

- А бе изпих го, но не усещам да ми става по-добре.
- Е как ще усетиш, като не си специалист?

- Еми... за проктолог съм много весел. За венеролог съм много приказлив. А за гинеколог съм много влюбчив!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Доставките от месокомбинат „Свищов“ идват всеки ден ексклузивно за веригата
Тази рецепта ще ви изненада
Няма сложни съставки, не изисква печене, нито много време в кухнята - готова е за нула време
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Приготвянето е лесно и бързо
Рецептата е семейно наследство
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Ще се влюбите в този десерт
Случаят се пренасочва към Отдел „Културно-абсурдни инциденти“ при Столична община