

- Ти си голям оптимист.
- Не, аз сьм пазач на гробището...

- Много мило от твоя страна!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как се приготвя
Опитайте, няма да съжалявате
Пробвайте този вкусен десерт и няма да съжалявате
Температурните колебания в най-нестабилната зона на хладилника водят до бърза развала и риск от бактерии
Сервира се с два вида сосове, салата, нарязани зеленчуци и увито в плосък хляб
Питателна, освежаваща и засищаща, тази стара рецепта ще се услади всекиму
Вижте рецептата
В оригиналния вариант се използват пилешко и гъби, но също така вкусни са с шунка и кашкавал или вечната класика – натрошено сирене и яйце
Цялата "тайна" е в малкия трик с нарязването на корите
Лесна и бърза рецепта без печене, която ще ви накара да се влюбите в домашния десерт от първата хапка