

- Ама госпожо, аз да не съм мъжът ви!

- Кажи ми нещо смешно...
- Е, ти пък веднага за заплатата ми питаш.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Осигурете си енергия още от сутринта
Процесът на приготвяне на тестото ще отнеме не повече от 15 минути, а след още 40 минути на масата ще има домашно приготвен топъл сладкиши
Ето я рецептата
Гарантираме ви, че няма да останете разочаровани, а всеки вкусил от сутрешното ви хапване, ще ви моли за допълнително
Ето необходимите съставки
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Редя всичко в тавата и слагам във фурната
Най-добрата компания на ястията с „циганка”, както морските вълци наричат първите и дребни екземпляри с меко месо, е... хубавото червено вино
Поне това сочи официалната й декларация
Наследих тази рецепта от нея