

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
Опитате ли ги веднъж, ще си ги правите редовно
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Тези пикантни топчици с кашкавал направо се разтапят в устата
Накрая задължително ги оваляйте в канелена захар за още аромат и сладост – божествени стават
Слагате гореща вода и имате невероятен резултат
За плънката ви трябват малко сирене и кашкавал, а резултатът е впечатляващ
Толкова е ароматен този десерт, че цялата къща ухае невероятно
Продуктите ги има във всяка кухня!