


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е лесна, но вкусът е нещо неописуем
Вижте как да ги приготвите
Готов е за няколко минути – толкова вкусен и апетитен – топъл хляб с лук и кашкавал
Днес ще ви представим една гениална хитрост
Тестото се оформя бързо, остава само да навъртите самите топченца, да ги поръсите със сусам и да ги изпечете за 15 минути
Много сочна и пухкава
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Вижте колко е пухкава само
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Чудно за следобедна закуска