

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Това ястие не само радва вкусовите рецептори, но носи със себе си спомени и традиции
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Почеркът на топ дизайнера Ружа Стойкова не може да бъде сбъркан - прецизност, емоция и висока естетика
Трябва ви извара и около час време
Комбинацията от овесени ядки, ядки и шоколад без захар създава експлозия от вкусове, а приготвянето е толкова лесно
Ето я рецептата
Рецептата е лесна дори за начинаещи
Това е най-сполучливата и лесна рецепта
Много вкусна и проста рецепта.
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци