Приятелка ми издаде супер проста рецепта, а се получава разкош: Бутер сладкиши с млечен шоколад и банани
Вкусни хрупкави лакомства, за които са ви необходими само няколко съставки
Поглезете се с чаша горещ чай или любимия си горещ шоколад, настанете се уютно със семейството си и се отдайте на вкусовите си рецептори. Вкусни хрупкави лакомства, за които са ви необходими само няколко съставки.
Необходими продукти:
200 г бутер тесто
Пълнеж:
90 г млечен млечен шоколад
2 презрели банана
Други:
пресято брашно – за поръсване на пергамента върху тавата за печене
1 яйце/жълтък – за намазване
настърган млечен шоколад – за поръсване
пудра захар – за финална поръска
Начин на Приготвяне:
1. Поставете бутер тестото върху лист, застлан с пергамент и поръсен с пресято брашно, внимателно го разточете с точилка, след което го нарежете на 4 филийки, а в краищата сложете 2 кубчета млечен шоколад и 2 кръгчета презрял банан.
2. След това внимателно направете прорези върху другата половина на тестото, след това натиснете тестото заедно и го залепете заедно с вилица.
3. Накрая ги намажете с разбитото яйце/жълтък и изпечете в предварително загрята фурна за 15 минути на 180 °C, докато станат златисти и хрупкави.
4. След изпичане ги поръсете с настърган млечен шоколад и пудра захар.
5. Поднесете хрупкави сандвичи с млечен шоколад и банани с любов, страхотен вкус и радост.
Украински войници превърнаха BMW 7-Series в мобилна ракетна установка
Лионел Меси получи часовник за 1,1 милиона долара
Грешката, която качва разхода на гориво през зимата с до 2 литра на 100 км
Четвърти цвят на светофара: бъдещето на трафика с автономни коли
ЕК отстъпва от забраната на ДВГ, но с нови условия, които може да убият автомобилната индустрия
Празниците насаме: как да превърнем самотата в грижа за себе си
2026: Годината, в която Близнаци, Везни и Водолей спират да отлагат съдбата си
Предсрочните избори (не)избежни – 22 март или 5 април са най-вероятните дати
2025: Рекордна година за златото - поскъпване, търсене и интерес от българските инвеститори
Мария Цънцарова не е освободена от работа
РИОСВ потвърди: Производството на „Кроношпан“ е в екологичните норми
Игнажден чука на вратата: Вярвания, ритуали и как да посрещнем късмета
