


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Ще се влюбите в този десерт
Трябва ви извара и около час време
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Направете тази мераклийска баница за минути
Сложих шипков мармалад в козунака и у дома са във възторг
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов