

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пухкавият домашен хляб често се приготвя за празници и семейни събирания
В оригиналния вариант се използват пилешко и гъби, но също така вкусни са с шунка и кашкавал или вечната класика – натрошено сирене и яйце
Семпервивумът е богат на лечебни масла, смола, полизахариди, калций, танин, мравчена и ябълчена киселина
Трагедия в Италия
Как замърсяването на въздуха разболява хората
Двамата се скарали заради сърцето на жена от селото
Приготвям ги като закуски през уикенда, защото стават много бързо и лесно
Много по-вкусно, отколкото в магазина. Освен това е напълно естествено
Опитайте и сами ще се убедите, че домашният любителски хляб е много по-вкусен и ароматен от този в магазина