Рецепта за хапки от наденица с барбекю сос
Бързо, лесно и много вкусно
Продукти:
500 г готова наденица по ваш избор
Около 250 г барбекю сос по ваш избор
Приготвяне:
Нарежете надениците на хапки, сложете ги в подходяща купа и прибавете соса. Разбъркайте добре. По желание може да оставите надениците да се мариноват за 20-30 минути в соса. Загрейте грил тигана и леко го намазнете. Сложете хапките наденица и ги запечете за няколко минути. За тази рецепта може да ползвате сурова наденица, но първо я изпечете във фурната или на тиган, след което залейте със соса и запечете за още няколко минути.
НС реши: Родителите на деца до 12 години - на гъвкаво работно време целогодишно
Какво да правим с дребните пари при еврото - съвети от Л. Хампарцумян
Почина легендарният военен кореспондент Питър Арнет
Първи случай в България: Живи корали са задържани на „Капитан Андреево“
Най-голямата изненада в края на годината ще преживее тази зодия
Лесна питка с късмети за Бъдни вечер
Евростат: Годишната инфлация в България през ноември е над средната за ЕС и еврозоната
Черноморец Бургас къса с четирима
"Купи и дари" за 17-а поредна година ще подаде ръка на нуждаещите се
Три зодии започват "късметлийска серия"
САЩ отчитат обратна миграция за първи път от десетилетия
Този десерт без печене е хит на Коледа – едно парче никога не стига!
