

- Броя от 1 до 10 наум...
- А когато си бясна?
- В обратен ред и на глас...

- Защо децата ви непрекъснато се карат?
- Несъвместимост между версиите...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки
Боядисани яйца, козунак, великденски зайчета - това са символите на светлия празник
Малко по-различен вариант за най-светлия празник
Стават много вкусни
Бързо, лесно и вкусно
Най-впечатляващите резултати започват с най-малките промени
Десерт от италианската кухня
Уникални са
"Поканете пролетта на трапезата си с този великолепен солен тарт"
Северната ни съседка ще получи европейското признание, като регистрира продукта „Plăcintă Dobrogeană PGI“ и го публикува в Официален вестник на ЕS