

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Зарица Динкова била притеснена, че браншът щял да съди клиента с пържолите за 650 лева
До днес Созопол нямаше къде да положи цветя пред Васил Левски, а бай Станчо си пожела на 2 юни догодина да е жив и здрав и да се поклони пред паметник на Ботев
С истериите, които се вихрят напоследък, че водата е мръсна, а храната - скъпа, си правим мечешка услуга и отблъскваме туристите, каза кметът на града
Инициативата ще се проведе тази събота от 8 ч.
В негово лице изгубихме един прекрасен човек, бизнес партньор и общественик, изпълнен с всеотдайност, доблест, огромна отговорност и благородство, казаха хотелиери и ресторантьори
Температурата на въздуха още от 8 часа сутринта достигна 27 градуса, а слънцето е като през юли
Tе обсъдиха проблемите в сектора и начини за решаването им
В града ни тече и трескава подготовка за Сезон 2023, като строителна площадка сме, но ще завършим всички обекти до края на месеца
Макар да има ръст и на разходите, сред водещите причини за високите цени са и голямото търсене и пълните заведения
Призовавам по-големите ресторантьори да ни подкрепят, тук съм сам-самичък пицар, а поръчките за Стефчо валят, провиква се с типичния си темперамент Макс срещу нас, докато вади една след друга пиците от запалената пещ