


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
На какво се дължи по-светлият цвят на Черно море
Цените са скочили с 20 %
Минимума за 150 грама е 4 лв. в кръчмите край плажа
Хит тази година е дребният карагьоз
С поскъпването на българските домати и краставици се очаква и цената на шопската салата да тръгне нагоре
По-високата температура на водата води до по-ранно полово съзряване на рибата, което е сериозен проблем
Някои готвачи обичат да отстраняват храносмилателния тракт преди готвене, като отрязват корема или като прерязват гърлото и го изстискват през отвора
А едно време цялото лято ловяхме хубав едър сафрид, спомня си легендарният рибар
За необичайните явления съобщават морските вълци
От рибните специалитети там най- евтини са пържен сафрид и пържени попчета