

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С аромат на ванилия
За по-малко калории и повече здраве
Трябва да имаме добро кръвотворене, което означава - пълноценни белтъчни хранителни източници, смята специалистът
Поглезете се по време на изолация
При социализма се задоволявахме с малък асортимент десерти
Какъв е опитът ѝ в кухнята, кой е любимият ѝ десерт и кое е ястието, на което никога не може да устои, ще разберете в блиц интервю
Среброто властва в годината на плъха
Заменете захарта
Палмовата мазнина трябва да е до 5%, а е повече и използват добавката Е476, която се прави от рицин, каза д-р Сергей Иванов
Повече захар, по-малко какао и добавено палмово масло – това съдържат най-разпространените марки в търговската мрежа у нас