

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница
Вкусът е като класическа: тестото е готово за 2 минути
Ще ви трябват не повече от 15 минути за всичко
Зелевите кюфтенца се запържват в тиган със сгорещено олио на среден огън до златисто от двете страни
Ето как да я приготвите и да впечатлите всички на масата
Ето я рецептата
Всеки знае рецептата
Ето рецептата
В тази статия ще я прочетете
Вижте как да ги приготвите