

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Въпреки че е просто ястие, правилното му приготвяне изисква известна доза чувствителност
Цялата пикантност на рецептата се крие в оригиналното използване на зеленчука
Ето я рецептата
Рецептата е от Турция, а както е известно, там са царе на баниците
Ето как да ги приготвите
Но дори и да останат също ще са толкова мекички и апетитни, колкото след изваждането им от фурната
Уникални са, вижте рецептата
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
Приготвянето е лесно и бързо