


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Представлява „подобрена“ версия на класическия сладък салам, който се приготвя от бисквити и разтопен шоколад
Тя продължава традицията за своите внучета
Шоколадът съдържа различни подправки, които могат да причинят алергични реакции, включително анафилактичен шок
Това е най-добрата рецепта за любимата баница
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Вървят и за закуска, и за обяд
Вървят с всичко – и със сиренце, и с мед, и със сладко
да нямате кори в хладилника, няма страшно, защото тестото се приготвя сравнително бързо
Вижте как да изненадате гостите си с тази невероятно вкусна пита
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава