиви обяви за коли удря български купувачи в мрежата
Защо не бива да мием пода в петък - традицията, която крие мъдрост, а не суеверие
Вселената се усмихва на Рак и Скорпион: съдбата им се обръща от 18 декември
Как се съставят годишни финансови отчети за 2025 г. следното въвеждане на еврото от 1 януари 2026 г.
Кореспондентът на „Таймс” на Балканите който се пренесе за постоянно в София - Джеймс Баучер
НС реши: Родителите на деца до 12 години - на гъвкаво работно време целогодишно
Какво да правим с дребните пари при еврото - съвети от Л. Хампарцумян
